Anonimen
|
Hej punce. Tintin, cestitke za fantka!! Joj ej, vceraj je bla se pametna, da castna vrsta vztraja do konca. Potem je pa cez 10 ur ze izstopila od nje. Pa tak karakter ... Me prav zanima kako je blo. Se mi zdi, da je blo kar hitro. Ona je rekla, da je prvega z umetnimi rodila, a ne? Pa ti nizy tudi, a ne? Kako se ti drzis? Sem ze zadnjic pozabila recti vsem hvala za pomiritev glede umetnih, ker me je res psihiralo. No, ker imam pa cist too much viska casa, je moja nova skrb od vceraj zvecer, da bo nase dete imelo 100 cm in 100 kil, glede na to, da je prenoseno. In, ker se rada matram, sem sla brat porodne zgodbe na RR, da sem se potem zjokala malo. Je ena pisala, da je imela najprej normalen porod in potem urgentni CR, ker je imel mali 37,5 glavico. A ni imel Vasja od tintin nekaj takega? Joj joj, kar slabo mi je postajalo. In za grande finale sem brala se med over net, kjer je ena pisala, da so ji najprej razrezali presredek pa se vedno ni slo in so ji CR naredili. A si predstavljate? Da si razrezana povsod! In spodaj in cez trebuh . Pa ubijem se No tako. Potem sem sla pa spat in sem spala do 11.30. Jaz zadnje case samo spim. Ful sem utrujena. Pa ne bi vedela od cesa, ker nic ne pocnem. Se na sprehod se mi ne da Potem sem pa danes celo stanovanje generalno spucala, bila na 4 urnem kosilu, kjer smo spili 2 litra vina in zdaj sem se se z mozem spicila, ker je tecen. Pa ni nic. Nic otrdevanja, nic tiscanja, nic izcedka. Nic! Kot da nisem noseca. Zdaj grem v bano knjigo brat. Saj vem, da mi ne bo nic sprozilo, ampak mi je dolgcas. Babyloverka, a Bastiana boste imeli? Lustno! Ej, a mislis, da bova midve sploh do SP rodile? Moj ocim gre na SP pa sem mu rekla, da naj mi dres prinese za malo pa me je vprasal ce naj kar tam stevilko ugiba al bom do takrat ze vedela kaksno stevilko nosi. Ni smesno
|