Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem pa ravno govorila s sestro pri svojem G, da si pridem po recept za naslednje 3 mesece Klomifena. Pa mi tak ni za it po recept, ker sem skorajda prepričana, da bo ta mesec in pol se mi zdi tak slabi omen če grem po recept. Je pa res ena težavica ne, da če nebo in pride , bo to ravno med prazniki, ko G ne dela, in pol moram en ciklus spustit ven, kar mi pa seveda tudi ni. Zdaj sem pa v dilemi, kaj bi ve naredile? Arwenko ti kar pojdi po recepte, ampak ne jih vnovčiti dokler ne veš kako bo. Čas, da vnovčiš recepte je 30 dni. Se pravi, da če greš jutri po recept je to 15.4. in nekje do 14.6. jih moraš vnovčiti. Če ne pa še za foro vprašaj v lekarni če je res tako. Vsaj pri meni je bilo. Lp, Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
No že z meseci prehitevam. Mislila sem, da če greš jutri iskat recepte, jih moraš vnovčiti do 14.5. Ah ja. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa še vedno navijam za vse vas in mislim na vse. Čestitam pa lidik, Star in Pika555 . Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:07:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne, saj naslednji teden še delajo, tako da bom naslednji teden šla. Sicer pa, četudi ga "vnovčim" prej, pa pol pač ne porabim tablet, a me lahko kdo kaj hakla za to?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:10:31
|
|
|
|
twetka
|
Arwenko ne more te kdo, ampak če jih ne porabiš, jih je fajn nest nazaj v lekarno, kot pa da jih vržeš stran. Naj bi pač če ne porabiš zdravil in so še uporabna, jih nesu nazaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:11:00
|
|
|
|
strelka1987
|
arwenko nihče ti ne more nič...js mam recimo še za 1 leto recept za kontracepcijske tabletke, pa doma še 2 škatli...ampak mi nimajo kaj, pa sm takrat povedala ginekologu, da jih ne bom rabla, pa je reku, da sploh ni problema...tk, da nč ne more bit narobe, ti jih boš z veseljem stran vrgla, ker jih ne boš rabla...to je vse
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:13:34
|
|
|
|
Arwenko
|
No, to so pa pol super informacije, jih bom z največjim veseljem stran vrgla ali pa šenkala kateri, ki ima bolj škrtastega ginekologa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:27:03
|
|
|
|
majčii
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 Majčii pojdi na spletno stran pregnology.com, tam se naredijo tikerčki, vnesi podatke, potem pa samo tisti html kopiraj v svoj podpis... hvala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 13:53:18
|
|
|
|
*Star*
|
Arwenko, s tabletami res ni problema, če ti ostanejo. Meni so prav tako enkrat kontracepcijske ostale 2 celi škatli in ena skoraj cela. Ker sem probala ne vem kok vrst kontracepcijskih, pa mi nobene niso odgovarjale. Nikar se ne sekiraj, raje jih vzami, če si pa sama prepričana, da bo ta mesec + pa vedi, da toliko bolj upamo, da bo res tako. Veliko pikapok zate, da se ti končno uresničijo želje Ti bom pa še povedala mojo zgodbico: sva bile z mami v trgovini, vem, da doma ni nobenih vložkov (je bilo tik pred M), pa greva mim tistega oddelka... ma sem šla samo mimo . Pa tudi, ko sem šla v službo, nisem nobenih tamponov s sabo jemala, če bi se slučajno M prikazala. Ne vem, kot da sem hotela zanalašč naslutit, kaj se bo zgodilo. In se je . Zato te zastopim glede teh tablet. Res upam, da bo tako
< Sporočilo je popravil *Star* -- 14.4.2010 13:55:35 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 14:22:34
|
|
|
|
Monstera
|
Hehe vidim, da nisem edina. Tudi sama tokrat nisem nobenih vložkov kupila, ker jih ne bom rabila haha :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 14:23:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, saj to je to Star, točno veš kaj sem imela v mislih. Se mi prav zdi tisto no, da kaj bi zdaj hodla po tabletke, pa tamponov tudi ne kupim novih, ker je enostavno ne bo, te , zakaj bi kupovala, saj ne rabim več . Sicer pa je še čas, še ni bilo niti ovulacije, sem čisto na koncu meseca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 14:33:14
|
|
|
|
strelka1987
|
sicer sem že pojamrala na začetku meseca, ampak, da vam povem še enkrat, da meni je pa mačka zgrizla in skrila menstrualno skodelico...tko, da Biba tudi ona ve, da je ne bom več potrebovala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 14:38:09
|
|
|
|
*Star*
|
Evo znakcov milijon. Kozmos ali kako že rečejo ... višja sila.. bo že držalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 14:51:50
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 sicer sem že pojamrala na začetku meseca, ampak, da vam povem še enkrat, da meni je pa mačka zgrizla in skrila menstrualno skodelico...tko, da Biba tudi ona ve, da je ne bom več potrebovala hahahhaa, ta je dobra. Držimo pesti, da bo resnično tako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 15:04:14
|
|
|
|
agataema
|
Anonimna bm: na stomatološki je (v nasprotju z govoricami, ki sme jih slišala prej) bilo zelo v redu. Jaz sem bila zdaj tam dvakrat (enkrat neizrasel modrostni, zdaj korenine). Obakrat mi je delal isti kirurg, dr. Fortuna, ki ga lahko samo pohvalim. Strokovnost na višku. Bolelo me med samim posegom itak ni nič, ampak pooperativne bolečine so bile pa ene dva dni kar zoprne. Mene uradno črtajte iz aprilčic, se je prikazala . Sem kar žalostna, ampak upajmo na maj .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 15:11:29
|
|
|
|
*Star*
|
Agataema, objemčke zate, pa pikapoke, seveda. Maj je zelo lep mesec, upam, da bo zate najlepši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 15:14:10
|
|
|
|
agataema
|
Hvala star. Tudi jaz upam, da bo . Očitno mi ni usujeno imeti še enega decembrčka, bo pa morda januarček .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 17:16:45
|
|
|
|
witch
|
pinkalonca da bo test pozitiven anonimna in twetka hvala za pesti agataema in za naprej lidik kak je šlo? Jaz se zmenila za diplomo zdaj pa najprej narediti teh par izpitov hmm zagovora nisem naredila... po pričakovanjiih zdaj pa naprej na pripravo na nastop za jutri Punce jaz sem pa danes dobila beli tok, ki ga skoraj nikoli nimam, pa trebuh me boli, kot bi vsak čas prišla.. že čez en teden pa tudi mi lulamo na čarobno palčko naj bo že ena rozika... tak je žalosten seznamček TMS82, Korinca, golobica82, pujs666, pinkalonca - dajte velike pluske nalulat
< Sporočilo je popravil witch -- 14.4.2010 17:26:11 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 17:51:01
|
|
|
|
Shilou
|
witch sem že od veliko punc slišala, da so imele bolečine kot pred in nato tudi imele krvav izcedek, pa so potem bile noseče. Moja svakinja je bila na istem, sedaj pa pričakuje naraščaj čez dva meseca. Držim pesti, da bo +, ko boš lulala. Pri meni so tudi zej bolečine, kot pred , tak, da verjetno bom šla v naslednji krog. Bomo videli čez 5 dni. Morda še vseeno bomo presenečeni. vsem pošiljam in topel objemček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 18:23:52
|
|
|
|
xoxox
|
Moram vam malo pojamrati kakšna kokoš sem. Čeprav je še nekaj dni do sem bila tako neučakana in sem šla delat test. In itak, da mi je pokazal samo eno črtico. In sedaj sem čisto razočarana in posledično brezvoljna. Prej sem vsako malenkost pripisovala , sedaj mi je vse jasno da je to zaradi prihajajoče . Sem mojemu že rekla, da se ne grem več. In to govori taista, ki je vas punce spodbujala, da ne obupati. Če bi bila dovolj gibčna bi se kar zbrcala. No samo, da sem se malo spihala, ker me je ta test tako zamoril, da sem danes skoraj nesrečo povzročila. No, vsem ki še pričakujete pošiljam . Da slišim dobre novičke.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 18:37:13
|
|
|
|
Shilou
|
xoxox kaj če pa nebo tete . Sej tile testi za preverjanje nosečnosti so včasih dokaj vprašljivi. Počakaj 2 dni, mogoče nebo. Pa boš potem videla dalje. Poskusi se umiriti in pozabi na skrbi pa bo še vse v redu- boš vidla. Pošiljam ti in topel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 18:52:10
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou xoxox kaj če pa nebo tete . Sej tile testi za preverjanje nosečnosti so včasih dokaj vprašljivi. Počakaj 2 dni, mogoče nebo. Pa boš potem videla dalje. Poskusi se umiriti in pozabi na skrbi pa bo še vse v redu- boš vidla. Pošiljam ti in topel Upam, da je res ne bo. Sicer kar malo dvomim ampak upanje itak umre zadnje. Sej pravim, da bi se najraje kar zbrcala. Ampak včasih pridejo tudi taki dnevi, da si malo slabe volje. Sploh ko je tako depresivno vreme. Odločila sem se. Imela bom decemberčka. No če pa ne uspe bo pa januarček. Vsaj ne bom novega leta v porodnišnici preživela. Hvala Shilou za vzpodbudne besede. Tudi jaz tebi pošiljam in . Še dobro, da se lahko vsaj vam na forumu spovem. Če ne bi se mi kar zmešalo.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 19:06:17
|
|
|
|
Shilou
|
Meni pošteno ugaja, da se lahko tukaj razpišem, ker moj je daleč in ga nočem preveč obremenjevati z mojimi muhami ob enem pa vem, da te človek, ki ima podobne težave najbolje razume. Sicer pa bomo vse enkrat mamice in bomo v rokah držale svoje težko pričakovane . Sem včeraj mojemu rekla, da učitno oni stric tam zgoraj nad nama učitno še noče, da bi mami in ati postala. Dragi vedno bolj dojema, kako si želim otročička in me tolaži kolilko le lahko. Punce glavo pokoncu in pozitivno razmišljati,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 19:06:18
|
|
|
|
witch
|
Shilou potem tudi za tebe obstaja upanje naslednji teden bove obe nalulale pluske xoxox mogoče si pa samo prehitro delala test. Tako kot ti je shilou rekal počakaj še in naredi čez par dni test. Jaz pa upam, da je nebo Punce se beremo jutri popoldne. Zjutraj ob 8ih pa le držite pesti za moj nastop Da mi kakšna plusek nalula in da kaj načvekate, da bom imela za brati. Pikapoka za mene in za vas, ki lulate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.