|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakuemo aprila 2010
14.4.2010 8:53:27   
lidik
spirit75 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vama bo maj naklonjen za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.4.2010 8:54:54   
*Star*
Witch, ker tako lepo skrbiš za vse nas, veš, da bomo še bolj držale pestke da se vse odvije kot je trebauser posted image user posted image
Jaz sem kar v redu, samo napenja me pa zaprta sem, ampak nas je več takih, ki imamo tovrstne težaveuser posted image  Prav zoprno jeuser posted image  Aja, pa joške do koroške in grozno boleče. Pa seveda zvijanje v trebuščku.

Pika555, vauuuu to se pa res fajn vidiuser posted image

Punce, se nam še katera kmalu pridruži???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.4.2010 8:55:09   
strelka1987
dobro jutro babe žabe user posted image

lidik, witch  jaz pravim, da bote obe zrihtale (teta strelka že ve user posted image )

upam, da boste prilulale +, do mojega lulanja je še tako daleč, da dvomim da bom zdržala, brez, da bi kej prej delala test user posted image

mene tole vreme ubija, zato, se bom danes učila kr v postelji...upam, da bo melo kakšen efekt user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.4.2010 9:05:31   
lidik
o teta strelka hvala, upam, da bova res obe uspešne. Samo jaz bom morala na rezultate malo počakati, ker imam pisno. 

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.4.2010 9:13:30   
witch
spirit user posted image user posted image user posted image naj bo maj bolj uspešen.
star in strelka hvala user posted image upajmo, da se napovedi uresničijo user posted image
jaz bi se z veseljem selila v december, pa moram še en teden počakati user posted image saj jaz tudi nebom do četrtka zdržala, bom sigurno prej test delala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: II pričakujemo aprila 2010
14.4.2010 9:14:31   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__5__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.4.2010 9:17:50   
lidik
witch kaj si pa ti s tikerčkom delala. Sem zdajle hotela pogledati pa ne dela. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.4.2010 9:23:58   
witch
Nimam pojma user posted image sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.4.2010 9:26:26   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Nimam pojma user posted image sem ga že zbrisala pa ponovno naložila in spet isto... Bom še enkrat probala.

no no vidiš. Že tikerček ti hoče povedati da ne boš več dolgo tega za O rabila, ampak boš morala takšnega mojemu podobnega narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.4.2010 9:31:46   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

no no vidiš. Že tikerček ti hoče povedati da ne boš več dolgo tega za O rabila, ampak boš morala takšnega mojemu podobnega narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noče delat user posted image mogoče mi pa res kaj hoče sporočiti user posted image user posted image
Tako drage punce, witch vas zapušča user posted image lidik držim pesti, dobro opravi na izpitu user posted image upam, da bo zvečer ko pridem domov kaj dela (da bom barvala user posted image in seveda kaj brala user posted image ) Uživajte user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.4.2010 9:34:32   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

noče delat user posted image mogoče mi pa res kaj hoče sporočiti user posted image user posted image
Tako drage punce, witch vas zapušča user posted image lidik držim pesti, dobro opravi na izpitu user posted image upam, da bo zvečer ko pridem domov kaj dela (da bom barvala user posted image in seveda kaj brala user posted image ) Uživajte user posted image

hej witch hvala - jaz pa tudi za tebe držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.4.2010 10:07:13   
pinkalonca
Hej punce, še malo pa že jaz delam test user posted image user posted image user posted image toliko vsak dan napišete, da vas sploh ne folgam brat sproti user posted image upam, da bo april tokrat reeeeeeeeeees uspešen. Moji občutki? Kaj pa vem, se mi zdi, da je tako kot vsak mesec... bomo vidli jutri user posted image srečno vseeeeeeeeeeeem ki čakate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.4.2010 10:13:57   
Arwenko
Kak ste kaj bejbe, kaj novega?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.4.2010 10:27:11   
Anonimen
Zdravo punce

Najprej Pika555....res super črticeuser posted image

Lidik in Witch.....user posted image user posted image user posted image ,da danes razturata z izpitom

Spirit75....naj bo mesec maj tvoj mesec

Drugače pa pri nas dnevi tečejo,sploh jutra ,ker imam doma pravi mali vrtec,saj pazim dve lušni deklici iz sosednje vasi,pa še dva moja in nam čas res hitro mine.Ura ,ko morajo iti domov včasih še prehitro pride in potem obe jokata,ko treba it domov.Zdajhle se tako lepo igrajo ,da jih je z veseljem opazovati.Pravi srčki so.

Sicer pa imam jaz malo problemov z določitvijo O.Ma nikoli nisem imela teh problemov,zdaj pa ko načrtno delamo na otročku pa nikakor ne gre.Ma prejšnji mesec se mi je že 22.3 pojavla rdeč izcedek in potem vsak dan malo,25.3 pa se je malo vlilo in sedaj sem malo računala,da bi lahko bil ta izcedek 10.4 kakšna vgnezditvena krvavitev!!!!Nimam pojma ali naj računam od 22 ali od 25 naprej.Malo zmedeno ampak se res pozna pri dpoločanju naslednje user posted image in pa tudi O se fejst spremeni.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.4.2010 10:30:11   
Anonimen

Zdravo punce

Najprej Pika555....res super črticeuser posted image

Lidik in Witch.....user posted image user posted image user posted image ,da danes razturata z izpitom

Spirit75....naj bo mesec maj tvoj mesec

Drugače pa pri nas dnevi tečejo,sploh jutra ,ker imam doma pravi mali vrtec,saj pazim dve lušni deklici iz sosednje vasi,pa še dva moja in nam čas res hitro mine.Ura ,ko morajo iti domov včasih še prehitro pride in potem obe jokata,ko treba it domov.Zdajhle se tako lepo igrajo ,da jih je z veseljem opazovati.Pravi srčki so.

Sicer pa imam jaz malo problemov z določitvijo O.Ma nikoli nisem imela teh problemov,zdaj pa ko načrtno delamo na otročku pa nikakor ne gre.Ma prejšnji mesec se mi je že 22.3 pojavla rdeč izcedek in potem vsak dan malo,25.3 pa se je malo vlilo in sedaj sem malo računala,da bi lahko bil ta izcedek 10.4 kakšna vgnezditvena krvavitev!!!!Nimam pojma ali naj računam od 22 ali od 25 naprej.Malo zmedeno ampak se res pozna pri dpoločanju naslednje user posted image in pa tudi O se fejst spremeni.

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.4.2010 10:41:35   
Arwenko
Anonimna, kaj pa merjenje temperature...v takšni situaciji bi sigurno pomagalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.4.2010 10:45:27   
twetka
Dobro jutro pupe. Zaljubljena, mah, nebom se zdej sekirala zaradi vsega tega, bom v petek vse povprašala za kakšen pregled sploh gre pa kako in kaj. Pika hihi, pa res, tvoje črtice so prave, moja je bila takšna kot tvoja prva ampak se potem ni nič debelila tako da ti lahko verjameš temu testku. čestitke še enkrat. user posted image user posted image Agataema en veliik user posted image . Upam, da bo maj naš. Witch, držim pestke za danes, boš videla vse ti bo šlo kot po maslu. Lidik tudi zate, upam da rata, sej bo. jao punce kakšni dobri posladki, js se morem pa vzdržat sladkarij za našo pikico. user posted image Spirit tudi tebi en velik user posted image . Bo naslednji krog boljši. Pri meni se pa ted ni dogaja neki čudnega, ful me daje ta spomladanska utrujensot, kr spala bi. Verjetno so mi živčki malo popustili in sem spet na starih tirnicah pa sem mogoče zato tolk utrujena, ker nisem več nervozna. 

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
14.4.2010 10:48:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Anonimna, kaj pa merjenje temperature...v takšni situaciji bi sigurno pomagalo...

Ne to ne gre,ker imam ponoči še vedno vstajanje za našega najmlajšega princa.Ne spim v kosu 6 ur.

bm

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
14.4.2010 12:14:42   
pika555
Hvala vsem za čestitke, upam da se vas čimveč pridruži decemberkam!
DRŽIM PESTI, kot ste jih ve zame!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
14.4.2010 12:16:30   
majčii
hej kak se nardi te tikerčke? jst bi tud :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
14.4.2010 12:34:25   
strelka1987
Majčii pojdi na spletno stran pregnology.com, tam se naredijo tikerčki, vnesi podatke, potem pa samo tisti html kopiraj v svoj podpis...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.4.2010 12:36:53   
twetka
Js bi tudi pa ne morem, ker nimam redne menstreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se mi bo enkrat ta vrag uredil.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.4.2010 12:39:42   
strelka1987
tweetink, sej js tut ne vem kdaj jo bom mela, sm tole bolj uganla ko kej druga user posted image ampak e vseen fajn..če pa drži, pa ne vem user posted image pa se ni velik za sekirat user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.4.2010 12:42:35   
Arwenko
Jaz sem pa ravno govorila s sestro pri svojem G, da si pridem po recept za naslednje 3 mesece Klomifena. Pa mi tak ni za it po recept, ker sem skorajda prepričana, da bo ta mesecuser posted image in pol se mi zdi tak slabi omen če grem po recept. Je pa res ena težavica ne, da če nebo user posted image in pride user posted image , bo to ravno med prazniki, ko G ne dela, in pol moram en ciklus spustit ven, kar mi pa seveda tudi ni. Zdaj sem pa v dilemi, kaj bi ve naredile?

Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.4.2010 12:46:05   
twetka
Arwenko, js bi šla, pa še bo user posted image jih itak lahko neseš nazaj v lekarno. držim pestke da bo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.