Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:24:58
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ...mmm zdle bi mi pa sedle še ene olivce pa sirček zraven, mamma mia jst mam še neki malga ostankov od sobotne žurke; tzatzki,feta, mocarela, čips...pa prinesem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst pa medveda in opico Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:26:01
|
|
|
|
bcljka
|
na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening pol gremo pa en krog po lj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening pol gremo pa en krog po lj Jaz se bom delala, da vas ne poznam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:27:30
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst pa medveda in opico Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen? ja, MM???? a nisi??? Jst moram tud pokomentirat; gliha v kup štriha je en pregovor. Sej njenmu možu je to tud kul in se on tud igra s pliškoti. Bcljka - sori, sam ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:27:59
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening pol gremo pa en krog po lj Jaz se bom delala, da vas ne poznam jst tud
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:28:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst pa medveda in opico Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen? Se kesam . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mkbk ful dobra ideja Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM vse poje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:29:08
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka men je vseen kaj si misl folk okol mene, nej se briga zase! nama je pač zabavno... ljudje smo si različni... nimaš kej... folk pa je čudn gledu k sva s kolegico v kmš uletele s plišastimi igračami in jim naročile borovničke... to je blo pa očitno k so se vsi kr obračal za nama Sori, ampak tole MOREM pokomentirat. Pa nočem bit nesramna, sam ej dobr, da si dobila tipa. Ker mislim, da so vaju vsi v kmš gledal k da sta mal nore. Ne vem no. Ziher se niso obračal za vama kot osebi, pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:30:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ful dobra ideja Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM vse poje. Dons še ...jutri pa vpašanje če bom še smela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst pa medveda in opico Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen? Se kesam . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota ! Sram te bodi! Pa tko neodgovorna
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:30:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ful dobra ideja Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM vse poje. hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:31:02
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ful dobra ideja Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM vse poje. njami. Jst sm se pa lih nate spomnla, k sm si dons enga ježka kupla...sam ni bil kej preveč...sej sm sama kriva, kdo si pa še v mesariji ježke kupuje....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:31:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst pa medveda in opico Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen? Se kesam . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota ! Sram te bodi! Pa tko neodgovorna Slaba mama!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:31:47
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk kdo si pa še v mesariji ježke kupuje....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:32:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 mkbk ful dobra ideja Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM vse poje. Dons še ...jutri pa vpašanje če bom še smela Aja šit, tud dons ne smem jest...od 19-ih naprej ....čist sm pozabla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... pa sta medveda pol spila borovničke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:33:07
|
|
|
|
mkbk
|
a nax teb rata še pečt pr zraven . ej jst res nisem multitasker..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:33:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... Ti nisi resna
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:34:15
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... pa sta medveda pol spila borovničke ne, midve sva jih ... ampak sta jih pa gratis dubla in to več rund... bla sta pa tiger pa pes...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:34:24
|
|
|
|
mkbk
|
kaj no če kupš hot dog, pa rabš še neki za čez .... majo pa tud odlične domače raviole (brezmesne)....ampak ježek je bil pa razmeroma ogaben!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:34:41
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja sam sori, tole je RES ena najbolj smešnih izjav danes!!! mkbk - huda si!! Sam kje pa pol kremenateljce kupuješ? V drogeriji???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!! Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjala Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 22:37:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjala Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnit Ti se kr heci, suhica, jst bom mela s tem še res ful problemov. Neki naredijo leta, neki pa moj šibek karakter. Joj, upam, da mi uspe potem kmalu shujšati!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?