|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.4.2010 22:37:19   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
sam sori, tole je RES ena najbolj smešnih izjav danes!!!user posted image user posted image user posted image  mkbk - huda si!! Sam kje pa pol kremenateljce kupuješ? V drogeriji???

user posted image user posted image user posted image
mkbk zdej vem od kje teb asociacija mrežaste gate pa prekajena šunka...ti si hotla gate v mesariji kupt user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.4.2010 22:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

pa sta medveda pol spila borovničke

ne, midve sva jih ... ampak sta jih pa gratis dubla in to več rund... bla sta pa tiger pa pes...user posted image

Predvidevam, da sta bili priči na poroki tud pliškotauser posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.4.2010 22:38:10   
mkbk

sam sori, tole je RES ena najbolj smešnih izjav danes!!!user posted image user posted image user posted image  mkbk - huda si!! Sam kje pa pol kremenateljce kupuješ? V drogeriji???

bi se dal debatirat, ja user posted image

Bogi moj filip a ne, nč čudnega da bruha...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.4.2010 22:39:01   
Anonimen

Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjalauser posted image Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnituser posted image

Ti se kr heci, suhica, jst bom mela s tem še res ful problemov. Neki naredijo leta, neki pa moj šibek karakter. Joj, upam, da mi uspe potem kmalu shujšati!!!user posted image user posted image user posted image

A dej nehi, itak, da boš shujšala. Boš pač sledila mkbk v mesarijo po ježka in se ziher en boš zredila.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
21.4.2010 22:39:11   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

user posted image user posted image user posted image
mkbk zdej vem od kje teb asociacija mrežaste gate pa prekajena šunka...ti si hotla gate v mesariji kupt user posted image

ne hotla sm bit praktična in eko /bio pa uporabit že uporabljene od šunke...user posted image

Pa tle je pol dilema od kerga proizvajalca še tolk večja..user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
21.4.2010 22:39:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Bogi moj filip a ne, nč čudnega da bruha...

No vidš, pa smo s skupnimi močmi odkrile razlog. sam zaupat si se nam mogla.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
21.4.2010 22:41:22   
bcljka

pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

pa sta medveda pol spila borovničke

ne, midve sva jih ... ampak sta jih pa gratis dubla in to več rund... bla sta pa tiger pa pes...user posted image

Predvidevam, da sta bili priči na poroki tud pliškotauser posted image

user posted image user posted image user posted image ne... sva jih pa hotla uzet sabo! sam pol ni blo časa nakonc da bi jima nrdila slavnostne obleke user posted image naju je pa od prič čakalo presenečenje doma... k so v času zabave uspel it k nama v stanovanje in vse pospravt pa okranclat, na postli sta naju pa čakala ogromna plišasta slona in šampanjc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
21.4.2010 22:42:24   
mkbk
Fuzbala je konc, vinček me prijetno greje user posted image (res me je mal butnl.. al ga pa ve tok serjete), v glavnem pršla sem na comp čist nasikana, odhajam pa prešerne volje. Še to komentiram, da so fuzbalerji mal hecni, da se jim nič ne gravža drug od druzga prešvicanih dresov nase vlečt. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
21.4.2010 22:43:26   
MaliMišek
Mkbk sam da si bolš user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
21.4.2010 22:45:26   
mkbk
Danke šen. maš cca 30% zaslug, 30% nax in 30% krtkova, 10% pa pomoje vino, razen , če je rpi vas enka uspredi pri vinu je pa pol kokže...70? bi ga mogl bit pa kak dl več!

Grem gledat zdej zakon in red al pa sharka al kaj podobnega.. babe uživite!user posted image in lejko noč!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 21.4.2010 22:47:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2510
21.4.2010 22:47:56   
krtkova
mkbk - tud ti si nas spravila v hudo dobro voljo!! Mrežna pečenka = mrežaste gate!!user posted image user posted image  Glede na to da jih moram jst tud še kupit, grem jutri direkt do Krušiča!!!user posted image user posted image  Ker rabim mal večje, bom kr konjske izbrala.user posted image

Prešvicane fuzbal majce - bljaki!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
21.4.2010 22:48:43   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Danke šen. maš cca 30% zaslug, 30% nax in 30% krtkova, 10% pa pomoje vino, razen , če je rpi vas enka uspredi pri vinu je pa pol kokže...70? bi ga mogl bit pa kak dl več!

jst mislim, da je vse v vinu!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.4.2010 22:49:39   
Anonimen
mkbk no vidiš. Ko boš naslednji našpičena, ti sam prid k srakam. 

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.4.2010 22:49:40   
MaliMišek
Jst bom zihr vsakič ko bom tlačla mrežaste gate nase, crknla od smeha, ker se bom spomnla na vaju (mkbk in krtkovauser posted image .

Jst grem tud spat, moram ob šestih ustat user posted image .

Lejko noč!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
21.4.2010 22:50:51   
bcljka
jst grem pa spat zato k me pliškoti kličejo da jim morm uspavanko zapet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.4.2010 22:50:56   
krtkova
jst grem spatuser posted image

mogoče se javim spet okol 1h, 2huser posted image

Joj, sam še to vam povem; moj fotr ma navado, da se namenoma striže vsakič kje drugje. In tokrat je na izletu v Albaniji in se je tam postrigu. Je plačal 1,1 EUR!!! Jst grem drugič v Albanijo k frizerju, je očitno ceneje!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.4.2010 22:51:18   
Masha_M
Babe, carice ste. Gatke od prešane šunke, pa ježki iz mesarije. Da plišastih igrač na vseh koncih in krajih sploh ne omenjam. Še dobro, da je smeh pol zdravja. user posted image user posted image user posted image

bcljka: Če jemljeta pliškote na plažo, v diskača in na avion, a so vama potem asistirali tudi pri delanju otroka? user posted image

Drugače vam morem pa povedati, da sem naravnost navdušena nad medeničnim pasom. Po 1 mesecu končno spet hodim kot človek in ne kot kakšna Jakica Racman. user posted image user posted image user posted image Feels good!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.4.2010 23:11:51   
Anonimen
No, hvalabogu za Masho, da meni ni treba. Great fedeve minds think alike ... bcljka, a ti ni tezko seksat pred jakatom pa dimotom pa roza blue bambirinjo al kaj so ze? Ker to so vec kot ocitno vajini druzinski clani. In to je glih tako, kot da bi tasco in mamo in oceta povabila zraven, da navijajo za Nejca, da dobro noter spusti pa zate, da mas plodne dneve. A ste tako Piko D. naredili? user posted image Skoda, ker pliskoti ne morejo s fotoaparatom upravljati. user posted image
No ja, jaz bom tiho, ker sem bila pijana ko smo Zojo delali user posted image user posted image user posted image

Ampak punce, ko sem tole brala sem imela vmes res popadke. Danes se vec kot ocitno vsi trudijo, da bi mi sprozili porod. Pa Zoja ne je*** 5 posto. Oh ja.
V glavnem, z mano v porodnisnico gre moj moz. Pa nic plisastega. Mogoce mi bo se zal.

Nax, naslednji ctg imam v petek. Ampak resnicno upam, da do takrat ze izvrzem tole zadevico.

MM, ti si me zadnjic sprasevala, ker sem pozabila G za plavanje vprasati, a ne? No, danes sem ga. Bojda se nosecnicam in general ne priporoca da sedijo v topli vodi. Ceprav sem se vceraj kopala doma v bani. In ... vec kot ocitno je, da to ne naredi nic. Samo moj G ne verjame v nobeno alternativo. Se mi je smejal za malinov caj. Je rekel, da bi verjel, da deluje, ce bi ga iz porodnisnice klicala. Tako je pa vec kot ocitno, da ne dela. Kmet user posted image

Mkbk, jaz sem zgrozena!! Jaz sem jasno oznacena za slabo mamo, ker kavo pijem in zato sem tudi danes en radler spila (Cojka kriva!!) ampak da mi ga gres ti z vinom srat. To je pa too much. Groza. Katastrofa. Ena beseda: CSD!! Bom kar fotrovi prileznici link poslala. Da se bo malo potolazila, da ima prav. Ljubljancanke smo res nadlslabe matere. Stajerke pa vejo kaj morejo delati, da njihovi otroci niso hiperaktivni (kot bo nasa boga zoja, ker jaz kavo pijem). Zato pa vsi froci pridejo v LJ studirat (Krti enoglasno: manjka jim sirokih ulic, smoga in semaforjev!!) user posted image

Uf, danes sem spet super volje. Se drogirat se bom zacela user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.4.2010 23:52:58   
krtkova
Aglaia - user posted image user posted image  jst že od nekdaj trdim, da se pomanjkanje civiliacije mora nekje poznati.user posted image  Mene zdej edin mal srkbi ker si ti šla tja na konc sveta živet. Ampak naj ti bo, te bom pogosto v Lj zvlekla, da ne pozabiš na beton. Rešuje te edino 6b, ker to pomeni, da si še znotraj LPP.

Jst kot vidite ne morem zaspati.user posted image  Ampak sm že navajena. Bom perilo obesla, dala novo rundo prat (zdej je namreč ta poceni tok user posted image ), mal bom pasjanso odigrala in upala, da me neha boleti pofu.... simfiza!user posted image  danes me namreč boli okol in okol, tudi v ritki!! Pa križ me boli, po mojem od čakanja pri doktorju!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.4.2010 23:53:56   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

... bcljka, a ti ni tezko seksat pred jakatom pa dimotom pa roza blue bambirinjo al kaj so ze?

mogoče pa obstaja pliskofilija?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
22.4.2010 0:35:59   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

No, hvalabogu za Masho, da meni ni treba. Great fedeve minds think alike ... bcljka, a ti ni tezko seksat pred jakatom pa dimotom pa roza blue bambirinjo al kaj so ze? Ker to so vec kot ocitno vajini druzinski clani. In to je glih tako, kot da bi tasco in mamo in oceta povabila zraven, da navijajo za Nejca, da dobro noter spusti pa zate, da mas plodne dneve. A ste tako Piko D. naredili? user posted image Skoda, ker pliskoti ne morejo s fotoaparatom upravljati. user posted image
No ja, jaz bom tiho, ker sem bila pijana ko smo Zojo delali user posted image user posted image user posted image

ob sexu grejo kar vn iz sobe na enga takratkega... user posted image sva jih naučila da si znajo sami postrežt user posted image sej vidš na sliki kako kultivirano sedijo za mizo in pijejo... to je vse vzgoja user posted image
pr Piki pa tud jst nism bla lih med treznimi, vsaj mislm... če je blo to takrat... loh da je bil kkšn drug dan user posted image

sm se prebudila iz spanca ker sm se spomnla kr naenkrat da morm še neki za faks nrdit... obup! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
22.4.2010 8:12:42   
anajrim
ojla!

Ve pa ste face...pliškoti, mrežaste gate...ja nasemeješ pa se da je kaj! Od kod ih jemljete...

mi smo pa spet zanič spali, nik se non stop zbuja in danes je sitnaril da je kej...ne vem nekaj ga matra...drugače pa je moje počutje ok.

danes bo deževen dan kar mi ni nič všeč...oh ja sam bo vikend že lepši...

še danes in juti služba potem pa na dopust...v soboto gremo v prekmurje...jeeeeeee

Aglaia - srečno v P

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 8:22:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 8:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
22.4.2010 9:03:16   
amazonka3
OMG, pa vi ste nore, no vsaj zjutri me spravte v dobro voljo. Hvalauser posted image user posted image user posted image
5 straniuser posted image

Ne bom kej prov dost komentirala, k se mi sam grde po glavi pletejo, recimo pliškoti s sex pripomočki, pa pečenka v mrežastih gatah, pa prešvicane majce fuzbalerjev na pliškotihuser posted image user posted image sam res no, ko prebereš teh 5 strani si tko zmešan, ko da bi litrco namest mkbk spiluser posted image user posted image user posted image

Aglaia, zdej pa upam da ti je kaj tam doli med nogam poknalo. A tko, da je nadmajka štajerka, ma one se po defaultu zgražajo nad Ljubljano, pa čudn....tam gori pa fsi samo sokeca grozdnega pijejo, pa fsi so vzorni z otrocami, jih dojenčje sam v jajčkatih okoli nosijo, pa kinderpeti so barvno usklajeni s sobo in prav polikanimi tetra plenicami......upam, da nisem katere užalila, sam mene od moževega bratranca žena (od tam gori) non stop s takimi fila....mam kar mal Pavlovega refleksa pravijo (grrrrrrr)

Cojka, kako pa od enga rakca...a to se ti je še kdaj zgodilo. En rakec, čudnouser posted image

Zdaj pa grem, mogoče vas preberem spet kaj, me čakajo spet seminarske, pa likanje, pa mama taxi, pa priprave na odhod jutri....matr Krtkova, jaz tudi ne bom nič spala.

MM, upam da dobro opraviš in ne padeš skupuser posted image user posted image , a veš da bo en mesec brez sladkega najbž zelo naporenuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?