|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
1.4.2010 13:02:27   
mladika
bo čist ok,tut če sam za pol ure prideš!!!!!!!!!!!!sam mal da počvekamo,ker mene že pošten jezik srbiuser posted image user posted image kar se pa mojga testa tiče,ne smem prehitevat,jih je kar neki pred mano k ga bojo mogle delat!!!jacki,kak kej pr teb kaže??
nč pupe moje,gre mladika letake za firmo talat!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.4.2010 13:11:31   
twetka
jao js spet celo jutro visim tu za računalnikom pa čakam, kot pes na kost kaj se bo zanimivega zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa res morem it malo rit zmigat, kuhat malo pospravit. Dobre ste da imate tolk energije za pospavljanje, js je zadnje čase sploh nimam, to so že znaki depresije, nič več ne delam sam za rač.še vidim, kriza no, mogla se bom malo k sebi vzet. 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.4.2010 13:26:46   
*Star*
Uffff ste se razpisalleeeee user posted image user posted image

Star se spet javlja na dolžnost. Sem vas že zjutraj na hitro preletela ampak mam danes kar precej dela.
lidik - user posted image  bo pa vsak čas dobil računalnik v glavo .. al pa kej druzga za začetek user posted image

glede na to da je danes komaj 1. april in da mamo že 28 strani načvekanih si lahko samo zamislim kakšen bo končno rezultat naših hitrih prstkov user posted image user posted image user posted image

Witch kaj pa se dogaja user posted image
S tabo smo...user posted image

Aha drugače pa jaz pekla ne bom nič, ker pri nas nismo kristjani in tudi ne praznujemo ampak bom pa barvala jajčka ker mi je to tko luštno user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
1.4.2010 13:28:53   
lidik
no mladika potem te pa pokličem ko bom nekje blizu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 679
1.4.2010 13:30:33   
lidik
*Star* je prišla !!!!!!!! JUPI !!!!!!!!!!
Ma veš kaj, dej temu user posted image v glavo, sigurno je kaj tako primernega tam pri vas v službi, ker če boš računalnik zagnala, ne boš se mogla več javljat.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
1.4.2010 13:37:21   
zaljubljena23
Star, tole sem tudi jaz razmišljala, da bomo podrle marčevski rekord..Dajmo punce, čvekat na veliko...

Spirit, dobrodošla...

Nič babnce, jaz šibam počasi na nohtke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 681
1.4.2010 13:38:51   
lidik
ja zaljubljena23 jaz se trudim čvekati, sam kaj če nimam sočvekacič ko pa vse pobegnete. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 682
1.4.2010 13:42:48   
*Star*
lidik veliko primernih stvari je , računalnika pa ne dam user posted image user posted image user posted image

No samo še par uric in še jutri potem pa podaljšan vikend!!! viiiiiiiiiiuser posted image user posted image  Včasih sem ko mali otrok , ampak vedno priznam da sem še otrok po duši user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 683
1.4.2010 13:45:05   
lidik
ma daj sej sem jaz tudi. Veš kako sem jaz prej vriskala od veselja, ko so nam povedali, da gremo jutri ob pol dveh domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In pol res podaljšan vikend. Kak bo luštno. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
1.4.2010 13:51:18   
Spirit75
ja resssssssss, podajšan vikend. Spet bo lepo.

Že danes je, ker je vsaj malo sončka zunaj. Še ena urica dela, potem pa domov in na zrak.
Upam ja da se ne bo slučajno kak oblak odtrgal

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.4.2010 13:53:21   
Spirit75
Bomo čez vikend kaj dobrega pripravili na mizo.

Že danes moram poskusiti tunin namaz, ki mi ga je pripravil dragec.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.4.2010 14:07:50   
strelka1987
Za dve urci sem šla na kavico na sonček, pa pridem nazaj, pa ste 2 strani načvekale user posted image

js sm se pa zdle zmenla, da začnem najmanj 2x tedensko na bazen hodit, da bo naš dojenček (ki, ga bomo zelo kmalu spočeli...upam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) meu fit mamico user posted image , ker sem se v zadnjem času (predvsem po novoletnih praznikih user posted image ) rahlo poredila user posted image

Drugač, pa sm sedela na kavici in čist vsak k je šel mim mene je meu voziček...js ne vem no, a je baby-boom, al sm sam js bol dovzetna, zdej k si želim svojga? Ker to je res noro, kolko vozičkov je.

Zdej grem pa kuhat, da me moj dragi ne bo dal iz kože, k bo domov pršu, pa ne bo kosila user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 687
1.4.2010 14:22:25   
lidik
strelka1987 mislim da se to potem zgodi, ko si na tem da delaš user posted image . Potem je toliko vozičkov okoli tebe, da misliš, da so se zanalašč takšni začeli mimo šetat. 

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.4.2010 14:22:37   
mladika
jah,sej jst tut zadnje čase opažam en kup user posted image  pa vozičkov,se mi zdi da jih privlačim ko magnet...punce sem pozabla neki z vami delit,kar me fulllluser posted image sem opazla(ja sej vem zlo zgodi),da moja tašča ni lih takuser posted image  kok sm jst misnla ampak je tut mau user posted image tko kt od nekaterih kle gor....

Neposredna povezava do sporočila: 689
1.4.2010 14:25:40   
twetka
Sam to pa res, da morem pokomentirat. Milijon vozičkov vidim, če grem ven, tako da prav ne vem a še sploh it ven!!!!!user posted image user posted image user posted image Mah groza je res, pa vidiš kolk so srečni, tebi pa ne rata. Pa smo spet pri psihiranju in negativi. user posted image user posted image Hvala bogu, da grem danes spet malo telovadit, ker če ne bi se požrla doma. sem prej razmišljala a bi sploh šla ali ne, sam bom šla pa če mičken migam vsaj od hiše bom šla. Mladika lih sem prej o moji tašči razmišljala, mi mine it na obisk med vikenom, pa nama bo spet najedala da morema hujšat in nama ne bo dala nič na mizo, ker ne smema jest. Sem se je že navadila, sam včasih mi pa tolk pritisk dvigne da bi kr znorela lahko.

< Sporočilo je popravil twetka -- 1.4.2010 14:27:22 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.4.2010 14:27:53   
Spirit75
Strelka 1987 - To je zato, ker sama tud načrtuješ. To tud jaz ful občutim.

Samo malo sončka se pokaže, pa so ulice polne nosečnic + babyijev v vožičkih.

Neposredna povezava do sporočila: 691
1.4.2010 14:29:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

jah,sej jst tut zadnje čase opažam en kup user posted image  pa vozičkov,se mi zdi da jih privlačim ko magnet...punce sem pozabla neki z vami delit,kar me fulllluser posted image sem opazla(ja sej vem zlo zgodi),da moja tašča ni lih takuser posted image  kok sm jst misnla ampak je tut mau user posted image tko kt od nekaterih kle gor....

mladika, kaj pa zdaj to? kaj pa je bilo narobe?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.4.2010 14:30:07   
Spirit75
Mladika - samo en nasvet - živi čimbolj svoje življenje kot ga lahko
Delaj kot ti vest pravi, to bo najboljš.
Kar tašča pravi, naj ti gre skozi ušeska

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.4.2010 14:36:57   
strelka1987
oh tašče user posted image ...to pa je pri nas debata, ki je rajši sploh ne bi začela! tk da, mladika, te popolnoma razumem iin sočustvojem s tabo...in ja res je najboljši nasvet, čez eno uho noter, čez drugo ven, ampak kaj se bo pa nardil, ko bomo enkrat mele dost...takrat, pa js ne bi hotla bit moja tašča user posted image  user posted image ni tok hudo, je pa skor user posted image

drugač pa s temile vozički pa nosečnicami, se men tut zdi, da se bog mal norce dela iz mene user posted image ampak punce, še mal pridno user posted image , pa bomo me tut srečke user posted image , pol pa vozičkarce

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.4.2010 14:44:40   
mladika
eh sej je najbolš,da gre čez eno uho not čez drugo ven,še HB da živiva zase,če ne bi že zdavni u Vojniku na psihiatriji pristalauser posted image user posted image huh da ne govorim o svoji svakinji-sestri od mojga to ti pa je user posted image enkat je zlo prijazna pa bi se full menla z mano,drugič je pa čist mutava,pa še pozdravi ne ko pride,kot da sm ji kj žal naredla.mislim obnaša se lih tak kot vetr zapiha,fulll je muhasta za žensko v zrelih letih

aja kar se pa tiče user posted image  pa mamic z bejbiji zuni,pa jst mislm da se tut iz mene nekdo norce delauser posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 1.4.2010 14:46:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 695
1.4.2010 15:05:39   
lidik
mladika kaj si že razdelila letake? al smo te me s čvekom premamile in sploh še nisi šla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.4.2010 15:11:08   
mladika
sm že rastalala ja,jst sm pridna,ko delam delam,ko pa čvekam pol pa me ne morš ustavtuser posted image user posted image ej veš ka me zanima kak so se pri tebi O testki obnesli??

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.4.2010 15:14:08   
lidik
ja en dan so mi pokazali črtico, samo ni bila nekaj ful močna, amapk bila je dobro vidna. 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.4.2010 15:15:18   
sarar
mladika, zdj šele vidim da si iz celja user posted image

o, lidik. a ti še na šihtu? a ni brezveze? user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.4.2010 15:19:41   
lidik
ja sarika sem na šihtu ja in da ti ne povem kako brezveze se mi zdi biti tu zaprta v pisarni, ko pa je zunaj tak lep sonček !!!!!

kako je kaj tvoj sonček? je že zdrav?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......