Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:02:27
|
|
|
|
mladika
|
bo čist ok,tut če sam za pol ure prideš!!!!!!!!!!!!sam mal da počvekamo,ker mene že pošten jezik srbi kar se pa mojga testa tiče,ne smem prehitevat,jih je kar neki pred mano k ga bojo mogle delat!!!jacki,kak kej pr teb kaže?? nč pupe moje,gre mladika letake za firmo talat!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:11:31
|
|
|
|
twetka
|
jao js spet celo jutro visim tu za računalnikom pa čakam, kot pes na kost kaj se bo zanimivega zgodilo zdej pa res morem it malo rit zmigat, kuhat malo pospravit. Dobre ste da imate tolk energije za pospavljanje, js je zadnje čase sploh nimam, to so že znaki depresije, nič več ne delam sam za rač.še vidim, kriza no, mogla se bom malo k sebi vzet.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:26:46
|
|
|
|
*Star*
|
Uffff ste se razpisalleeeee Star se spet javlja na dolžnost. Sem vas že zjutraj na hitro preletela ampak mam danes kar precej dela. lidik - bo pa vsak čas dobil računalnik v glavo .. al pa kej druzga za začetek glede na to da je danes komaj 1. april in da mamo že 28 strani načvekanih si lahko samo zamislim kakšen bo končno rezultat naših hitrih prstkov Witch kaj pa se dogaja S tabo smo... Aha drugače pa jaz pekla ne bom nič, ker pri nas nismo kristjani in tudi ne praznujemo ampak bom pa barvala jajčka ker mi je to tko luštno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:28:53
|
|
|
|
lidik
|
no mladika potem te pa pokličem ko bom nekje blizu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:30:33
|
|
|
|
lidik
|
*Star* je prišla !!!!!!!! JUPI !!!!!!!!!! Ma veš kaj, dej temu v glavo, sigurno je kaj tako primernega tam pri vas v službi, ker če boš računalnik zagnala, ne boš se mogla več javljat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:37:21
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Star, tole sem tudi jaz razmišljala, da bomo podrle marčevski rekord..Dajmo punce, čvekat na veliko... Spirit, dobrodošla... Nič babnce, jaz šibam počasi na nohtke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:38:51
|
|
|
|
lidik
|
ja zaljubljena23 jaz se trudim čvekati, sam kaj če nimam sočvekacič ko pa vse pobegnete.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:42:48
|
|
|
|
*Star*
|
lidik veliko primernih stvari je , računalnika pa ne dam No samo še par uric in še jutri potem pa podaljšan vikend!!! viiiiiiiiii Včasih sem ko mali otrok , ampak vedno priznam da sem še otrok po duši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:45:05
|
|
|
|
lidik
|
ma daj sej sem jaz tudi. Veš kako sem jaz prej vriskala od veselja, ko so nam povedali, da gremo jutri ob pol dveh domov. In pol res podaljšan vikend. Kak bo luštno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:51:18
|
|
|
|
Spirit75
|
ja resssssssss, podajšan vikend. Spet bo lepo. Že danes je, ker je vsaj malo sončka zunaj. Še ena urica dela, potem pa domov in na zrak. Upam ja da se ne bo slučajno kak oblak odtrgal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 13:53:21
|
|
|
|
Spirit75
|
Bomo čez vikend kaj dobrega pripravili na mizo. Že danes moram poskusiti tunin namaz, ki mi ga je pripravil dragec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:07:50
|
|
|
|
strelka1987
|
Za dve urci sem šla na kavico na sonček, pa pridem nazaj, pa ste 2 strani načvekale js sm se pa zdle zmenla, da začnem najmanj 2x tedensko na bazen hodit, da bo naš dojenček (ki, ga bomo zelo kmalu spočeli...upam ) meu fit mamico , ker sem se v zadnjem času (predvsem po novoletnih praznikih ) rahlo poredila Drugač, pa sm sedela na kavici in čist vsak k je šel mim mene je meu voziček...js ne vem no, a je baby-boom, al sm sam js bol dovzetna, zdej k si želim svojga? Ker to je res noro, kolko vozičkov je. Zdej grem pa kuhat, da me moj dragi ne bo dal iz kože, k bo domov pršu, pa ne bo kosila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:22:25
|
|
|
|
lidik
|
strelka1987 mislim da se to potem zgodi, ko si na tem da delaš . Potem je toliko vozičkov okoli tebe, da misliš, da so se zanalašč takšni začeli mimo šetat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:22:37
|
|
|
|
mladika
|
jah,sej jst tut zadnje čase opažam en kup pa vozičkov,se mi zdi da jih privlačim ko magnet...punce sem pozabla neki z vami delit,kar me fullll sem opazla(ja sej vem zlo zgodi),da moja tašča ni lih tak kok sm jst misnla ampak je tut mau tko kt od nekaterih kle gor....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:25:40
|
|
|
|
twetka
|
Sam to pa res, da morem pokomentirat. Milijon vozičkov vidim, če grem ven, tako da prav ne vem a še sploh it ven!!!!! Mah groza je res, pa vidiš kolk so srečni, tebi pa ne rata. Pa smo spet pri psihiranju in negativi. Hvala bogu, da grem danes spet malo telovadit, ker če ne bi se požrla doma. sem prej razmišljala a bi sploh šla ali ne, sam bom šla pa če mičken migam vsaj od hiše bom šla. Mladika lih sem prej o moji tašči razmišljala, mi mine it na obisk med vikenom, pa nama bo spet najedala da morema hujšat in nama ne bo dala nič na mizo, ker ne smema jest. Sem se je že navadila, sam včasih mi pa tolk pritisk dvigne da bi kr znorela lahko.
< Sporočilo je popravil twetka -- 1.4.2010 14:27:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:27:53
|
|
|
|
Spirit75
|
Strelka 1987 - To je zato, ker sama tud načrtuješ. To tud jaz ful občutim. Samo malo sončka se pokaže, pa so ulice polne nosečnic + babyijev v vožičkih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:29:13
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika jah,sej jst tut zadnje čase opažam en kup pa vozičkov,se mi zdi da jih privlačim ko magnet...punce sem pozabla neki z vami delit,kar me fullll sem opazla(ja sej vem zlo zgodi),da moja tašča ni lih tak kok sm jst misnla ampak je tut mau tko kt od nekaterih kle gor.... mladika, kaj pa zdaj to? kaj pa je bilo narobe?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:30:07
|
|
|
|
Spirit75
|
Mladika - samo en nasvet - živi čimbolj svoje življenje kot ga lahko Delaj kot ti vest pravi, to bo najboljš. Kar tašča pravi, naj ti gre skozi ušeska
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:36:57
|
|
|
|
strelka1987
|
oh tašče ...to pa je pri nas debata, ki je rajši sploh ne bi začela! tk da, mladika, te popolnoma razumem iin sočustvojem s tabo...in ja res je najboljši nasvet, čez eno uho noter, čez drugo ven, ampak kaj se bo pa nardil, ko bomo enkrat mele dost...takrat, pa js ne bi hotla bit moja tašča ni tok hudo, je pa skor drugač pa s temile vozički pa nosečnicami, se men tut zdi, da se bog mal norce dela iz mene ampak punce, še mal pridno , pa bomo me tut srečke , pol pa vozičkarce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 14:44:40
|
|
|
|
mladika
|
eh sej je najbolš,da gre čez eno uho not čez drugo ven,še HB da živiva zase,če ne bi že zdavni u Vojniku na psihiatriji pristala huh da ne govorim o svoji svakinji-sestri od mojga to ti pa je enkat je zlo prijazna pa bi se full menla z mano,drugič je pa čist mutava,pa še pozdravi ne ko pride,kot da sm ji kj žal naredla.mislim obnaša se lih tak kot vetr zapiha,fulll je muhasta za žensko v zrelih letih aja kar se pa tiče pa mamic z bejbiji zuni,pa jst mislm da se tut iz mene nekdo norce dela
< Sporočilo je popravil mladika -- 1.4.2010 14:46:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 15:05:39
|
|
|
|
lidik
|
mladika kaj si že razdelila letake? al smo te me s čvekom premamile in sploh še nisi šla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 15:11:08
|
|
|
|
mladika
|
sm že rastalala ja,jst sm pridna,ko delam delam,ko pa čvekam pol pa me ne morš ustavt ej veš ka me zanima kak so se pri tebi O testki obnesli??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 15:14:08
|
|
|
|
lidik
|
ja en dan so mi pokazali črtico, samo ni bila nekaj ful močna, amapk bila je dobro vidna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 15:15:18
|
|
|
|
sarar
|
mladika, zdj šele vidim da si iz celja o, lidik. a ti še na šihtu? a ni brezveze?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.4.2010 15:19:41
|
|
|
|
lidik
|
ja sarika sem na šihtu ja in da ti ne povem kako brezveze se mi zdi biti tu zaprta v pisarni, ko pa je zunaj tak lep sonček !!!!! kako je kaj tvoj sonček? je že zdrav?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......