|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
14.4.2010 12:59:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem pa ravno govorila s sestro pri svojem G, da si pridem po recept za naslednje 3 mesece Klomifena. Pa mi tak ni za it po recept, ker sem skorajda prepričana, da bo ta mesecuser posted image in pol se mi zdi tak slabi omen če grem po recept. Je pa res ena težavica ne, da če nebo user posted image in pride user posted image , bo to ravno med prazniki, ko G ne dela, in pol moram en ciklus spustit ven, kar mi pa seveda tudi ni. Zdaj sem pa v dilemi, kaj bi ve naredile?

Arwenko ti kar pojdi po recepte, ampak ne jih vnovčiti dokler ne veš kako bo. Čas, da vnovčiš recepte je 30 dni. Se pravi, da če greš jutri po recept je to 15.4. in nekje do 14.6. jih moraš vnovčiti. Če ne pa še za foro vprašaj v lekarni če je res tako. Vsaj pri meni je bilo.

Lp,

Z.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
14.4.2010 13:01:47   
Anonimen
No user posted image že z meseci prehitevam. Mislila sem, da če greš jutri iskat recepte, jih moraš vnovčiti do 14.5.

Ah ja.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
14.4.2010 13:03:02   
Anonimen
Drugače pa še vedno navijam za vse vas in mislim na vse.

Čestitam pa lidik, Star in Pika555 user posted image user posted image user posted image .

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.4.2010 13:07:05   
Arwenko
Ne, saj naslednji teden še delajo, tako da bom naslednji teden šla. Sicer pa, četudi ga "vnovčim" prej, pa pol pač ne porabim tablet, a me lahko kdo kaj hakla za to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
14.4.2010 13:10:31   
twetka
Arwenko ne more te kdo, ampak če jih ne porabiš, jih je fajn nest nazaj v lekarno, kot pa da jih vržeš stran. Naj bi pač če ne porabiš zdravil in so še uporabna, jih nesu nazaj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.4.2010 13:11:00   
strelka1987
arwenko nihče ti ne more nič...js mam recimo še za 1 leto recept za kontracepcijske tabletke, pa doma še 2 škatli...ampak mi nimajo kaj, pa sm takrat povedala ginekologu, da jih ne bom rabla, pa je reku, da sploh ni problema...tk, da nč ne more bit narobe, ti jih boš z veseljem stran vrgla, ker jih ne boš rabla...to je vse user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
14.4.2010 13:13:34   
Arwenko
No, to so pa pol super informacije, jih bom z največjim veseljem stran vrgla ali pa šenkala kateri, ki ima bolj škrtastega ginekologa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.4.2010 13:27:03   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

Majčii pojdi na spletno stran pregnology.com, tam se naredijo tikerčki, vnesi podatke, potem pa samo tisti html kopiraj v svoj podpis...

hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.4.2010 13:53:18   
*Star*
Arwenko, s tabletami res ni problema, če ti ostanejo.
Meni so prav tako enkrat kontracepcijske ostale 2 celi škatli in ena skoraj cela. Ker sem probala ne vem kok vrst kontracepcijskih, pa mi nobene niso odgovarjale.

Nikar se ne sekiraj, raje jih vzami, če si pa sama prepričana, da bo ta mesec + pa vedi, da toliko bolj upamo, da bo res tako. Veliko pikapok zate, da se ti končno uresničijo želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bom pa še povedala mojo zgodbico: sva bile z mami v trgovini, vem, da doma ni nobenih vložkov (je bilo tik pred M), pa greva mim tistega oddelka... ma sem šla samo mimo user posted image . Pa tudi, ko sem šla v službo, nisem nobenih tamponov s sabo jemala, če bi se slučajno M prikazala. Ne vem, kot da sem hotela zanalašč naslutit, kaj se bo zgodilo. In se jeuser posted image . Zato te zastopim glede teh tablet. Res upam, da bo takouser posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 14.4.2010 13:55:35 >

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
14.4.2010 14:22:34   
Monstera
Hehe vidim, da nisem edina. Tudi sama tokrat nisem nobenih vložkov kupila, ker jih ne bom rabila haha :D

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.4.2010 14:23:15   
Arwenko
Ja, saj to je to Star, točno veš kaj sem imela v mislih. Se mi prav zdi tisto no, da kaj bi zdaj hodla po tabletke, pa tamponov tudi ne kupim novih, ker je enostavno ne bo, te user posted image , zakaj bi kupovala, saj ne rabim več user posted image .

Sicer pa je še čas, še ni bilo niti ovulacije, sem čisto na koncu meseca.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.4.2010 14:33:14   
strelka1987
sicer sem že pojamrala na začetku meseca, ampak, da vam povem še enkrat, da meni je pa mačka zgrizla in skrila menstrualno skodelico...tko, da user posted image user posted image user posted image Biba user posted image

tudi ona ve, da je ne bom več potrebovala user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.4.2010 14:38:09   
*Star*
Evo znakcov milijon. Kozmos ali kako že rečejo user posted image ... višja sila.. bo že držalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.4.2010 14:51:50   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

sicer sem že pojamrala na začetku meseca, ampak, da vam povem še enkrat, da meni je pa mačka zgrizla in skrila menstrualno skodelico...tko, da user posted image user posted image user posted image Biba user posted image

tudi ona ve, da je ne bom več potrebovala user posted image

hahahhaa, ta je dobra. Držimo pesti, da bo resnično tako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.4.2010 15:04:14   
agataema
Anonimna bm:

na stomatološki je (v nasprotju z govoricami, ki sme jih slišala prej) bilo zelo v redu. Jaz sem bila zdaj tam dvakrat (enkrat neizrasel modrostni, zdaj korenine). Obakrat mi je delal isti kirurg, dr. Fortuna, ki ga lahko samo pohvalim. Strokovnost na višku. Bolelo me med samim posegom itak ni nič, ampak pooperativne bolečine so bile pa ene dva dni kar zoprne.

Mene uradno črtajte iz aprilčic, se je prikazala user posted image . Sem kar žalostna, ampak upajmo na majuser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.4.2010 15:11:29   
*Star*
Agataema, objemčke zate, pa pikapoke, seveda. Maj je zelo lep mesec, upam, da bo zate najlepšiuser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.4.2010 15:14:10   
agataema
Hvala star. Tudi jaz upam, da bouser posted image . Očitno mi ni usujeno imeti še enega decembrčka, bo pa morda januarčekuser posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
14.4.2010 17:16:45   
witch
pinkalonca user posted image user posted image user posted image da bo test pozitiven
anonimna in twetka  hvala za pesti
agataema user posted image user posted image in user posted image za naprej
lidik kak je šlo?
Jaz se zmenila za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa najprej narediti teh par izpitov user posted image hmm zagovora nisem naredila... po pričakovanjiih user posted image zdaj pa naprej na pripravo na nastop za jutri user posted image Punce jaz sem pa danes dobila beli tok, ki ga skoraj nikoli nimam, pa trebuh me boli, kot bi vsak čas user posted image prišla.. user posted image   že čez en teden pa tudi mi lulamo na čarobno palčko user posted image
naj bo že ena rozika... tak je žalosten seznamček user posted image
TMS82, Korinca, golobica82, pujs666, pinkalonca - dajte velike pluske nalulat user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 14.4.2010 17:26:11 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.4.2010 17:17:26   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__5__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
14.4.2010 17:51:01   
Shilou
witch sem že od veliko punc slišala, da so imele bolečine kot pred  user posted image in nato tudi imele krvav izcedek, pa so potem bile noseče. Moja svakinja je bila na istem, sedaj pa pričakuje naraščaj čez dva meseca. Držim pesti, da bo +, ko boš lulala.

Pri meni so tudi zej bolečine, kot pred user posted image , tak, da verjetno bom šla v naslednji krog. Bomo videli čez 5 dni. Morda še vseeno bomo presenečeni.

vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in topel objemček

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
14.4.2010 18:23:52   
xoxox
Moram vam malo pojamrati kakšna kokoš sem. Čeprav je še nekaj dni do user posted image sem bila tako neučakana in sem šla delat test. In itak, da mi je pokazal samo eno črtico. In sedaj sem čisto razočarana in posledično brezvoljna. Prej sem vsako malenkost pripisovala user posted image , sedaj mi je vse jasno da je to zaradi prihajajoče user posted image . Sem mojemu že rekla, da se ne grem več. In to govori taista, ki je vas punce spodbujala, da ne obupati. Če bi bila dovolj gibčna bi se kar zbrcala.

No samo, da sem se malo spihala, ker me je ta test tako zamoril, da sem danes skoraj nesrečo povzročila. user posted image

No, vsem ki še pričakujete user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da slišim dobre novičke. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
14.4.2010 18:37:13   
Shilou
xoxox  kaj če pa nebo teteuser posted image . Sej tile testi za preverjanje nosečnosti so včasih dokaj vprašljivi. Počakaj 2 dni, mogoče user posted image nebo. Pa boš potem videla dalje. Poskusi se umiriti in pozabi na skrbi pa bo še vse v redu- boš vidla. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in topel user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
14.4.2010 18:52:10   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

xoxox  kaj če pa nebo teteuser posted image . Sej tile testi za preverjanje nosečnosti so včasih dokaj vprašljivi. Počakaj 2 dni, mogoče user posted image nebo. Pa boš potem videla dalje. Poskusi se umiriti in pozabi na skrbi pa bo še vse v redu- boš vidla. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in topel user posted image

Upam, da je res ne bo. Sicer kar malo dvomim ampak upanje itak umre zadnje. user posted image   Sej pravim, da bi se najraje kar zbrcala. Ampak včasih pridejo tudi taki dnevi, da si malo slabe volje. Sploh ko je tako depresivno vreme.

Odločila sem se. Imela bom decemberčka. No če pa ne uspe bo pa januarček. Vsaj ne bom novega leta v porodnišnici preživela. user posted image

Hvala Shilou za vzpodbudne besede. Tudi jaz tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da se lahko vsaj vam na forumu spovem. Če ne bi se mi kar zmešalo.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
14.4.2010 19:06:17   
Shilou
Meni  pošteno ugaja, da se lahko tukaj razpišem, ker moj je daleč in ga nočem preveč obremenjevati z mojimi muhami ob enem pa vem, da te človek, ki ima podobne težave najbolje razume.

Sicer pa bomo vse enkrat mamice in bomo v rokah držale svoje težko pričakovaneuser posted image . Sem včeraj mojemu user posted image rekla, da učitno oni stric tam zgoraj nad nama učitno še noče, da bi mami in ati postala. Dragi vedno bolj dojema, kako si želim otročička in me tolaži kolilko le lahko.

Punce glavo pokoncu in pozitivno razmišljati,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
14.4.2010 19:06:18   
witch
Shilou potem tudi za tebe obstaja upanje user posted image naslednji teden bove obe nalulale pluske user posted image
xoxox mogoče si pa samo prehitro delala test. Tako kot ti je shilou rekal počakaj še in naredi čez par dni test. Jaz pa upam, da je nebo user posted image user posted image
Punce se beremo jutri popoldne. Zjutraj ob 8ih pa le držite pesti za moj nastop user posted image Da mi kakšna plusek nalula in da kaj načvekate, da bom imela za brati.
Pikapoka za mene in za vas, ki lulate user posted image
user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.