Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Aprilčica hudo, da si motoristka . Jaz sem nora na motorje in moja želja je, da bi imela cbr-ko. Ampak mi je možek dal na izbiro konj ali motor. In zdej prav, da je konj moj motor. Ampak jaz še zdej sanjam, da bi si ga kupila, čeprov ej pa res, da zdej k je mogoče že mal drugač gledam na te stvari. Oooooo, Nax, jaz sem hotela cbr-ko!!!! In je to še vedno moja želja. To mi je tooook hud motor!! Ampak so bile cene takrat v primerjavi z Thundercatko (Yamaha) toliko višje, da finančno nisem zmogla, sploh, ker sem vedela, da je ˝na meni˝ potem še registracija in seveda nove gume (se me je potem ati usmilil in mi kupil nove gume ). Mislim pa, da nikoli več ne bom imela svojega motorja, sva z dragim sklenila nekakšen kompromis, da bo kasneje kupil motor, ki ga bova lahko vozila oba (jaz imam namreč precej kratke noge in njegove R1 ne morem vozit ). Upam, da se kdaj srečava na kakem moto zboru Ampak konja imaš tudi čudovitega. Saj je tisto tvoj, ne - slika na FB?? Čudovita žival oz. tvoj konjiček je zelo lep, ampak baje potrebujejo ogromno nege. Pa kaj imata hišo, pa tako travnik zunaj, ali kaj? Hehehe, sem malo firbec Cojka: madona, naju nista mogla najina prej oplodit?? Zdaj pa racava na koncu meseca Jaz mojega hecam, da je vame spustil eno ogromno debelo semenčico (madona, kako se je morala riniti pred ostalimi ), ker če je še tako pridobival na teži, bo teža na koncu čez 4kg Močno upam, da ne bom imela cr Nincy: Jaz imam zadnjo šanso 14.5., tako, da mislim, da bom začela odštevat dneve do takrat, ne pa do 30.4. Brez jamranja pa itak ne gre Dacy: kako kaj tvoj mali srček? Ponoči je priden? Tropical: jaz sem tudi mislila, da imaš cr... ? Grem zdaj malo pred tv, vmes vas pa itak čekiram
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 22.4.2010 20:15:54 >
|