|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
23.4.2010 13:54:31   
Anonimen
Nohtek in tanika: ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU VAJINIH BEBICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom zadnja, vam povem, ampak bom tudi najbolj tečna, ker sem že zdaj. Včeraj zvečer sem ugotovila, da telesa nikakor ne morem več prepričat, da bi se držal naravnost pokonci in me prav prevaga naprejuser posted image user posted image Včeraj zvečer me je še nekaj matralo - v pol ure sem imela 2 ostri bolečini, kot bi mi nekdo razrezal maternico, potem pa nič, tako, da... ČAKAM in ja, tudi moj otrok bo očitno velik 60cm in imel čez 4kg!!!!user posted image user posted image

Na pregledu katastrofa. Pridelala sem največ kil od vas in bi se najraje zjokala, ker sem sedaj na 26+user posted image user posted image (spet 2 kili v enem tednu, pritisk ITAK normalen). To je bil zadnji pregled pri moji G - HVALA BOGU!!, ker sem bila naročena ob 8.15, na vrsto sem prišla ob 9.30, pregleda ni bilo, samo stehtala me je, zmerila pritisk in sem šla lepo venuser posted image user posted image user posted image

Jutri imam ctg... Ne pričakujem nič.

Jooj, kok smo tečneuser posted image user posted image user posted image Ste se pa vsaj malo načvekale, ko me ni bilo, se mi zdi, da se že skoraj sama s sabo tu pogovarjamuser posted image user posted image Vas je lepo bratuser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.4.2010 14:14:15   
didi5

Toliko da se vam na hitro jeavim, sem že celo litanijo napisala pri temi aprilčki 2010.

Naša pupika pridno raste in se  redi (180g v 3dneh kar je 1xveč kot običajno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in se meni zdi to uspeh, glede na to da dojiva brez kakršnihkoli dodatkov user posted image user posted image (malo se moram pohvalit). Sicer imamo že rdečo ritko in upamo na izboljšanje v naslednjih dveh neh - upa upam upam), spimo tudi od 3-4 ure v enem kosu imamo pa kar velike problema s podiranjem kupčkov.

Mami je za silo (sicer srečna ko hudič) ampak mi je počil šiv (imam 4 zunanje). Baje da naj zaenkrat tako pustim, če pa se rana širi pa takoj v bolico na ponovno šivanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vprašam še tukaj : ima katera izkušnje s počenimi šivi?

DI-DI, Nohtek 10 in tanika (pa mogoče še katra) čestitke za male sončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Babyloverka: sem šla danes prvo pogledat, če pa si le rodila - pa očitno nič iz tega. Ampak očitno bo počasi, glede na to kar si napisala. Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

In še zadnje upanje na lepo vreme čez viken, ker lahko greva z Lariko že na sprehod (celo za kakih 15-20 min). Ma ko zanalašč bo verjetno oblačno z vetrom in dežjem. Ampak prihajajo lepši dnevi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pišemo!!!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.4.2010 14:16:55   
nejanejc
hejla

cestitke Di_di, Nohtek, Tanika, Nataša, Getreal pa še katera, če sem pozabla :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim, Cojka, tintin, ziva, algaia, aprilcica in vse ostale želim čim mirnejsi porod, pa da bojo soncki kmalu v narocju :)

nas nejc pa tudi veliko spi, zal predvsem podnevi, ponoci je pa naša sovica... ga morava se kar zbujat, da mu dam kaj jest...

bo ze, drzim pesti tintin, da ne bo treba veliko amnio.... meni je blo v nedlejo prov fajn rodit v bistvu :)

ziva, srecno v ponedeljek

evo, dete je treba nahranit.... morem jit

lepo se mejte vse skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.4.2010 14:20:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Malenaa, saj vem, da noces tega slisati, ampak ti si mi se edina tolazba. Je pa tebe vmes ful nekaj matralo, a ne? No, poglej zdaj kako tenstas tega otrocka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V 35. tednu je naša user posted image hotla ven, danes pa smo že 8. dan čez rok in se ji NE MUDI nikamor. Zmešalo se mi bo. Zdravnica mi je rekla naj user posted image in pijem čaj malinovih listov, ampak res dvomim da bo kaj pomagalo. Saj popadke mam, blage, na 4 minute ampak to ni dovolj.
Mogoče se pa še jaz zavlečem v maj, na sprožitev poroda in umetne popadke itak ne bom pristala, edino če bo naša user posted image v nevarnosti.

Danes so mi naredili uz, plodovnice je dovolj, je še bistra, pregleda pa ni blo, tak da ne vem če sem odprta že kaj več kot tisti bogi en prst. user posted image user posted image user posted image

Nič, se oglasim še kaj, sam upam da ne na redno javljanje ampak da sporočim kako lepo novičko. user posted image user posted image user posted image za mene in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ostale, ki že komaj čakate tak kot jaz!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.4.2010 14:49:57   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

tintin nekdo mora vztrajat do konca, ne? tako kot ti in jaz in aprilčica in aglaia in cojka in še katera??? user posted image

Ja ja jaz tudi vstrajam do konca ni videt da bi blo kej prej!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.4.2010 15:01:09   
memole
Ejla!

Kako kej?

Joj tiste ko ste že čez rok se mi prav smilite upam da boste kmalu cartale!

Me ostale ki naš rok še ni prišel pa naj čimprej minejo tej dnevi in se kej začne dogajat!

aprilčica glede kil sva pa na istem!
In molim boga da se začne kej prej dogajat če ne bom prišla na tromestno številko s kilami in bo moj možek vesel ker bom enkrat v življenju imela isto kil kot on!user posted image user posted image user posted image
Zdej imam pa jaz apetit da bi lahko vola pojedla pa še to sam sladko!user posted image user posted image user posted image
Bom šla v nedeljo če bo lepo vreme na Slavnik mogoče bom kej sprožla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.4.2010 16:03:00   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: memole
Jaz sem ravnokar prejela sms od Di_Di!
Kukuc pa sem tu danes ob 21:47 me je štorklja prinesla mamici in očku!Sem Roko velik 53cm in težek 3670g!Z mamico se oba dobro počutiva!

user posted image user posted image user posted image   CESTITKE ZA MALEGA FANTICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nohtek CESTITKE TUD TEBI ZA HCERKICO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dacy mali je res cart, in ni ga lepšega kot zdrav zadovoljen otrok, ne?

babyloverka cisto se strinjam s tabo ... user posted image

tanika CESTITKE ZA PETRA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katy dobro da si napisala za recept, jaz imam v ponedeljek 1. posvetovalbnico, moram tud jaz rect za mleko pediatrinji...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.4.2010 16:25:08   
nizy
tudi jaz danes s ctg-ja in se še nič ne dogaja , odprta za cel1 prstuser posted image , pa je  moja teorija , da danes za rd dobim svojo user posted image , splavala po vodi user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.4.2010 16:27:20   
nincy29
nizy a praznuješ danes?ja potem pa vse najboljše in najlepše.pa da čimprej svojo pikico v roke dobiš!!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.4.2010 16:40:44   
nizy
nincy- hvala za čestitke user posted image , no sj dan je še dolg , pustimo se presenetituser posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.4.2010 17:42:18   
Anonimen
Memole: če jaz ne morem brez sladkegauser posted image user posted image Zdajle se bašem z nutello+kruh+mlekouser posted image

Nizy: VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.4.2010 18:09:10   
NATAŠA35
drage moje hvala vamuser posted image user posted image user posted image

drugače smo mi že doma, danes smo stari dva dniuser posted image user posted image

porodna zgodba pa naslednjič...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.4.2010 18:23:42   
nincy29
nataša a si že doma??joj kak si brzinska!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.4.2010 18:27:15   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: memole

tintin nekdo mora vztrajat do konca, ne? tako kot ti in jaz in aprilčica in aglaia in cojka in še katera??? user posted image

Ja ja jaz tudi vstrajam do konca ni videt da bi blo kej prej!user posted image user posted image

hjoj tebe sem pozabila,sory user posted image

natasa35 doma si že? ja fajn user posted image user posted image

nizy vse najboljše in itak da se ti uresniči največja želja user posted image

aprilčica jaz pa dva dni zdaj sploh nimam več apetita, če ne bi vedela da potrebujem moč za porod in da morem jest za tamalega sploh ne bi jedla. milko jem že dva dni kar se še mi v življenju ni zgodilo, sem jo v prešnjih mesecih v desetih minutah pospravla. zdaj pa sploh nimam apetita, že psiha dela svoje

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.4.2010 18:29:39   
Wannabemommy
Lepo pozdravljene

Vsem ki so v tem času kar me ni bilo postale mamice iskrene čestitke in obilo cartanja in predvsem prespanih nočiuser posted image

Mi smo dans prišli iz bolnice in smo ful veseli da gremo novim dogodivščinam naproti z novim članom. Jaz sem enostavno zaljubljena v našega sončka. Hvala vsem za lepe želje in se slišimo, aja pa prilagam še slikico da lahk vidite našega lepotcauser posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.4.2010 19:35:37   
Anonimen
NATAŠA, didi5 in Wannabemommy: pozdravljene doma. Želim vam obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didi5: sem videla slikice na FB in sem se čisto raznežilauser posted image user posted image user posted image

Wannabemommy: tvoj sonček je tudi pravi sončekuser posted image user posted image user posted image

Babyloverka: jaz pa kar žrem, pa žrem. Verjetno to pomeni, da bom še dolgo domauser posted image

Nincy: najina user posted image sta pa trmasta bikca... Naboljše, da si med vikendom privoščiva doooolg sprehod, mogoče potem bo kajuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.4.2010 19:45:48   
nincy29
ja jaz mam že jutri planirano..zjutraj čiščenje stanovanja,potem kuhanje kosila,shooping v merkatorju in po vsem tem greva z dragim če bo lepo vreme še nek dobrodelni turnir v centru mesta mal gledat ker prijatelj organizirauser posted image .pa še mal user posted image bova.včeraj sva celo 3xuser posted image in morda je celo to kaj sprožilo tisto kar me je ponoči zvivalo.imam pa že 3 dni čistko..danes sem že 3x wc zasedlauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.4.2010 21:08:23   
Anonimen
Hehehhehehhe, Nincy, vidva pa imata podvigeuser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa prav nora na user posted image zadnje dni. Se mi zdi, da me malo panika grabi, ko potem mesec in pol ne bova moglauser posted image A te kaj trtica boli?? Mene je danes začelauser posted image user posted image Jaz bom tudi jutri sterala mojega user posted image na en dolg sprehod s psičkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.4.2010 21:09:37   
dacy
wannabemommy no pa mas ti tud svojega lepotca zdaj user posted image user posted image user posted image Aleksei pravi da komaj caka da se bota igrala user posted image Jaz pa komaj cakam da ga pocartam user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.4.2010 21:37:14   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem šla prej mal počivat sem v bistvu samo ležala sem bla prav utrujena pa ne vem od česa,mogoče vreme ker imamo dež!

Zdej jem čokolino,kruha nimam sem ga pri mami pozabla sam bolje tako se bom manj zredila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popoldan sva šla z možekom v obi po koš za umazano perilo in po en koš za oprano perilo ki ga vzameš iz stroja ki ta ki ga imam je malce majhen!

Lara je v postelji posluša pravljico oz ene pesmice na radiu pa upam da bo kmalu zaspala!

Pa ve kako kej?

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.4.2010 21:43:22   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Hehehhehehhe, Nincy, vidva pa imata podvigeuser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa prav nora na user posted image zadnje dni. Se mi zdi, da me malo panika grabi, ko potem mesec in pol ne bova moglauser posted image A te kaj trtica boli?? Mene je danes začelauser posted image user posted image Jaz bom tudi jutri sterala mojega user posted image na en dolg sprehod s psičkamiuser posted image user posted image

mene tudi razganja..sej ubistvu  me že celo nosečnostuser posted image user posted image .uf ko pomislim da pol nebova mogla..hm..grozauser posted image
trtica?ja me ja..pa tudi glavca od malega mi ful pritiska...lahko se bo kaki zdelo mal tko..sam če sam malenkost prst not dam čutim glavico od malega..to sem v torek prvič probala ko mi je gin. rekla da ful lepo glavico od malega čuti.

aprilčica kak mi je smešno ko to tvojo profil slikco gledam ker vem da ti nekaj velika odspredi manka..tuki si še čist "ploh" blauser posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 23.4.2010 21:44:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.4.2010 22:11:03   
Anonimen
Memole: waaa, si mi lušte glede čokolinota naredilauser posted image user posted image Ga moram it jutri kupituser posted image Midva čakava NCIS na tv3 - fzul rada gledava, potem se bova pa počasi spokala spatuser posted image

Nincy: prav čutiš glavico?? Hmmm, moram  jaz tudi to probatuser posted image user posted image user posted image Ja, profil slika je pa khmm, staraaaa... pa tamle sem imela ene 24kg manjuser posted image user posted image user posted image Moram zamenjat. Sem pa že enkrat hotela, pa je vse zaštekalo, potem sem pa kar pozabilauser posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.4.2010 22:19:10   
nincy29
jaja prav lepo se čutiuser posted image

ja sam kar maš slike  na facebooku ti nebi dala +24kg veš!!se kar zgubijo..prav lepa fit nosečka zgledaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.4.2010 22:36:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

jaja prav lepo se čutiuser posted image

ja sam kar maš slike  na facebooku ti nebi dala +24kg veš!!se kar zgubijo..prav lepa fit nosečka zgledaš.

Uf, hvala, ampak se zadnji mesec sploh nisem slikala, ker sem se napihnila kot balonuser posted image user posted image Predvsem v obrazuser posted image Evo, konec reklam. Šibam naprej gledat, potem pa spat (upam, da bova še kaj user posted image user posted image user posted image ).

Jutri pa uživajtauser posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.4.2010 23:45:13   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Memole: waaa, si mi lušte glede čokolinota naredilauser posted image user posted image Ga moram it jutri kupituser posted image Midva čakava NCIS na tv3 - fzul rada gledava, potem se bova pa počasi spokala spatuser posted image

Nincy: prav čutiš glavico?? Hmmm, moram  jaz tudi to probatuser posted image user posted image user posted image Ja, profil slika je pa khmm, staraaaa... pa tamle sem imela ene 24kg manjuser posted image user posted image user posted image Moram zamenjat. Sem pa že enkrat hotela, pa je vse zaštekalo, potem sem pa kar pozabilauser posted image

Hehe jaz sem tudi na tv3 gledala prej NCIS!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?