|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
22.4.2010 13:46:02   
Chi_Pita
Aglaia ... jaz sem dobila umetne ja, lahko pa rečem da ne vem kaj pomenijo lastni popadki (vsaj čutila jih nisem) pa čeprav jih je risalo kot noro - baje ker imam tanko steno kože. user posted image No umetne popadke so meni začeli dodajati postopno - ko sem bila odprta 3cm ... bolelo je - priznam, sam s pravilnim dihanjem - res pasje dihanje full pomaga, pa še babica in dragi, ki govorijo vice in si na konju. Ko so dozo povečevali bolj je bolelo - sam ne smeš mislit na bolečino ampak na to da boš kmalu opravila najlepše delo user posted image Pri meni so umetne dodajali 2 uri (začeli ob 15ih in ob 17.15 sem že rodila) - napisali so, da sem rodila v 4ih urah - a v porodni sem bila od 9ih. user posted image . Aja pa masko s kisikom so mi dali, ker je otrokov pulz full full padel - mogoče mi je pa tudi to pomagalo, ker sem avtomatsko globje dihala. Who knows? Res nič bat ... jaz sem šla v porodno full sproščena in vsa nasmejana da se je končno začelo - sem bila že 10 dni čez rok ... pa na začetku sem se dolgočasila in se spraševala kdaj bo akcija. user posted image user posted image user posted image

SREČNO! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
22.4.2010 13:47:23   
tintin
aglaia: ma, jaz sem imela iz pon-torek popadke na 10 min ponoči, zdej imam samo še trd trebuh in vse dol tišči...kot vidiš še nič resnega, ker še kar tukaj svetim...ma, očitno moji otroci ne znajo sami ven, ampak rabijo prisilno izselitev...tako, da močno upam, da se me jutri usmilijo in mi dajo tisto dozo umetnih....
aja, drugače umetni niso nič groznega...ja, malo bolj boli, ampak pri meni je bilo prvič ful hitro mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
22.4.2010 14:16:26   
dacy
aglaia sej sami umetni popdki so se cist ok ce se lepo odpiras , ce pa si se cist zaprta in ce maternicni vrat ni zmehcan pol pa niso cist nic prijetni, no sej v bistvu so isti ampak vse skupaj zna hudicevo dolgo trajat ce se nisi odprta nic ... pri meni je od prihoda v porodno sobo pa do konca poroda trajalo skoraj 20 ur in to samo zato ker se nisem odpirala ...

cojka zarad takih pregledov je moja kolegica menjala G v 27. tednu in mislim da bi tudi jaz isto nardila ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
22.4.2010 14:16:55   
memole
Ejla!

Ja vakum ni lih ok sam če ni druge ga morejo uporabit!
Sam naredi tudi lahko dosti škode,tu en sosed je svojemu sinu naredil vakum ko se je rojeval in je prizadet,od ene kolegice sinčku so tudi naredili vakum in mu ožgali vrhnji del glavice je imel prav krog in vse hrastavo!
Se mu je poznalo ziher eno leto!

Ja link je super ne!user posted image user posted image

The day you deliver, outside will be shiny. Your baby will arrive in the mid morning. After a labor lasting approximately 35 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 11 pounds, 6 ounces, and will be 19,19-1/2 inches long. This child will have medium blue eyes and fluffy auburn hair.

Kaj jaz bom rojevala 35 ur?user posted image
Ja pa fantek tudi ne bo edino če ne bo zdej v zadnjih dneh kej zrastlo tam vmes!user posted image
Vsega si ne znam prevest tko da vas naprošam če mi lahko prevedete!
Bolj to ne vem te njihove mere ostalo mi je znano!

aprilčica ja jaz bom pomoje potegnila tja do sredine maja!user posted image user posted image
Bom zadnja rodila!
Aglia nič bat jaz vas sigurno ne bom prehitela,pri meni se more še dol spustit tko da mi pomoje res sredina maja ne uide!user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.4.2010 14:31:10   
mamika25
Ojla punce!

Nataša user posted image  za sinčka, naj ti polepša življenje user posted image !

Gaetral user posted image  za punčko, lepo se cartajte!

Didi in Babyloverka srečno danes!

Na hitr se javljam, dokler škratek spi. Malo menja noč in dan.. Podnevi pridno spi, ponoči pa ima kr velike očke user posted image . Mami je pa tolk utrujena...
Dojenje nama ne gre najbolje, morem si črpat mlekec, ker je mali lenušček in skoraj nič ne vleče, takoj zaspi na joški. Drugače pa se imamo prav fajn.

Mojca a si ti napisala, da ste šli že ven? Kako to? A nisi rodila na isti dan kot jaz? Se mi zdi malo hitro user posted image , meni je patronažna rekla, šele po 3 tednih...user posted image  Al sem kaj zamešala...zmedena sem...user posted image

Chi pita glede vakuma... vem kako se počutiš, jaz sem bila na istem. Tudi pri meni ni šlo nikakor. Kolikšna pa je bila glavica? Pri meni 38cm. Precej grozljiva zadeva ja, morem priznat. Boleč porod in tudi naš mali je imel tako grozljiv glavico... res sem se prav bala, da bo taka ostala. Ma zdaj ima na glavi samo še dve krastici.

Torej punce še enkrat, držim pesti za vse vas, jaz pa se bom preselila med aprilčke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.4.2010 14:52:46   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Ojla punce!

Nataša user posted image  za sinčka, naj ti polepša življenje user posted image !

Gaetral user posted image  za punčko, lepo se cartajte!

Didi in Babyloverka srečno danes!

Na hitr se javljam, dokler škratek spi. Malo menja noč in dan.. Podnevi pridno spi, ponoči pa ima kr velike očke user posted image . Mami je pa tolk utrujena...
Dojenje nama ne gre najbolje, morem si črpat mlekec, ker je mali lenušček in skoraj nič ne vleče, takoj zaspi na joški. Drugače pa se imamo prav fajn.

Mojca a si ti napisala, da ste šli že ven? Kako to? A nisi rodila na isti dan kot jaz? Se mi zdi malo hitro user posted image , meni je patronažna rekla, šele po 3 tednih...user posted image  Al sem kaj zamešala...zmedena sem...user posted image

Chi pita glede vakuma... vem kako se počutiš, jaz sem bila na istem. Tudi pri meni ni šlo nikakor. Kolikšna pa je bila glavica? Pri meni 38cm. Precej grozljiva zadeva ja, morem priznat. Boleč porod in tudi naš mali je imel tako grozljiv glavico... res sem se prav bala, da bo taka ostala. Ma zdaj ima na glavi samo še dve krastici.

Torej punce še enkrat, držim pesti za vse vas, jaz pa se bom preselila med aprilčke. user posted image

Ne vem sicer kdaj si rodila ampak če ste že en teden doma gresta lahko ven!
Jaz sem patronažno prašala in je rekla da že lahko ko sem rodila Laro pa ni bla še dober teden doma!
Sicer jaz nisem šla jo je ati peljal na en sprehodek!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.4.2010 15:06:15   
mamika25
Memole men je patronažna rekla, po treh tednih user posted image , pa se mi zdi prav čudno... Po moje bomo šli enkrat drug teden ko bo sonček. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.4.2010 15:16:18   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

cojka zarad takih pregledov je moja kolegica menjala G v 27. tednu in mislim da bi tudi jaz isto nardila ...

Ja, pametno. Samo valda ne bom v 40-tem tednu menjavalauser posted image user posted image user posted image . Meni so rekli, da ni pametno med nosečnostjo mnejavat ginekologa. Drugače pa sem se nekaj že menila, da zamenjam po porodu. Upam, da mi rata.

... ma ce so taki pregledi kot si jih ti vecinoma imela pol je pametno menjat tud med nosecnostjo , res pa je, da je zdaj v 40. tednu vsekakor prepozno ...

mamika25 meni je patronazna 8 dni po rojstvu ze rekla naj kr zacnemo hodit ven ... 3 tedne je pa res prevec sploh zdaj ko je ze dost lepo vreme zunaj ... no razen teh muhastih dnevov kot je danes user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.4.2010 16:48:33   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Memole men je patronažna rekla, po treh tednih user posted image , pa se mi zdi prav čudno... Po moje bomo šli enkrat drug teden ko bo sonček. user posted image

Pol pa je vrjetno tudi pri patronažnah kot pri vseh ostalih drugače!
Pa sej zdej bo itak spet kmalu sonček pa gresta komot lahko ven!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.4.2010 17:02:37   
Anonimen
Jaz sem se napokala za južno ko user posted image .

Čakam na novičke od Di_Di in Babyloverke, pa vidim, da ni še nič.

Jaz imam pa že cel dan (ko se po lulanju obrišem) spet tisti smrkelj na hlačkah oz. vložku oz. wc papirju, samo, da ga je tokrat količinsko veliko manj, kot prvič. Pa spet ni nobenih krvavih nitk. Tak prozorno zelenkast je. Očitno se lušči sedaj do konca, ali kaj. Se vsaj nekaj dogaja. Mi je prav hecno, ko imate vse neke popadke, jaz pa ničuser posted image Če ne bi imela takega vampa, če ne bi zatekala in bila tečna ko user posted image , sploh ne bi vedela, da sem noseča, pa kaj šele noseča, ne bi vedela, da bom kmalu rodilauser posted image user posted image user posted image

Aja, no... pa reže me v levem delu trebuha, čisto spodaj, kot da bi me nekdo z nožem porezal, taka ostra bolečina. Je sedaj prisotna kaki 2 uri. Če do večera ne bo ok se bom šla mogoče kaj pokazat. Ne da se mi sploh komplicirat in se za brez veze kam vozit...

Lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 22.4.2010 17:17:33 >

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 18:02:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.4.2010 18:17:51   
tropical
Jaz vam samo na hitro povem da sem 2v1 se vedno, da komaj cakam kdaj bo. Babyloverka srecno danes, vsem novim mamcam pa cestitke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.4.2010 18:29:53   
Anonimen
Aprilčica hudo, da si motoristkauser posted image . Jaz sem nora na motorje in moja želja je, da bi imela cbr-ko. Ampak mi je možek dal na izbiro konj ali motor. In zdej prav, da je konj moj motor. Ampak jaz še zdej sanjam, da bi si ga kupila, čeprov ej pa res, da zdej k je user posted image mogoče že mal drugač gledam na te stvari. 

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
22.4.2010 19:14:05   
nincy29
haha kako zgleda tema od aprilčic zadnje dni?

par nosečk ki čakamo da gremo v porodnišnico in tamramo kako hudo nam je in čakamo in čakamo..zraven pa nas par aprilčic,ki so že mamice spodbujajo da bo kmaluuser posted image user posted image

ena hujš kot druga smo..samo jamramo in jamramo kok hudo nam je..bejbi pa se nam smejijo ker nas lahk imajo tak za norcauser posted image .

jaz sem rekla da tam nekje 7. maja bom rodila(če me pustijo 10 dni čez rokuser posted image user posted image )

tropical a neboš ti carskega imela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
22.4.2010 19:44:04   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

Vsem, ki ste izpolnile anketo se iskreno zahvaljujem.

Uživajte v nosečnosti in pridno božajte svoje trebuščke in svoje štručke.

P.S. Če katera še želi rešiti anketo je še vedno aktivna na zgornjem linku.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.4.2010 20:14:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aprilčica hudo, da si motoristkauser posted image . Jaz sem nora na motorje in moja želja je, da bi imela cbr-ko. Ampak mi je možek dal na izbiro konj ali motor. In zdej prav, da je konj moj motor. Ampak jaz še zdej sanjam, da bi si ga kupila, čeprov ej pa res, da zdej k je user posted image mogoče že mal drugač gledam na te stvari. 

Oooooo, Nax, jaz sem hotela cbr-ko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In je to še vedno moja želja. To mi je tooook hud motor!!user posted image user posted image Ampak so bile cene takrat v primerjavi z Thundercatko (Yamaha) toliko višje, da finančno nisem zmogla, sploh, ker sem vedela, da je ˝na meni˝ potem še registracija in seveda nove gume (se me je potem ati usmilil in mi kupil nove gumeuser posted image ). Mislim pa, da nikoli več ne bom imela svojega motorja, sva z dragim sklenila nekakšen kompromis, da bo kasneje kupil motor, ki ga bova lahko vozila oba (jaz imam namreč precej kratke noge in njegove R1 ne morem vozituser posted image user posted image ). Upam, da se kdaj srečava na kakem moto zboruuser posted image user posted image Ampak konja imaš tudi čudovitega. Saj je tisto tvoj, ne - slika na FB?? Čudovita žival oz. tvoj konjiček je zelo lep, ampak baje potrebujejo ogromno nege. Pa kaj imata hišo, pa tako travnik zunaj, ali kaj? Hehehe, sem malo firbecuser posted image

Cojka: madona, naju nista mogla najina user posted image prej oplodit?? Zdaj pa racava na koncu mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mojega hecam, da je vame spustil eno ogromno debelo semenčico (madona, kako se je morala riniti pred ostalimiuser posted image ), ker če je user posted image še tako pridobival na teži, bo teža na koncu čez 4kguser posted image Močno upam, da ne bom imela cruser posted image user posted image user posted image

Nincy: user posted image user posted image Jaz imam zadnjo šanso 14.5., tako, da mislim, da bom začela odštevat dneve do takrat, ne pa do 30.4. user posted image Brez jamranja pa itak ne greuser posted image

Dacy: kako kaj tvoj mali srček? Ponoči je priden?

Tropical: jaz sem tudi mislila, da imaš cr... ?

Grem zdaj malo pred tv, vmes vas pa itak čekiramuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 22.4.2010 20:15:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
22.4.2010 20:31:47   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Dacy: kako kaj tvoj mali srček? Ponoči je priden?

aprilcica moj mali srcek je ponoci ful priden , celo noc prespi , vcasih spi tud po 6 ur skupaj , ko je lacen zajoka lih tolko da ga vzamem iz postelje in potem kr v spanju vse poje in v spanju podre kupcka in spi kr naprej user posted image Cez dan pa je vedno vec buden ...

Drugace pa evo se dve slikice kak zgledam ko sem jezen in lacen in kak zgledam ko sem zadovoljen ...

user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
22.4.2010 20:33:50   
Anonimen
Aprilčica sej ravno zarad cene, si jaz potem nisem kupila motorja. Ko sem naredila izpit za motor, pa pol še za avto, sem imela na izbiro al da kupim avto al pa motor in valda sem izbrala avto (zarad zime). In še zdej skoz sanjam kok bi imela cbr-ko. Res je svetovna. Haha ne moreš ga vozit, se je tvoj znajdu, da ne boš šla nikol na njegov motoruser posted image Midva tud razmišljava, da bi kupila enega in ga vozila oba. Sej pozim kar mal pozabim na to sam čim je pa lepo vreme in slišim kako nekaj hrumi za avtom, pa sam bulim k šibajo mimo. Tok sem jim fouš.
Ja tisto je moja kobilca na fb. to sem imela na izbiro pri možu, al motor al konj in ker sem ful nora na konje, sem za foro rekla konj in mi ga je kupil. Je pa ogromno dela s konji in zdele me kar mal baše to k imam tamalga in ne morem bit vsak dan tam, pa po tok velik časa. Zaenkrat jo imam še na enem kmečkem turizmu, dokler ne zgradiva hiške, tja gre pa z namauser posted image

O sem se razpisala. Pardon punceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
22.4.2010 20:39:28   
Anonimen
Dacy: oooo, kaj bi jaz dala, da bi bil potem moj user posted image tako priden kot tvojuser posted image user posted image Haha, ampak se pa napištoli, ko je jezen, drugače je pa res srčekuser posted image A imata kaj krčkov? Meni so sošolke pohvalile Koroške kapljice (upam, da sem si prav zapomnila, ampak se jih dobi samo v Koroških lekarnah ali kako?). Jih pošljejo tudi na dom? Kaj veš?

Nax: ne govori... Jaz zdaj poslušam motorje, pa mi gre včasih kar na jok, samo potem pobožam svoj trebušček in si mislim: vredno je!! Za motor bo še časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
22.4.2010 20:41:59   
babyloverka
Hej babike! Jaz sem doma,so me poslali domov na čakanje in po potrebi grem nazaj. Sicer mi trebuh redno otrdeva že cel dan,zdaj sva bila z lubijem na sprehodu,malo bova mogoče še poslončkala pol pa bomo videli če bo kaj. Srčno upam da se sred noči zbudim z ornk popadki ali pa da prespim celo noč. Hvala vsem ki ste mislile na mene,objemček za vse

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.4.2010 20:46:38   
Anonimen
Aprilčica ja se strinjam, definitivno je vredno dat motor na stran zarad user posted image . Naši user posted image bojo enkrat zrasli, motor bomo pa loh vedno vozile.

babyloverka sem pa mislila, da že cartaš. Škoda. Tole čakanje te mora ubijat.

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.4.2010 20:49:10   
Anonimen
Babyloverka: user posted image user posted image Mogoče bo pa ponoči kaj! Fajn se user posted image , potem 6 tednov ne bo ničuser posted image Malo te hočem v dobro voljo spravit!user posted image user posted image

Nax: če boš nabavila mašinco, imaš, da fotko takoj objaviš na FBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.4.2010 21:09:49   
tanika1
Mene pa že cel dan mučjo popadki, že cel popoldne so na 10 minut, sicer so se ful ojačal in zdej res že ful bolijo, sam nočjo pa bit bolj pogosti, da bi lahko šla v porodnišnico. Upam, da se to čimprej zgodi. Ma bom šla zdej še pod vroč tuš. Pol pa upam, da bom mela kmalu že kakšno veselo novičko za sporočit. Lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?