|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
26.4.2010 15:32:32   
neka_noč
Dobrodošle nove med srake! user posted image

MM saj bo zatekanje minilo.... je pa hudičevo zoprno. Meni edino še vedno dreveni leva roka v zapestju. user posted image Ne vem kaj je to. Začelo se je pa med nosečnostjo, ko sem pričela zatekat in je bilo vedno huje - z odrevenelostjo. Sem mislila, da je s porodom minilo, a ni. Je sicer bolje, a še vedno imam občasno kar hude mravljince. user posted image

... zdaj grem pa malo spat .... da bom ponoči fit user posted image Nočko..

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.4.2010 20:54:44   
petrca2507
živa...čestitke za sinka user posted image

MM...vidim, da je dopust hitro minil. Sem mislila, da gresta za dlje časa.

Midva sva se tud danes pogovarjala glede poletja in zaenkrat dobro kaže, da bova v začetku junija še ušla na morje. Če bo še delo na bajti, grem najprej sama s kolegi dol, potem pa pride on za nami. Komaj čakam. user posted image

A je šla aglaia po obisku pri G kar v P? Danes se je samo zjutraj oglasila. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.4.2010 21:10:56   
majkl

Čestitke Cojki za Tiana
in Sasi1975 za Niko

in Živi za Jakata
bravo punceuser posted image

sam res kje je pa Aglaia????

Aja pa pozdravček vsem novim.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.4.2010 22:17:39   
Anonimen
Hej punce.

Sem tu, ampak bom samo na hitro, ker sem danes cist iz sebe. Grozen dan.
Danes sem imela zadnji pregled pri G, kjer me niti pogledal ni. Samo po ctgju je rekel, da to ni nic in da se morem v sredo zjutraj oglasiti v porodnisnici, kjer mi bodo na silo sprozili. In to najprej z vaginaletami, ki verjetno ne bodo takoj prijele (ker sem prvorodka) in potem po 12 urah se z umetnimi. Ce se pa ne bom lepo odpirala pa mi sledi CR. Pa jaz sem mislila, da me raztrga tam. Takega poroda si pa res nisem predstavljala in si ga niti slucajno ne zelim. Cist sem iz sebe in sem prejokala vecino dopoldneva.

Cestitke se tukaj Zivi za Jakata user posted image

Ostale upam, da ste ok. Jaz upam na to, da se jutri kaj samo od sebe zacne. Se tipkamo.

(odgovor članu majkl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.4.2010 0:27:43   
mkbk
Ajd, Aglaia, skuliraj se !!! Ne bo nič groznega. Po svečki se boš lepo odpirala, ne vem zakaj se ne bi...saj ti dajo dve al tri, pa pol mehur predrejo (nič ne boli ), pa popadki pridejo, sam boš vidla, mogoče pa nav treba...

Sm najprej jmogla Aglai napisat, ko je revica tko iz sebe, ma jst jih ful poznam, ko so ble čez rok, pa so jim sprožal, pa nobenga CR, pa valda nauš ti edina zdej.

I''m back...bilo je krasno, ampak morm rečt, da nism več zadost fit, za takele celodnevne ture pešačenja po Benetkah. Mojuser posted image je pa drugače rezerviral tak krasen penziončič ene 20 km iz benetk, bi kar tam ostala, so meli ponija, pa ful ogromen travniik z vodnjakom in ribnikom, zraven pa reka, pa 25 stopinj...ful ful prijentno. user posted image Je blo pa tud fajn, k sva bla z mojim spet po dolgem času sama in sm se spomnila, kaj sva to "midva", ko ni nonstop nekdo nergal in hotel pozornosti in animacije zase...saj sem nemogoče pogrešala Filipa priznam, včasih ko sem začela na njega mislit bi jokala, ampak, vem da mu ni hudega, meni pa tudi kar paše, še zlasti mojemu križu!user posted image

Čestitam novopečenim mamicam... Cojka, Sasa, Živa...user posted image

Krtkova...zatekanje.. ne bom omenjala, k ne vem al je pri men zatekanje al samo špeh, iskreno upam, da je voda...sm šla v en šoping center, ko sem si hotla kako pižamco kupit, pa raztegljivo kiklco za polet, pa sem zgrožena ven odtavala,čist obupana nad stanjem mojih nog od kolen navzdol.user posted image . Kar se pa postave tiče mam pa čist bedn datum PDP, tik preden je treba v kopalke zlest...user posted image

Zdej grem pa spat... nočko

Aja pa pozdravček Looni in Tinaaleks

< Sporočilo je popravil mkbk -- 27.4.2010 0:30:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.4.2010 2:28:08   
krtkova
evo, ponovno moje nočno javljanjeuser posted image

včeraj sem imela peklenski dan user posted image  Z nečim sem se pošteno zastrupila, saj sem 4 ure jokala od bolečin, ki sem jih imela zaradi trebušnih krčev. Izmenično sm hodila na WC bruhat in driskat. Sm mislila, da bom umrla.user posted image user posted image  Zunaj pa tak lep, poletni dan!!user posted image  Zvečer sem bila tako utrujena od vsega, da sem samo sedela na balkonu in uživala v lepem večeru in nato še dežju. Zaspala sem kot top.....in se jasno spet zbudila.user posted image user posted image

Kakorkoli, Aglaia- si vidla kaj je napisala mkbk?? Kaj pa če ti res takoj primejo vaginalne septolete in boš hitro rodila? To bi bilo krasno!!user posted image

mkbk - welcome back!! user posted image Vidim, da si se imela krasno!! Sem se večkrat spomnila nate. Pa na Gumbka. Kako pa on preživlja počitnice pri babici?

MM - kako je bilo na pregledu??? Si bila spet obtožena debeluštva ali ne?

OK, tkole, mal na kratko od mene. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.4.2010 7:50:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majkl

Čestitke Cojki za Tiana
in Sasi1975 za Niko

in Živi za Jakata
bravo punceuser posted image

sam res kje je pa Aglaia????

Aja pa pozdravček vsem novim.

ufff nisem videla za zivo -

cestitke ziva za jakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hej punce.

Sem tu, ampak bom samo na hitro, ker sem danes cist iz sebe. Grozen dan.
Danes sem imela zadnji pregled pri G, kjer me niti pogledal ni. Samo po ctgju je rekel, da to ni nic in da se morem v sredo zjutraj oglasiti v porodnisnici, kjer mi bodo na silo sprozili. In to najprej z vaginaletami, ki verjetno ne bodo takoj prijele (ker sem prvorodka) in potem po 12 urah se z umetnimi. Ce se pa ne bom lepo odpirala pa mi sledi CR. Pa jaz sem mislila, da me raztrga tam. Takega poroda si pa res nisem predstavljala in si ga niti slucajno ne zelim. Cist sem iz sebe in sem prejokala vecino dopoldneva.

Cestitke se tukaj Zivi za Jakata

Ostale upam, da ste ok. Jaz upam na to, da se jutri kaj samo od sebe zacne. Se tipkamo.

ne biti slabe volje, te njihove napovedi sploh ni nujno da zate drzijo - to itak vsem na splosno recejo - lej, k sm jz v p prisla ko mi je voda odtekla sm bla odprta samo 1cm in so mi napovedovali ure in ure rojevanja in popadkov, k sm rekla da jih ze mam mi je babca rekla da to niso se cist ta pravi - no pa so bili ker sm manj kot dve uri kasneje rodila - pa prvorodka,
tako da optimisticno in se z svojim zakladkom zmeni da te uboga in hitro pride vn...heheuser posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.4.2010 8:18:59   
Zvezdici
Ooo 2 nova piška.
Čestitke saši in živi!!!
user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.4.2010 8:35:21   
MaliMišek
Jutro srake!

Aglaia nimam sicer pametnega nasveta zate user posted image , ker se mi niti ne sanja kako stvari potekajo ko si čez rok. Ampak, poslušaj mnogorodke, one že vejo! Ti se pa probaj sprostit, pa boš vidla da bo vse steklo kot mora (brez CR in 100 urnega rojevanja)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtkova (ali po novem nočna sraka) a ti spet nisi mogla spat user posted image . Bogica! user posted image user posted image user posted image Jaz sem sicer imela manjše nevšečosti ponoči user posted image , ker sem se na  obisku najedla preveč arašidov user posted image . Sem mislila, da bom želodec, pa še tamalga sred noči ven vrgla. Ampak je bilo potem bolje in sem spala do sedaj! Kaj si pa ti spet jedla, da si se zastrupla user posted image ?

Pregled itak sem spet predebela, poleg tega se je pa sestra odločila, kljub temu, da je 100g test za sladkorno pokazal, da sem zdrava, za dieto user posted image . Očitno zdravniki na polikliniki pa res nič ne vejo user posted image . Ne vem zakaj so me potem sploh pošiljali na testiranje, če lahko ona v sprejemni pisarni postavi diagnozo user posted image . Jaz se še vedno mislim, da je vse skupaj samo voda in bo po porodu izhlapela user posted image (a je tko NN?).

Mi je pa nekaj čudno.....do PDP imam samo še en pregled user posted image , a je to normalo?? .... a me ne bi mogli zdaj kontrolirat na 1 teden??

Mkbk
a ti se sekiraš za noge samo od kolen navzdol. Moje so cele katastrofalne, ne vem od kje tolk celulita, se na dopustu rajš niti nisem spravljala v kopalke, da ne bi koga kap na bazenu user posted image . Super za dopust user posted image , sem vesela da sta se imela s tvojim lušno in da nisi padla v depresijo ker si bila brez Filipa!

NN meni zaenkrat roke ne drevenijo. A to lahko to kar definitivno pričakujem kot posledico zatekanja, ali to nima veze s tem? Aja, mi pa včasih desna noga od kolka do kolena user posted image .

Petrca midva sva šla na 4 dnevni dopust. Mi je ful pasalo, ampak je tudi pasalo prit domov user posted image . Se je pa v soboto Umag tako napolnil, da sva imela občutek kot da sva v Sloveniji in ne na Hrvaškem user posted image . Moram priznat, da nisem glih fan gužve, sploh zdaj ko se več ali manj kotalim naokrog. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.4.2010 9:10:07   
petrca2507
Dobro jutro vsem

aglaia...vsak dohtar najprej začne s pesimističnimi napovedmi. Zato jih nikar ne poslušaj, čeprav je to težko narest. Pa čim manj misli na njihove besede. Pri men so že v 12. tednu ne vem kakšne napovedi dajal, ko so našli miom. In glej ga zlomka...zdej je skoraj izginil. Boš vidla, da bo tud pri tebi vse OK. user posted image

krtkova...ti pa nimaš sreče s počutjem. Upam, da boš kmalu bolje. user posted image

MM...kakšno dieto si to dobila? Da te ne bodo glih zdej shujšal, revco.

kopalke...jst mam glih tko smešn PDP, da bo treba it mal v kopalke. Do plaže najbolš da grem v halji, pol pa tko al tko lahko samo na hrbtu ležim in noben ne bo moje riti vidu. user posted image V vodi bom pa kot Free Willy. user posted image Moj dragi me že zdej tko kliče. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.4.2010 9:51:50   
neka_noč
Jutro Srake  user posted image

Aglaia res, ne se sekirat (vem, lažje rečt, kot naredit..), sem ti že včeraj v SMS-u napisala kako in kaj glede Maruše (tako ji je bilo ime) je bilo v Postojni, ko so ji naredili tako kot si opisala, da naj bi tebi. Pa je bila tudi ona prvorodka. (Sva se spoznali na klistiranju, nato bili še skupaj v intenzivni, ter na oddelku.)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si danes boljše volje.

MM drevenelost ni posledica otekanja. V prvi nosečnosti sem še bolj otekala kot v tej, a mi ni nič drevenelo. user posted image Sem pa tudi sama v tej nosečnosti čutila isto težavo kot ti - od kolka dol. Zdaj tega ni več. Sem pa slišala, da naj bi ti user posted image tako pritiskal... na nek živc al kaj jaz vem kaj. Glede roke pa nimam pojma.

Krti ti pa imaš sranje. Sem se že vprašala, kje hudiča ti ješ, da se vedno nekaj zastrupiš?!
Upam, da si tudi ti boljše. user posted image user posted image

Kopalke - se še nisem odločila kakšne naj letos nosim - enodelne ali dvodelne. V vsakem primeru se bo krasno videla nova pridobitev - celulit in ostanki orjaškega trebuha. Kot bi nekoliko shujšal Free Willy. user posted image
Sem zadnjič, ko sem kupovala modrc v Triumph-u spraševala ali rabim zaradi dojenja kak poseben modrček - pa ni vedela user posted image Vem, da pri Luku sem nosila enodelne kopalke ravno zaradi dojenja - mora bit malo bolj podložen oz. ojačan zgornji del. No, vsaj tako je bilo včasih. Itak vse nekaj spreminjajo. Kot da so user posted image in vse z njimi povezano neka moda. user posted image user posted image

Sicer pa, mi smo danes ok. Nismo in ne bomo šli v Portorož, ker naj bi bila burja, mali pa si je ravno nekoliko pozdravil učke. Bomo doma in bomo šli tja jutri oz. pojutrišnjem. Tako da, Aglaia, te pokličem, morda bi se videle na kavici..
Ponoči sva se z Žakom dojila vsako uro in zbudil se je čisto polulan - čudno! Plenica je kar popustila. Sem bila pa tako zblojena ponoči, da pojma nisem imela ali je že jedel in iz katere je jedel (pa sem vsakič pogledala na uro in sproti pozabila) - bi si morala omislit zapestnico za dojenje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.4.2010 10:08:48   
mkbk
Jutro...

Joj, boga krtkova pa te tvoje nočne odisejade...kaj te kdo plačuje da dežuraš, pa to skrivaš? Ne, sej vem, da je grozn, ne smem se norca delat, če ne se mi bo rodil otrok, ki bo samo ponoč pokonc user posted image . Pa bruhica pa driska, ja kaj si pa jedla? Men je blo en dan tudful oglabno, ko sem celo vrečko pistacij pogoltala in mimslm, da sm v želodcu čutila vsako posebej. Sm takrat resno razmišlajla, da bi šla vse ven vržt, pa sm se kar zadržala in prebavla (stran pa že ne bomo metal user posted image )

MM - kakšna dieta...mislm zakaj? Jst sm pa prepričana,d a boš ti v parih mescih po porodu čist tok šlank koker si bla prej ostale se bomo pa majale naokrog kot dvestokubne vespe s prikolco user posted image

Jao jst sm pa tud ful slabo spala - a se še keri dogaja, da vsa v mehur suva tamali, pa ne vem s čim...mene tok ogabno zaskeli in me pol špikne, kot da bi en iglo vame zasadil -- a je to normalno??? V glavnem, moje je mislu, da mam popadke in je trikrat prižgal luč in me panično pogledoval, sam koker se jst spomnem iz une omamljenosti, popadki glih ne špikajo...

Ekola zdle mi moj že dela omleto za zajtrk...že diši...tko da papa

Oooo NN je vskočila pred moj post...lepo lepo. Vidm, da si že iz tahudga ven...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 27.4.2010 10:17:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.4.2010 10:28:14   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jao jst sm pa tud ful slabo spala - a se še keri dogaja, da vsa v mehur suva tamali, pa ne vem s čim...mene tok ogabno zaskeli in me pol špikne, kot da bi en iglo vame zasadil -- a je to normalno??? V glavnem, moje je mislu, da mam popadke in je trikrat prižgal luč in me panično pogledoval, sam koker se jst spomnem iz une omamljenosti, popadki glih ne špikajo...

Meni se je tudi to dogajalo!!! Ne vem če je normalno 8ne vem pa če so to popadki, ker nimam pojma kako naj bi to zgledal user posted image ), me je pa začelo skrbet, ker nimam še nič oprano in zlikano za tamalega user posted image . Pol se mi pa naj zgodi, da bo tamali prišel prej....ne vem v čem ga bomo domov nesli...v cunjah iz P user posted image . Pol em bodo pa itak socialni prjavl user posted image .

Krtkova in mkbk a sta si že pripravle culo za v P? Pa za tamali mata tud zihr že vse zrihtan.........Aaaaaaaaaaaaa men se bo zmešal, jst še kr nč nimam urejen, pa opran, pa zlikan ............... aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Dieta? Jst ne grem na nobeno dieto....to si je sam sestra neki zmisnla....pomoje user posted image , je rekla da ne smem nobenih "belih" stvari (riž, kruh), pa čokolina ne smem, pa sadnega jogurta, pa masla, margarine, pa sladkega sadja, pa valda sladkarij........ no in kaj lahko potem jem, če smem vprašat?! user posted image Naj me pustijo še teh par tednov pri miru pa bo!!!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.4.2010 12:12:27   
mkbk
MM -jst tud nimam še čisto nič oprano, da ti ne govorim, danes sm začela, Filipove stvari prebirat, pa tisto kar sem nakupla in še ena frendica mi nekaj prinese... da vidim, kdaj sploh še rabim in ta teden, ko ni Filipa operem in mal pripravim: Zdej se je pa moj spomnu, da bi ene svoje frende povabu in bi mal mel piknik in že vidim, da bo spet ostalo vse na 3/4!!!! S tem, da sploh ne vem, kam je zginu...

In ta teden hočm it na pedikuro in ne vem kaj še vse, po neke police v bauhaus, pol pa najdt enga frajerja, da mi jih namontira, ker če našga čakam...user posted image

Aha, glede zbadanja sm pa pol mal bolj mirna, sej se mi je zdel, da me more v mehur nabijat, pa da to tok nemarno skeli, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.4.2010 12:40:30   
Anonimen
Punce ... hvala vam vsem za tolazbo pa pozitivne smse!! Najboljse ste!! user posted image user posted image
Saj vem, da bo. Nekako more to dete ven. Pa upam, da bo v zivljenju bolj pridna, kot je zdaj user posted image

Zdaj greva se malo na sprehod, ceprav je tako cudno vreme pa se kasneje kaj javim. Se bom pa definitivno probala zmeniti, da naj se malo pocakajo, ce bi se kaj naravno zacelo. Vsaj do petka. Mogoce bo pa prva v maju.

Lepo se imejte.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.4.2010 13:19:16   
neka_noč
Agalia me veseli, da si boljše volje. Sprehod bo pa tudi pripomogel, da zbistriš misli. Četudi je bolj tako tako vreme, je prijetno;  17st. je bilo prejle. user posted image   Saj veš; user posted image .

Mkbk sej se nočem neki hvalisat, ampak meni se zdi, da tokrat sploh (šeuser posted image ) nismo imeli neke ful krize. Se kar fino rihtamo. (Edino kar se tiče Luka je bila kriza... tu pa...) Upam, da tako ostane.

Drugače pa nosečke... dokler lahko ve kar jejte - jaz bi sedaj želela marsikaj jesti, pa ima mali čmrlj krče. Nič strašnega, a vseeno je moteče, ker jih ima največkrat ponoči. Luka jih ni imel in sem lahko jedla vse - upam, da bo tako tudi pri vas...
Kar po hrani. Pogumno. Pa name kaj mislite, ko boste žvečile in absorbirale kake njami okuse. user posted image Komaj čakam, da grem v slastiko - Kremšnito pa lahko! (Edin ne maram je preveč.user posted image ) Pa ene piškote je zadnjič  mami naredila... jogurtov testo in marelična marmelada.. nič bat - ne bom (še) shujšala. user posted image user posted image
Danes bomo jedli po kosilu marelični kompot in gor smetano! Joj, kolk se men trga od te hrane... Saj sem ko ena stara mama - samo kaj in kje bom kaj (lahko) dobrega pojedla. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.4.2010 15:27:05   
anajrim
Živa - čestitke za Jaka!!!

Aglia - nič ne skerbi jaz sem prvega otroka rodil 7 dni čez ork, bilo je pa tako da sem prišla zjutraj 7 dan v P na pregled in nisem imela popolnoma nobenega popadka... le odprta sem bila 5cm...potem pa so me poslali gor in mi predrli mehur in sem rodila samo s svojimi popadki in to v 3h. Le pogumno...tvoj G je očitno malo čuden... ker tam te pogleda drug zdravnik...močno pa dvomim da bi ti kar takoj sprožili, ker če je vse ok lahko še en teden čakajo... Upam da ti tole kaj voljo dvigne...res ne se bat!!!

MM - ne sekiraj se glede teže...eni G so pač s tem preveč obremenjeni...moja je tudi...

Lep da še naprej!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.4.2010 16:18:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova in mkbk a sta si že pripravle culo za v P? Pa za tamali mata tud zihr že vse zrihtan.........Aaaaaaaaaaaaa men se bo zmešal, jst še kr nč nimam urejen, pa opran, pa zlikan ............... aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Jst mam vse oprano in zlikano, nimam pa še jogija za posteljo. Pa tudi torbe še ne, ta pride po 5.5. na vrsto.

Midva sva bila pa na Gorenjskem na čudovitem izletu in pri enmu frendu na obisku. Zdaj pa pečeva svinjsko ribco s slivami v smetanovi omaki in pečen krompirček. Že zelo lepo diši.

NN - v celem življenju se nisem niti enkrat zastrupila (trkam na les), v nosečnosti pa že drugič.user posted image  Prejšnjič z McDonladom, tokrat pa po mojem s čevapi, a nism 100%. Kakorkoli, dons sm ful boljš.

Pa tudi ponoči sem ob 3h zaspala potem kot dojenček do 9h zjutraj!!!user posted image user posted image

MM in mkbk - če se bo katera hotla kaj družit, pa po trgovinah hodit z mano imam čas samo jutri. Sam tok da vesta.user posted image

Aglaia - 1. maj je super PDP!! Delavski!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.4.2010 16:55:17   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM in mkbk - če se bo katera hotla kaj družit, pa po trgovinah hodit z mano imam čas samo jutri. Sam tok da vesta.user posted image

Jaz sem za!!! user posted image Če bo sonček bi se lahko tudi malo martinčkale user posted image .

Krtkova ti si pravi kuharski mojster, mi boš razložila kako to narediš, sliši se božansko user posted image ....sv. ribico imam že v zmrzovalniku user posted image .

Midva sva pa dopoldne spucala balkon (koliko šare se čez leto nabere user posted image ) in okna v kuhinji user posted image , potem sva šla pa do prijateljev na kosilo. Mi je prav pasalo, da mi enkrat za spremembo ni bilo potrebno kuhat user posted image , niti idej nimam več.

Zdej grem pa malo spočit moje mortadelaste noge (spet so mi ful zatekle user posted image ).

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.4.2010 17:19:35   
petrca2507
Sem se vam tekom dneva hotla na hitro javit preko mobitela, pa je nekaj zaštekal. user posted image 2x sem imela že cel post napisan, pol ga pa ni hotl poslat.

V glavnem...preživela sem lep dan na Gorenjskem pri mojih starših in dediju. Vmes sem s kolegom na hitro skočila na en pasji fotosešn s frizbiji. Še zdej ne vem, kdo je bolj užival: kolega med klikanjem na fotič al psi, ki so lovili frizbi. user posted image Važn da sem vsem naredila veselje, kolegu pa še dodatno delo z obdelavo fotk. user posted image

NN...si mi take lušte naredila s kompotom in smetano, da si grem zdej sadno kupo narest. Tokrat s smetano, sladoledom in čokoladnim sladkim grehom na vrhu. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.4.2010 18:10:34   
krtkova

Jaz sem za!!! user posted image Če bo sonček bi se lahko tudi malo martinčkale user posted image .

Krtkova ti si pravi kuharski mojster, mi boš razložila kako to narediš, sliši se božansko user posted image ....sv. ribico imam že v zmrzovalniku user posted image .

Zmenjeno, jutri dopoldne se slišmo!! user posted image Tudi recept povem, je jako enostavno!! Sam ni fertig v pol ure.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.4.2010 19:51:24   
Anonimen
Oj srake!

Sej sploh ne vem na kateri strani sem ostalauser posted image Moram mal pobrskat.

Aglaia jaz sem bila v Po v sobi z eno, ki je dobila to svečko in pol umetne popadke in je normalno rodila, ni bilo treba cr. Pa ful hitr so ji dal pol umetne. Niti slučajno ni noben čaku 12h. Boš videla, vse bo ok. user posted image

mkbk vdim, da sta že nazaj. verjamem, da ti oz vama je prav pasalo bit mal brez Filipa.

MM kako sta pa vidva preživela zadnji dopust v dvoje?

Dobrodošle noveuser posted image

Jaz sem bila pa danes pri G od cojke in mi je pokazal slikce. Naša sraka mami cojka kar žari ob Tianu. Tok sta luškana.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.4.2010 20:11:04   
mkbk

Zmenjeno, jutri dopoldne se slišmo!! user posted image Tudi recept povem, je jako enostavno!! Sam ni fertig v pol ure.

No jst sm tud za!!!!!! Se dobimo, upam, da se bo res kej dal martinčkat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.4.2010 20:12:03   
Anonimen
Helou. Evo mene.

Vidim, da ste spet pri starih debatah. Hrana in spanje user posted image
Mkbk, ti kar zacni prat in pakirat, ce imas spet sanse za prehiter porod. Ti Krti pa tud, ce se ti je simfiza ze cist razmaknila.

Jaz sem govorila z mojo babco in grem jutri bolj popoldan v P se pokazat, da ne bom ze dopoldan sla tja guzve delat, ker se mi potem res zna zgoditi, da me zadrzijo. Me je ful pomirila. No, ve ste pa itak zlata vredne.
Zalostna sem, ker mi bo Cojka domov pobegnila, ker sem bila sveto prepricana, da bom Tiana v zivo vidla, ampak verjamem Nax na besedo, da cist zari. Jaz bom po moje tudi, ko si bom opomogla od soka, da je koncno tu. Se mi pa danes zdi, da me stiska drugace kot me je prej. Mogoce so pa najine metode naravnega sprozanja pomagale. Drzimo pesti user posted image

Mi je pa res smesno, ker je taksno zatisje tukaj gor. Ocitno so ble najvecje cveke Cojka, Sasa in Ziva user posted image
Ne ne, saj vem kaj je blo. MM je sla na dopust pa Petrce ni blo, Anajrim je v Prekmurju, jaz pa depresijo zganjam in potem more nasa Krti na gnile cevape, da se ji vsaj kaj dogaja cez dan. Sori bejbi, saj se hecam!! user posted image user posted image

NN, kaj ste potem danes poceli? Kako ste? Marjana, se bos kaj javila? Nax, a vi pa nikamor niste sli z malim? Kdaj pa greste na morje? Pa a ni ravno danes Tai star 2 meseca? Vse najboljse za obmesecnico!! user posted image

Lepo se imejte, pridem se kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.4.2010 20:12:29   
Loona
Dober večer čvekulje.

Jaz sem se komaj zdj prikotalila do računalnika. Sem bila celi dan zeloo pridna. Zjutraj sem rožice sadila, tko da mam zdaj lepee balkone Pol pa sva šla k moji sestri in smo šli skupaj na eno kosilce in se je zavleklo vse do zdaj Sm tok utrujena,da bom kr v posteljo padla pa kakšn film pogledala. Hvala bogu za dve televiziji ker je danes spet nogomet po televiziji in ga moj dragi itaaak ne sme zamudit

Ma, jst sm danes sestri kr povedala,da bo tetica Nism mogla bit tiho, pa še gledla me je tko čudno ko kave nisem pila
In je bla taaak vesela,da je kr solzne očke dobila. Jaz pa tudi seveda.. In mi je že povedala,da mi bo pomagala in vse, tak da sm hepiii Ostalim pa bi povedala po NS komaj, ampak ne vem če mi bo uspelo skrivat do takrat Se mi pa zdi,da mi itak na čelu piše da sem srečka nosečka Ali pa imam jaz samo občutek da me vsi opazujejo itd.

krtkova ufff... revica! To pa res ni bilo fajn user posted image   No ampak važno,da ti je zdaj boljše pa upam,da se ne ponovi.

Kopalke, kopalke.. Sploh nevem če jih bom že rabila? user posted image Ajaaa... pa eno vprašanje user posted image Midva bi naj šla konec avgusta na Sejšele.. Ampak mene je zdaj tega grozno strah zaradi nosečnosti. Naj tvegam in grem ali preprosto kr vse odpovem?! Ker zdaj najbrž še dolgo ne bo takšne priložnosti da bi kam šla. user posted image

aglaia ti si tut revica, da se še zdaj mučiš.. Bebi je prelepo user posted image Navijam,da se čimprej odloči prit na svet user posted image

Nič žabe babe.. Grem pod tuš pa kr direkt v spalnico. :))

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?