Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Sušilc - sem pozabla omenit 2v1 ful obleke uniči, bolj kot navaden. Če imata plac pa lahko tudi postavita enega nad drugega (pralni in sušilec) jaz nimam placa, da bi tko postavila. Je peč pol gor. Tako, da sušilca nimam kam dat. A res pralno sušilni uniči obleke?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:51:32
|
|
|
|
krtkova
|
jst načeloma za naju ne likam nič, razen 1x letno srajce za mojga al pa kakšno fancy polo majco (ne vem zakaj se te tok zmečkajo ). Za emo sm zlikala vse kr gre na kožo, posteljnino, tetra plenice, posteljnino in vse ostalo, kar je blo zmečkano ali novo. V prihodnje so mi pa vsi frendi rekli, da ne likajo več, tudi spodnjih (ja MM, spodnjih) bodijev ne. Moje izkušnje s sušilcem so pa take, da če sem karkoli dala sušit, pa čeprav na tisti program, ki ne posuši 100%, da je bilo vse potrebno zlikat. Če pa obstajajo sušilci, taki dobri, kjer ni treba pol likat, se pa takoj javim za naziv stroja, ga naslednjič obvezno kupim. Resno. Matr, sm napisala cel esej o likanju, jaz, ki likam 1x letno. ok, na svidenje, 2. polčas se je začel.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:52:32
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 A res pralno sušilni uniči obleke? glih tok kot samostojni sušilec ali pa mehčalec!! ni razlike.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:57:57
|
|
|
|
amazonka3
|
2v1 unič, ker cote vleče notr in ima cel boben luknjice - pri sušilcu so stranice cele! Jaz imam vojaka za moža, pri nas se vse lika odkar je sušilc, ne likam posteljnine (frotiraste), pa kakšne majčke, ostalo mi je še zmerom lepo, če je poštirkano. Ni pa treba likat, samo ne smeš sušilca na ful nabutat. Jaz imam zdaj takega, da dam notri na program za sintetiko ponavadi (max 4 kile mokrega), potem še vroče ven potegnem in zložim - pol res ni treba likat. So pa cote velik mehkejše iz sušilca. Nax, ampak če kupiš kondenzacijskega ga itak lohka postaviš kamorkoli. A res ni nič placa, en kolega ga ima v spalnici, jaz ga imam npr. v kleti
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 21:58:32
|
|
|
|
NATAŠA35
|
sušilec. jaz nimam ful prostora, pa ga imam postavljenega enega na drugega, spodaj pralni stroj, zgoraj pa sušilca...jaz veliko stvari ne likam, ker imam funkcijo za vklopit, je nekak likalnik in potem mi ne zmečka, ampak lepo zlika cunje...no plenice je treba lepo likat, čeprav so stare kar lepe ko se poberejo ven iz sušilca, ikeine pa ne...če lepo vse poberem in zložim, takoj ko je posušeno, potem ni težav...likam pa ponavadi kake srajce, bluze, prte - nekatere, drugače pa ne... nax: a res ne smeš nič jesti...boga revica....jaz se tudi nekaterih stvari prov izogibam, drugače pa jem večinoma mlečne izdelke, sadje in zelenjava morata biti prekuhana, drugače je joj, čokolade nič, meso samo govedina in perutnina, svinjina odpade, nič pomaranč , čaje vodo, potem pa se lepo seznam konča ...ja fante bolj zvija kot punce...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:17:35
|
|
|
|
neka_noč
|
Živjo drage moje srake O Aglai-ji še nič.... Čakamo... Naj se hitro konča. Cojka uživa v troje. Sušilci - mi imamo 2 v 1 , ker tam kjer smo prej živeli ismo imeli prostora.... In ga imamo še vedno - sem čisto zadovoljna. Je pa potrebno bolj skrbno z njim delati - v smislu; zlato pravilo; ko pereš in enkrat vklopiš sušilca, tisti dan ne smeš več prati. Zato jaz vedno perem kar je samo za oprat, tisto kar želim pa da posuši sušilec, operem nazadnje in vklopim avtomatiko, ali ročno nastavim sušilca. Meni krasno služi že vrsto let. Je pa res, da ga prav pogosto ne uporabljam - mi ni všeč potem vonj, ko pride perilo ven in .. ja , še vedno je potrebno likat. Ni kaj. Mi imamo v familiji, da nobena ženska ni marala (beri sovražimo) likat. Dojenje/hrana/kg - meni dojenje povzroča le še večjo (vedno bolj volčjo) lakoto. Koliko sem šla še kaj dol s kg nimam pojma, se mi pa zdi, da se je ustavilo. (Boste rekle čudno, če jem kompot s smetano in sladoledom,... - bilo je samo enkrat! ) . Pri nas imamo tudi krčke in delam doktorsko dizertacijo o tem kaj lahko in česa ne - kmalu bom na tem, da lahko NIČ! ZATO, jejte dokler lahko! Mi smo bili danes v Portorožu - v marini. Je bilo noro lepo. Ko smo se peljali mimo Po. sem se spomnila na Živo - sva govorili in se z Jakom lepo dojita, uživata, se cartata. To bi bilo to za danes... grem .... LIKAT! Se je nabrala gora perila... Jutri pa gremo na Mengeško kočo (z avtom, da ne bo pomote ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:28:40
|
|
|
|
krtkova
|
ne morem tega gledat!! joj, goooool sm zamudila...................
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:32:22
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ne morem tega gledat!! joj, goooool sm zamudila................... kaj pa tle gor visiš in pametuješ o sušilcih ...no jst ga pa nisem zamudila
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:32:29
|
|
|
|
krtkova
|
no hotla sm pa napisat, da tako bedne tekme že dolgo ne. Inter sploh ne igra nič, sam bunker pred golom so naredili in to je to. Ne, pavzaprav to ni vse; vsakih 5 min se eden od teh hudičev vrže na tla in prime za nogo. Kao da ga boli!! In zavlačujejo tko, da to ni res. Totalno nič fair play. Ah, ja, nism si mislila, da bom kdaj tko navijala za nogomet. Sam je vseen bolj zanimiv kot likanje, to morate priznati!! Pa še fejst fantje so na ekranu. Joj, punce........rabim mal premik iz tega stanovanja. Komaj čakam na morje, ker se mi tukaj že mal psihira in deprimira. pa en jabuček bom pojedla, da ne bom sam svinjarije vase metala ajde, grem še zadnjih par minut moje Barce pogledat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:33:04
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek kaj pa tle gor visiš in pametuješ o sušilcih ...no jst ga pa nisem zamudila sej ne visim, glih priletela sem, ko je padel gol. ha ha
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:35:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jem Se mi zdi, da so v MŠ rekli da krči niti niso toliko odvisni od tega kar mamica je , nisem ziher, ampak bom pa pregledala zapiske, pa da vidm kaj so nam tam pametovali .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:38:34
|
|
|
|
petrca2507
|
nax...jst bom s hrano kr zdej nadomestila vse, kar pol ne bom mogla. Zadne dni imam bolj sadje s sladoledom, smetano in čokoladnim sladkim grehom na jedilniku. Po dolgih in vročih sprehodih mi ful paše nekaj sočnega in hladnega pojest. sušilci in pralni stroji...midva bova k sreč imela tolk prostora, da bova lahko oba not spravla. Se mi zdi, da bo na novi lokaciji kopalnia tolk velika, kot je zdej dnevna soba. amazonka...a tvoj je pa kar vojak. Moj bivši je bil policaj, pa sem imela vrh glave likanja srajc in hlač. Vse je mogl bit neki na vogal speglan. Zdejšnji ima pa k sreč samo majce. Sploh ne vem, če sm ga že kdaj v srajci vidla. MM...zaenkrat gre vse po planu in komaj čakam, da gremo ven iz bloka.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:39:29
|
|
|
|
krtkova
|
jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:40:03
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!! + otroške stvari
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:43:40
|
|
|
|
krtkova
|
no, zgubil smo!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:45:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, zgubil smo!!! Sem vidla....pri nas je velika žalost . Se sploh ne pogovarja z mano, kot da bi jst igrala....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:46:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
A Aglaia je doma, ali tabori v P?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:51:10
|
|
|
|
krtkova
|
ha ha na govori s tabo? Mene je moj takoj poklical in mi pametoval, kako je sicer žalosten, ampak, da se je Inter dobro branil. Ja, seveda, z ležanjem na tleh in držanjem za noge. Aglaia ma že izklopljen telefon.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 22:58:01
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ja Tai ima ful krče. Obup. Pa sploh nič tazga ne jem božec, pa ti tud. Pr filipu je blo tud hudo. Revčki so teli malčki. en ni nč pomagal, kaj sm jedla, na koncu me je vsako popoldne treslo od mraza in izčrpanosti, ker nisem nič pametnega jedla, tko da sm pol začela normalno jest in ni blo razlik...se je pa okol 4. mesca začelo umirjat in ga je pl sam še ponoč dajalo (če te kej potolaž), ker vem, da to se včasih tko zdi, kot da ne bo nikol prerastu, vsaj men se je. Drgač pa za sušilce sm jst slišala, da cunje tko lepe ven pridejo, da ni treba likat... sanja svinja....??
< Sporočilo je popravil mkbk -- 28.4.2010 23:08:49 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:03:55
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!! po men se zgledujte
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:04:49
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, zgubil smo!!! Sem vidla....pri nas je velika žalost . Se sploh ne pogovarja z mano, kot da bi jst igrala.... Ja, mene je čist ignoreiral, pa ko sm ga hotla pobožat se je stran spulu, tolk o romantiki, ko ni Filipa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:07:55
|
|
|
|
mkbk
|
Ah kok se je fajn sama s sabo pogovarjat... amazonka ful fajn za morje... moja mami se je do pasu kopala ta vikend (naprej ni šla ker kao ni mela elastike za lase....my ass) petrca - velik placa je fajn... a planirata selitev še pred ? Kje pa gradita? Moj je resno slabovoljen zarad fuzbala, tega nam nikol razumela, ampak se pa nikol ne sekira, če mu prodajo kakšen kos obleke, ki si ga je hotu kupit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:09:52
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova no, zgubil smo!!! Sem vidla....pri nas je velika žalost . Se sploh ne pogovarja z mano, kot da bi jst igrala.... Ja, mene je čist ignoreiral, pa ko sm ga hotla pobožat se je stran spulu, tolk o romantiki, ko ni Filipa ne morem verjeti. Pa sm mislila, da sm jst obsedena z nogometom. Vidim, da so hujši primerki od mene. Sam a veš, da obstaja "pregovor", da je za nas, punce, ful boljš, če fantova ekipa (v katerem koli športu) zmaga, ker potem je zagotovljena dobra volja, sex,....vse!! Pri mojem to ne drži, vseeno na srečo (pa fullll gleda vse možne športe) ni tok pod vplivom tega.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:18:37
|
|
|
|
krtkova
|
ej, andrazk, večkrat te vidim, da nas bereš. Zakaj se nam pa nič ne javiš? Sej dons govorimo o nogometu. Samo branje bomo začele zaračunavati.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 28.4.2010 23:22:22
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst mislim, da bi mogli vse moške naučiti, da si kr sami likajo vse svoje srajce!! po men se zgledujte Jst sm že itak dons napovedala, da se bo moj nauču likat....sam on tega še ne ve . Kujem zdaj bojni načrt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?