|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
22.4.2010 21:19:37   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Dacy: oooo, kaj bi jaz dala, da bi bil potem moj user posted image tako priden kot tvojuser posted image user posted image Haha, ampak se pa napištoli, ko je jezen, drugače je pa res srčekuser posted image A imata kaj krčkov? Meni so sošolke pohvalile Koroške kapljice (upam, da sem si prav zapomnila, ampak se jih dobi samo v Koroških lekarnah ali kako?). Jih pošljejo tudi na dom? Kaj veš?

aprilcica  fajn zna glasilke ze uporabljat ja user posted image Krce pa imava ampak hvala bogu ni ful hudo ... grejo vsi plini na ritko ven vecinoma user posted image Drugace pa koroskih kapljic jaz ne poznam , nama so najbolj pomagale avstrijske kapljice (Antiflat)

tanika in babyloverka obema zelim vso sreco, da gresta se danes rodit user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
22.4.2010 21:22:13   
Tejča05
No pa da še jaz malo dodam svojega jamranja. Sicer vas bolj berem javila sem se ene 2x tuki gor.
Rok imam takrat kot Aprilčica in se mi tudi že vleče. Jem non stop, sama sebi sem že kot user posted image . Vsake 20 minut se mi zdi da sem lačna. Sem že širi kot dali se mi zdi.
Vidm da sta ene dve zagrizeni motoristki tudi med vami. Jaz sem se tudi vozila ene 8 let ko pa je prišel user posted image  se nisem upala več usesti na motor. Sicer sem bila kot sopotnica, samo je bilo pa noro.

Drugače pa popadkov pri meni še nič, razen otrdevanje trebuha bolj proti večeru. Vas pa občudujem ko pišete koliko user posted image . Jaz enostavno ne morem. In to že nekaj časa, govorim o mesecih. Ne vem boli me.
Zdaj imam pa itak filing kot da mi bo glava vsak trenutek pogledala ven in mi je še toliko bolj čudno. Sej mogoče če bi da bi že kej crkljali doma samo kaj ko pa ne morem oz. mi ne paše.
Res sem čudna se mi zdi.

Nič sej še malo pa bomo tudi me na vrsti, potem pa novi problemi. hihi

Sem pa danes klicala v LJ porodnišnico kako je kaj z obiski vsaj otrok, če ne že kdo drug, pa ni dovoljeno. Sem kar malo žalostna da moja princeska ne bo mogla pridet pogledat bratca, bom pa jaz samo do nje dol skočila če bom lahko.

Nič uživajte se še javim kaj.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
22.4.2010 22:27:59   
Anonimen
tanika: user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da greš še danes v Puser posted image user posted image

Dacy: za te kapljice pa prvič slišimuser posted image Bom malo pobrskala, midva bova kar preventivno že ene vzela.

Tejča05: jaz sem pa čakala kdaj se boš kaj tukaj javila, ko imava ravno na isti dan PDPuser posted image user posted image Saj bova tudi midve kmalu rešeniuser posted image

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
22.4.2010 22:36:24   
dacy
Dacy: za te kapljice pa prvič slišimuser posted image Bom malo pobrskala, midva bova kar preventivno že ene vzela.

aprilcica - to je to ...   http://www.vfg-apotheke.at/detail,Magen%2B%2526%2BDarm,,,,2462443-A0,,Antiflat%2BTropfen,Bl%25E4hungen%2B%2526%2BKr%25E4mpfe.html

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
22.4.2010 22:49:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

aprilcica - to je to ...   http://www.vfg-apotheke.at/detail,Magen%2B%2526%2BDarm,,,,2462443-A0,,Antiflat%2BTropfen,Bl%25E4hungen%2B%2526%2BKr%25E4mpfe.html

Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
22.4.2010 23:27:49   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem ravnokar prejela sms od Di_Di!
Kukuc pa sem tu danes ob 21:47 me je štorklja prinesla mamici in očku!Sem Roko velik 53cm in težek 3670g!Z mamico se oba dobro počutiva!

Di_Di čestitke ob rojstvu sinčka!user posted image user posted image
Želim vam veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

Babyloverka upam da se to noč tudi pri tebi kej več premakne in da boš jutri že cartala!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.4.2010 5:34:24   
Anonimen
Di_Di: ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2 dni sem spala perfektno, danes pa obup... Celo noč me je bolela glavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.4.2010 7:54:44   
Nohtek10
Aprilčice,

sporočam, da se je 9.4.2010 ob 4.48 rodila deklica Ula težka 3600g in velika 52 cm. Porod se je začel spontano z lastnimi popadki in tako tudi končal... brez umetnih popadkov, brez protibolečinskih zadev in brez strežnic, ki bi se mi valjale po trebuhu user posted image Vse je potekalo zelo hitro, v porodni sem bila slabo urco.

Danes smo stari ravno 14 dni, počasi se že navajamo na novo življenje, danes smo prvič spali od 24.00 do 6.00 !!!! Bravo Ula!!! user posted image user posted image

Vsem, ki ste še v enem kosu, želim da vam čakanj čim prej mine, porod pa naj bo čim enostavnejši in hitrejši!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.4.2010 8:46:27   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Nohtek10

Aprilčice,

sporočam, da se je 9.4.2010 ob 4.48 rodila deklica Ula težka 3600g in velika 52 cm. Porod se je začel spontano z lastnimi popadki in tako tudi končal... brez umetnih popadkov, brez protibolečinskih zadev in brez strežnic, ki bi se mi valjale po trebuhu user posted image Vse je potekalo zelo hitro, v porodni sem bila slabo urco.

Danes smo stari ravno 14 dni, počasi se že navajamo na novo življenje, danes smo prvič spali od 24.00 do 6.00 !!!! Bravo Ula!!! user posted image user posted image

Vsem, ki ste še v enem kosu, želim da vam čakanj čim prej mine, porod pa naj bo čim enostavnejši in hitrejši!

LP

Iskrene čestitke za hčerkico!
user posted image user posted image

(odgovor članu Nohtek10)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.4.2010 9:18:09   
babyloverka
hej bejbe jaz sem spet tu user posted image
mali ne gre in ne gre ven, včeraj sem se pred drugim ctg-jem tuširala z vročo vodo, potem sva bila na dolgeeeemm sprehodu pa še user posted image  sva zvečer ampak dete se ne pusti motit.
trebuh mi otrdeva, ponoči se mi je bolečina preselila na križ in sem mislila juhej samo kaj ko je vse nehalo preden bi postalo resno.
v nedeljo morem it nazaj na ctg, naveličana sem že in tečna in vsakič bolj sem prestrašena ker je mali ful miren.

aprilčica tudi jaz bi imela te kapljice, če gre katera slučajno po njih se ful priporočam, to pa res ne škodi imet doma. tako da če boš kaj vedla prosim javi.

Di_Di čestitke! Nohtek čestitke! user posted image

dacy mali je res cart, in ni ga lepšega kot zdrav zadovoljen otrok, ne? user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.4.2010 9:39:46   
živa
Di_DI in Nohtek10, user posted image user posted image user posted image  za dojenčka!

Lp,

živa

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.4.2010 9:42:35   
Anonimen
Dobro jutro!

Di di, cestitke!! user posted image user posted image
Hitro ji je to uspelo. Res me zanima kako se je prihicno pripravila na to.

Aja, in Nohtek, tudi tebi cestitke za pupiko in tako lepo porodno izkusnjo. Pa na rok je blo, a ne? Kako pa je tebi uspelo malo prepricat, da naj gre ven?

Zdaj bom pa res tecna postala, kot me je Aprilcica ze vceraj oznacila user posted image Danes sem imela ctg, uz pa se ginekologa sem prisilila, da me je vaginalno pregledal in ugotovil, da sem se cisto cisto zaprta. Torej se 2 dni po roku ne dogaja cisto nic. Krasno, res user posted image

Malenaa, saj vem, da noces tega slisati, ampak ti si mi se edina tolazba. Je pa tebe vmes ful nekaj matralo, a ne? No, poglej zdaj kako tenstas tega otrocka. Joj, ko sem danes naso malo na UZ vidla kako pije plodovnico, lezi in uziva me je imelo, da bi jo za usesa ven privlekla! user posted image user posted image

Babyloverka, zal mi je, da spet ni blo nic. Ceprav pri tebi se vsaj kaj dogaja, da te ze v P jemljejo. Meni se ginekolog samo smeje, ko mu razlagam o malinovem caju pa akupunkturi pa stopnicah pa seksu pa sprehodih. Pravi, da sem ociten dokaz, da vse to nic ne pomaga user posted image

Grem malo spat, da se pomirim. Mogoce pa se zbudim s popadki. Hahaha, pobozne zelje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.4.2010 10:10:04   
babyloverka
aglaia verjamem da si že tečna in upravičeno si. mene doma že vsi z distanco jemljejo ker pač tak je. vsi bi že radi da toto dete ven pride on pa nič user posted image
si me pa nasmejala ko si rekla da bi tamalo za uhe ven privlekla user posted image
jaz upam da mi bodo v nedeljo naredili pregled, da vidimo če se kaj premika ali ne

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.4.2010 10:32:00   
Anonimen
Nohtek in Di_Di čestitkeuser posted image

Aprilčica midva morava prvo še izvest misijo nemogoče in to je nakup še enega avta, pol mogoče enkrat šele motor. Že avto kupujeva tok dolg, ker se moj stalno neki zmišljuje.

Babyloverka zate sem pa mislila, da že cartaš.

Aglaia ko bo mala imela glavco ven, jo kar prim za ušesa in povlečuser posted image da uresničiš svojo željo, ker brez tega ne boš našla ušes, če ne bo že ven kukala.

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 10:53:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.4.2010 11:05:48   
tintin
Ku-ku na svoj PDP sem še tu...user posted image

Čestitke novim  mamicam...

jaz sem bila danes na amnioskopiji...

odprta cca 3 cm, mat. ustje zrelo kot hruška, vse zmehčano, ampak seveda me niso poslal rodit, ker je petek in kdo bi si delal delo čez vikend...user posted image

V pon. spet amnio, če prej ne bo nič...čeprav je baje možno, da rodim do ponedeljka (ah ja, pri moji sreči, mislim da ne)...torej čakamo na popadke oz. odtek vode...

Sva pa šla z mojim v šoping, zdele kuham še juhico za vikend, pa dobila sem dva paketa po pošti...baby center je expres hitro poslal avtosedež (in zdaj moj ne zna ta starega odmontirat) pa privoščla sem si nekaj zase...knjigo Ljubezen gre skozi želodecuser posted image .

Se beremo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.4.2010 11:11:17   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Sem ravnokar dobila sms od tanike:
Danes ob 7.30 se nama je z nekaj dnevno zamudo pridružil Peter (3690g, 52cm). Srečna mami in ati.

Tanika, user posted image user posted image user posted image  za Petra user posted image . Hitro okrevaj in lepo se crkljajte user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.4.2010 11:16:57   
memole
Tanika čestitke ob rojstvu sinčka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.4.2010 11:18:39   
babyloverka
tintin nekdo mora vztrajat do konca, ne? tako kot ti in jaz in aprilčica in aglaia in cojka in še katera??? user posted image

30.04.2010

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.4.2010 11:28:36   
tintin
babyloverka: a seveda, častna vrsta vztraja do konca!

Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.4.2010 11:53:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

babyloverka: a seveda, častna vrsta vztraja do konca!

Haha, vidve! Sem ravno prej razmisljala kera od nas bo cisto cisto zadnja aprilcica user posted image
Vmes bo ze itak pol majcic rodilo, preden se nasi biki ven spakirajo user posted image

Tanika, cestitke se tukaj! Pa si ga docakala!! user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 12:24:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.4.2010 12:47:14   
katy83
ojla "častna vrsta, ki vztraja do konca". user posted image

babike ( Aglaia, aprilčica, Cojka, Tintin, Babyloverka, malenaa, tejča,Memole + še nekatere, ki sem jih pozabilauser posted image ) vaš čas se resnično bliža, čeprav se sliši nemogoče, ampak kmalu boste cartale. user posted image  jaz držim pesti, da boste vse še aprila dobile svoje štručke v roke. user posted image

aja, pa novopečene mamice: Di_di, Nohtek, Tanika, Nataša iskrene čestitke ob rojstvu vaših user posted image . user posted image veliko zdravja vašim štručkam, vam pa čimprejšnje okrevanje, potem pa veliko cartanja. user posted image

Samo, da vam še povem kako lepo mi napredujemo. user posted image  Smo imeli 1.posvetovalnico in je Timotej težek 3590g, velik pa 49cm.user posted image (pri porodu 2320g, 47cm)
Pa ker ne dojim v polno, smo dobili še recept za mleko in do 4.meseca ne rabimo nič sami kupovat. user posted image   Toliko, da veste, da vam to pripada. Se pa razlikuje od občine do občine. user posted image  Mislim kot, da je otrok sam kriv, kje se rodi. user posted image

Drugače pa je Timotej čisto po mamici glede spanja. Ponoči je aktiven (tudi jaz sem se bolj kot ne vedno ponoči učila in imela oči kot sova), čez dan pa not spravlja. No, saj ni tak hudo. Spi od 22. do 2-eh. potem pa 2 ali 3 ure malo bluzi, pa potem spet zaspi do 10.ih. No, ampak od 5.ih dalje obvezno pri nama, ker drugače sploh ne zaspi.user posted image  Sva ga poskusila pustit v njegovi posteljici, pa je bil bolj vztrajen kot mi2. user posted image

aja, mamika25, mi2 sva po 1 tednu prišla iz porodnišnice in nama je patronažna rekla, da lahko greva takoj ven. Pač v začetku kakih 20 minut, potem pa vedno več. Očitno se patronažne res razlikujejo. 3 tedne se mi zdi pa vseeno pretirano. user posted image

ajde, babike, čakam na vaše objave o rojstvuuser posted image
lp. Katy

Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.4.2010 13:26:15   
nincy29
katy kaj pa jaz??jaz morem tut še našo trmico malo ven spravituser posted image user posted image

je pa za mano težka noč...sem od 23 pa do 1:30 bila non stop na wcju...dobesedno sem bila na 5 minut.pa špikalo me je use tak da niti ne povem.pa sem itak vedela da to me bebi sam heca in nebo nič in sem se že prav jezila naj se use ustavi da grem lahko spat!če pa bi še 1 uro tak na wcju bila bi popenila in bi direkt v bolnico šla in rekla naj kaj naredijo ker je bilo res mučno..sem mislna že vzglavnik si na wc nest pa kar tam spatuser posted image user posted image .danes pa kot da ni nič...ah ja kaj  čmo...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.4.2010 13:34:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

katy kaj pa jaz??jaz morem tut še našo trmico malo ven spravituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?