|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
1.4.2010 10:46:58   
aqua77
ojla,

jaz grem pa danes v nabavo, ker doma nimamo še nič. user posted image

jajčka bova barvala s sinetom, to bo pa po moje vse. user posted image user posted image

pekla ne bom, bom pa šunko in ostale zadeve pripravila. user posted image važno, da bo dobra volja doma, ne pa da si fuuul dela naredim, taka je moja filozofija... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
1.4.2010 10:49:52   
sarar
jz mam pa fuuul veselja s peko. pa itak mali zraven pomagajo, tako da je pol sploh lušno.
lidik, jaz bi tud pletenico delala... kak testo nardiš? najbrž ni isti kot za potico?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.4.2010 10:56:10   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mladika kaj danes delaš? 

ne,ne dela mladika dans ma pavzouser posted image user posted image oz.mam ene letaka za rastalat,tak da mam dans mal bl free vrjanto!!sej zato sm pa rekla da mam dans cajt za čvek pa kufe,sam zgleda da bo spet vse ostal na virtualni vrjantiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.4.2010 10:56:26   
twetka
Dobro jutro pupike. Spet ste se že načvekale preden sem js dvignila svojo rit iz postelje. jao me muti te dni spanje. Zdej pa že tretji dan ko ne spim do dveh ponoči pol mi pa jutra čist zmuti in spim do pol 11.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem si spet po dolgem času merila BT in je bila 36,6, drugače si ne merim, ker pozabim, danes sem se pa spomnila, tako da to pomeni da bom v roku treh dneh dobla M a ne? takrat ko pade, ker enkrat sem si še ta teden pa sem imela 36,8. Niso najbolj realni rezultati ker si pozabim merit, po eni strani pa mogoče boljše bi se še s tem psihirala. To pa nisem vedela da je samo 25% možnosti zanositve v vsakem ciklu tako da zdej sem prišla na čisto in je še večja možnost da nismo nič pridelali. Mah kje pa, kako bi če je takšna mala možnost pa takšne ko imamo težave, ni šans da bi kaj ratalo, sem se kr malo pomirila, ne vem zakaj se psihiram, bi mogla to že prej kje prebrat pa se sploh nebi tolk živcirala, ker bi itak vedla da ni šans.  Tako da zdej 3 dni še počakamo pol pa pride tečka. Mičken sem sicer nervozna, ker pač dokler da čakaš bi nej bile šanse, sam vseeno kljub temu da so male šanse sem napishirana, da se bom požrla in razmišljam kdaj lulat na testek. Moj je reku da ne smem in nej počakam, če bo zamujala, kar pa ne bo. Po eni strani bbi bilo boljše počakat do nedelje ko bo prišla kot pa devat keš za teste, sam do nedelje se bom res že požrla, morem prej videt tisti -. da bom lahko dala mir. zdej ne vem a nej grem danes kupit, da jutr testiram ali nej kupim jutr pa v soboto testiram. Ker če testa ni doma ga ne morem naredit, če pa je, pa me premami in boljše da ga ni do dneva ko bom testirala, če sploh bom. Danes je moj 31 dan, prsi me bolijo, najbolj bradavičke, ful me grozno bolijo, če se dotaknem bi lahko bruhala. Komaj res čakam da je nedelja, da se ulije in da je za neki časa te nočne more konec, ker pol nebom več na tabletah in nebom imela kaj pričakovat, razen če bi se moje telo samo od sebe sprdnilo in proizvedlo kakšen folikel, ki bi počil sam težko verjetno. Letos sem zaradi delanja na bebici vse zanemarila, še čuda da sem voščilnice sploh uspela naredit za veliko noč, odposlat jih pa še nisem uspela tako da jih morem danes, če se bom seveda spravila zraven, ob vsem tem razmišljanju okol bebice. Se mi zdi da se mi že resnično malo blede in meša, grozno je. No zdej sem vam pa napisala cel roman za prebrat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 654
1.4.2010 11:08:26   
mladika
twetka pa kje si ti men??user posted image ne smeš tak prehitr obupavat res ne,tu smo same take,da se spodbujami in ne obupavamo,ker če bi,bi pol lahko RR zaprli in ne bi blo več čvekic gor.Poglej kak se nektere dolgo trudijo,pa se pol zgodi en mali čudežek in so user posted image .V prejšni temi od marca je ena zanosla po 14 krogih,s tem da je bla že naročena v neplodnostni...nimaš kej čudeži se dogajajo sam vrjet morš v njih!!jst sm pa dans 28 dan ciklusa,počutim se odlično,sam me pa že tri dni večerne slabosti dajejouser posted image joške mam pa do koroške,pa nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.4.2010 11:09:30   
mladika
lidik kam si pobegnla???maš malco?????

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.4.2010 11:24:04   
twetka
Mladika sej vem, vem da sem tečna s svojo negatvnostjo sam ne morem si pomagat, ker sem se že izmučla pa sma zdej šele 3 mesece intenzivno na tem delala, me bo itak pobralo preden se bo naš mali čudež sploh rodil. user posted image user posted image Ummmm,...ne vidim tvojih jošk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.4.2010 11:26:20   
witch
lidik v tej knjigi je samo 20% besedila, ostalo so slike user posted image tak da se boš lahko mirno učila polek user posted image
mojamura me ni noben... še user posted image
Jaz sem knjige kar iz faksa privelkla user posted image witch je pa hodila v trgovino zapravljat user posted image
Vas bom pozneje do konca prebrala. Grem kosilo naredit.
Aja... jaz se bom ta mesec preselila med navijačice user posted image nažalost ne bo šlo tako kot sem si zamislila.... pa ene teževe so se pojavile.. Bom pa ostala z vami in čvekala in močno navijala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.4.2010 11:30:02   
lidik
ne sarika ni isto kot za potico. Ti pa zdajle ne morem povedati recepta, ker sem v službi, ga imam pa doma. Tako da če želiš, ti ga lahko potem ko pridem domov - okoli petih pošljem. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.4.2010 11:31:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

mladika kaj danes delaš? 

ne,ne dela mladika dans ma pavzouser posted image user posted image oz.mam ene letaka za rastalat,tak da mam dans mal bl free vrjanto!!sej zato sm pa rekla da mam dans cajt za čvek pa kufe,sam zgleda da bo spet vse ostal na virtualni vrjantiuser posted image user posted image user posted image

al pa tud ne - razmišljam, da bi pol okoli pol petih vseeno priletela v celje za kakšno urco največ. Bo ok?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.4.2010 11:33:52   
lidik

twetka pa kje si ti men??user posted image ne smeš tak prehitr obupavat res ne,tu smo same take,da se spodbujami in ne obupavamo,ker če bi,bi pol lahko RR zaprli in ne bi blo več čvekic gor.Poglej kak se nektere dolgo trudijo,pa se pol zgodi en mali čudežek in so user posted image .V prejšni temi od marca je ena zanosla po 14 krogih,s tem da je bla že naročena v neplodnostni...nimaš kej čudeži se dogajajo sam vrjet morš v njih!!jst sm pa dans 28 dan ciklusa,počutim se odlično,sam me pa že tri dni večerne slabosti dajejouser posted image joške mam pa do koroške,pa nazajuser posted image user posted image

mladika kdaj boš pa ti testeka delala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.4.2010 11:34:18   
lidik

lidik kam si pobegnla???maš malco?????

ha ha ha kako si vedela? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma me maš čisto preveč pogruntano . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
1.4.2010 11:35:38   
lidik
witch kaj se boš? Kaj misliš da res ne bo šlo? Pa ne no!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.4.2010 11:40:30   
Arwenko
Jaz tudi kupim potico, v eni slaščičarni, tak dobre domače še nisem jedla, nikjer in pri nobenem, tako da se je brezveze matrat. jajčke pa barvamo vsako leto ja, ampak kr s kemijo, brez kompliciranja.

witch...pa ne no user posted image kaj je narobe? lahko kaj pomagamo?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.4.2010 11:42:38   
sarar

ne sarika ni isto kot za potico. Ti pa zdajle ne morem povedati recepta, ker sem v službi, ga imam pa doma. Tako da če želiš, ti ga lahko potem ko pridem domov - okoli petih pošljem. 

se mi je zdelo da ne. user posted image . no, te prosim če mi recept zrihtaš ko prideš. hvala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.4.2010 11:44:08   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

se mi je zdelo da ne. user posted image . no, te prosim če mi recept zrihtaš ko prideš. hvala user posted image

seveda sarika danes do konca dneva ti ga definitivno napišem in pošljem.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.4.2010 11:55:44   
zaljubljena23
lidik, saj možno je v roku 24 ur, ampak pol mora biti kvaliteta jajčeca res zelo dobra... Saj pravim jajčece po O je primerno za oploditev nekje 12-24 ur...Jaz raje vzamem min vrednostuser posted image user posted image user posted image

mojamura, glej da je ne bo...Naj gre teta kar lepo na dopust za nekaj mesecevuser posted image user posted image Nasračkal pa me še ni nobeden...Razen če velja tudi to, da sem brala časopis in je baje 5 prvo aprilskih šal noter, jaz pa nobene našla user posted image user posted image user posted image

twetka, tale rezultat BT ne more biti realen in ti napovedati kaj bo...BT moraš začeti spremljati tam nekje od 4 dne cikla naprej, da točno vidiš kako in kaj...

Končno imam tudi jaz danes malo fraj..Tako, da popoldan grem na manikuro, da bom imela spet lepe nohtkeuser posted image Sem si jih v teh dneh čist poferderbala

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 1.4.2010 11:56:53 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.4.2010 12:08:03   
mladika
hja lidik kdo pa tebe nima naštudiraneuser posted image user posted image sej podiraš use rekorde v čvekanju...jst bom tetstek delala tm u pondelek al pa torek,če je nav!!prej ga nočm-čeprov ga mam doma en BC mini še od januarja,ker mi je hujše vidit minus kt pa da user posted image  priteče!!jah ti kr uleti,če maš cajt,sem doma!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.4.2010 12:16:18   
Spirit75
Hallo punce,

bi se morala že zdavnaj pojaviti na tej temi user posted image .
V glavnem ne pričakujem tam okoli 14.04. Danes je 19. dan, počasi se približuje napetost ali bo ali ne bo.

Drugače pa še en mesec potem pa težko pričakovani dopust.

kako ste pa ve, punce

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.4.2010 12:21:58   
lidik
o mladika tako dolgo bomo še čakali. No sej sicer pa sej imaš prav ja. Potem bom pa naslednji teden navijala za tebe. No čuj veš kaj, pa sej takšna čveka pa tud nisem no, zdej mi je pa mal nerodno ratalo, da sem preveč tu. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.4.2010 12:23:21   
lidik
Spirit75  najprej dobrodošla !!!! In pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za to da je (ampak neuser posted image ) mora biti user posted image .

Drugače pa ufff jaz nič dopusta pred koncem avgusta, tako da bo še kar dolga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.4.2010 12:26:18   
mladika
da nisi čveka...?a gremo tvoje poste štet od začetka te teme pa do zdaj??user posted image user posted image pa sej je prav da čvekaš,kaj bi pa me drgač počele,če ne bi tebe mele gor!!?kaj zdj si se že odločla,uletiš u Celje al ne?user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.4.2010 12:30:58   
lidik
joj mladika, sam ne tega it štet prosim, ker nočem niti vedet, pol bom res nehala čvekat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čaki grem zdaj domov poklicat, da vidim kakšne načrte imajo danes, pa da vidim če mi bo uspelo. Ti pri naslednjem postu sporočim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.4.2010 12:33:45   
lidik
evo mladika priletim v celje in sicer bom nekje okoli pol petih v celju, sam bom kot sem že rekla sam kakšno urco časa. Bo ok? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.4.2010 12:42:41   
lidik
ej punce, kaj *Star* je danes že katera zasledila gor?

*Starrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* kaj ti je crknil računalnik????? Ali si ga vrgla user posted image v glavo?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......