|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
14.4.2010 19:08:55   
Shilou
witch  kako vstaviš slikco noter?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.4.2010 19:18:26   
witch
Jaz si vsako sliko (najdeno na googlu) shranim na računalnik in potem grem na shrani.si in dam prebrskaj, shrani in potem sem kopiram celotno kodo za forum. Tak tudi lahko naložiš svoje slike. Drugače pa nimam pojma kak se to dela user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.4.2010 19:23:24   
xoxox
user posted image

No pa da stestiramo to s slikicami witch. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.4.2010 19:24:36   
xoxox
Iiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Kok dobr. user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo verjetno ne bi smela bit tok velika slikica?? user posted image

< Sporočilo je popravil xoxox -- 14.4.2010 19:25:23 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
14.4.2010 19:33:16   
Shilou
iii kak lepa fotka..
user posted image tale je za tebe za jutri. Veliko sreče

< Sporočilo je popravil Shilou -- 14.4.2010 19:36:20 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.4.2010 19:38:17   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

iii kak lepa fotka..
user posted image

A ne da je? user posted image Ta slikica pa zato, ker če bi bila sedaj user posted image bi imela decemberčka in bi bil po mojih izračunih PDP 25.12.2010. user posted image user posted image user posted image Bi imela pravega malega božička. user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.4.2010 19:43:01   
Shilou
xoxox tale je za tebe

user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.4.2010 20:18:46   
xoxox
Iiiiiii.. Corti.. user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala. user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
14.4.2010 20:48:52   
mag3
Pa kje najdete te lepe slikice?? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.4.2010 21:27:42   
korinca
čer pupe.
evo mene po dooooooooolgem času se vam spet malo javljam.
Tudi ta mesec me obarvajte modro. Pravzaprav niti nismo upali na nič, ker sem malo prenehala s klomifenom, ker sem ga zelo slabo prenašala.
Tako, da me lahko dodate med zveste navijačice :)
Vsake toliko malo pogledam in sem vesela vseh novih nosečk.
Jaz bom naredila malo premora, da si telo malo opomore.
ko grem v naslednje boje se spet javim.
Lepo pozdravljene

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: II pričakuemo aprila 2010
14.4.2010 23:32:11   
zaljubljena23
Spirit user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinkalonca, želim ti lep rezultat jutri...Pa hitro ga sporoči, da ne bomo preveč neučakane...

twetka, nima smisla se s tem obremenjevat...Petek bo hitro tukaj in takrat boš dobila vsa navodila....

Arwenko, jaz bi po recept šla...Saj tabletk ne rabiš takoj dvignit...

Agataema, zelo mi je žal, da je prišla tečka user posted image user posted image user posted image

Witch, spreglej znake...Včasih pomenijo čisto kontra

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
15.4.2010 7:01:39   
xoxox
Dobro jutro vam želim. Pa eno takšno kavico:

user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
15.4.2010 9:07:14   
Shilou
xoxox  tole sladko kavico s tole vsebino z veseljem sprejmem. Jej kak lepa nežna fotka.

lep dan vsem puncam user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
15.4.2010 9:27:20   
Arwenko
Punce, sem šokirana, fertilityfriend mi je pokazal ovulacijo v ponedeljek, user posted image sva pa v soboto in v torek. Sicer mi pravi, da so možnosti za uspeh good, ker pač 2 dni pred dnevom ovulacije in 1 dan za tem ne (kao do 24 ur preživi jajčece), ampak vseeno, nekako sem skoz računala, da bo ovulacija šele ta vikend, vse zadnje mesece sem jo imela namreč med 17. in 19. dnevom ciklusa, ta mesec pa naj bi bila že 13. dan. Čeprav to slednje se bolj približa "idealu" pri mojih menstruacijah, ki so skoraj na uro na 28 dni.

Ne vem, malo sem zmedenauser posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.4.2010 9:43:19   
pinkalonca
Hej punce... ne boste vrjele kaj se mi je zgodilo user posted image pa si tega nisem nikoli mislila user posted image zjutraj sem vstala z namenom, da naredim test, hočem vzeti testek, ki jih imam BTW vedno v predalu na zalogi, ampak tokrat pa ne user posted image user posted image user posted image v prejšnjem krogu, ko mi je toliko časa zamujala M sem porabla vse teste in pozabila na nakup novih user posted image podn, uglavnem, danes moje M še ni, znakcov razen rahlo bolečih prsi ni in grem danes v lekarno po novo zalogo testkov user posted image user posted image user posted image user posted image OBLJUBIM, da poročam jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image držte pesti user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.4.2010 9:53:35   
pika555
pinkalonca močno močno držim pesti!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.4.2010 10:15:19   
pinkalonca
Hvala pika555 user posted image

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 15.4.2010 10:16:10 >

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.4.2010 10:36:37   
twetka
Dobro jutro pupe. Pikapolonca držim pestke . Js sem pa že malo nervozna, jutr MB, komaj čakam da mine vsa ta nočna mora. Danes sem pa še posebej jezna. Sem se tehtala in 1 kg več, ne vem več kaj se dogaja, kr tako mi niha teža isto je bilo pred 14 dnevi, prejšnji teden je šel dol, zdej spet gor. Groza!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.4.2010 10:41:29   
pinkalonca
twetka tudi tebi hvala in ne sekiraj se user posted image meni so vedno govorili, da je nihanje teže popolnoma normalno zato 1-2 kg ne smeš tako na hudo vzemat meni se sedaj kar konkretno pozna, ko sem se malo spozabila v službi in ob jutranji kavici jedla še sveže pečeno pecivo user posted image sem se napihnila ko pujsek, tako da sem sedaj to ukinila, sem rekla samo enkrat na mesec in nič več user posted image tehtnico sem pa kar pospravila ker drugače sem čist napsihirana user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.4.2010 11:22:18   
witch
witch s ponosom sporoča, da je nastop opravljen user posted image
korinca user posted image in pogumno naprej.
xoxoxo kakšna lepa kavica user posted image ko bi le dobile enega takega user posted image
arwenko mogoče pa bo plavalček našel pravo mesto user posted image
pinkalonca user posted image user posted image user posted image da nalulaš velik plus
Kje pa se skrivate danes? Lidik, star? Jaz sem pa mislila, da bom barvala roza, pa ful imela za brati, zdaj sem pa razočarana... user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.4.2010 11:25:27   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__5__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.4.2010 11:48:52   
twetka
Pikapolonca hvala za tolažbo. user posted image Zdej si morem pa res naredit plan, po moje je kriv moj rd pa vse sladkarije, tako da zdej na polna akcija, zdej nobeden več ne praznuje do decembra, vsaj upam.  Pa res danes je pa prav čudno, nobeden ne klepeta tu. Držim pestke da bo do konec aprila čimveč nalulanih pluskov in da potem še nastopimo me, v začetku maja. Sam kaj pa vem, js nimam nekega pretiranega občutka, da bi nama ratao po naravni poti, ker je moj čisto opustil vse skupaj, sploh mu ni do user posted image in ne vem mogoče je bil te tri mesece preveč pod pritiskom in zdej počiva. Nazadnje sva v ponedeljek. Danes sem dala vodo zjutraj na pregled, da vidim če imam kako vnetje glede na bolečine na desni strani ali pa se samo od sebe kaj dogaja pri mojih jajčnikih. Danes imam 13 dan cikla in po izračunih glede na 33 dni, še naj nebi bila O, razen če se je vse skup pomešalo kar pa je čist možno in bo zdej spet kaj na novo, ne vem.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
15.4.2010 11:56:06   
Anonimen
Pozdravljene. Že en čas spremljam ta forum, samo bolj redko kaj napišem.
Zdaj pa tudi jaz zelo nestrpno čakam na menstruacijo oz. na to ali sploh bo. V bistvu sem bila po mojem izračunu že izven plodnih dni, pa z mojim nisma ravno pazila, zdaj pa čakam.... Prišla bi naj v ponedeljek, pa je ni, testa še nočem delat (mogoče čez par dni), ker če je prišlo do zanositve, je to bilo verjetno kasneje in po mojem še ne bi pokazal. Pa dogaja se mi tudi, da se mi m. zamakne, ali da jo dobim prej, čeprav je večinoma točna na 28 dni, zato ne bi rada prehitevala s testi.
Doma imamo že enega sončka in se še čisto nismo odločili za drugega, bi pa ga pa bili  zelo,zelo veseli in bom v bistvu kar malo razočarana če pride z zamudo.

Vsem ostalim, ki čakate pa držim pesti in želim en + in to čim prej.

M. 

(odgovor članu Shilou)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
15.4.2010 12:06:55   
pinkalonca
twetka kar se tiče user posted image in mojga možeka user posted image sva že toliko časa na čakanju pluseka, da je tudi vmes že obupal, sedaj res ko nama paše in ne ko je treba. Tako ali tako sva v čakalni listi v MBju, ker je bil spermiogram slab. Vmes sva šla še do bioenergetika in zdej pač lepo delava na plusku - če nama uspe po naravni poti bova pa še toliko bolj vesela, drugače nama pa MB zrihta user posted image  user posted image vse bomo srečke nosečke in mamice in vse je za nekaj dobro user posted image

Anonimen M. držim pesti da M ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
15.4.2010 12:15:37   
witch
twetka so se tudi že pri nama pojavili ti problemi.. pa sva nekako uspela priti skozi...
Zdaj pa upam, da čez en teden bo plusek user posted image čeprav ne vem kaj naj bi pomenila ta bolečina spodaj v trebuhu user posted image
anonimna M držim pesti, da vama je uspelo in da te dam na seznamček z roza barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.