|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
25.4.2010 0:00:16   
Anonimen
Hvala za skrb drage moje.

Plodovnico so mi pogledali (sicer ne vem kak se lahko to pregleda čez uz), je še bistra, pretoki so ok, user posted image je živahna, popadki so usahnili.

V ponedeljek pričakujem pregled mv, če ne bom ga pač spet izsilila.
Jaz sem se odločla sprejet taščin predlog (če rodim 1. maja, naša user posted image dobi torto ob rojstvu)user posted image user posted image user posted image
Tak da še en teden moram zdržat, čeprav se mi kar zdi da mi bo zdaj zdaj tamala zletela ven.
V bistvu pa le naj ostane še malo notri, če je vse ok in ji nič ne manjka, tak lepo kot ji je zdaj ji ne bo več nikoli.
Ko bi mi uspelo ves čas tak optimistično gledat na to, v naslednjih 10 minutah bom pa spet v solzah zakaj še ne cartam in da se je začel že 10. dan, ko smo čez ta k***** rok.

Grem raje spat. Lahko noč.

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.4.2010 0:45:52   
Tejča05
Čau punce,
najprej čestitke vsem novim aprilčicam in pa blagor vsem ki že vozičkate.user posted image user posted image user posted image
Pri meni ni nič novega, jaz imam v pon. ctg samo upam, da ga ne bom dočakala.
Me pa zdele neki zvija, se mi zdi da se mal dogaja, samo vseeno ne toliko, da bi letela, sej kar boli samo se mi še ne zdi tako močno. Malo sem že pozabila kako to zgleda.
Veliko vas piše o amnio na koncu, ali to vsem naredijo, ki so čez rok? Jaz sem prvo rodila na rok, nisem pa slišala še da na koncu delajo amnio. Ali je katera iz LJ, ki je imela to?
Pa strah me je kot user posted image . Samo sej bo, bilo je prvič in bo tudi zdaj. Upam samo da mi ne bo počila trtica kot mi je takrat, ker tri mesece nisem normalno sedela, ampak tudi to smo preživeli. Je pa res, da si želim samo da hitro mine tudi če malo bolj boli, samo da je hitro za mano pa da naš fant ne bo prevelik.

Grem jaz še malo na FB, ker spat itak ne morem tako kot vsak večer. Mogoče pa tut spat nau treba it, če se bo tako nadaljevalo kot se ta trenutek in da se čez tri dni spet javim (no pa sanjam ne da bi spala).

Lahko noč vsem.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.4.2010 8:02:43   
Anonimen
Naša cojka je mamiuser posted image Njen sms:

O, živjo. Dva že dobro uro strmita vame in me kličeta Tian. Ker sta mi kar všeč, sem ju določil za moje starše. Pa bo, kar bo:) Moje manekenske mere: 51 cm in 3070g. Lepo pozdravljam, zdaj grem pa spat, ker sem imel nočno.

cojka ČESTITKE!!!! Veliko cartanjauser posted image

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.4.2010 8:13:09   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Babyloverka, a Bastiana boste imeli? Lustno! Ej, a mislis, da bova midve sploh do SP rodile? Moj ocim gre na SP pa sem mu rekla, da naj mi dres prinese za malo pa me je vprasal ce naj kar tam stevilko ugiba al bom do takrat ze vedela kaksno stevilko nosi. Ni smesno user posted image user posted image

haha kako sem se nasmejala user posted image  ja Bastiana bomo imeli. ati je pa Boštjan in je celi ponosen ker bo podobno ime user posted image
če bova do SP rodile? hjuj težka bo user posted image  čeprav bi se moj menda nebi pritoževal ker bi najprej pomislil da bi koristil očetovski dopust na vrhuncu sp in bi lepo v miru gledal vse tekme user posted image

aprilčica 10 a te je zanimalo ime, ne? saj verjamem user posted image  jaz bi naredila isto user posted image  me veseli da ti je všeč.

mene nekaj špika tam doli, res doli doli ampak kaj ko ni nič resnega. jutri imam ctg zjutraj, sploh me nihče ne jemlje resno ko rečem da imam v nedeljo pregled pri zdravniku user posted image

ti si pet dni po roku?šesti dan sprožijo v ptujski p...baje ne pacajo radi predočgo-tak je meni g obrazložil

...točka moči je v sedanjem trenutku...

Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.4.2010 9:02:27   
Anonimen
Jutrouser posted image

Sem ravno mislila napisat sms od Cojke, pa me je Nax prehitela.

Cojka: ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam veliiiiiko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tvoj sinček bo sigurno maneken, ker je nedeljskiuser posted image user posted image

Pri meni še nič. Sem obupala...

(odgovor članu ema tiara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.4.2010 9:11:49   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Naša cojka je mamiuser posted image Njen sms:

O, živjo. Dva že dobro uro strmita vame in me kličeta Tian. Ker sta mi kar všeč, sem ju določil za moje starše. Pa bo, kar bo:) Moje manekenske mere: 51 cm in 3070g. Lepo pozdravljam, zdaj grem pa spat, ker sem imel nočno.

TIAN CESTITKE ZA TVOJE STARSE IN DOBRODOSEL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka cimprejsnje okrevanje in cim vec cartanja ti zelim ... cestitke pa tudi atiju user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.4.2010 9:14:04   
Anonimen
Dobro jutro.

Jaz sem se tu (vroca kopel nic ni sprozila) in me je sms od Cojke zbudil pa sem bla prevec razburjena, da bi nazaj zaspala. user posted image
Cist me je presenetila. Se vceraj zvecer sva si smse posiljale pa nic ni kazalo na to, da bo cez 6 ur Tian ze na svetu. Bravo bravo Cojka, tako se dela! user posted image user posted image

Joj, punce, hvala vam za vcerajsnje besede tolazbe. Jaz sem res nadbedna, da berem te porodne zgodbe in se psihiram (a je kaksen smesko, ki se po glavi tolce?!) user posted image .

Nejanejc, res sem neucakana. Pa sploh ne vem zakaj. Saj bo prisla mala. Dosti dolgo je ne bom vec cakala. Ampak jaz kar psihiram nekaj. Brezveze.
Upam, da se vam postima ritem spanja. Saj zdaj je tako se ok, ko sta doma, da sta lahko ponoci pokonci, ampak ko bo mogel tvoj v sluzbo, bo pa cisto neprespan. Pa vidla sem slikice ns FB od tete. Joj je lusten mali Nejc. Pa stumfke ima na rokah. Iiiii user posted image Ti pa itak v hotkah okoli skaces. Aja, to sem te hotela vprasati. A v Kranju so dovoljeni obiski? Se mi je zdelo, da je ene par slikic se iz bolnice. V LJ namrec se vedno ne sme nihce razen zdravih ocetov.

Nizy, hvala tudi tebi za pojasnilo. Mene v bistvu umetni nic vec ne skrbijo, ker vem da pomagajo mojemu telesu. Bolj me nervira misel na te vaginalete al karkoli ze so za mehcanje MV. Glede na to, da je pri meni vse zaprto in trdo se bolj bojim, da me to caka. In potem vsakih 6 ur ena in potem bo moja porodna zgodba trajala 50 ur. Oh, optimistka user posted image

Aprilcica, hvala za pohvalo slikic. Sem jih sla jaz tudi se enkrat gledat pa filmcke od plesa pa od mojega presenecenja za njega in sem se zjokala in cist raznezila in se hotela pobotati pa je se kar tecnobil nekaj. user posted image
Sem pa vceraj ugotovila, da njega tudi ful matra kdaj bom zdaj rodila in je totalno neucakan ampak mi verjetno noce nic recti. Njemu grejo tudi na zivce ljudje, ki ga skoz sprasujejo ce sem ze pa kdaj bom pa kaj cakava. Ja, na bozic verjetno!! user posted image
Sem vesela, da vidva se tako uzivata zadnje skupne trenutke v dvoje. Lustna sta. Ful!!!

Babyloverka, o to pa verjamem, da je ocka ponosen!! Samo mali naj ne bo fuzbaler. Al pa boksar. To je zdaj na Ptuju popularno user posted image Hecam se, lepo ime je Bastian. Kul verzija Sebastijana user posted image
Drzim pesti, da danes ctg znori in te kar zadrzijo. Ker v nedeljo k zdravnikom hoditi verjetno res ni lustno.

Malena, meni si pa ti carica, da tako pogumno zavracas sprozitev. Saj jaz sem tudi naceloma zelo zelo proti in bi rajsi pocakala, da narava naredi svoje, ampak ce mi bodo rekli, da morejo sproziti, bom po moje kar tiho. Sem se pa tudi jaz pozanimala, da ti ne sprozijo kar avtomatsko ampak preverjajo plodovnico in pretoke. To meni moj G ze zdaj dela vsak teden na UZ in je seveda se vse ok. Pa z UZ ti vse to delajo a ne? Meni je G rekel, da amnioskopije ne delajo vec. Da so to vcasih delali. Ampak ocitno v Kranju se vedno to prakticirajo. Natasaxy, kje pa bos ti rodila, da ti bodo amnio delali? Meni je G rekel, da se to vse z UZ dela. Ampak se strinjam z Maleno, da ne vem kako oni barvo plodovnice vidijo, ce je pa crna user posted image

Nic punce, malo sem vas pokomentirala. Lepo se imejte pa se se kaj javim. Lep dan vam zelim. Danes je soncek!! user posted image

(odgovor članu ema tiara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.4.2010 9:20:07   
Anonimen
Kuham kavo, potem pa visim tu goruser posted image

Aglaia: mojemu je komaj prejšnji teden potegnilo, da bo atek - RES!! Mi je že sicer to prijateljica prej rekla, da se ji zdi, da se sploh ne zaveda, da nosim njegovega user posted image in, da bomo kar trije itd. No, prejšnji teden ga je pa usekalo. In zdaj, če me kaj špikne (ko me itak 1x na teden) me že sprašuje:˝A je kaj?? Je kaj?? A kar grema? Daj, te bom peljal.˝ Čisto zmešanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka je pa tudi mene malo na rit vrgla s tem sms-om. In zdaj me je pustila samouser posted image user posted image user posted image No, Tejča05 in Memole mi bosta pomoje še malo družbo delali, potem se bom pa sama s sabo tukaj pogovarjala - tam do sredine maja. Jooj, kak tečko semuser posted image Mi paše, da je sonček. Sem razmišljala, da bi pičila na en sprehod. Aja - men tud ni nič pomagala tista kopel... K*** jo gleda... Saj sem rekla: ˝Toliko kot se zdaj umivam, se nisem še nikoli˝user posted image user posted image user posted image

Evo, voda mi vre. Šibamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
25.4.2010 9:30:37   
memole
Jutro!

Kako kej?

Jaz sem ok!
Nočni obiski wc-ja so bli spet na sporedu!user posted image user posted image
Zdej bi pa kar spala!

Danes imamo pa sončka in malce pihlja!

Cojka čestitke za sinčka!user posted image user posted image
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
25.4.2010 9:45:05   
Kepica83
Hej punce!
Uh vidim, da vas ni več veliko user posted image . Saj prav tak. Upam, da tudi ve ki ste ostale greste čim prej cartat.

Malena, Bayloverka, Aprilčica, Memole, Tejča.... Verjamem da ste že vse tečne.. še malo pa boste tudi ve cartale. In pol bo to vso čakanje in te muke pozabljeno. Verjamite user posted image . Pa ne obremenjujte se z temi raznoraznimi porodi. Ker pri vsaki je popolnoma drugače. Jaz sem tudi pričakovala nekaj groznega.... pa je bilo super!  Naš mišek je full priden. Ponoči se samo 1x zbudimo. Napapamo se v 15min in že spimo dalje. Skozi dan pa je ista pesem o pridnosti. Z njiml ahko grema vsepovsod. Joka samo če je lačen ali kakan. Drugače pa opazuje svet okrog see in ne pisne. Zlati je ni kaj. Pa saj boste vse kmalu tu doživele. Upam da čim prej greste in da imate čim lepši porod. user posted image  Mislim na vse vas.

Bayloverka.. lepo imeuser posted image
Malena... čas je da greš počasi rodit nouser posted image

Aprilčica, memole.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
25.4.2010 10:00:07   
Pikica_10
Dobro jutro punce!
Tud pri meni še nič...edino križ me tak user posted image boli, da ne morem niti prav hodit. Pa zbujam se ponoči tudi na vsaki 2 uri in to cela mokra!!user posted image Da moram včasih prav potipat, če se res samo potim ali sem mokra od česa drugega! user posted image Naj me že enkrat pošteno zgrabi!user posted image Aprilčica upam, da bo res kmalu čas za P. Moj user posted image je danes rekel, da že zdaj zaradi mene ne more spat. Naj se kr navadi!user posted image
Uf malena, za tebe pa upam, da boš čimprej cartala. Jaz imam še 3 dni do PDPja pa sem že tak sama sebi tečna. Trebuh in bradavice me tudi taaak srbijo, da bi si najraje vse spraskala!
Lep dan želim vsem, pa držim pesti za vse nas, da bomo čimprej cartale!user posted image
Cojka tebi pa iskrene čestitke!user posted image

Aja...še nekaj...a mi katera napiše na ZS svojo št. da vam tudi jaz sporočim ko se bo zgodil  ta veseli dogodek. Pa rada bi vas dodala na FB...tak da javite!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
25.4.2010 10:08:50   
Anonimen
Seveda ... zakaj bi cakale punce.

Sms od Sase1975:

Rada bi vam sporocila, da hcerko Niko sva dobila. 3570 g in 51 cm.

Cestitke! user posted image

(odgovor članu Pikica_10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
25.4.2010 10:12:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Toliko kot se zdaj umivam, se nisem še nikoliuser posted image user posted image user posted image

Haha, jaz tudi. Skoz se rihtam, lase imam umite, pobrita vedno ... kot da imam novega tipa, ne pa da grem rodit! user posted image
No, zgleda, da je danes dan za aprilcice, tako da se mogoce se mene kaj prime user posted image

A ta pravo tursko kavo kuhas? Ooo, to je meni ful dobro piti, ampak jaz je sploh ne znam. Vedno pride al prevec sladka al premalo, pa tisti koscki se mi po zobeh valjajo. Groza! Potem pa kar filter kavo kuham in je pac pol litra spijem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
25.4.2010 10:24:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Toliko kot se zdaj umivam, se nisem še nikoliuser posted image user posted image user posted image

Haha, jaz tudi. Skoz se rihtam, lase imam umite, pobrita vedno ... kot da imam novega tipa, ne pa da grem rodit! user posted image
No, zgleda, da je danes dan za aprilcice, tako da se mogoce se mene kaj prime user posted image

A ta pravo tursko kavo kuhas? Ooo, to je meni ful dobro piti, ampak jaz je sploh ne znam. Vedno pride al prevec sladka al premalo, pa tisti koscki se mi po zobeh valjajo. Groza! Potem pa kar filter kavo kuham in je pac pol litra spijem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kot bi poslušala sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Včeraj sem se cela pobrila v bani in sem nagovarjala trebuh, da naj pride ven, ker je mamica čisto spucana, lasje mi dišijo po vrtnicah itd. Jok brate - NIČuser posted image

Ja, turško kavo kuham. Sem imela pa probleme na začetku nosečnosti. Mi je tako smrdela, da mi je šlo na bruhanje. No, sem si to želela za cigarete, pa ni potegnilo. Zdaj bi se pa lahko zadevala z vohanjem kave. Včasih kar nos tišim v tisto posodo, ko imam kavo notri mmmmmuser posted image Turško kavo me je pa moj ati naučil kuhat in sicer mi je dal preprost recept: nikoli ne meri vode, nikoli ne meri koliko cukra misliš dat notr in nikoli koliko kave. In takrat je najboljšauser posted image user posted image Se morava midve enkrat na kavi dobit. Si mi blazno všeč, pa te sploh ne poznamuser posted image Ampak zdi se mi, da smo prav nekako povezaneuser posted image user posted image

Pikica_10: jooj, nate sem pa pozabila. Sem mislila, da že cartašuser posted image Pravijo, da če boli križ, bo itak nosečnica kmalu šla, tako, da držim pestiuser posted image Ti pošljem na ZS svojo številko in kaj sem na FBuser posted image user posted image

Kepica: tvoj mali je priden, vidim. Pa si se nam le javila. Te ni bilo kakšen mesec nič na spregled. Ja, res močno upam, da se kmalu rešimo, ker imam že sama sebe poln kufr, pa še vsi mi težijo, če še nisem rodila. Najraje bi jih poslala nekam...

Sasa1975: ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj vam bo lepo!user posted image

Memole: jaz sem bila danes 3x na wc-ju. In prisežem, da sem se komaj spokala do tja - z napol zaprtimi očmi. Vmes sem seveda preklela vse skupajuser posted image Pri nas se je pa sonček skriluser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.4.2010 10:25:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.4.2010 10:27:56   
Anonimen
Dobro jutro babnice! user posted image
Pa je 10. dan čez rok tu. user posted image

Noč je bla mirna, obračanje mučno.
Telesno se počutim super, mentalno manj super. Začuda to noč nisem sanjala user posted image user posted image user posted image .

Sprožitev poroda
- jaz tud ne bom mela nič proti če bo naše dete v stiski, če bo pa še vse ok pa nočem nič umetnega, sam tisto kar mi je narava namenla. Upam da me bodo upoštevali, če ne bom pa zbežala. user posted image user posted image user posted image

Aglaia- Ja, z uz mi vse preverjajo, sam en ginekološki pregled sem mela, upam da opravijo jutri še kakšnega, da vidim če sem odprta kaj več kot en prst. To z barvo plodovnice preko uz pa mi ne bo nikoli  jasno. user posted image

Aprilčica- Mogoče pa boš šla rodit še prej kot jaz. user posted image Če pa ne, pa se toplo priporočam da pogledaš zs, ker sem ti poslala svojo številko, kr sta obe, ki mam njune številke že rodili in nimam kam sporočit če se začuda zgodi, da grem rodit.

Kepica- super da je vaš Tej tak priden, upam da bo tud naša tak. Ja, res bi že bil čas da grem, ampak zgleda hoče naša user posted image bit majska tak kot ati. user posted image

Pikica- hvala, tud jaz upam da bo čimprej.

Cojka- ČESTITKE!!!

Na koncu me boste vse prehitele? Počakajte še malo, no... Dajte bit tolk dobre in me spustit naprej. user posted image user posted image user posted image

Nič, pičim z dragim k tašči, kjer se na veliko dela. Upam da bova vsaj danes doma prej kot prejšnje dni.

Vse, ki greste rodit, vso srečo in čim lepši porod. Jaz še danes ziher ne grem.

(odgovor članu Pikica_10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.4.2010 10:39:05   
babyloverka
Hej bejbe! Jaz sem imela zdaj ctg,najprej je frajer spal potem ga je pa zrukala pa je blo veselje. Zdaj pa čakam na zdravnika,so ravno začeli en cr delat tak da se bom načakala :/ Cojka kaj??? O ti mala mala,prehitevaš! Eh hecam se,ful ti privoščim in čestitam

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.4.2010 10:40:07   
Anonimen
Malenaa: imam tvojo cifrouser posted image user posted image Ej, sorry, res sem se zatipkala, mi je potem kar slabo ratalo, ko sem videla, da sem že poslala s tistim hudičevim smajlijem... Groza!user posted image Jaz tudi vsako noč sanjam user posted image user posted image user posted image Pa danes se mi je sanjalo, da so me pregledali in rekli, da sem še čisto zaprtauser posted image Blede se mi že! user posted image zate!

Pikica_10: imaš že ZSuser posted image

Če bi pa me slučajno skupaj rojevale bom posala pa sms Cojki naprej, pa ima ona od Aglaie cifro. če bo pa še Aglaia rojevala z nami, potem pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da ni bojazni zame. Bom jaz še doma in objavljala tu goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
25.4.2010 10:41:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

Hej bejbe! Jaz sem imela zdaj ctg,najprej je frajer spal potem ga je pa zrukala pa je blo veselje. Zdaj pa čakam na zdravnika,so ravno začeli en cr delat tak da se bom načakala :/ Cojka kaj??? O ti mala mala,prehitevaš! Eh hecam se,ful ti privoščim in čestitam

Držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image Mogoče te bodo notri obdržaliuser posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.4.2010 11:02:04   
Tejča05
Babyloverka upam da boš odrešena danes in se znebila teh zakljušnih nosešniških muk.
Mene še kar nekaj ščipa samo še vedno nič konkretno, mali tut še prav na veliko brca, križ me pa tako boli da sploh ne vem kako se naj postavim.
Res ne morem več, tako rada bi videla da je že vse za mano. Da se zbudim in da mam fanta že pri sebi. Bi kar prespala tale porod če bi se dal.

Nič punce uživajte pa upam da vse čimpreje rodimo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.4.2010 11:06:01   
Pikica_10
Tak pa je tudi moja glava oprana! user posted image Aprilčica hvala za št., sem ti poslala sms in dodala na FB! user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.4.2010 11:11:33   
memole
sasa čestitke za hčerkico!user posted image user posted image

Sem govorila z Di_Di in vas vse lepo pozdravlja!
Jutri upa da ju pošljejo domov!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.4.2010 11:22:19   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

čojka - čestitke za Tiana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.4.2010 11:23:25   
nizy

Rada bi vam sporocila, da hcerko Niko sva dobila. 3570 g in 51 cm.

Cestitke! user posted image

saša-čestitke za Niko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.4.2010 11:25:43   
Wannabemommy
Čestitke vsem novim mamicam in njihovim bebicamuser posted image user posted image user posted image

tistim ki pa še čakate pa polnouser posted image user posted image user posted image da se čimprej rešite

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
25.4.2010 11:26:00   
nizy
aprilčica - nč bat , jaz ti bom tudi družbo delalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?