Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 8:53:27
|
|
|
|
lidik
|
spirit75 naj vama bo maj naklonjen za plusek
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 8:54:54
|
|
|
|
*Star*
|
Witch, ker tako lepo skrbiš za vse nas, veš, da bomo še bolj držale pestke da se vse odvije kot je treba Jaz sem kar v redu, samo napenja me pa zaprta sem, ampak nas je več takih, ki imamo tovrstne težave Prav zoprno je Aja, pa joške do koroške in grozno boleče. Pa seveda zvijanje v trebuščku. Pika555, vauuuu to se pa res fajn vidi Punce, se nam še katera kmalu pridruži???
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 8:55:09
|
|
|
|
strelka1987
|
dobro jutro babe žabe lidik, witch jaz pravim, da bote obe zrihtale (teta strelka že ve ) upam, da boste prilulale +, do mojega lulanja je še tako daleč, da dvomim da bom zdržala, brez, da bi kej prej delala test mene tole vreme ubija, zato, se bom danes učila kr v postelji...upam, da bo melo kakšen efekt
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 9:05:31
|
|
|
|
lidik
|
o teta strelka hvala, upam, da bova res obe uspešne. Samo jaz bom morala na rezultate malo počakati, ker imam pisno.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 9:13:30
|
|
|
|
witch
|
spirit naj bo maj bolj uspešen. star in strelka hvala upajmo, da se napovedi uresničijo jaz bi se z veseljem selila v december, pa moram še en teden počakati saj jaz tudi nebom do četrtka zdržala, bom sigurno prej test delala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 9:17:50
|
|
|
|
lidik
|
witch kaj si pa ti s tikerčkom delala. Sem zdajle hotela pogledati pa ne dela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 9:23:58
|
|
|
|
witch
|
Nimam pojma sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 9:26:26
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Nimam pojma sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala. no no vidiš. Že tikerček ti hoče povedati da ne boš več dolgo tega za O rabila, ampak boš morala takšnega mojemu podobnega narediti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 9:31:46
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch Nimam pojma sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala. no no vidiš. Že tikerček ti hoče povedati da ne boš več dolgo tega za O rabila, ampak boš morala takšnega mojemu podobnega narediti. noče delat mogoče mi pa res kaj hoče sporočiti Tako drage punce, witch vas zapušča lidik držim pesti, dobro opravi na izpitu upam, da bo zvečer ko pridem domov kaj dela (da bom barvala in seveda kaj brala ) Uživajte
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 9:34:32
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch Nimam pojma sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala. no no vidiš. Že tikerček ti hoče povedati da ne boš več dolgo tega za O rabila, ampak boš morala takšnega mojemu podobnega narediti. noče delat mogoče mi pa res kaj hoče sporočiti Tako drage punce, witch vas zapušča lidik držim pesti, dobro opravi na izpitu upam, da bo zvečer ko pridem domov kaj dela (da bom barvala in seveda kaj brala ) Uživajte hej witch hvala - jaz pa tudi za tebe držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:07:13
|
|
|
|
pinkalonca
|
Hej punce, še malo pa že jaz delam test toliko vsak dan napišete, da vas sploh ne folgam brat sproti upam, da bo april tokrat reeeeeeeeeees uspešen. Moji občutki? Kaj pa vem, se mi zdi, da je tako kot vsak mesec... bomo vidli jutri srečno vseeeeeeeeeeeem ki čakate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:13:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Kak ste kaj bejbe, kaj novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce Najprej Pika555....res super črtice Lidik in Witch..... ,da danes razturata z izpitom Spirit75....naj bo mesec maj tvoj mesec Drugače pa pri nas dnevi tečejo,sploh jutra ,ker imam doma pravi mali vrtec,saj pazim dve lušni deklici iz sosednje vasi,pa še dva moja in nam čas res hitro mine.Ura ,ko morajo iti domov včasih še prehitro pride in potem obe jokata,ko treba it domov.Zdajhle se tako lepo igrajo ,da jih je z veseljem opazovati.Pravi srčki so. Sicer pa imam jaz malo problemov z določitvijo O.Ma nikoli nisem imela teh problemov,zdaj pa ko načrtno delamo na otročku pa nikakor ne gre.Ma prejšnji mesec se mi je že 22.3 pojavla rdeč izcedek in potem vsak dan malo,25.3 pa se je malo vlilo in sedaj sem malo računala,da bi lahko bil ta izcedek 10.4 kakšna vgnezditvena krvavitev!!!!Nimam pojma ali naj računam od 22 ali od 25 naprej.Malo zmedeno ampak se res pozna pri dpoločanju naslednje in pa tudi O se fejst spremeni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce Najprej Pika555....res super črtice Lidik in Witch..... ,da danes razturata z izpitom Spirit75....naj bo mesec maj tvoj mesec Drugače pa pri nas dnevi tečejo,sploh jutra ,ker imam doma pravi mali vrtec,saj pazim dve lušni deklici iz sosednje vasi,pa še dva moja in nam čas res hitro mine.Ura ,ko morajo iti domov včasih še prehitro pride in potem obe jokata,ko treba it domov.Zdajhle se tako lepo igrajo ,da jih je z veseljem opazovati.Pravi srčki so. Sicer pa imam jaz malo problemov z določitvijo O.Ma nikoli nisem imela teh problemov,zdaj pa ko načrtno delamo na otročku pa nikakor ne gre.Ma prejšnji mesec se mi je že 22.3 pojavla rdeč izcedek in potem vsak dan malo,25.3 pa se je malo vlilo in sedaj sem malo računala,da bi lahko bil ta izcedek 10.4 kakšna vgnezditvena krvavitev!!!!Nimam pojma ali naj računam od 22 ali od 25 naprej.Malo zmedeno ampak se res pozna pri dpoločanju naslednje in pa tudi O se fejst spremeni. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:41:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Anonimna, kaj pa merjenje temperature...v takšni situaciji bi sigurno pomagalo...
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 14.4.2010 10:45:27
|
|
|
|
twetka
|
Dobro jutro pupe. Zaljubljena, mah, nebom se zdej sekirala zaradi vsega tega, bom v petek vse povprašala za kakšen pregled sploh gre pa kako in kaj. Pika hihi, pa res, tvoje črtice so prave, moja je bila takšna kot tvoja prva ampak se potem ni nič debelila tako da ti lahko verjameš temu testku. čestitke še enkrat. Agataema en veliik . Upam, da bo maj naš. Witch, držim pestke za danes, boš videla vse ti bo šlo kot po maslu. Lidik tudi zate, upam da rata, sej bo. jao punce kakšni dobri posladki, js se morem pa vzdržat sladkarij za našo pikico. Spirit tudi tebi en velik . Bo naslednji krog boljši. Pri meni se pa ted ni dogaja neki čudnega, ful me daje ta spomladanska utrujensot, kr spala bi. Verjetno so mi živčki malo popustili in sem spet na starih tirnicah pa sem mogoče zato tolk utrujena, ker nisem več nervozna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 10:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Anonimna, kaj pa merjenje temperature...v takšni situaciji bi sigurno pomagalo... Ne to ne gre,ker imam ponoči še vedno vstajanje za našega najmlajšega princa.Ne spim v kosu 6 ur. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:14:42
|
|
|
|
pika555
|
Hvala vsem za čestitke, upam da se vas čimveč pridruži decemberkam! DRŽIM PESTI, kot ste jih ve zame!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:16:30
|
|
|
|
majčii
|
hej kak se nardi te tikerčke? jst bi tud :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:34:25
|
|
|
|
strelka1987
|
Majčii pojdi na spletno stran pregnology.com, tam se naredijo tikerčki, vnesi podatke, potem pa samo tisti html kopiraj v svoj podpis...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:36:53
|
|
|
|
twetka
|
Js bi tudi pa ne morem, ker nimam redne menstre Upam, da se mi bo enkrat ta vrag uredil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:39:42
|
|
|
|
strelka1987
|
tweetink, sej js tut ne vem kdaj jo bom mela, sm tole bolj uganla ko kej druga ampak e vseen fajn..če pa drži, pa ne vem pa se ni velik za sekirat
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:42:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem pa ravno govorila s sestro pri svojem G, da si pridem po recept za naslednje 3 mesece Klomifena. Pa mi tak ni za it po recept, ker sem skorajda prepričana, da bo ta mesec in pol se mi zdi tak slabi omen če grem po recept. Je pa res ena težavica ne, da če nebo in pride , bo to ravno med prazniki, ko G ne dela, in pol moram en ciklus spustit ven, kar mi pa seveda tudi ni. Zdaj sem pa v dilemi, kaj bi ve naredile?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 14.4.2010 12:46:05
|
|
|
|
twetka
|
Arwenko, js bi šla, pa še bo jih itak lahko neseš nazaj v lekarno. držim pestke da bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.