|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.4.2010 22:24:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

...mmm zdle bi mi pa sedle še ene olivce pa sirček zraven, mamma mia

jst mam še neki malga ostankov od sobotne žurke; tzatzki,feta, mocarela, čips...pa prinesemuser posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.4.2010 22:25:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst pa medveda in opico user posted image

Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen?

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.4.2010 22:26:01   
bcljka
na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening user posted image pol gremo pa en krog po lj user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.4.2010 22:26:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening user posted image pol gremo pa en krog po lj user posted image

Jaz se bom delala, da vas ne poznam

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.4.2010 22:27:30   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

ja, MM???? a nisi???user posted image user posted image

Jst moram tud pokomentirat; gliha v kup štriha je en pregovor. Sej njenmu možu je to tud kul in se on tud igra s pliškoti. Bcljka - sori, sam ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.4.2010 22:27:59   
krtkova

Jaz se bom delala, da vas ne poznam

jst tud

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.4.2010 22:28:24   
MaliMišek

Se kesam user posted image . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.4.2010 22:28:34   
Anonimen
mkbk ful dobra idejauser posted image Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM  vse poje. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.4.2010 22:29:08   
bcljka

men je vseen kaj si misl folk okol mene, nej se briga zase! nama je pač zabavno... 
ljudje smo si različni... nimaš kej...
folk pa je čudn gledu k sva s kolegico v kmš uletele s plišastimi igračami in jim naročile borovničke... to je blo pa očitno k so se vsi kr obračal za nama user posted image

Sori, ampak tole MOREM pokomentirat. Pa nočem bit nesramna, sam ej dobr, da si dobila tipa. Ker mislim, da so vaju vsi v kmš gledal k da sta mal nore. Ne vem no. Ziher se niso obračal za vama kot osebi,

pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.4.2010 22:30:29   
MaliMišek

mkbk ful dobra idejauser posted image Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM  vse poje. 

Dons še user posted image ...jutri pa vpašanje če bom še smela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.4.2010 22:30:31   
Anonimen

Se kesam user posted image . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota user posted image !

Sram te bodi! Pa tko neodgovorna

Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.4.2010 22:30:51   
krtkova

hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.4.2010 22:31:02   
mkbk

njami. Jst sm se pa lih nate spomnla, k sm si dons enga ježka kupla...sam ni bil kej preveč...sej sm sama kriva, kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.4.2010 22:31:04   
MaliMišek

Sram te bodi! Pa tko neodgovorna

Slaba mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.4.2010 22:31:47   
krtkova
kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.4.2010 22:32:25   
MaliMišek

Dons še user posted image ...jutri pa vpašanje če bom še smela user posted image

Aja šit, tud dons ne smem jest...od 19-ih naprej user posted image ....čist sm pozabla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.4.2010 22:32:27   
Anonimen
pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

pa sta medveda pol spila borovničke

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.4.2010 22:33:07   
mkbk
a nax teb rata še pečt pr user posted image zraven user posted image . ej jst res nisem multitasker..

Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.4.2010 22:33:08   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.4.2010 22:34:05   
Anonimen

Ti nisi resnauser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.4.2010 22:34:15   
bcljka

pa sta medveda pol spila borovničke

ne, midve sva jih ... ampak sta jih pa gratis dubla in to več rund... bla sta pa tiger pa pes...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.4.2010 22:34:24   
mkbk
kaj no če kupš hot dog, pa rabš še neki za čez user posted image .... majo pa tud odlične domače raviole (brezmesne)....ampak ježek je bil pa razmeroma ogaben!

Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.4.2010 22:34:41   
krtkova

Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja user posted image

sam sori, tole je RES ena najbolj smešnih izjav danes!!!user posted image user posted image user posted image  mkbk - huda si!! Sam kje pa pol kremenateljce kupuješ? V drogeriji???

Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.4.2010 22:35:21   
Anonimen
hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjalauser posted image Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnituser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.4.2010 22:37:05   
krtkova
Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjalauser posted image Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnituser posted image

Ti se kr heci, suhica, jst bom mela s tem še res ful problemov. Neki naredijo leta, neki pa moj šibek karakter. Joj, upam, da mi uspe potem kmalu shujšati!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?