|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
31.3.2010 13:36:05   
lidik
o punce, kak mate ve pridne možičke. No sej moj je tudi priden in pa seveda z čistočo obseden sam na žalost je on v to smer, da meni pove: poglej tole bi bilo pa potrebno pospravit. user posted image  

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 576
31.3.2010 13:37:44   
lidik
strelka1987 dobrodošla med nami. Pa seveda mogoče bo slišati grdo, ampak upam, da kmalu greš na drugo temo !!!!! (sej veš kaj mislim, a ne)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 577
31.3.2010 13:48:08   
witch
lidik ka sta tvoj pa moj kaj v sorodu? user posted image user posted image user posted image Meni moj pomaga kakšno posodo pospravit, pa cunje dat prat, pa seselec v roke prime, ko ga res lepo prosim. To pa je to. Hmm le kje ste našle te moške, ki so tak pridini user posted image
strelka dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vama čim prej uspe.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
31.3.2010 14:04:58   
lidik
witch ja mogoče sta si ja - no sam tvoj je verjetno še malo bolj priden kot moj, ker moj cunje in posoda sploh ne - ok, sesalec pa ne rečem, se kdaj celo sam javi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 579
31.3.2010 14:10:48   
sarar
veste, sej to da je desc ful priden ima svojo prednost in slabost- vam povem, da ko je moj tok natančen, je siten k podrepna muha če vid razmetan po stanovanju. pomiri se šele, ko je vse pospravljeno. pa da ne govorim o tem, ko maledva razmetata. o,boga revčka...user posted image  no, zdaj sem njiju navadila na to, da se igrata v sobi in je mirnejeuser posted image user posted image
moj se je pa tud že pomiru

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 580
31.3.2010 14:17:10   
lidik
ha ha ha sarika, ja verjamem, da ima svoje slabosti tudi ja. Tako da še vseeno je kr vredu da je moj takšen kot je. user posted image user posted image user posted image user posted image Kr naj ostane takšen, sam da ne bo slabše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 581
31.3.2010 14:39:23   
strelka1987
Kak vam vela...moj user posted image pa 5x letno prime za sesalec, potem je pa vse naspol narejeno, pa js še do konca posesam, potem se pa zmula, češ, da tako nč, nikol vredu ne naredi in da ne bo pač nč delu...pa poskusim z unim, da vaja dela mojstra...pa ne vžge user posted image

je pa čist mahnjen na pospravljanje, v takem smislu, da on vse na črto zloži, poravna povštrčke, njegova miza je vedno v linijo...men je pa dost bol pomembno, da je ščiščeno, pa čeravno ni vse na svojem mestu user posted image

Najrajši pa pospravljam takrat, ko bi se bilo treba učit user posted image v izpitnem obdobji imam stanovanje počiščeno v nulo user posted image

Upam, da gremo kmalu vse v drugo temo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še malo pospravit, je boljše kot se učit ZUP  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 582
31.3.2010 14:46:27   
lidik
strelka 1987 ZUP se učiš, kaj to za fax ali za službo? Kaj hodiš na javno upravo? No ja imam pa tudi jaz okoli izpitov vedno pospravljeno, tako da poznam to kako to zgleda ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
31.3.2010 14:59:45   
mojamura
no meni je ona Renata napisala nazaj, da trenutno ne vidi nosečnosti

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
31.3.2010 15:04:14   
lidik
mojamura, ti ji pa dokaži da se moti !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 585
31.3.2010 15:05:11   
jacki
ČAW Bejbe!
joj, kok ste pridne klepetulje. Jse med službo sploh no go, doma imava pa "gradbeno vojno", saj sva ravno pričela gradit, tako da vas zvečer vedno preberem ,se nagals nasmejem in po pravici se mi ne da počvekatuser posted image ...sem pa ves čas z mislimi z vami in navijam user posted image user posted image user posted image za vse nasuser posted image user posted image user posted image .
Jutri se začne D mesec...upam, da bo vse rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri meni ni nobene novosti...prsi nič boleče, trebuh malo napet...pa še ne vem, a sem se zredilauser posted image , al se pripravlja k user posted image . bomo vidli...sem pa čist nevčakana.

Jacki

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 586
31.3.2010 15:05:26   
strelka1987
Študiram javno upravo, vzporedno z ekonomijo (mag). ZUP se pa učim, ker se mi zdi, da je full prednost, k se pol prijavljaš za službo, pa še en predmet mam dokaj podobn zdle, tk, da bojo dve muhi na en mah user posted image

lidik ti še študiraš?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 587
31.3.2010 15:07:22   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mojamura, ti ji pa dokaži da se moti !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to nameravam ;)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 588
31.3.2010 15:08:25   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

Študiram javno upravo, vzporedno z ekonomijo (mag). ZUP se pa učim, ker se mi zdi, da je full prednost, k se pol prijavljaš za službo, pa še en predmet mam dokaj podobn zdle, tk, da bojo dve muhi na en mah user posted image

lidik ti še študiraš?

vsaka ti čast!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
31.3.2010 15:12:10   
lidik
Ja jaz študiram javno upravo izredno ob delu. Mi pa do konca manjka samo še 5 izpitov in diploma, tako da hočem te izpite narediti najkasneje do konca junija - hmmm za diplomo pa upam, da bom do konca leta tudi spacala skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
31.3.2010 15:12:30   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

to nameravam ;)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 591
31.3.2010 15:15:04   
malajka84
Hej punce. Sem spet prišl amal pokukat, ne morem, d ane bi, ko smo ap z nekaterimi bile iz meseca v mesec skupaj tule.

No jutri se začne vaš mesec, držim pesti za vse skupaj, pa za vsako posebej, da bo tale vaš seznamček obarvan čimbolj roza!!!
Punce dejmo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 592
31.3.2010 15:20:24   
lidik
bostinca ja lepo da si prišla na obisk? Povej kako se počutiš? Kaj si že zdrava?

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.3.2010 15:23:29   
witch
mojamura le pokaži ji da se moti user posted image upam, da se pri meni ni user posted image
potem pa smo vse pridne študentke user posted image user posted image user posted image user posted image da nam čim prej uspe dobiti tiste nazive user posted image
ooo bostina user posted image kako si? pa pikica?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
31.3.2010 15:27:50   
agataema
Jaz se ne tretiram več za pridno študentko. Sem bila ko sem bila pri 22ih v četrtem letniku in mi je manjkalo še 5 izpitov in diploma, danes pri 25ih pa je isto stanjeuser posted image . Nosečnost in materinstvo sta me potegnili v svoj svet, ampak letos pa moram dokončat tole moje izobraževanjeuser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 595
31.3.2010 15:29:57   
strelka1987
mojamura : Hvala user posted image   te lahko še vprašam kdo je Renata? to je vedeževalka, al kako?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 596
31.3.2010 15:32:18   
witch
strelka ja to je ena vedeževalka, kateri smo skoraj vse pisale user posted image evo mail renatatarot@gmail.com user posted image je brezplačna in v roku parih dni odgovori user posted image
agataema pa si imela v tem času otroka. nekatere pa nimajo nič, pa tudi tistih par izpitov ne naredijo. Boš tudi ti to dokončala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
31.3.2010 15:35:11   
strelka1987
kaj pa ji je potrebno poslati? kakšne rojstne podatke?

agataema, se strinjam z witch...poznam jih veliko, ki so še precej na slabše, pa še bebic nimajo za "izgovor" user posted image
prepričana sem, da ti bo uspelo..evo še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spodbudo..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 598
31.3.2010 15:41:18   
witch
Jaz sem ji poslala rojstni datum in ure rojstva od obeh. Naprimer BOSTINI je pravilno napovedala. Jaz sem ji pisala v roku treh mesecev trikrat. In mi je prvič (januarja) rekla zanositev kmalu februar-marec. Drugič (februarja) je rekla, da bo zanositev kmalu bo pa punčka rojena v kozorogu 2011. Tretjič (marca) mi je rekla, da vidi zanositev in punčko rojeno v kozorogu. Tako da so napovedi kar iste. In če mi v tem krogu uspe zanositi bo pdp 31.12. Pa še kitajska tabela mi kaže punčko. Tako da bomo videli user posted image
Saj če greš po tej temi nazaj boš videla kaj nam je odpisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
31.3.2010 15:45:16   
*Star*
Dost z vedeževalkami , itak nč pametnega ne pove user posted image  Js ji sploh ne verjamemuser posted image

Tiste k še študirate - a morate tud prakso narest. Ker jaz namreč moram narest 420 ur prakse zdaj v 3. letniku in mi ni jasno kako so si oni to zamislili zraven rednega študija. A ma še katera take pogoje????? To je meni absolutno absurdno in nemogoče!!! Mau jeze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......