|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
1.4.2010 9:01:36   
lidik
mojamura jaz zaenkrat sem prišla še kar dobro skozi, še ni nobenemu uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 626
1.4.2010 9:06:49   
Arwenko
Jutro čvekice. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
1.4.2010 9:08:44   
lidik
Arwenko dobro jutro!!! Pa čvekice, kje ste danes vse - kaj niste danes nič zgovorne?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 628
1.4.2010 9:13:25   
mojamura
verjetno vse tuhtajo kak bodo nekoga naaprilile user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 629
1.4.2010 9:21:20   
strelka1987
Dobro jutro babike..

js sm pisala Renati..ko bom dobila pa odgovor se bom pa oddločla, al ga bom odprla al ne... user posted image

Glede na to, da sm se šele zbudila, me še ni nihče nč nahecu, ker bom pa cel dan doma za knjigam user posted image me pa verjetno tudi nihče ne bo user posted image

Sam še ena stvar, verjetno je res bedna, ampak js res nism sigurna kako to gre... torej danes sem dobila user posted image , če je povprečni cikel dolg 28 dni, pomeni, da naslednjo pričakujem 28.4.? Ali? Grozna sm, sej vem, ampak res ne vem user posted image

Razmišljam, da bi tudi jaz šla po tile dve knjigi, ampak ne morem v našo knjižnico, ker prihajam iz res malega mesta in potem, bi ljudje že imeli delo...tak, da  bom mogla počakati, da grem v Mb na fax...

Se grem pa počasi delat, da se učim... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da pridelamo veliko rozik user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.4.2010 9:22:20   
lidik
ja dobro če ne bo res to. Sam jaz vseeno upam, da jim kmalu uspe in da pridejo kaj gor pokukat.
*Star*, witch, kje sta vidve danes???????
Arwenko nam je tudi nekam pobegnila.
Hej punce, oglasite se kaj no, midve z mojamuro rabiva čvekice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 631
1.4.2010 9:23:43   
lidik
hja strelka 1987 jaz imam tudi takšne problem ja, ker če grem v knjižnico po ti dve knjigi, bodo vsi vedeli da se trudimo na user posted image . Hmmm tak da že gruntam, da  bi nekoga drugega poslala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 632
1.4.2010 9:26:25   
strelka1987
lidik, js mislim, da si jih bom v Mb kopirala, pa glede na to, da vidim, da si iz Celja, ti jih lahk sproti odložim, ko grem domov, če do takrat, ne boš koga nahecala, da gre v knjižnico namesto tebe... user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 633
1.4.2010 9:30:47   
Arwenko
Nisem pobegnila, sem tu, kavo sem si šla skuhat, pa neke papirje urejam v službi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
1.4.2010 9:31:49   
lidik
strelka1987 imaš zs!

Neposredna povezava do sporočila: 635
1.4.2010 9:33:12   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Nisem pobegnila, sem tu, kavo sem si šla skuhat, pa neke papirje urejam v službi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna punca. No pa sej danes se lahko malo zmotiš, se lahko zgovarjaš, da si namerno naredila narobe, ker si jih hotela nahecati za 1.april. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej se hecam, verjamem da tega ne moreš, ker vem da jaz si tega tudi ne smem privoščiti. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.4.2010 9:40:06   
Arwenko
Joj, ne sprašuj, že cel teden sem čisto brez delodiša. Včeraj sem šla ob 12h iz službe, ker sem imela take grozne krče ob menstruaciji, da je kr groza. Naredila nisem cel ta teden še nič pametnega. Včeraj sem sicer dva psa postrigla popoldne, pa eden nama je prišel delat izmere za okna, me prav zanima kakšna cifra bo tole prišla ven, pomoje me bo itak stisnilo. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 637
1.4.2010 9:42:20   
lidik
Ufff jaz sem pa bila ta teden kr pridna v službi - sej mi druga ni preostalo, ker je bilo konec meseca in sem morala imeti vse pošlihtano. Ampak vseeno mi je nekako uspelo na veliko čvekati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej danes pa tud jaz bolj kot ne samo gledam kaj naj v roke vzamem, ker mi nič ne diši kaj preveč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 638
1.4.2010 9:49:29   
mladika
jutro čvekice!!
evo pa se je uradno začel naš mesec,zdj pa prosimmmmm čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst bom tut vrjetno mal do knjižnice en dan šla,ko mi bo zneslo,sam se morm še učlanit,k sm bl na frišno u Celjuuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 639
1.4.2010 9:53:19   
strelka1987
Punce, nočem bit tečna, ampak mene tole res zanima, a mi lahko ena prossssim odgovori...Hvala vam!

Sam še ena stvar, verjetno je res bedna, ampak js res nism sigurna kako to gre... torej danes sem dobila user posted image , če je povprečni cikel dolg 28 dni, pomeni, da naslednjo pričakujem 28.4.? Ali? Grozna sm, sej vem, ampak res ne vem user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
1.4.2010 9:56:56   
Arwenko
strelka...lahko recimo tak rečeš, ampak če si dlje časa jemala kontracepcijske je to vse zelo relativno. Lahko da bo še naprej točen, pri meni je bil, ampak pri večini kolegic pa ne. Lahko se ti bo čisto porušil ciklus in boš dobila menstruacijo ali precej prej ali pa precej čakala. Mogoče se lahko malo orientiraš na to, kakšne si pa imela cikluse pred tabletkami?

Če pa delate na bebiki, pa ti priporočam, da si meriš BT, sploh za prvi ciklus, ker drugače sploh neboš vedela kdaj je ovulacija, ampak to je moje mnenje samo

Neposredna povezava do sporočila: 641
1.4.2010 9:57:01   
agataema
Strelka, če si danes dobil M, in imaš cikle dolge 28 dni, je potem ne pričakuješ 29.4.

Jaz pa danes nadaljujem včerajšnji pospravljalski dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
1.4.2010 10:00:54   
lidik
strelka1987 potem prvi dan M se šteje kot prvi dan cikla, tako da si na ta način lahko izračunaš. Je pa res, da po prenehanju jemanja KT se cikli ponavadi razlikujejo in niso vedno enaki. Je pa res, da to ne velja za vse - ker jaz sem imela skoz na 28 dni - mene je začelo zdaj (oz. letos januarja) po enem letu hecati in so se mi malo mešali. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 643
1.4.2010 10:00:58   
mladika
no pa ti bom jst odgovorla,sam upam,da bom prav,je pa iz moje izkušnje,ko sem sama jemala KT sem imela normalno na 28 dni M,pol ko sem jih nehala,sem jih mela tut na 28 dni ene 3 mesece,pol se je pa štala začela,cikli so se zmešal,sam nikol niso bli daljši od 34 dni,zdj jih mam pa tut tam na 28-30 dni,ni čist zasigurno,pač user posted image  pride ko se ji sprdne!!zdj je možno da jo boš mela še na 28 dni,al pa tudi neuser posted image ti si kr označi da jo ne pričakuješ 28.04. pol boš pa videla.

Neposredna povezava do sporočila: 644
1.4.2010 10:01:18   
lidik
mladika kaj danes delaš? 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 645
1.4.2010 10:02:28   
strelka1987
Hvala! Drugače ne vem kako dolge cikle imam, ker sem bila skoraj 8 let na tabletkah...pa sem 28 dni izbrala, kar bol tako "od oka" user posted image ,

torej me lahko daste na seznamček, da user posted image ne pričakujem 29.4. /1. krog

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 646
1.4.2010 10:23:16   
sarar
dobro jutro punce! jaz nisem še nikogar nahecala. ma kera dobro idejo?

IZVIRNO SPOROČILO: witch
Eno vprašanje imam... prazniki se bližajo user posted image kaj boste pekle?

jaz vsekakor potico, šink je že kupljen, še hren moram it iskat... pa jajčka bomo z malimi skupaj barvali. upam, da ostanejo vsa jajčka cela user posted image . še dobro, da so kuhanauser posted image
witch, a mi boš poslala po zs naslov da ti tiste teske pošljem? lahko pa prideš do mene in ti jih predam

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.4.2010 10:24:18   
sarar
lidik, a mene pa nič več ne pogrešaš? user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.4.2010 10:34:36   
lidik
sarika moja tebe pa itak veš da zelo pogrešam, samo sej veš nisem upala biti tečna. In sem samo čičala in čakal, da prideš gor. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.4.2010 10:36:16   
lidik
joj witch, a veš da sem šele zdajle ko je sarika odpisala videla kaj si spraševala. No v glavnem jaz bom pekla potico in pa pletenice. Pa itak da jajčke barvam v soboto. Šunka je pripravljena že za v lonec, hren grem pa kr v trgovino iskat. Pa sigurno se bo še kaj našlo, da bom skuhala ali spekla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......