Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 13:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nohtek in tanika: ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU VAJINIH BEBIC Jaz bom zadnja, vam povem, ampak bom tudi najbolj tečna, ker sem že zdaj. Včeraj zvečer sem ugotovila, da telesa nikakor ne morem več prepričat, da bi se držal naravnost pokonci in me prav prevaga naprej Včeraj zvečer me je še nekaj matralo - v pol ure sem imela 2 ostri bolečini, kot bi mi nekdo razrezal maternico, potem pa nič, tako, da... ČAKAM in ja, tudi moj otrok bo očitno velik 60cm in imel čez 4kg!!!! Na pregledu katastrofa. Pridelala sem največ kil od vas in bi se najraje zjokala, ker sem sedaj na 26+ (spet 2 kili v enem tednu, pritisk ITAK normalen). To je bil zadnji pregled pri moji G - HVALA BOGU!!, ker sem bila naročena ob 8.15, na vrsto sem prišla ob 9.30, pregleda ni bilo, samo stehtala me je, zmerila pritisk in sem šla lepo ven Jutri imam ctg... Ne pričakujem nič. Jooj, kok smo tečne Ste se pa vsaj malo načvekale, ko me ni bilo, se mi zdi, da se že skoraj sama s sabo tu pogovarjam Vas je lepo brat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 14:14:15
|
|
|
|
didi5
|
Toliko da se vam na hitro jeavim, sem že celo litanijo napisala pri temi aprilčki 2010. Naša pupika pridno raste in se redi (180g v 3dneh kar je 1xveč kot običajno ) in se meni zdi to uspeh, glede na to da dojiva brez kakršnihkoli dodatkov (malo se moram pohvalit). Sicer imamo že rdečo ritko in upamo na izboljšanje v naslednjih dveh neh - upa upam upam), spimo tudi od 3-4 ure v enem kosu imamo pa kar velike problema s podiranjem kupčkov. Mami je za silo (sicer srečna ko hudič) ampak mi je počil šiv (imam 4 zunanje). Baje da naj zaenkrat tako pustim, če pa se rana širi pa takoj v bolico na ponovno šivanje . Pa vprašam še tukaj : ima katera izkušnje s počenimi šivi? DI-DI, Nohtek 10 in tanika (pa mogoče še katra) čestitke za male sončke . Babyloverka: sem šla danes prvo pogledat, če pa si le rodila - pa očitno nič iz tega. Ampak očitno bo počasi, glede na to kar si napisala. Držimo pesti In še zadnje upanje na lepo vreme čez viken, ker lahko greva z Lariko že na sprehod (celo za kakih 15-20 min). Ma ko zanalašč bo verjetno oblačno z vetrom in dežjem. Ampak prihajajo lepši dnevi Se pišemo!!!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 14:16:55
|
|
|
|
nejanejc
|
hejla cestitke Di_di, Nohtek, Tanika, Nataša, Getreal pa še katera, če sem pozabla :) vsem ostalim, Cojka, tintin, ziva, algaia, aprilcica in vse ostale želim čim mirnejsi porod, pa da bojo soncki kmalu v narocju :) nas nejc pa tudi veliko spi, zal predvsem podnevi, ponoci je pa naša sovica... ga morava se kar zbujat, da mu dam kaj jest... bo ze, drzim pesti tintin, da ne bo treba veliko amnio.... meni je blo v nedlejo prov fajn rodit v bistvu :) ziva, srecno v ponedeljek evo, dete je treba nahranit.... morem jit lepo se mejte vse skupaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 14:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Malenaa, saj vem, da noces tega slisati, ampak ti si mi se edina tolazba. Je pa tebe vmes ful nekaj matralo, a ne? No, poglej zdaj kako tenstas tega otrocka. V 35. tednu je naša hotla ven, danes pa smo že 8. dan čez rok in se ji NE MUDI nikamor. Zmešalo se mi bo. Zdravnica mi je rekla naj in pijem čaj malinovih listov, ampak res dvomim da bo kaj pomagalo. Saj popadke mam, blage, na 4 minute ampak to ni dovolj. Mogoče se pa še jaz zavlečem v maj, na sprožitev poroda in umetne popadke itak ne bom pristala, edino če bo naša v nevarnosti. Danes so mi naredili uz, plodovnice je dovolj, je še bistra, pregleda pa ni blo, tak da ne vem če sem odprta že kaj več kot tisti bogi en prst. Nič, se oglasim še kaj, sam upam da ne na redno javljanje ampak da sporočim kako lepo novičko. za mene in za vse ostale, ki že komaj čakate tak kot jaz!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 14:49:57
|
|
|
|
memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka tintin nekdo mora vztrajat do konca, ne? tako kot ti in jaz in aprilčica in aglaia in cojka in še katera??? Ja ja jaz tudi vstrajam do konca ni videt da bi blo kej prej!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 15:01:09
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako kej? Joj tiste ko ste že čez rok se mi prav smilite upam da boste kmalu cartale! Me ostale ki naš rok še ni prišel pa naj čimprej minejo tej dnevi in se kej začne dogajat! aprilčica glede kil sva pa na istem! In molim boga da se začne kej prej dogajat če ne bom prišla na tromestno številko s kilami in bo moj možek vesel ker bom enkrat v življenju imela isto kil kot on! Zdej imam pa jaz apetit da bi lahko vola pojedla pa še to sam sladko! Bom šla v nedeljo če bo lepo vreme na Slavnik mogoče bom kej sprožla!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 16:03:00
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole Jaz sem ravnokar prejela sms od Di_Di! Kukuc pa sem tu danes ob 21:47 me je štorklja prinesla mamici in očku!Sem Roko velik 53cm in težek 3670g!Z mamico se oba dobro počutiva! CESTITKE ZA MALEGA FANTICA nohtek CESTITKE TUD TEBI ZA HCERKICO IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka dacy mali je res cart, in ni ga lepšega kot zdrav zadovoljen otrok, ne? babyloverka cisto se strinjam s tabo ... tanika CESTITKE ZA PETRA katy dobro da si napisala za recept, jaz imam v ponedeljek 1. posvetovalbnico, moram tud jaz rect za mleko pediatrinji...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 16:25:08
|
|
|
|
nizy
|
tudi jaz danes s ctg-ja in se še nič ne dogaja , odprta za cel1 prst , pa je moja teorija , da danes za rd dobim svojo , splavala po vodi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 16:27:20
|
|
|
|
nincy29
|
nizy a praznuješ danes?ja potem pa vse najboljše in najlepše.pa da čimprej svojo pikico v roke dobiš!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 16:40:44
|
|
|
|
nizy
|
nincy- hvala za čestitke , no sj dan je še dolg , pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 17:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Memole: če jaz ne morem brez sladkega Zdajle se bašem z nutello+kruh+mleko Nizy: VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 18:09:10
|
|
|
|
NATAŠA35
|
drage moje hvala vam drugače smo mi že doma, danes smo stari dva dni porodna zgodba pa naslednjič...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 18:23:42
|
|
|
|
nincy29
|
nataša a si že doma??joj kak si brzinska!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 18:27:15
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka tintin nekdo mora vztrajat do konca, ne? tako kot ti in jaz in aprilčica in aglaia in cojka in še katera??? Ja ja jaz tudi vstrajam do konca ni videt da bi blo kej prej! hjoj tebe sem pozabila,sory natasa35 doma si že? ja fajn nizy vse najboljše in itak da se ti uresniči največja želja aprilčica jaz pa dva dni zdaj sploh nimam več apetita, če ne bi vedela da potrebujem moč za porod in da morem jest za tamalega sploh ne bi jedla. milko jem že dva dni kar se še mi v življenju ni zgodilo, sem jo v prešnjih mesecih v desetih minutah pospravla. zdaj pa sploh nimam apetita, že psiha dela svoje
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 18:29:39
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Lepo pozdravljene Vsem ki so v tem času kar me ni bilo postale mamice iskrene čestitke in obilo cartanja in predvsem prespanih noči Mi smo dans prišli iz bolnice in smo ful veseli da gremo novim dogodivščinam naproti z novim članom. Jaz sem enostavno zaljubljena v našega sončka. Hvala vsem za lepe želje in se slišimo, aja pa prilagam še slikico da lahk vidite našega lepotca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 19:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
NATAŠA, didi5 in Wannabemommy: pozdravljene doma. Želim vam obilo cartanja didi5: sem videla slikice na FB in sem se čisto raznežila Wannabemommy: tvoj sonček je tudi pravi sonček Babyloverka: jaz pa kar žrem, pa žrem. Verjetno to pomeni, da bom še dolgo doma Nincy: najina sta pa trmasta bikca... Naboljše, da si med vikendom privoščiva doooolg sprehod, mogoče potem bo kaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 19:45:48
|
|
|
|
nincy29
|
ja jaz mam že jutri planirano..zjutraj čiščenje stanovanja,potem kuhanje kosila,shooping v merkatorju in po vsem tem greva z dragim če bo lepo vreme še nek dobrodelni turnir v centru mesta mal gledat ker prijatelj organizira .pa še mal bova.včeraj sva celo 3x in morda je celo to kaj sprožilo tisto kar me je ponoči zvivalo.imam pa že 3 dni čistko..danes sem že 3x wc zasedla .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 21:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehehhehehhe, Nincy, vidva pa imata podvige Jaz sem pa prav nora na zadnje dni. Se mi zdi, da me malo panika grabi, ko potem mesec in pol ne bova mogla A te kaj trtica boli?? Mene je danes začela Jaz bom tudi jutri sterala mojega na en dolg sprehod s psičkami
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 21:09:37
|
|
|
|
dacy
|
wannabemommy no pa mas ti tud svojega lepotca zdaj Aleksei pravi da komaj caka da se bota igrala Jaz pa komaj cakam da ga pocartam
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 21:37:14
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? Jaz sem šla prej mal počivat sem v bistvu samo ležala sem bla prav utrujena pa ne vem od česa,mogoče vreme ker imamo dež! Zdej jem čokolino,kruha nimam sem ga pri mami pozabla sam bolje tako se bom manj zredila! Popoldan sva šla z možekom v obi po koš za umazano perilo in po en koš za oprano perilo ki ga vzameš iz stroja ki ta ki ga imam je malce majhen! Lara je v postelji posluša pravljico oz ene pesmice na radiu pa upam da bo kmalu zaspala! Pa ve kako kej?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 21:43:22
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Hehehhehehhe, Nincy, vidva pa imata podvige Jaz sem pa prav nora na zadnje dni. Se mi zdi, da me malo panika grabi, ko potem mesec in pol ne bova mogla A te kaj trtica boli?? Mene je danes začela Jaz bom tudi jutri sterala mojega na en dolg sprehod s psičkami mene tudi razganja..sej ubistvu me že celo nosečnost .uf ko pomislim da pol nebova mogla..hm..groza trtica?ja me ja..pa tudi glavca od malega mi ful pritiska...lahko se bo kaki zdelo mal tko..sam če sam malenkost prst not dam čutim glavico od malega..to sem v torek prvič probala ko mi je gin. rekla da ful lepo glavico od malega čuti. aprilčica kak mi je smešno ko to tvojo profil slikco gledam ker vem da ti nekaj velika odspredi manka..tuki si še čist "ploh" bla
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 23.4.2010 21:44:49 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 22:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Memole: waaa, si mi lušte glede čokolinota naredila Ga moram it jutri kupit Midva čakava NCIS na tv3 - fzul rada gledava, potem se bova pa počasi spokala spat Nincy: prav čutiš glavico?? Hmmm, moram jaz tudi to probat Ja, profil slika je pa khmm, staraaaa... pa tamle sem imela ene 24kg manj Moram zamenjat. Sem pa že enkrat hotela, pa je vse zaštekalo, potem sem pa kar pozabila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 22:19:10
|
|
|
|
nincy29
|
jaja prav lepo se čuti ja sam kar maš slike na facebooku ti nebi dala +24kg veš!!se kar zgubijo..prav lepa fit nosečka zgledaš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 22:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 jaja prav lepo se čuti ja sam kar maš slike na facebooku ti nebi dala +24kg veš!!se kar zgubijo..prav lepa fit nosečka zgledaš. Uf, hvala, ampak se zadnji mesec sploh nisem slikala, ker sem se napihnila kot balon Predvsem v obraz Evo, konec reklam. Šibam naprej gledat, potem pa spat (upam, da bova še kaj ). Jutri pa uživajta Lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.4.2010 23:45:13
|
|
|
|
memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Memole: waaa, si mi lušte glede čokolinota naredila Ga moram it jutri kupit Midva čakava NCIS na tv3 - fzul rada gledava, potem se bova pa počasi spokala spat Nincy: prav čutiš glavico?? Hmmm, moram jaz tudi to probat Ja, profil slika je pa khmm, staraaaa... pa tamle sem imela ene 24kg manj Moram zamenjat. Sem pa že enkrat hotela, pa je vse zaštekalo, potem sem pa kar pozabila Hehe jaz sem tudi na tv3 gledala prej NCIS!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?