Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:01:36
|
|
|
|
lidik
|
mojamura jaz zaenkrat sem prišla še kar dobro skozi, še ni nobenemu uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:06:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro čvekice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:08:44
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko dobro jutro!!! Pa čvekice, kje ste danes vse - kaj niste danes nič zgovorne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:13:25
|
|
|
|
mojamura
|
verjetno vse tuhtajo kak bodo nekoga naaprilile
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:21:20
|
|
|
|
strelka1987
|
Dobro jutro babike.. js sm pisala Renati..ko bom dobila pa odgovor se bom pa oddločla, al ga bom odprla al ne... Glede na to, da sm se šele zbudila, me še ni nihče nč nahecu, ker bom pa cel dan doma za knjigam me pa verjetno tudi nihče ne bo Sam še ena stvar, verjetno je res bedna, ampak js res nism sigurna kako to gre... torej danes sem dobila , če je povprečni cikel dolg 28 dni, pomeni, da naslednjo pričakujem 28.4.? Ali? Grozna sm, sej vem, ampak res ne vem Razmišljam, da bi tudi jaz šla po tile dve knjigi, ampak ne morem v našo knjižnico, ker prihajam iz res malega mesta in potem, bi ljudje že imeli delo...tak, da bom mogla počakati, da grem v Mb na fax... Se grem pa počasi delat, da se učim... za srečo, da pridelamo veliko rozik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:22:20
|
|
|
|
lidik
|
ja dobro če ne bo res to. Sam jaz vseeno upam, da jim kmalu uspe in da pridejo kaj gor pokukat. *Star*, witch, kje sta vidve danes??????? Arwenko nam je tudi nekam pobegnila. Hej punce, oglasite se kaj no, midve z mojamuro rabiva čvekice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:23:43
|
|
|
|
lidik
|
hja strelka 1987 jaz imam tudi takšne problem ja, ker če grem v knjižnico po ti dve knjigi, bodo vsi vedeli da se trudimo na . Hmmm tak da že gruntam, da bi nekoga drugega poslala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:26:25
|
|
|
|
strelka1987
|
lidik, js mislim, da si jih bom v Mb kopirala, pa glede na to, da vidim, da si iz Celja, ti jih lahk sproti odložim, ko grem domov, če do takrat, ne boš koga nahecala, da gre v knjižnico namesto tebe...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:30:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Nisem pobegnila, sem tu, kavo sem si šla skuhat, pa neke papirje urejam v službi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:31:49
|
|
|
|
lidik
|
strelka1987 imaš zs!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:33:12
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nisem pobegnila, sem tu, kavo sem si šla skuhat, pa neke papirje urejam v službi Pridna punca. No pa sej danes se lahko malo zmotiš, se lahko zgovarjaš, da si namerno naredila narobe, ker si jih hotela nahecati za 1.april. Sej se hecam, verjamem da tega ne moreš, ker vem da jaz si tega tudi ne smem privoščiti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:40:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Joj, ne sprašuj, že cel teden sem čisto brez delodiša. Včeraj sem šla ob 12h iz službe, ker sem imela take grozne krče ob menstruaciji, da je kr groza. Naredila nisem cel ta teden še nič pametnega. Včeraj sem sicer dva psa postrigla popoldne, pa eden nama je prišel delat izmere za okna, me prav zanima kakšna cifra bo tole prišla ven, pomoje me bo itak stisnilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:42:20
|
|
|
|
lidik
|
Ufff jaz sem pa bila ta teden kr pridna v službi - sej mi druga ni preostalo, ker je bilo konec meseca in sem morala imeti vse pošlihtano. Ampak vseeno mi je nekako uspelo na veliko čvekati. Zdej danes pa tud jaz bolj kot ne samo gledam kaj naj v roke vzamem, ker mi nič ne diši kaj preveč.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:49:29
|
|
|
|
mladika
|
jutro čvekice!! evo pa se je uradno začel naš mesec,zdj pa prosimmmmm čimveč jst bom tut vrjetno mal do knjižnice en dan šla,ko mi bo zneslo,sam se morm še učlanit,k sm bl na frišno u Celju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:53:19
|
|
|
|
strelka1987
|
Punce, nočem bit tečna, ampak mene tole res zanima, a mi lahko ena prossssim odgovori...Hvala vam! Sam še ena stvar, verjetno je res bedna, ampak js res nism sigurna kako to gre... torej danes sem dobila user posted image , če je povprečni cikel dolg 28 dni, pomeni, da naslednjo pričakujem 28.4.? Ali? Grozna sm, sej vem, ampak res ne vem user posted image
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:56:56
|
|
|
|
Arwenko
|
strelka...lahko recimo tak rečeš, ampak če si dlje časa jemala kontracepcijske je to vse zelo relativno. Lahko da bo še naprej točen, pri meni je bil, ampak pri večini kolegic pa ne. Lahko se ti bo čisto porušil ciklus in boš dobila menstruacijo ali precej prej ali pa precej čakala. Mogoče se lahko malo orientiraš na to, kakšne si pa imela cikluse pred tabletkami? Če pa delate na bebiki, pa ti priporočam, da si meriš BT, sploh za prvi ciklus, ker drugače sploh neboš vedela kdaj je ovulacija, ampak to je moje mnenje samo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 9:57:01
|
|
|
|
agataema
|
Strelka, če si danes dobil M, in imaš cikle dolge 28 dni, je potem ne pričakuješ 29.4. Jaz pa danes nadaljujem včerajšnji pospravljalski dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:00:54
|
|
|
|
lidik
|
strelka1987 potem prvi dan M se šteje kot prvi dan cikla, tako da si na ta način lahko izračunaš. Je pa res, da po prenehanju jemanja KT se cikli ponavadi razlikujejo in niso vedno enaki. Je pa res, da to ne velja za vse - ker jaz sem imela skoz na 28 dni - mene je začelo zdaj (oz. letos januarja) po enem letu hecati in so se mi malo mešali.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:00:58
|
|
|
|
mladika
|
no pa ti bom jst odgovorla,sam upam,da bom prav,je pa iz moje izkušnje,ko sem sama jemala KT sem imela normalno na 28 dni M,pol ko sem jih nehala,sem jih mela tut na 28 dni ene 3 mesece,pol se je pa štala začela,cikli so se zmešal,sam nikol niso bli daljši od 34 dni,zdj jih mam pa tut tam na 28-30 dni,ni čist zasigurno,pač pride ko se ji sprdne!!zdj je možno da jo boš mela še na 28 dni,al pa tudi ne ti si kr označi da jo ne pričakuješ 28.04. pol boš pa videla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:01:18
|
|
|
|
lidik
|
mladika kaj danes delaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:02:28
|
|
|
|
strelka1987
|
Hvala! Drugače ne vem kako dolge cikle imam, ker sem bila skoraj 8 let na tabletkah...pa sem 28 dni izbrala, kar bol tako "od oka" , torej me lahko daste na seznamček, da ne pričakujem 29.4. /1. krog
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:23:16
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! jaz nisem še nikogar nahecala. ma kera dobro idejo? IZVIRNO SPOROČILO: witch Eno vprašanje imam... prazniki se bližajo kaj boste pekle? jaz vsekakor potico, šink je že kupljen, še hren moram it iskat... pa jajčka bomo z malimi skupaj barvali. upam, da ostanejo vsa jajčka cela . še dobro, da so kuhana witch, a mi boš poslala po zs naslov da ti tiste teske pošljem? lahko pa prideš do mene in ti jih predam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:24:18
|
|
|
|
sarar
|
lidik, a mene pa nič več ne pogrešaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:34:36
|
|
|
|
lidik
|
sarika moja tebe pa itak veš da zelo pogrešam, samo sej veš nisem upala biti tečna. In sem samo čičala in čakal, da prideš gor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 10:36:16
|
|
|
|
lidik
|
joj witch, a veš da sem šele zdajle ko je sarika odpisala videla kaj si spraševala. No v glavnem jaz bom pekla potico in pa pletenice. Pa itak da jajčke barvam v soboto. Šunka je pripravljena že za v lonec, hren grem pa kr v trgovino iskat. Pa sigurno se bo še kaj našlo, da bom skuhala ali spekla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......