|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
15.4.2010 12:24:13   
twetka
Witch, meni je tut čudna moja bolečina, ki je prisotna že ves čas po malem odkar sem imela tisto blago mesntro in me ful skrbi, zato sem tudi danes dala vodo in še čakam na izvide. user posted image nisem to je potrjeno bilo v ponedeljek, tako da zdej je edina možnost da je vnetje, ne vem nisem več tolk pametna. Za O je po moje prehitro glede na prejšnje cikle, pa zdej nisem na klomifenu ta mesec in res dvomim da bi se kaj dogajalo. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.4.2010 12:34:05   
*Star*
Evo vaša Zvezdica se javljauser posted image
Tudi jaz sem mislila, da bo kmalu še kakšna rozika, pa nič od tega user posted image

Pinkalonca, kmalu poročaj. Čeprav, jaz sem delala testek že kar zvečer (1 dan mi je zamujala), pa se je čist lepo vidla črticauser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.4.2010 13:07:02   
pinkalonca
*Star* a res? mogoče pa poskusim res že zvečer user posted image poročam kmaluuuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.4.2010 13:18:13   
Anonimen
Dan sotrpinke

Uh,najprej upam ,da vse ki čakate ta teden +,da ga zagledate!

Hm ali je katera uporabljala ovulacijske teste?Jaz sem jih nekaj dobila tiste iz Amerike al kje že ,pa nimam pojma kako naj jih sploh gledam.Že od ponedeljka mi kaže skoraj takšno črtico kot je kontrolna!!!!Zdaj pa ne vem kaj to pomeni!!!!V jajčnikih imam skoz prisotno takšno blago bolečino kot takrat ko pride M.Kakšna kaj ve,ali tista črtica potem po koncu O izgine al ostane kljub temu ,da je O že konec!Nimam pojma,ker prvič sploh delam te testke.

bm

(odgovor članu pinkalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.4.2010 13:40:50   
witch
Je to dober znak ali slab... imam kar nekaj belega toka, pa bolečine spodaj (in niso jajčniki). Mehur ni vnet, razen če je kaj drugega...
Anonimna bm ne morem ti pomagati, ker jih še nisem uporabljala user posted image
pinkalonca ja ja ja lulaj user posted image user posted image user posted image pa naj bo velik plus user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooo star user posted image kak si pa ti?
twetka upam, da se boš ti hitro zrihtala.. ker te je res doletelo vse sranj.... user posted image user posted image user posted image da bosta prislončkla velik plusek user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.4.2010 13:53:38   
twetka
Witch, ja upajmo da nam še letos rata da bom konec leta že user posted image . Najbolj sem za jutr nervozna, ker vem kaj mi bo rekla, pa še shujšala nisem nič, mah groza da se mi to dogaja. sam želim si da bo čimprej konec pa da je z mojimi jajcevodi vse ok in da gremo v prvi postopek IUI pa bom srečna, ne glede na izid. Me zanima, kdaj bom dobila datum za pregled. Mogoče katera ve kako dolgo je treba čakati?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.4.2010 15:57:49   
*Star*
Witch, jaz sem super, razen tega, da sem za malico jedla eno fujjj pico in mi je zdaj malo slabo. Ma bomo že preživeli.
Pa ti, kako kaže, bo plusek??? Seveda bo!!!user posted image user posted image user posted image
Beli tok je super znak!!!user posted image user posted image

Skratka držim pesti za pinkalonco, pa ostale tud glejte, da bo še kakšna k nam prišla, nam manjka čvekic!!!user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 15.4.2010 15:58:34 >

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.4.2010 16:13:05   
witch
upam, da boš dobro celih 9 mesecev user posted image ma ne vem če sem nora, ali vidim 1000 znakov, ali ne, ampak jaz se danes res slabo počutim. Vrti se mi, hoče mi biti slabo user posted image ker v prejšnih krogih nikoli nisem imela nobenih "znakov". Tak da upam, da je to to, ali pa mi res samo psiha dela.. ne vem... bomo videli že čez en teden user posted image
Kje pa je lidik? Star ti kaj veš... upam, da ni kaj narobe..
user posted image user posted image user posted image user posted image za lidik user posted image user posted image user posted image
user posted image za vse nas aprilke user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 15.4.2010 16:22:15 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.4.2010 16:56:16   
Shilou
witch  tole čakanje ubija - a ne? Saj nekaj dni še in videla boš pri čem si. Glede tebe in to kar si vse napisala po moje dobro kaže. Skratka upam, da bo ena rozika več.

Mene čakanje tudi ubija, ampak nočem imeti preveč pričakovanj, ker potem, če bo user posted image prišla, bo samo razočaranje in slaba volja. Vem kako je bilo prešnji mesec, polj pa sem jokala dva dni skupaj.

Punce lep preostanek dneva in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.4.2010 19:21:20   
witch
shilou sploh ne govori o tem čakanju.. kar noče in noče priti ta dan. potem pa imam še cikel dolg 40 dni user posted image in ni ne konca ne kraja. saj je "samo" še en teden.
Za vse, ki zjutraj lulate pinkalonca, zaljubljena23, viva, xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mi nalulate velike pluske, ker hočem barvat!
Še vedno navijam za plusek TMS82, golobica82 in pujs666 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.4.2010 19:53:29   
xoxox
Živjo punce! Kako ste kaj? Upam, da ste uživale danes na tem prelepem sončku. Jaz sem imela v službi nenormalno veliko dela, tako da vas nisem mogla obiskat. No da povem kaj se mi je prejle zgodilo. Moj me je vprašal če sem že dobila user posted image . Pa sem mu odgovorila, da še ne. Da jo (ne) pričakujem od jutri pa do ponedeljka enkrat. (Imam zelo neredne.) Pa mi je bilo čudno, ker me ponavadi to ne sprašuje ampak počaka, da sama povem in sem ga zato vprašala zakaj ga to zanima. Pa mi je rekel: "Pa tako.. Tokrat imam res močen občutek, da je ne boš dobila." user posted image   Joj srček moj. Ko bi bilo vsaj res. user posted image Pa da bi imela kaj podobnega temule sončku:

user posted image

Fajn bodite punce. Pridno lulajte pluske. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
15.4.2010 20:00:46   
agataema
Hey punce.

Jaz sem moj zakladek ravno dala spat. Ugotavljam, da ful nisem tolk žalostna, ker ni ratalo ta mesec, ker pač enega user posted image  že imam in je tudi zelo zahteven otrok in kar nimam časa bit ful razočarana.

Xoxox, Witch, Shilou držim pesti za user posted image . Seveda tudi za ostale, ki ne pričakujete v kratkem.

Witch, imaš pa res dolge cikluse. Naj zdaj rata, da ti ne bo treba spet 40 dni čakatuser posted image . Ampak tam ene 280 dni do user posted image .

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: II pričakuemo aprila 2010
15.4.2010 22:06:11   
miklarom
jaz pa jutri spet na UZ pa bomo videli , kaj bodo povedali , vam javim zvečer okol 21.00, ker sem spet cel dan od doma in grem spet direkt na šiht iz MB-ja

twetka - srečno ti želim jutri in upam da se kaj vidima tam, jaz bom tista ki bo najbolj pridirkala v čakalnico, ker vedno zamujam zaradi prometnega kaosa na cestiuser posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa oblečena v črne hlače in spete blod lae iama me ne moreš zgrešituser posted image

aja, se vidi da sem blonduser posted image user posted image kmalu bi pozabla, navijam jutri tudi za vse ki boste lulale na čarobno palčko in naj bojo sami plusekiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.4.2010 22:07:37 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.4.2010 22:25:50   
zaljubljena23
Nič novega tukaj user posted image user posted image user posted image

Miklarom, vso srečo jutri...

Pri meni ne dogaja nič zaenkrat

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.4.2010 7:30:39   
witch
xoxox, zaljubljena in pinkalonca so že kakšne novičke? Upam, da ste nalulale velike pluske user posted image user posted image user posted image
miklarom user posted image za tebe da bo UZ uspešen
user posted image in končno je petek user posted image
Punce kje se skrivate?

< Sporočilo je popravil witch -- 16.4.2010 7:31:40 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.4.2010 7:53:34   
pinkalonca
punce user posted image user posted image user posted image nisem sicer še popolnoma prepričana, ampak zjutraj se je prikazala še druga bolj šibka črtica user posted image user posted image user posted image upam, da je to to, z mojim sva se že zjokala in zdej samo močno upava, da bo črtica vse močnejša user posted image delala sem pa babycheck mini, joooooooooooooooooooj ne dojemam in samo upam, da je res to to user posted image držte pesti še naprej da bo črtica močnejša user posted image samo bom test delala v nedeljo, ker danes greva na obisk pa prespiva pri prijateljih, pa ne bi zjutri neki čarala na WCju pri njih user posted image user posted image poročaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.4.2010 8:04:09   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: witch

xoxox, zaljubljena in pinkalonca so že kakšne novičke? Upam, da ste nalulale velike pluske user posted image user posted image user posted image
miklarom user posted image za tebe da bo UZ uspešen
user posted image in končno je petek user posted image
Punce kje se skrivate?

Mislim, da bom testek delala šele v ponedeljek če do takrat ne pride user posted image . Imam tako neredno, da jo lahko dobim še v ponedeljek. Imam jo namreč na 33-36 dni. user posted image Držite pesti, da je tokrat sploh ne bo.

pinkalonca upam, da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za vse sotrpinke. user posted image user posted image

Tako je witch. Končno je petek!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.4.2010 8:27:49   
*Star*
Pinkalonca, jaz mislim, da je to to, zagotovo bo močnejša črticauser posted image user posted image user posted image
miklarom - samo, da se bo kaj videlo na UZ, močno, močno držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
xoxox - ne bo je tečke rdečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Witch, lidik se ni ne včeraj ne danes še nič oglasila in tudi mene že močno močno skrbiuser posted image
lidik, javi se prosimuser posted image

Kar se pa tvojih znakcov tiče, upam, da bojo res napovedali kaj dobrega in da niso samo psihičnega izvorauser posted image
Kot sem že omenila... manjka nam čvekic pri decembrkah, tko da punce, dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 16.4.2010 8:29:55 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.4.2010 9:02:09   
witch
pinkalonca user posted image da bo črtica močnejša in decembra zelo glasna user posted image user posted image
xoxox tudi v ponedeljek držim pesti user posted image
star upam, da bo to to user posted image
mene skrbi za lidik.... lidik kje si? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.4.2010 9:35:32   
Arwenko
Čestitam user posted image user posted image user posted image

Meni pa je danes fertilityfriend spremenil svoje namere, očitno le še ni bilo ovulacije, se mi je kr zdelo, ker imam še kr voden izcedek.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.4.2010 9:51:24   
pujs666
Hej!

Sploh nism vidla, kdaj ste me na seznam dodale, ker me kr neki časa ni blo na seznamu, sam nism hotla tečnart. No pa itak vam ga bom zdj pokvarla, ker sem dobla teto in modra barva čist nč ne paše na naš seznam. Nisem razočarana, ker nisem mela nobenih znakov in nobenih domišljanj da bi sploh ratal. Počas že itak mislim, da ne bo nič od tega :(

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.4.2010 9:58:13   
Monstera
pinkalonca čestitke! Jaz sem tudi 100% da je uspelo!

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.4.2010 10:29:58   
Shilou
pinkalonca  tudi z moje strani čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.4.2010 10:35:41   
witch
pujs666 je seznam urejala mladika, potem sem ga pa jaz prevzela in sve te verjetno pozabile kje... se opravičujem. Sem pa zadnjič nekaj za nazaj gledala in videla, da smo te pozabile dodat na seznamček. user posted image user posted image user posted image in upam, da maj tvoj mesec in da vama bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še to... sploh nebi težila, če bi kaj rekla. Zato smo tukaj da si pomagamo, se vzpodbujamo in delimo občutke z drugimi. Zato ti kar pridi in se izpovej, drugič pa kar zaropotaj če spet nebo tak kot boš rekla user posted image
Punce moje naš seznamček je res žalosten user posted image upam, da bo druga polovica meseca bolj roza kot je bila zdaj ta user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 16.4.2010 10:38:24 >

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.4.2010 10:36:34   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__5__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.