Anonimen
|
Juhu! Evo mene. Se vztrajam Memole vprasaj Di di kako si je mentalno porod sprozila? Se vceraj je govorila, da bo danes sla v P in je res. Jaz si to govorim ze 3 tedne pa se nic Pa hvala memole za link. Sem umrla od smeha, ko mi je fantka napovedalo. Pa da bo oblacno zunaj ko bom rodila (torej imam sanse do nedelje). Aja, pa da bo porod 7 ur trajal. Zabaven link je Jaz sem drugace super. Zjutraj me je stiskalo v trebuhu in dol (nic v kriz), ampak sem potem spet zaspala nazaj in spala do 12. To ze niso popadki, ce jih lahko prespim, a ne? Me pa vedno bolj skrbi ta groznja umetnih popadkov. Chi pita, ti si to imela, a ne? In je potem kar dolgo trajalo, da se je zacelo, a ne? Pa wannabemommy tudi ce se ne motim. Joj, tega si res ne zelim. Naj se zacne naravno. Pa cimprej, ce lahko Torej srecno Di Di in babyloverka! Aprilcica, Cojka, Memole in Nincy, vi pa le se cakajte na vrsto. Prej smo se Tanika, Sasa, Ziva, Nizy in Tintin. Pa jaz. A je se kaksna ostala sploh? Tintin, ti si pisala, da imas popadke, a ne? Jaz imam trebuh skoz trd. A je to ze to, al se ne? Ah, jutri imam spet pregled in stg pa upam, da me bo takrat tudi pogledal malo. Pa malo podrezal, da bo sla prej ven Aja, menstrualni loncek. Jaz ga imam ze 3 leta in je zakon! Najprej se moras navaditi in tisti strcelj za ven potegniti sem si jaz kar precej odrezala, ker mi je slo na zivce. Imam ga pa skoz. Tudi ponoci in med kopanjem. Praznim zjutraj in zvecer (mogoce na zacetku ciklusa se enkrat vmes) in to je to. Prekuhavam ga pa na vsake 3 mesece. Perem samo z zelo vroco vodo in pocakam, da se posusi in nazaj pospravim. To je to. Simpl. Ampak se pa veselim vir 80. To bo zurka Zelim vam lep dan, ceprav je LJ tako turobna, da bi clovek samo spal
|