|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
28.4.2010 21:51:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Sušilc - sem pozabla omenit 2v1 ful obleke uniči, bolj kot navaden. Če imata plac pa lahko tudi postavita enega nad drugega (pralni in sušilec)

jaz nimam placa, da bi tko postavila. Je peč pol gor. Tako, da sušilca nimam kam dat. A res pralno sušilni uniči obleke?user posted image

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.4.2010 21:51:32   
krtkova
jst načeloma za naju ne likam nič, razen 1x letno user posted image user posted image  srajce za mojga al pa kakšno fancy polo majco (ne vem zakaj se te tok zmečkajouser posted image ). Za emo sm zlikala vse kr gre na kožo, posteljnino, tetra plenice, posteljnino in vse ostalo, kar je blo zmečkano ali novo. V prihodnje so mi pa vsi frendi rekli, da ne likajo več, tudi spodnjih (ja MM, spodnjih) bodijev ne.

Moje izkušnje s sušilcem so pa take, da če sem karkoli dala sušit, pa čeprav na tisti program, ki ne posuši 100%, da je bilo vse potrebno zlikat. Če pa obstajajo sušilci, taki dobri, kjer ni treba pol likat, se pa takoj javim za naziv stroja, ga naslednjič obvezno kupim. Resno.

Matr, sm napisala cel esej o likanju, jaz, ki likam 1x letno.user posted image user posted image user posted image

ok, na svidenje, 2. polčas se je začel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.4.2010 21:52:32   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

A res pralno sušilni uniči obleke?user posted image

glih tok kot samostojni sušilec ali pa mehčalec!!user posted image   ni razlike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.4.2010 21:57:57   
amazonka3
2v1 unič, ker cote vleče notr in ima cel boben luknjice - pri sušilcu so stranice cele!

Jaz imam vojaka za moža, pri nas se vse likauser posted image
odkar je sušilc, ne likam posteljnine (frotiraste), pa kakšne majčke, ostalo mi je še zmerom lepo, če je poštirkano.
Ni pa treba likat, samo ne smeš sušilca na ful nabutat. Jaz imam zdaj takega, da dam notri na program za sintetiko ponavadi (max 4 kile mokrega), potem še vroče ven potegnem in zložim - pol res ni treba likat. So pa cote velik mehkejše iz sušilca.
Nax, ampak če kupiš kondenzacijskega ga itak lohka postaviš kamorkoli. A res ni nič placa, en kolega ga ima v spalnici, jaz ga imam npr. v kletiuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.4.2010 21:58:32   
NATAŠA35
sušilec. jaz nimam ful prostora, pa ga imam postavljenega enega na drugega, spodaj pralni stroj, zgoraj pa sušilca...jaz veliko stvari ne likam, ker imam funkcijo za vklopit, je nekak likalnik in potem mi ne zmečka, ampak lepo zlika cunje...no plenice je treba lepo likat, čeprav so stare kar lepe ko se poberejo ven iz sušilca, ikeine pa ne...če lepo vse poberem in zložim, takoj ko je posušeno, potem ni težav...likam pa ponavadi kake srajce, bluze, prte - nekatere, drugače pa ne...

nax: a res ne smeš nič jesti...boga revica....jaz se tudi nekaterih stvari prov izogibam, drugače pa jem večinoma mlečne izdelke, sadje in zelenjava morata biti prekuhana, drugače je joj, čokolade nič, meso samo govedina in perutnina, svinjina odpade, nič pomaranč user posted image , čaje vodo, potem pa se lepo seznam konča user posted image user posted image user posted image ...ja fante bolj zvija kot punce...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.4.2010 22:17:35   
neka_noč
Živjo drage moje srake user posted image

O Aglai-ji še nič.... Čakamo...  Naj se hitro konča.user posted image

Cojka uživa v troje. user posted image user posted image

Sušilci - mi imamo 2 v 1 , ker tam kjer smo prej živeli ismo imeli prostora.... In ga imamo še vedno - sem čisto zadovoljna. Je pa potrebno bolj skrbno z njim delati - v smislu; zlato pravilo; ko pereš in enkrat vklopiš sušilca, tisti dan ne smeš več prati. Zato jaz vedno perem kar je samo za oprat, tisto kar želim pa da posuši sušilec, operem nazadnje in vklopim avtomatiko, ali ročno nastavim sušilca. Meni krasno služi že vrsto let. Je pa res, da ga prav pogosto ne uporabljam - mi ni všeč potem vonj, ko pride perilo ven in .. ja , še vedno je potrebno likat. Ni kaj.
Mi imamo v familiji, da nobena ženska ni marala (beri sovražimo) likat.

Dojenje/hrana/kg - meni dojenje povzroča le še večjo (vedno bolj volčjo) lakoto. Koliko sem šla še kaj dol s kg nimam pojma, se mi pa zdi, da se je ustavilo. user posted image (Boste rekle čudno, če jem kompot s smetano in sladoledom,... - bilo je samo enkrat! user posted image ) . Pri nas imamo tudi krčke in delam doktorsko dizertacijo o tem kaj lahko in česa ne - kmalu bom na tem, da lahko NIČ!user posted image ZATO, jejte dokler lahko! user posted image

Mi smo bili danes v Portorožu - v marini. Je bilo noro lepo. Ko smo se peljali mimo Po. sem se spomnila na Živo - sva govorili in se z Jakom lepo dojita, uživata, se cartata. user posted image

To bi bilo to za danes... grem .... LIKAT! user posted image Se je nabrala gora perila...  Jutri pa gremo na Mengeško kočo (z avtom, da ne bo pomote user posted image ).

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.4.2010 22:28:40   
krtkova
ne morem tega gledat!!

joj, goooool sm zamudila...................

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.4.2010 22:32:22   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

ne morem tega gledat!!

joj, goooool sm zamudila...................

user posted image user posted image user posted image kaj pa tle gor visiš in pametuješ o sušilcih user posted image user posted image user posted image user posted image ...no jst ga pa nisem zamudila user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.4.2010 22:32:29   
krtkova
no hotla sm pa napisat, da tako bedne tekme že dolgo ne. Inter sploh ne igra nič, sam bunker pred golom so naredili in to je to. Ne, pavzaprav to ni vse; vsakih 5 min se eden od teh hudičev vrže na tla in prime za nogo. Kao da ga boli!!user posted image user posted image user posted image  In zavlačujejo tko, da to ni res. Totalno nič fair play.

Ah, ja, nism si mislila, da bom kdaj tko navijala za nogomet.user posted image  Sam je vseen bolj zanimiv kot likanje, to morate priznati!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še fejst fantje so na ekranu.user posted image user posted image

Joj, punce........rabim mal premik iz tega stanovanja. Komaj čakam na morje, ker se mi tukaj že mal psihira in deprimira.user posted image user posted image

pa en jabuček bom pojedla, da ne bom sam svinjarije vase metalauser posted image

ajde, grem še zadnjih par minut moje Barce pogledat.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.4.2010 22:33:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
user posted image user posted image user posted image kaj pa tle gor visiš in pametuješ o sušilcih user posted image user posted image user posted image user posted image ...no jst ga pa nisem zamudila user posted image

sej ne visim, glih priletela sem, ko je padel gol. ha hauser posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.4.2010 22:35:02   
MaliMišek

mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jemuser posted image

Se mi zdi, da so v MŠ rekli da krči niti niso toliko odvisni od tega kar mamica je user posted image , nisem ziher, ampak bom pa pregledala zapiske, pa da vidm kaj so nam tam pametovali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.4.2010 22:38:34   
petrca2507
nax...jst bom s hrano kr zdej nadomestila vse, kar pol ne bom mogla. user posted image Zadne dni imam bolj sadje s sladoledom, smetano in čokoladnim sladkim grehom na jedilniku. Po dolgih in vročih sprehodih mi ful paše nekaj sočnega in hladnega pojest.

sušilci in pralni stroji...midva bova k sreč imela tolk prostora, da bova lahko oba not spravla. Se mi zdi, da bo na novi lokaciji kopalnia tolk velika, kot je zdej dnevna soba. user posted image

amazonka...a tvoj je pa kar vojak. Moj bivši je bil policaj, pa sem imela vrh glave likanja srajc in hlač. Vse je mogl bit neki na vogal speglan. user posted image Zdejšnji ima pa k sreč samo majce. Sploh ne vem, če sm ga že kdaj v srajci vidla. user posted image

MM...zaenkrat gre vse po planu in komaj čakam, da gremo ven iz bloka.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.4.2010 22:39:29   
krtkova
jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!!user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.4.2010 22:40:03   
MaliMišek

jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!!user posted image user posted image

+ otroške stvari user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.4.2010 22:43:40   
krtkova
no, zgubil smo!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.4.2010 22:45:15   
MaliMišek

Sem vidla....pri nas je velika žalost user posted image user posted image user posted image . Se sploh ne pogovarja z mano, kot da bi jst igrala....user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.4.2010 22:46:06   
MaliMišek
A Aglaia je doma, ali tabori v P?

Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.4.2010 22:51:10   
krtkova
ha ha na govori s tabo? Mene je moj takoj poklical in mi pametoval, kako je sicer žalosten, ampak, da se je Inter dobro branil. Ja, seveda, z ležanjem na tleh in držanjem za noge.user posted image

Aglaia ma že izklopljen telefon.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.4.2010 22:58:01   
mkbk

mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jemuser posted image

božec, pa ti tud. Pr filipu je blo tud hudo. Revčki so teli malčki. en ni nč pomagal, kaj sm jedla, na koncu me je vsako popoldne treslo od mraza in izčrpanosti, ker nisem nič pametnega jedla, tko da sm pol začela normalno jest in ni blo razlik...se je pa okol 4. mesca začelo umirjat in ga je pl sam še ponoč dajalo (če te kej potolaž), ker vem, da to se včasih tko zdi, kot da ne bo nikol prerastu, vsaj men se je.user posted image

Drgač pa za sušilce sm jst slišala, da cunje tko lepe ven pridejo, da ni treba likat... sanja svinja....??

< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 23:08:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.4.2010 23:03:55   
mkbk

po men se zgledujte user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.4.2010 23:04:49   
mkbk

Sem vidla....pri nas je velika žalost user posted image user posted image user posted image . Se sploh ne pogovarja z mano, kot da bi jst igrala....user posted image

Ja, mene je čist ignoreiral, pa ko sm ga hotla pobožat se je stran spulu, tolk o romantiki, ko ni Filipauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.4.2010 23:07:55   
mkbk
Ah kok se je fajn sama s sabo pogovarjat...

amazonka ful fajn za morje... moja mami se je do pasu kopala ta vikend (naprej ni šla ker kao ni mela elastike za lase....my ass)

petrca - velik placa je fajn... a planirata selitev še pred user posted image ? Kje pa gradita?

Moj user posted image je resno slabovoljen zarad fuzbala, tega nam nikol razumela, ampak se pa nikol ne sekira, če mu prodajo kakšen kos obleke, ki si ga je hotu kupituser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.4.2010 23:09:52   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Ja, mene je čist ignoreiral, pa ko sm ga hotla pobožat se je stran spulu, tolk o romantiki, ko ni Filipauser posted image

ne morem verjeti. Pa sm mislila, da sm jst obsedena z nogometom. Vidim, da so hujši primerki od mene. user posted image user posted image

Sam a veš, da obstaja "pregovor", da je za nas, punce, ful boljš, če fantova ekipa (v katerem koli športu) zmaga, ker potem je zagotovljena dobra volja, sex,....vse!!user posted image user posted image user posted image
Pri mojem to ne drži, vseeno na srečo (pa fullll gleda vse možne športe) ni tok pod vplivom tega.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.4.2010 23:18:37   
krtkova
ej, andrazk, večkrat te vidim, da nas bereš. Zakaj se nam pa nič ne javiš?user posted image  Sej dons govorimo o nogometu.user posted image  Samo branje bomo začele zaračunavati. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.4.2010 23:22:22   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

po men se zgledujte user posted image

Jst sm že itak dons napovedala, da se bo moj nauču likat....sam on tega še ne ve user posted image . Kujem zdaj bojni načrt user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?