Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 17:16:44
|
|
|
|
petrca2507
|
lumpa...čestitke za
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:05:19
|
|
|
|
MaliMišek
|
Hojla srake! Se vam končno javljam. Kot vam je že sporočila Krtkova sem super, nimam sladkorne in res sem se potikala okrog in zbasala vase vse kar sem vidla . Je bilo treba nadoknadit, ker so me pustili toliko ur brez hrane. Popoldne sem šla še na kratek obisk v službo (vsaj tako sem mislila, potem pa tam obvisela skoraj pol šihta ), sem bila kar presenečena kako me pogrešajo . Se mi je kar fajn zdelo! So mepa v službi ozmerjal, da zakaj se še vedno sama prvažam naokrog , zdej pa res ne vem.....a se ne smem več? A kera ve to? Sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala, zdaj sem pa zmatrana od celega dneva. Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog . Aglaia ti si mela pa spet svoj dan....si napisala najdaljši post ever Krtkova in koliko česa si potem kupila v lekarni? Mkbk super ideja! Pičimo na tortice ! Cojka a ti si pa spet davla purana oz. ga je tvoj G Nax ste potem kam šli? Jaz se že veselim jutrišnjega dopusta, grem zdej malo spakirat, potem pa pridem nazaj, da vidim če se je katera že od kje prikazala. Spet je zatišje ko sem jaz gor . No sej sem si sama kriva, kaj sem se pa potepala cel dan .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
No mi smo bili kar doma, ker je itak tak beden dan. Smo šli edino v City Park, ker sem šla iskat še en papir za vabila. Sej bi šli do morja, sam ponavad je tako, da preden se mi spokamo in pridemo do dol, je dol res še sonček, sam piha ko pri norcih. IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Nax, kako je mali? Kaj boljse? Pa lepo, da ste danes vsi doma. Ena je pri aprilcicah napisala, da je na obali sonce. Napokajte se v kombi pa pojdite tja pogledat. Pa Cojki kaksne rakce prinesite nazaj. Imate cas do 10 zvecer Sem te ze zadnjic hotela vprasati kako vam gre spanje zvecer? A spi sam al pri vama? Pa kako prakticirata, ce imata kaksen urnik al kako? Midva bova verjetno hodila k dr. Banicu v Murgle. Aglaia midva hodiva k dr. Baniču. Mi je ful ok pediater. Se ti res posveti. Pa daš 50 eur za eno leto, to pa zato, da ga lahko skoz kličeš, za vsak drek. Tai danes že ful manj poliva. Spanje je pa tako no. Večinoma dežuramo ponoči, ker ima krče. Spi v svoji posteljici, edino zjutraj je vedno obvezno cartanje in pa kdaj tud čez noč, ker se tako najlažje umiri in mi ni treba vsako minuto vstajat iz postelje, ker se mi res ne da. Ja nekak probavava imet nek urnik, sam ne ratuje lih vedno MM jeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj loh se bašeš naprej cojka jutri si spet sama a ne, ker gre tvoj na dirko. Povej kje se boš kej potepala? Boš kej tuki okol hodila, drugače bom rekla mojemu, da me zapelje do tebe, da ti vrnem stvari.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog . MM a ni to tvoja stalna praksa s krtkovo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:32:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog . MM a ni to tvoja stalna praksa s krtkovo Midve ne ustajava sred noči (no razen Krtkova, ker ponoč ne more spat, ampak potem čez dan nadoknadi ), največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike. Bluzenje je pa itak zakon !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike. Bogica, si mogla ustat sred noči Čaki še mesec in pol, boš pol povedala. Loh ti ga pa jaz že zdej posodim, da dobiš prakso
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:40:29
|
|
|
|
krtkova
|
ha haha, ja dons je bla MM brez mene in evo.....čist je crknjena!! Jst sm zdej v lekarni kupila 4 pakunge Vir 80 (sej več jih sploh niso mel), en paket (5 kosov) mrežastih gat in moj je kupil še 9 plenic. Zdej mam pa dost.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jst sm zdej v lekarni kupila 4 pakunge Vir 80 (sej več jih sploh niso mel), en paket (5 kosov) mrežastih gat in moj je kupil še 9 plenic. Zdej mam pa dost. Ja sam vložke boš mogla pol še nabavt.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kiwa zakaj se nam ne pridružiš? Naj te ne bo sram.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:44:50
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Ja sam vložke boš mogla pol še nabavt. je premal to a ne? ja sej se mi je zdelo. Kolk naj jih še nabavim? ker tole pa mal dvomim, da bo moj znal.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova odvisno je al ti jih bojo v P dal al ne. Ker oni ti dajo na začetku 2 paketa, pol je pa tako. jaz sem jih npr skoz dobivala, ena k je bila pa z mano v sobi, je pa prosila če ji lahko dajo paket, pa ji je sestra rekla, da naj ji mož prinese. Jaz sem v P porabila kar dost paketov. Doma sem imela 2, ampak sem si šla še kar parkrat kupit po 2 paketa. Je tud odvisno kok boš krvavela. Jaz sem imela na začetku kar po 2 vložka.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:50:02
|
|
|
|
krtkova
|
razumem, še jih bom očitno morala kupiti. Matr, sam so velike pakunge, zavzamejo ful prostora.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:50:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ha haha, ja dons je bla MM brez mene in evo.....čist je crknjena!! noge imam kot mortadele in vse me fuuuulllllll boliiiiiiiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:50:54
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek noge imam kot mortadele in vse me fuuuulllllll boliiiiiiiiiiiiiii. Mislim, da bi moral tvoj že priti iz rekreacije in namesto PS vzeti v roke tvoje nogice in jih fino zmasirati!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:50:58
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova razumem, še jih bom očitno morala kupiti. Matr, sam so velike pakunge, zavzamejo ful prostora. Samo da ne boš pozabila kam si jih pospravla .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:52:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Mislim, da bi moral tvoj že priti iz rekreacije in namesto PS vzeti v roke tvoje nogice in jih fino zmasirati!!! on je pa zdej tako zmatran da moli vse štiri od sebe na kavču...bi verjetno prej on men poturil svoje noge za masažo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:56:23
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike. Bogica, si mogla ustat sred noči Čaki še mesec in pol, boš pol povedala. Loh ti ga pa jaz že zdej posodim, da dobiš prakso Že dva dni razmišljam o temu (ni mi jasno kako bo šlo tole nočno ustajanje). Priznam, da sem se odkar sem doma, totalno razvadila s spanjem .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova razumem, še jih bom očitno morala kupiti. Matr, sam so velike pakunge, zavzamejo ful prostora. Samo da ne boš pozabila kam si jih pospravla . Glede na njeno pozabljivost, se zna tud to zgodit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 18:59:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 18:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Že dva dni razmišljam o temu (ni mi jasno kako bo šlo tole nočno ustajanje). Priznam, da sem se odkar sem doma, totalno razvadila s spanjem . Sej se boš navadila ja valda, pomoje pa tud. Jaz se še zdej nisem. Naspi se zdej, dokler še lahko.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 19:07:16
|
|
|
|
krtkova
|
najboljš da si že kr zdej spakiram torbo za v porodnišnico in dam notr te pakunge. Al pa jih dam v WC - na sredo!! ker predvidevam, da jih bom tam potrebovala. sm pa zdejle čist znorela; ker ne morem sestavit posteljice, ne morem dokončno postavit omar tko kot bi jih rada in zato ne morem dokončno začeti filati emine sobe z njenimi stvarmi, ampak moram imeti vse v dnevni sobi v eni omari!!! Da ne omenjam, da mam sred sobe tud še 4 škatle (prazne) in nekaj popolnoma nepotrebnih svari. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Sm šla v Bauhaus - JASNO nimajo takih šraufov!!! Bomo zvijali jih!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 19:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ja, jutri sem sama in avto imam Bom jaz kaj na tvoj konec prišla, greva lahko na kakšno kavo, če boš imela čas. Ali pa sprehod, če se bo sonce kaj pokazalo. Si tok vesela, ker boš sama al ker boš imela avto No dej će se ti da, greva loh res na sprehod, sam če bo sonček. Drugač pa kavica.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 19:24:14
|
|
|
|
MaliMišek
|
Cojka zaenkrat imam spakirane samo sladkarije , je do Umga dolga pot, pa da mi slučajno cukr ne pade . no sej moja G ni kej bolša, me je naročila na tehtanje v ponedeljek, ko se bom pripeljala direkt iz morja . To bo veselo na tehtnici, ampak ji bom pa pod nos pomolila izvid, da nimam sladkorne . Krti a pol šraufov dokončno niste najdl v avtu Cojka, Nax vaju moram razočarat, ampak je za jutri napovedan dež, tudi na morju . Bosta očitno samo kofetkali, nič ne bo s sprehodom.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 19:28:14
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krti a pol šraufov dokončno niste najdl v avtu Auto je na Portugalskem. Sm prosila, če lahko vseeno pogledajo in sporočijo.......pa me ne jeb.... Je moj pogruntu, da naj kupim podoben, a raven šrauf (ti so namreč tko zviti, kot ena strela) in bo njegov frend to zvil.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 19:30:33
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Je moj pogruntu, da naj kupim podoben, a raven šrauf (ti so namreč tko zviti, kot ena strela) in bo njegov frend to zvil. Joj, te popolnoma razumem, ko bi rada zrihtala že stvari, pa si eni kar jemljejo svoj čas . Upam, da vam jih rata zvit! Midva pa zdej montirava novo ključavnico na vhodnih vratih (zakaj je dolga zgodba), pa naju nekaj zaj.... .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?