twetka
|
Dobro jutro pupike. Spet ste se že načvekale preden sem js dvignila svojo rit iz postelje. jao me muti te dni spanje. Zdej pa že tretji dan ko ne spim do dveh ponoči pol mi pa jutra čist zmuti in spim do pol 11. Danes sem si spet po dolgem času merila BT in je bila 36,6, drugače si ne merim, ker pozabim, danes sem se pa spomnila, tako da to pomeni da bom v roku treh dneh dobla M a ne? takrat ko pade, ker enkrat sem si še ta teden pa sem imela 36,8. Niso najbolj realni rezultati ker si pozabim merit, po eni strani pa mogoče boljše bi se še s tem psihirala. To pa nisem vedela da je samo 25% možnosti zanositve v vsakem ciklu tako da zdej sem prišla na čisto in je še večja možnost da nismo nič pridelali. Mah kje pa, kako bi če je takšna mala možnost pa takšne ko imamo težave, ni šans da bi kaj ratalo, sem se kr malo pomirila, ne vem zakaj se psihiram, bi mogla to že prej kje prebrat pa se sploh nebi tolk živcirala, ker bi itak vedla da ni šans. Tako da zdej 3 dni še počakamo pol pa pride tečka. Mičken sem sicer nervozna, ker pač dokler da čakaš bi nej bile šanse, sam vseeno kljub temu da so male šanse sem napishirana, da se bom požrla in razmišljam kdaj lulat na testek. Moj je reku da ne smem in nej počakam, če bo zamujala, kar pa ne bo. Po eni strani bbi bilo boljše počakat do nedelje ko bo prišla kot pa devat keš za teste, sam do nedelje se bom res že požrla, morem prej videt tisti -. da bom lahko dala mir. zdej ne vem a nej grem danes kupit, da jutr testiram ali nej kupim jutr pa v soboto testiram. Ker če testa ni doma ga ne morem naredit, če pa je, pa me premami in boljše da ga ni do dneva ko bom testirala, če sploh bom. Danes je moj 31 dan, prsi me bolijo, najbolj bradavičke, ful me grozno bolijo, če se dotaknem bi lahko bruhala. Komaj res čakam da je nedelja, da se ulije in da je za neki časa te nočne more konec, ker pol nebom več na tabletah in nebom imela kaj pričakovat, razen če bi se moje telo samo od sebe sprdnilo in proizvedlo kakšen folikel, ki bi počil sam težko verjetno. Letos sem zaradi delanja na bebici vse zanemarila, še čuda da sem voščilnice sploh uspela naredit za veliko noč, odposlat jih pa še nisem uspela tako da jih morem danes, če se bom seveda spravila zraven, ob vsem tem razmišljanju okol bebice. Se mi zdi da se mi že resnično malo blede in meša, grozno je. No zdej sem vam pa napisala cel roman za prebrat.
|