|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
24.4.2010 7:48:21   
Anonimen
Jutro babuškeuser posted image

Jaz šibam na ctg, še dobro, da gre možek z mano, mi vsaj ne bo dolgčas, pa srček bova skupaj poslušalauser posted image

Na FB sem videla sporočilo od tintin - kopiram:
Ob enih ponoci se nam je pridruzil mali fantek Vito!3.5 kg in 51cm. Mamica-very happy!

Čestitke tintin - tebi in celi družiniciuser posted image user posted image user posted image Obilo cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite in se tipkamouser posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.4.2010 9:37:36   
nincy29
aprilčica fanj opravi!!

uf sem komaj zdaj opazla da nisem nič za nove aprilčke čestitalauser posted image !tako da čestitke vsem novim mamicam!!število  nosečiš aprilčic se pošteno zmanjšuje.user posted image user posted image mene so zdaj začeli spraševat če še zmeraj ni nič itd.celo  mamo kličejo non stop pa sprašujejo.kot da nebi povedli ane..ufaa..moški okoli pa itak sam čakajo da ga bodo pili..user posted image user posted image

jaz sem lihkar ustala.sem od 5h pa do 6:30 bedela ker je dragi delat šel.potem mi je uspelo spet zaspat in zdaj še mal tipkam pa grem mal stanovanje čistit(čeprav pravi dragi da kaj čem čistit ker je tako čistouser posted image user posted image )ah kaj ko pa nimam kaj delat ko njega niuser posted image .pol ob 2h pride dragi domov in pojeva kosilo.nato shooping za hrano da bo dragi imel kaj jest ko bo njegova žena v bolniciuser posted image .in nato en sprehodič do centra mesta.user posted image user posted image zdaj bom imela do srede dragega non stop doma,tako da se bom javila ma verjetno bl malo..sam itak zadnje cajte po 1 stran na dan napišete tak da nebo panike bom lahko useno sledila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.4.2010 10:02:46   
Pikica_10
No, pa da se vam še jaz malo javim. Tudi še v pričakovanju...

Najprej čestitke vsem novopečenim mamimcam aprilčicam za male user posted image ! user posted image
Jaz sem bila včeraj na ctg-ju in se mi zdi, da se je ravno včeraj začelo malo dogajat...mi je izrisalo par popadkov. In tudi čutila sem jih, čeprav zdaj doma malo manj. Taki občutek imam kot da bom dobila menstr. Pa tud na wc sem šla večkrat, v križu me včasih zaboli in kar dostkrat mi otrdeva trebuh...poočaasii pa bo! user posted image   Sem pa vidla, da so nas že majčice začele dohajat!user posted image

A mi lahko katera pove (ki je že rodila v MB in še slučajno bere) kako potekajo pregledi na dan roka v porodnišnici? Ker zadnje "preglede"  oz. ctg-je sem jaz imela pri svoji gin. in me tudi od spodaj ni nič pogledala... Zdaj me pa verjetno bodo, a ne? Pa kaki UZ lahko pričakujem? No, če bom sploh dočakala sredo!user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.4.2010 10:11:00   
babyloverka
hej punce

najprej čestitke tintin user posted image

jaz sem pa danes nabolena sto na uro, ponoči sem se zgleda prehitro ali pa štorasto obrnila in sem si morala neke mišice nategnit pod prsmi, me je speklo kot sto hudičov zdaj pa me boli če se bolj tak premaknem. pa itak me že vse boli. in ponos najbolj ker se mi doma vsi smilijo ker morejo z mano shajat, sploh zdaj ko sem tak tečna. dva dni se je pošteno dogajalo, sem mislila zdaj bo. včeraj pa kot da bi odrezal. nič od nič. edino veselje je to da mali spet veselo brca, drugega veselja ni. tečna sem, vem. jutri imam ctg samo itak ne bo nič kazal ker se nič ne dogaja.
in še to: med nosečnostjo so mi rok prestavli iz 27 na 21, sedaj pa ko je 21 mimo se pa kar na 27 ozirajo in glede na to da še te pustijo nekaj časa čakat sem lahko še do sred maja tu. majčice pa že rojevajo user posted image

eh ne bom več težila.

upam da boste vse preživele lep dan, naj vam bo prijetno in tudi mislim da vreme bo pravo za sprehode in uživancijo. moj lubi gre na nogomet tako da sem sama. saj mu niti ne zamerim da gre, jaz bi se ga tudi izgogibala če bi bil tak tečen user posted image  pa če gre na nogomet se bo vsaj malo zamotil, ga vidim da je že on tudi nestrpen

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.4.2010 10:25:42   
agha
Lep pozdrav vsem po dolgem času!

Najprej se vam vsem zahvaljujem za čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem uspela prebrati vsega za nazaj, upam pa, da mi bo uspelo slediti zdaj naprej!user posted image

Midva sva se iz porodnišnice vrnila v ponedeljek, po 6 dneh. Porod je potekal popolnoma drugače kot je bilo pričakovano in se je na koncu zaključič s CR. Porod so inicirali z umetnimi popadki in predrtjem plodovnega mehurja. Problem pa je nastal, ker nisem čutila popolnoma nobene bolečine še po 8 urah umetnih popadkov, kot da jih ne bi bilo. Babice in zdravniki so me samo gledali in niso mogli dojeti, da imam lahko tako visok prag bolečine, da ne čutim nič, čeprav je CTG norel ob risanju popadkov. Po 8 urah so se odločili za CR, ker zadeva ni napredovala nikamor zaradi mojega "konjskega" praga bolečine.

Sicer pa je naš mali Arne je zelo aktiven otroček. Podnevi je na 3 ure, sem in tja tudi na dve, ampak je po vsakem dojenju aktiven vsaj še kakšno uro in ga je potrebno uspavati. Ima pa super ritem ponoči in vstajamo samo 1x, največ 2x na noč.

Čestitike vsem mamicam in njenim sončkom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki še čakate pa želim, da tudi vam čim prej štorklja prinese vaše sončke!!!!user posted image user posted image

Tintin - čestitke še tukaj za sinčka!!!!user posted image user posted image

Nejanjec -
ko si ti odšla iz P, sem jaz prišla na oddelek z intenzivne, sem vprašala po tebi in so mi povedali, da greš domov. Tako da sva bili res istočasno tam! user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.4.2010 10:44:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

A mi lahko katera pove (ki je že rodila v MB in še slučajno bere) kako potekajo pregledi na dan roka v porodnišnici? Ker zadnje "preglede"  oz. ctg-je sem jaz imela pri svoji gin. in me tudi od spodaj ni nič pogledala... Zdaj me pa verjetno bodo, a ne? Pa kaki UZ lahko pričakujem? No, če bom sploh dočakala sredo!user posted image

Sicer še nisem rodila, sem pa prek roka (9 dni)user posted image .
Torej, na dan roka (četrtek) sem šla v P, tam v ambulanti oddala MK in poslali so me na CTG, ki ni beležil popadkov. Niso mi hoteli naredit ginekološkega pregleda, sem ga pa izsilila, saj me je zanimal mv. Naročili so me čez 4 dni, takrat sem imela uz (kontrola rasti...) in seveda ctg. Potem so me spet naročili čez 4 dni (so rekli da upajo da pridem prej sama rodit) spet sem imela ctg in uz (samo kontrola srčka in plodovnice), zdaj sem naročena čez 3 dni, kaj bodo počeli z mano, ne vem.

(odgovor članu Pikica_10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.4.2010 11:03:22   
nincy29
uf malena a ni to malo ful čez 3 dni?boš že 12 dni čez...??jaz bi mal po mizi udarla pa zahtevala svoje..mislim ok do 10 dni se mi zdi ok da te pustijo čez če je use ok..sam tko pa..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.4.2010 11:37:35   
babyloverka
malena89 res ne bi bila rada na tvojem mestu. vem da v mb čakajo 14 dni. a amnioskopije ti še niso delali? jaz bi jo vsekakor zahtevala, popkovnico pa ja morajo pogledat v kakem stanju je. kako pa bodo vedeli če se mali že pokaka.
no mogoče pametujem, se opravičujem, ampak jaz bi vsekakor zahtevala kakšen pregled več.

30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.4.2010 12:17:20   
Marjana Simonič
Pozdravljene user posted image !
Iskrene čestitke vsem , ki že držite svoj zakladek v rokahuser posted image  sem vam fauš zelooooo user posted image .
Jaz sem še vedno 2 v 1 in čakam na sekcijo - carski rez , ki je napovedan za 26.4, zaradi medenične vstave , lege posteljice in zaradi ovite popkovnice. Mislite v ponedeljek name in držite pesti in fige , da bo vse ok , ker me grabi panikauser posted image user posted image .
Lep pozdrav vsem še enkrat !

Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.4.2010 13:59:46   
živa
Hoj!

Tintin, user posted image za Vita; no, saj pravim, bodo sami fantički na torticah v KR user posted image , ker jaz ne verjamem, da bi bila pri meni v tretje punčka user posted image .

Marjana, midve sva pa itak na istem, samo v različnih porodnišnicah user posted image . Jaz sicer točno vem, kako vse poteka, me je pa tudi strah, če bo z bejbijem vse v redu ...

Agha, kako si ti po CR, v redu?

Vse, ki ste že doma, pa user posted image ; jaz vedno komaj čakam, da pridem iz P, ker se mi čisto preveč vleče en teden bolniške oskrbe user posted image .

Meni se pa ne mudi kaj preveč cartat, mi je zelo luštno biti noseča in tako lepo, ko me mali v trebuščku brca user posted image  ...

Lp,

živa

(odgovor članu Marjana Simonič)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.4.2010 15:09:07   
nejanejc
Tintin cestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce sem se katero pozabla, vse lepo ob cartanju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Agha, mi je kar malo zal, da te nisem mogla pozdravit... So mi rekli, da si se na intenzivni ko sem odhajala. No ja, se bomo pa kaj v Kranju upam videle ane :)

Jst sem crknejna, nase dete je zamenjalo noc za dan... Nismo ponoci zatisnili ocesa, on pa kot sovica...

Lep dan vse noseckam, pa srecno na porodu!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.4.2010 16:03:02   
Anonimen
Nincy: uživajta danesuser posted image user posted image

Babyloverka: mogoče pa bo kaj na ctg-ju. Pusti se presenetituser posted image user posted image Meni so na zadnjem UZ rekli, da bo 11.4.!!!! In seveda sedaj gledajo kar 30.4., zato bom jaz še kar lepo čakala - do majauser posted image

Pikica_10: mislim, da nas boš ti kmalu zapustila in oddirjala v Puser posted image

agha: žal mi je, da si imela cr. Jaz upam, da me ne bo deletela ista usoda, ampak važno je, da imaš v rokah svojega sinčkauser posted image user posted image Lepo se cartajteuser posted image

malenaa: o, groza, sploh si ne morem predstavljat kako ti je že deveti dan čez rokuser posted image user posted image user posted image V nedogled te itak ne bodo pustili čakat!! Držim pesti zate. En veeeelik objemčekuser posted image user posted image user posted image

Marjana Simonič: bom mislila nate oz. bomo vse mislile nate. Še malo, pa bo zakladek v tvojih rokahuser posted image user posted image Eno veliko user posted image za srečo!

živa: heheh, mislim, da si potem edina, ki res uživa v nosečnostiuser posted image Jaz sem tečna ko 100 user posted image , pa me od PDP-ja loči še 6 dni...user posted image

nejanejc: upam, da se bo tale noč-dan obrnila nazaj v ˝normalno˝ stanje!

Moj ctg danes je bil: ___________________ - naslednjega imam v torek 27.4., tako, da ni še nič in tudi nič ne bo. Danes grem z možekom v bano, malo se bova sproščala, pogledala kak dober film, se crkljala itd.

Lepo preživite dan in večer. Seveda vas pridem vmes še počekiratuser posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.4.2010 17:35:29   
memole
Ejla!

Kako kej?

Jaz sem ok ampak utrujena od nedela!user posted image user posted image
Upam da se kmalu kej začne dogajat ker se mi ne da več in nisem za nobeno rabo!

Vreme je itak za en drek ker že cel dan samo dežuje!

malenaa a že 9 dni čez rok?
Ti prav nič ne zavidam upam pa da se bo v ponedeljek kej premaknilo če se zdej za vikend ne bo!

tintin čestitke za sinčka!user posted image user posted image
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.4.2010 17:37:37   
babyloverka
kak lep sončen dan je zunaj, ne? moj krščenec gre čez dva tedna k obhajilu in ga je danes babica vprašala kaj si želi za darilo pa je rekel da bratranca user posted image  sem rekla da do obhajila pa že res bo user posted image
in seveda so tudi vsi domači že pogruntali kak bo malemu ime, sem zadnjič namignila da je enemu nogometašu ki bo igral na sp v nogometu tako ime in ker mali zbira slikice ni rabil ful dolgo da je ugotovil. danes me je samo vprašal če bo namesto schweinsteiger drug priimek ime pa enako? hja kaj mu čem odgovorit kot ja? user posted image

marjana in živa veliko sreče na cr, bosta pa kmalu cartale in tudi to nekaj pomeni. in vsekakor je cr verjetno najboljša varianta če se zdravniki tako odločijo. ma saj vem da se na vse zdravnike ne moreš zanest ampak vidim da so kar napredovali, da ne pocajo zelo in da se kar hitro odločijo za cr če je to potrebno. včasih pa so jih tako pocali, moji mami je prvi otrok odmrl v njej v zadnjem mesecu, ko je odmrl je dobila popadke in dva dni rojevala, valda če se plod ni premaknil. živa groza. no jaz sem nekako optimistična da bo porod šel dobro, no sicer ko sedim v čakalnici pred ctgjem me kar malo panika grabi ampak se probam osredotočit da mi bo to prineslo eno lepo malo štručko. in če mi danes kdo ponudi še en teden nosečnosti ali en teden neprespanih noči sem takoj za neprespane noči user posted image  vem da bodo nekatere mamice pomislile da sem naivna in da bom že vidla kaj govorim, samo saj sedaj itak tudi ne spim dosti pa še boli me vse.

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.4.2010 17:38:43   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: memole

dežuje?? pri nas je tako čudovito vreme kot ga še letos ni bilo, sonce in brez vetra user posted image

30.04.2010

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.4.2010 19:53:58   
Anonimen
Hej punce.

Tintin, cestitke za fantka!! user posted image user posted image
Joj ej, vceraj je bla se pametna, da castna vrsta vztraja do konca. Potem je pa cez 10 ur ze izstopila od nje. Pa tak karakter ... user posted image user posted image
Me prav zanima kako je blo. Se mi zdi, da je blo kar hitro. Ona je rekla, da je prvega z umetnimi rodila, a ne? Pa ti nizy tudi, a ne? Kako se ti drzis?

Sem ze zadnjic pozabila recti vsem hvala za pomiritev glede umetnih, ker me je res psihiralo. No, ker imam pa cist too much viska casa, je moja nova skrb od vceraj zvecer, da bo nase dete imelo 100 cm in 100 kil, glede na to, da je prenoseno. In, ker se rada matram, sem sla brat porodne zgodbe na RR, da sem se potem zjokala malo. Je ena pisala, da je imela najprej normalen porod in potem urgentni CR, ker je imel mali 37,5 glavico. A ni imel Vasja od tintin nekaj takega? Joj joj, kar slabo mi je postajalo. In za grande finale sem brala se med over net, kjer je ena pisala, da so ji najprej razrezali presredek pa se vedno ni slo in so ji CR naredili. A si predstavljate? Da si razrezana povsod! In spodaj in cez trebuh user posted image user posted image . Pa ubijem se user posted image

No tako. Potem sem sla pa spat in sem spala do 11.30. Jaz zadnje case samo spim. Ful sem utrujena. Pa ne bi vedela od cesa, ker nic ne pocnem. Se na sprehod se mi ne da user posted image
Potem sem pa danes celo stanovanje generalno spucala, bila na 4 urnem kosilu, kjer smo spili 2 litra vina in zdaj sem se se z mozem spicila, ker je tecen. Pa ni nic. Nic otrdevanja, nic tiscanja, nic izcedka. Nic! Kot da nisem noseca. Zdaj grem v bano knjigo brat. Saj vem, da mi ne bo nic sprozilo, ampak mi je dolgcas.

Babyloverka, a Bastiana boste imeli? Lustno! Ej, a mislis, da bova midve sploh do SP rodile? Moj ocim gre na SP pa sem mu rekla, da naj mi dres prinese za malo pa me je vprasal ce naj kar tam stevilko ugiba al bom do takrat ze vedela kaksno stevilko nosi. Ni smesno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.4.2010 20:34:02   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: memole

dežuje?? pri nas je tako čudovito vreme kot ga še letos ni bilo, sonce in brez vetra user posted image

Joj blagor vam!
Pa ni bil napovedan za danes tko da tej vremenarji ga serjejo 100/uro!

Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.4.2010 21:02:58   
dacy
Pri nas je blo tudi prav lepo vreme in sva z Alekseiem po soncku vozickala in sla na kavo in na obisk do kolegice ... no pol pa se je vkljucil alarm za lakoto in je blo treba it domov user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.4.2010 21:44:08   
nejanejc
hejla

jst sem tko zmatrana, da se spat ne moremo... no, zdej je tamali na flaski mojga mleka, se je tata ponudu, da mu jo da... jst pa tuki...

algaia, drzim pesti, da kmalu pride Zoja, vidm, da si kar na trnih.... Jst nisem bla nic, pa sem pol se kar tresla na porodni. Pa se sama nevem zakaj.... Ma potem, ko je dete prslo na svet je blo vse lepse... Pa ceprav naju zdej kar matra spanec in vse... je vse lepo. In ja, tintin je rekla, d aje mel vasja 37 glavico ja, si prav rekla...

živa in marjanaj drzim pesti za casrki rez... vse lepo potem :)

aprilcica, hvala... upam,da ne bo tako stanje dolgo trajalo

dacy, super dan :)

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.4.2010 21:53:02   
Anonimen
Čeruser posted image

Mi smo imeli pa tako posrano vreme danes, pa mi je bilo čisto vseeno. Zdaj sma se spokala iz bane (no, mi 3jeuser posted image ), potem sma še malo ˝potelovadila˝, zdaj pa kavč time - spetuser posted image Večer za večerom pred tv in čakam in čakam in čakam in ne dočakamuser posted image

Aglaia: sem ravno razmišljala o tebi, sem bila 100%, da si že v porodni in noge narazenuser posted image Pa daaaj, ne beri teh stvari. Bejba bo prišla ven tako ali drugače (in zdaj sem jaz pametna, ki se tako bojim carskegauser posted image ). Vse bo ok! Danes sem spet zijala tvoje fotke od poroke... fenomenalno, resuser posted image user posted image

Babyloverka: jaz sem šla pa takoj v google vtipkat priimek, da sem našla ime, ki sta ga zbrala za vajinega fantičkauser posted image user posted image Super. Nenavadno ime, priznam, jaz ne poznam nikogar s tem imenom, ampak mi je všečuser posted image

Dacy: madona sem ti fouš, ko že vozičkaš okroguser posted image   user posted image user posted image user posted image

Nejanejc: upam, da si malo spočiješ! user posted image

Memole: tudi jaz sem non stop utrujenauser posted image user posted image Ampak zjutraj sem pa že ob 6ih pokonci - budna ko zajec, potem se pa vleček kot megla čez cel dan...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.4.2010 21:55:14   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hej punce.

Me prav zanima kako je blo. Se mi zdi, da je blo kar hitro. Ona je rekla, da je prvega z umetnimi rodila, a ne? Pa ti nizy tudi, a ne? Kako se ti drzis?

jaz sem vse triuser posted image z umetnimi rodila ,...zadnja je bila že 6 dni čez rok , pa 4cm sm bila odprta , popadkov pa od nikoder in so sprožiliuser posted image , vse skupaj trajalo  2.5h, pa šele zadnje pol ure  sem se začela odpirat,...

včeraj  pa ctg-ravna črta, odprta za en prst,mene pa spodaj vse boli , da bi najraje vse skupaj preležala user posted image , pa ful mam rumenkasto  sluzaste izcedke user posted image .... zadnjič en G nameril 3820g,premer glavice pa 0.96mm,..... včeraj pa druga G 3500guser posted image So pa moje pupe imele obseg glavice med 34 in 35 cm user posted image

v ponedeljek pa ponovno ctg+laboratorij

pomoje bom jaz tudi čakala na maj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.4.2010 22:02:43   
nizy
jaz pa komaj čakam vozek, sm ga naročila v pikapolonici , je bila lanska kolekcija znižanauser posted image ,...še dobr , da sm v trgovini vprašala , ker javno nisem nikjer zasledila informacij o znižanju user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.4.2010 22:24:07   
natasaxy
Čer,

ja mučno je tole čakanje kdaj te bo pognalo v porodnišnico. Evo jaz imam jutri rok......dogaja pa tudi nič........pomoje bom tudi skoraj maj dočakala:). Moj sine je bil 5 dni čez PDP, tako da upam da bo tokrat kaj prej........ker mi je ful bad hodit na amnio.......jo imam v sredo prvič, tako da upam da že prej pristanem v porodnišnici. Ja luštno jim je pri nas v trebuščku, pa še fino toplo.....nimaš kaj:)

Drugače pa vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke ob rojstvu.....

Glede na to kdaj te dajo na CR je pa pomoje ful odvisno od ženske. Naš prvi porod je bil tudi nič kaj prijeten......v smislu teže in obsega glavice, vendar je šlo skozi.......seveda z rezanjem presredka in skakanjem po mojem trebuhu:). Naš je imel tudi glavico 37,5 in skoraj 4400. Tokrat sem pa ful težila, da mi ga je tehtala in ne kaže na take mere.......samo če bom veliko čez rok ne vem če se ne bo preveč zredil/la:):). Itak na koncu samo še rastejo in se prijetno redijo. Mi je pa G v hecu rekla, da itak je za 4500 že vse pripravljeno v drugo in bo šlo komot skozi, če bova pa več namerili grem pa na CR. Samo pravi da bo verjetno kar okrog 3500.......pa da vidimo, pustimo se presenetiti.

Evo grem še malo po netu brskat......no kljub temu da se ne oglašam kaj dosti vas berem kako že pridno vozičkate.......jaz bi tudi, pa se pridno hranite in večinoma kar vsi otroci pridno spijo, no upam da bo pri nas tudi kaj takega, vsaj želimo si prespanih noči....podnevi že nekako preguraš.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.4.2010 22:40:04   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Babyloverka, a Bastiana boste imeli? Lustno! Ej, a mislis, da bova midve sploh do SP rodile? Moj ocim gre na SP pa sem mu rekla, da naj mi dres prinese za malo pa me je vprasal ce naj kar tam stevilko ugiba al bom do takrat ze vedela kaksno stevilko nosi. Ni smesno user posted image user posted image

haha kako sem se nasmejala user posted image  ja Bastiana bomo imeli. ati je pa Boštjan in je celi ponosen ker bo podobno ime user posted image
če bova do SP rodile? hjuj težka bo user posted image  čeprav bi se moj menda nebi pritoževal ker bi najprej pomislil da bi koristil očetovski dopust na vrhuncu sp in bi lepo v miru gledal vse tekme user posted image

aprilčica 10 a te je zanimalo ime, ne? saj verjamem user posted image  jaz bi naredila isto user posted image  me veseli da ti je všeč.

mene nekaj špika tam doli, res doli doli ampak kaj ko ni nič resnega. jutri imam ctg zjutraj, sploh me nihče ne jemlje resno ko rečem da imam v nedeljo pregled pri zdravniku user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.4.2010 23:42:50   
memole
aprilčica jaz se tudi zbudim tam ob 6h ko se moj zbudi in grem na wc potem se ziher pol ure premetavam po postelji in zaspim nazaj do 7:30 ko je treba spet vstat in spravit Laro v vrtec in potem sem nekje do 9-10h pokonci pojem zajtrk mal posrfam in evo se mi začnejo oči zapirat in grem vodoravno do 12-13h!
Potem itak ne naredim nič ker nimam nobene volje in niti energije malo pred 16h pa pride Lara iz vrtca in če je lepo vreme je treba it ven!Od večerje naprej se mi pa vleče in nikakor ne morem zaspat in sem nekkje do 1h budna pa grem vmes še na wc pa zaspim pa se okoli 3h zbudim in je treba spet na wc pa lih zadremam evo se Lara zbudi in me kliče in pride k nama spat jaz pa spet na wc!Take so moje noči in dnevi!
Sem prav že sita ker potem v stanovanju ne naredim nič kar je una roba,ki se mi med tem časom ko jaz dopoldan počivam opere,ki jo potem dam sušit in kar naložim posode v stroj!
Da o kuhanju ne govorim se šlepam pri mami z kosili za možeka,drugače pa zelo rada kuham sploh mi ni težko!
Zdej pa ni šans nimam nobene volje in komaj čakam da grem v rim!user posted image user posted image

Uh zdej sem pa naložila!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?