|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakuemo aprila 2010
13.4.2010 22:50:58   
twetka
Miklarom, v petek imam samo kontrolo. Za naprej pa še nič ne vem, bom v petek izvedela, imam pa uro neki čez 9 če se ne motim. Boma verjetno isti čas tam. user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
13.4.2010 23:28:26   
zaljubljena23
twetka, odvisno...Če boš boš pod splošno narkozo potem si tri dni noter, en dan pred OP in drugi dan po OP greš domov....(tako pri histeroskopiji, laparoskopiji in histerolaparaskopiji)...Meni je tudi strah bolnic in so mi živčki delali na polno, ampak za bebico vse...

spirit, kdaj bo testek?

Pri meni pa očitno ne bo treba testka, imam že nekaj dni močne predmenstrualne krče, tako da jo pričakujem v naslednjih dneh :(

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.4.2010 6:26:14   
Spirit75
Zaljubljena23 - danes še ne, bom počakala še kak dan, čeprav čutim že od sinoči, da se nekaj dogaja spodaj in me skrbi da ravnio tisto, kar si ne želim.

Bom pa poskusila s testom čez vikend, nič prej, ker mi je klomifen zmedel cel ciklus, tako da nočem prehitevat ničesar, če me le ne bo kaj prehitelo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.4.2010 7:02:52   
pika555
Dobro jutro..poglejte kako se moje user posted image  debelijo!
Upam, da jih tudi ve kmalu zagledate!

http://www.shrani.si/f/G/pS/3DIzjVjY/14april-2010.jpg

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.4.2010 7:09:06   
witch
viva dokler je ni je še upanje user posted image user posted image tudi spirit za tebe user posted image user posted image user posted image upam, da je pri nobeni ne bo user posted image
pika555 user posted image user posted image user posted image uuu to pa so črtice user posted image user posted image user posted image zdaj pa lepo čuvaj pikico user posted image user posted image
lidik, star in pika555 kako ste? Kako se počutite? Pa pikice?
jaz kak sem pa danes zgodnja user posted image učit se moram iti, ker imam danes zagovor enih predavanj in nimam pojma user posted image sem bila včeraj tako zmatrana, da sem samo v posteljo padla. Še samo danes in jutri user posted image želim vam lep dan user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 14.4.2010 7:11:37 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.4.2010 7:14:21   
witch
Pa še enega smešnega pujska za srečo user posted image

user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.4.2010 7:22:04   
pika555
Jaz se počutim čist normalno, skor nobenih znakov, a ni to smešno, prej ko pa ni nosečnosti, jih čutiš pa 1000.
Edino zaspana sem pa malo omotična.. to je tudi vse!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.4.2010 7:35:01   
agataema
Juto!

Jaz sem danes delala test in je bila samo ena črtica. Tako, da se počasi selim v maj. user posted image še ni, ampak glede na neg.test, je samo vprašanje časa kdaj bo prišla.

Pika, ful lepo se debelijo črtice.

Witch, ful si pridna. Uspešen zagovor ti želim.

Jaz sem še vedno čist čudna od tiste operacije na stomatološki. Cela čeljust me boli, pa samo poležavam.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.4.2010 7:41:08   
Spirit75
pika555 - pa si imela kakšne znake za nosečnost, preden si delala test

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.4.2010 7:46:48   
pika555
Spirit, prav nobenih :), pač sem bla neučakana, pa sem naredla test 3 dni pred M. Motilo se mi je zjutraj, ampak to se mi je že večkrat ker imam nizek krvni tlak.

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.4.2010 7:48:45   
lidik
miklarom jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobiva se na kavi !!!!! no veš kaj, meni ustraza vsak dan od štirih naprej razen srede, ker imam dolge srede v službi. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
14.4.2010 7:56:18   
witch
agataema dokler je ni je še upanje user posted image user posted image user posted image držim pesti, da si test delala prehitro in bo še ena črtica
pika555 naj bo nosečnost do konca čim bolj lepa, brez slabosti in podobnih stvari user posted image
jaz se že učim, pa seveda moram firbcati na RR če je kaj novega user posted image popoldan pa prosim za pesti, da bo uspešno user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.4.2010 7:58:50   
lidik
witch dobro jutro !!!!!
user posted image

Evo tole je pa za tebe, da ti da nalo energije za učenje. Jaz pa stiskam pesti za tebe. Kdaj pa imaš?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.4.2010 7:59:35   
Spirit75
Witch - jaz bom sigurno držala pestke zate, da ti zagovor mine čimboljše

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.4.2010 8:02:19   
witch
mmmm kakšna tortica user posted image user posted image user posted image to bom dobila energije za učenje user posted image user posted image user posted image ob 11ih grem na pogovor za temo o diplomski nalogi (oziroma najbolj grem da sploh vprašam, če bi mi bila mentorica) jo že od oktobra iščem, pa je še nisem našla... Bi pa tam okrog oktobra rada začela s pisanjem. Potem pa imam ob 14ih zagovor teh smotanih predavanj.. saj je zanimiva tema teh predavanj (usoda, fatalizem, svoboda...) ampak je toliko filozofskih pojmov da se zgubim notri user posted image če nebo uspešno bom pa pač šla še drugič.
spirit hvala za pesti user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.4.2010 8:18:14   
witch
lidik ne vem če sem to sanjala ali je res... nimaš ti danes tudi izpita?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
14.4.2010 8:25:23   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik ne vem če sem to sanjala ali je res... nimaš ti danes tudi izpita?

nič nisi sanjala. Ja ga imam ja. Ob 16-ih. Sam po mojem bom mogla še kar enkrat it, ker zdaj pa res ni bilo časa za učenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
14.4.2010 8:28:33   
witch
user posted image
pikapoka za tebe, da bo uspešno. Jaz pa bom držala pesti user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
14.4.2010 8:32:41   
zaljubljena23
Agataema, mogoče pa še je vseeno prezgodaj....Če pa vama že ni namenjen plusek pa se naj tečka vsaj prikaže, da lahko gresta v nov krog....Tole je men šlo najbolj na živce, tetsi kazali minus, tečke ni...

Pika, full lepe črtice...

Spirit, stiskam pestke

Lidik, vso srečo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.4.2010 8:33:00   
lidik
o witch kako je luškana. Hvala. Zdej imam pa kr slabo vest, ker se nisem dost učila, da bi naredila, ko si mi tako luškano pikapoko poslala. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.4.2010 8:34:02   
lidik
ej witch jaz sem našla za tebe eno super pikapoko - ki ti bo pa res sigurno pomagala. Evo jo - pa še energijo ti bo dala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.4.2010 8:36:08   
witch
Fatalizem pravi tako: če ti je uspojeno boš naredila, ne glede na to če si se učila, če ti ni usojeno ne boš naredila, ne glede na to če si se učila  user posted image user posted image user posted image
Tak, zdaj pa upam, da usoda pravi prvo user posted image tvoja pikapoka pa bo dala srečo, energijo pa še kilograme user posted image user posted image user posted image hvala, da tak lepo skrbiš za mene user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.4.2010 8:38:32   
lidik
no witch in potem ti praviš, da danes ne bo zagovor šel. Ma poglej jo kako obvladaš. Super - hvala za vzpodbudo. Se bom potrudila da bom naredila kljub temu da se nisem dost učila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.4.2010 8:41:39   
witch
ja glih ene 20% vse snovi pa vem user posted image tak da upam, da mi je usojeno ne glede na to, če se bom dovolj pripravila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.4.2010 8:49:56   
Spirit75
oj punce, očitno se moram preseliti v maj.

Tečka se je pojavila, sicer sem pa že zjutraj čutila da bo.
Je bil očitno res bacil.user posted image user posted image user posted image

Pač gremo v nove boje še z zadnjim krogom klomifena in pa z kmalu z dopustom po Ameriki. Mogoče nama uspe tam.

Sem pa priznam kar slabe volje. Ampak bo že

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.