mkbk
|
Ajd, Aglaia, skuliraj se !!! Ne bo nič groznega. Po svečki se boš lepo odpirala, ne vem zakaj se ne bi...saj ti dajo dve al tri, pa pol mehur predrejo (nič ne boli ), pa popadki pridejo, sam boš vidla, mogoče pa nav treba... Sm najprej jmogla Aglai napisat, ko je revica tko iz sebe, ma jst jih ful poznam, ko so ble čez rok, pa so jim sprožal, pa nobenga CR, pa valda nauš ti edina zdej. I''m back...bilo je krasno, ampak morm rečt, da nism več zadost fit, za takele celodnevne ture pešačenja po Benetkah. Moj je pa drugače rezerviral tak krasen penziončič ene 20 km iz benetk, bi kar tam ostala, so meli ponija, pa ful ogromen travniik z vodnjakom in ribnikom, zraven pa reka, pa 25 stopinj...ful ful prijentno. Je blo pa tud fajn, k sva bla z mojim spet po dolgem času sama in sm se spomnila, kaj sva to "midva", ko ni nonstop nekdo nergal in hotel pozornosti in animacije zase...saj sem nemogoče pogrešala Filipa priznam, včasih ko sem začela na njega mislit bi jokala, ampak, vem da mu ni hudega, meni pa tudi kar paše, še zlasti mojemu križu! Čestitam novopečenim mamicam... Cojka, Sasa, Živa... Krtkova...zatekanje.. ne bom omenjala, k ne vem al je pri men zatekanje al samo špeh, iskreno upam, da je voda...sm šla v en šoping center, ko sem si hotla kako pižamco kupit, pa raztegljivo kiklco za polet, pa sem zgrožena ven odtavala,čist obupana nad stanjem mojih nog od kolen navzdol. . Kar se pa postave tiče mam pa čist bedn datum PDP, tik preden je treba v kopalke zlest... Zdej grem pa spat... nočko Aja pa pozdravček Looni in Tinaaleks
< Sporočilo je popravil mkbk -- 27.4.2010 0:30:54 >
|