Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:48:02
|
|
|
|
*Star*
|
Aja pa to sem vam pozabla omenit: Tista, k bo prehitro začela obupavat jo bomo kaznovale z 8-urnim sedenjem v naši pisarni z našim (lidik najbolje ve o čem/kom govorim ) Jaz sem že kaznovana in moram vsaki dan pon-pet 8 ur sedet tukaj, ga gledat, poslušat, torej obupavanje pri meni ne pride v poštev nikakor. Verjemte da si ne želite take kazni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:56:47
|
|
|
|
agataema
|
Star, pri nas na FDV-ju je za določene smeri potrebna praksa, za nas je ni. Witch, Strelka hvala. Saj vem, da bom ampak nekako se mi v teh 2,5 letih še ni uspelo spravit. Mož je zaposlen v vojski in sva dala prednost njegovi karieri, zato se počutim tipična army (house)wife.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 16:00:45
|
|
|
|
witch
|
Imela prakso v tretjem in četrtem letniku. Ker sem pedagoška so bili to nastopi v srednji in osnovni šoli.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 16:10:24
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Aja pa to sem vam pozabla omenit: Tista, k bo prehitro začela obupavat jo bomo kaznovale z 8-urnim sedenjem v naši pisarni z našim (lidik najbolje ve o čem/kom govorim ) Jaz sem že kaznovana in moram vsaki dan pon-pet 8 ur sedet tukaj, ga gledat, poslušat, torej obupavanje pri meni ne pride v poštev nikakor. Verjemte da si ne želite take kazni ha ha ha *Star* tole je pa dobra ja. Tak da punce, jaz vam priporočam, da nikakor ne obupate, ker če boste morale to kazen prestati, verjemite, da raje pozitivno mislite in vztrajate do konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 16:11:27
|
|
|
|
lidik
|
*Star* meni glede na to, da sem izredni in redno zaposlena in vpisana še po ta starem sistemu, ne po bolonjskem mi ni potrebno imeti prakse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 16:12:36
|
|
|
|
thevenus
|
Punce, navijam za vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 16:18:34
|
|
|
|
strelka1987
|
Jaz sem bila že bolonjski na dodiplomcu, pa smo imeli nekaj malega prakse (msilim, da 1 mesec...ne bom pa trdila), na podiplomcu, pa prakse ni...vsaj na mojih fakultetah Zbiram pogum, da bom Renati pisala...čakam, da moj pride domov, da mi pove uro rojstva...vam sporočim odgovor
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 17:21:42
|
|
|
|
mojamura
|
pri nas je tudi potrebna praksa (informatika), ampak na srečo že delam v takem podjetju, da sem v tej branži in mi je praxa priznana....se pravi najamnj 1 leto del. dobe za en letnik študija
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 19:19:05
|
|
|
|
xoxox
|
Pozdravljene punce! Vidim, da ste se spet pridno razpisale. Ni čudno, da imamo dež. Jaz bi tudi rada pisala tej Renati pa po eni strani kar ne upam. Se bojim, da me bo sesulo če mi ne bo povedala dobre novice. Sem že tako pod stresom ker se že nekaj časa trudiva. agataema jaz imam pri 25 samo še en izpit in diplomo. Pa se nikakor ne spravim. Sami izgovori so me. Trenutno je izgovor stres zaradi planiranja in delanja . Tako da če ti je kaj v tolažbo, da nisi edina.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 19:24:24
|
|
|
|
witch
|
Punce glede vedeževalke... večina od nas (za sebe lahko 100% povem), da je to za mene zabava. Zdaj pa vsaka sama ve, če je pripravljena sprejeti kakršnokoli novico. Eno vprašanje imam... prazniki se bližajo kaj boste pekle?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 19:31:42
|
|
|
|
xoxox
|
V drugačnem primeru bi mene tudi zabavalo, ampak v tem primeru mislim da raje ne bom tvegala. Za praznike ne bom nič pekla. Bova pri mojih čez vikend tako da bom tam malo pomagala. Ker pa je pri nas tako, da "gazda hiše" (beri mama) želi imeti vedno vse pod kontrolo, zato se raje ne umešavam. Iskreno povedano mi to tudi paše. Se bom vsaj spočila od vsakodnevnega kuhanja. Kaj boste pa ve kaj dobrega pripravile?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 19:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce, sem vas prišla mal pogledat, da vidim ali je še kakšna rozika. Danes sem imela 1. pregled in sem videla svojo pikico. Navijam za vas, da tudi ve vse doživite ta trenutek čim prej. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 19:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že pri marcu napisala, da sem pomešala sporočilca tako da sem že čist hopeless. Vglavnem upam, da bo april za vse vas mesec samih rozik. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 20:54:45
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Ku-Kuc...Jutri bo ziher kaj več časa
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 22:22:47
|
|
|
|
witch
|
Sem si zadnjič v knjižnici sposodila knjigo Od spočetja do rojstva. Če jo je katera že brala... Sem prišla do nosečnosti in mi je na zanimiv način opisano vse skupaj. Pa veliko je slikic. Veliko stvari mi je bolj jasnih, ko sem to prebrala. Zanimivo mi je bilo, ko je napisano kolikšna je možnost zanositve v posameznih dneh okorg O. Če bo kateri pomagalo 3 dni pred O - 0% 1 dan po O - 26% 5 dan po O - 0% 2 dni pred O - 11% 2 dni po O - 15% 1 dan pred O - 15 % 3 dni po O - 9% dan O - 20 % 4 dni po O - 5% Zanimivo da nikoli ni več kot 26% možnost zanositve. Pa čudno mi je bilo, ko vsepovsod preberem, da je jajčece dobro 24 ur. Je pa po tej teoriji največja možnost zanositve prav po O. Ne vem... Tak malo za popestritev našega čveka Pripravljeno pa še imam knjigo Bo fantek? Bo punčka? Da vidim, če je res tako dobra, kot berem na forumih Jutri se punce začne naš mesec. Roza mesec. Močno upam, da vsaj večina od nas, če ne že vse, pridela tiste magične črtice Upam, da bo april mesec veselja in solz sreče Da naredimo čim več trmastih kozorogcev
< Sporočilo je popravil witch -- 31.3.2010 22:23:27 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 6:37:48
|
|
|
|
lidik
|
Punce dobro jutro v NAŠEM MESECU !!!!! witch a res al kaj? Pa kako je res možno zanositi 2, 3, in 4 dni po O, če pa pravijo, da jajčece je "živo" samo 24 ur? No zdaj si me pa premamila, ne vem če ne bom danes letela v knjižnico po knjigo. Upam, da jo imajo. Ufff pa imam spet en izgovor, da se ne učim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 7:27:36
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro punce!!!! Naš mesec se je uradno začel, tako da je sezona lova na pluske odprta!!!! aja, da ne pozabim na kavico....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:14:03
|
|
|
|
lidik
|
aqua77 nam je spet postregla. Evo ti jaz pošiljam zajtrk:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:23:39
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch, ja naravno je možnosti za zanositev samo 25%...Žal.... Edino malo me bega tisti podatek, jajčece naj bi po O preživelo sicer od 12 do 24 ur, če je zares kvalitetno...Torej en dan po O, bi jaz raje vzela samo 12ur...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:24:14
|
|
|
|
zaljubljena23
|
aqua, takšno kavico pa bi še jaz spila (namreč kav ne pijem)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:34:02
|
|
|
|
witch
|
Jeeeeee pa je april zdaj pa nalulajmo veliko pluskov Hvala za kavico in za zajtrk Jaz sem v tej knjigi razumela, da jajčece ob O ostane nekje v jajčniku in potem mislim, da čez par dni gre v maternico kjer umre. Ne vem točno... sem malo pozabila emšo pa teke stvari Danes pa že imamo eno, ki lula Julles kako kaže? Še ena posebna kavica za pomladne dni od mene
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:41:16
|
|
|
|
lidik
|
zaljubljena23 mene tudi to zanima kako je možno potem zanosit. Ampak bom verjetno kr po knjigo skočla da vidim kaj še zraven piše, ker zdaj sem pa pošteno radovedna. . Witch točno ve, kdaj mora napisati ta podatek, da imam lahko jaz izgovor da ni časa za učit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:57:12
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha witch ja emšo ja - to bo po mojem res pravi razlog ja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:57:29
|
|
|
|
pika555
|
Pozdravljene! kako ste kaj, vidim da se nekatere učite (bolj ali manj pridno). Ko se spomnim nase ko sem se učila..uf, vam nič ne zavidam, sploh spomladi, ko sonček kar kliče ven jaz pa čakam ovulacijo... te dni enkrat bo, tako da bomo pridni ta vikend. Vsaj upam,da bo možek za akcijo . Držimo pesti da tokrat kaj rata. Lp vsem skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 8:58:29
|
|
|
|
mojamura
|
moj dan D se bliža, mene pa zvija... glede na to da je 1. april, a vas je že kdo našajbal?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......