katy83
|
ojla "častna vrsta, ki vztraja do konca". babike ( Aglaia, aprilčica, Cojka, Tintin, Babyloverka, malenaa, tejča,Memole + še nekatere, ki sem jih pozabila ) vaš čas se resnično bliža, čeprav se sliši nemogoče, ampak kmalu boste cartale. jaz držim pesti, da boste vse še aprila dobile svoje štručke v roke. aja, pa novopečene mamice: Di_di, Nohtek, Tanika, Nataša iskrene čestitke ob rojstvu vaših . veliko zdravja vašim štručkam, vam pa čimprejšnje okrevanje, potem pa veliko cartanja. Samo, da vam še povem kako lepo mi napredujemo. Smo imeli 1.posvetovalnico in je Timotej težek 3590g, velik pa 49cm. (pri porodu 2320g, 47cm) Pa ker ne dojim v polno, smo dobili še recept za mleko in do 4.meseca ne rabimo nič sami kupovat. Toliko, da veste, da vam to pripada. Se pa razlikuje od občine do občine. Mislim kot, da je otrok sam kriv, kje se rodi. Drugače pa je Timotej čisto po mamici glede spanja. Ponoči je aktiven (tudi jaz sem se bolj kot ne vedno ponoči učila in imela oči kot sova), čez dan pa not spravlja. No, saj ni tak hudo. Spi od 22. do 2-eh. potem pa 2 ali 3 ure malo bluzi, pa potem spet zaspi do 10.ih. No, ampak od 5.ih dalje obvezno pri nama, ker drugače sploh ne zaspi. Sva ga poskusila pustit v njegovi posteljici, pa je bil bolj vztrajen kot mi2. aja, mamika25, mi2 sva po 1 tednu prišla iz porodnišnice in nama je patronažna rekla, da lahko greva takoj ven. Pač v začetku kakih 20 minut, potem pa vedno več. Očitno se patronažne res razlikujejo. 3 tedne se mi zdi pa vseeno pretirano. ajde, babike, čakam na vaše objave o rojstvu lp. Katy
|