Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 13:36:05
|
|
|
|
lidik
|
o punce, kak mate ve pridne možičke. No sej moj je tudi priden in pa seveda z čistočo obseden sam na žalost je on v to smer, da meni pove: poglej tole bi bilo pa potrebno pospravit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 13:37:44
|
|
|
|
lidik
|
strelka1987 dobrodošla med nami. Pa seveda mogoče bo slišati grdo, ampak upam, da kmalu greš na drugo temo !!!!! (sej veš kaj mislim, a ne)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 13:48:08
|
|
|
|
witch
|
lidik ka sta tvoj pa moj kaj v sorodu? Meni moj pomaga kakšno posodo pospravit, pa cunje dat prat, pa seselec v roke prime, ko ga res lepo prosim. To pa je to. Hmm le kje ste našle te moške, ki so tak pridini strelka dobrodošla da vama čim prej uspe.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:04:58
|
|
|
|
lidik
|
witch ja mogoče sta si ja - no sam tvoj je verjetno še malo bolj priden kot moj, ker moj cunje in posoda sploh ne - ok, sesalec pa ne rečem, se kdaj celo sam javi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:10:48
|
|
|
|
sarar
|
veste, sej to da je desc ful priden ima svojo prednost in slabost- vam povem, da ko je moj tok natančen, je siten k podrepna muha če vid razmetan po stanovanju. pomiri se šele, ko je vse pospravljeno. pa da ne govorim o tem, ko maledva razmetata. o,boga revčka... no, zdaj sem njiju navadila na to, da se igrata v sobi in je mirneje moj se je pa tud že pomiru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:17:10
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha sarika, ja verjamem, da ima svoje slabosti tudi ja. Tako da še vseeno je kr vredu da je moj takšen kot je. Kr naj ostane takšen, sam da ne bo slabše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:39:23
|
|
|
|
strelka1987
|
Kak vam vela...moj pa 5x letno prime za sesalec, potem je pa vse naspol narejeno, pa js še do konca posesam, potem se pa zmula, češ, da tako nč, nikol vredu ne naredi in da ne bo pač nč delu...pa poskusim z unim, da vaja dela mojstra...pa ne vžge je pa čist mahnjen na pospravljanje, v takem smislu, da on vse na črto zloži, poravna povštrčke, njegova miza je vedno v linijo...men je pa dost bol pomembno, da je ščiščeno, pa čeravno ni vse na svojem mestu Najrajši pa pospravljam takrat, ko bi se bilo treba učit v izpitnem obdobji imam stanovanje počiščeno v nulo Upam, da gremo kmalu vse v drugo temo Grem še malo pospravit, je boljše kot se učit ZUP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:46:27
|
|
|
|
lidik
|
strelka 1987 ZUP se učiš, kaj to za fax ali za službo? Kaj hodiš na javno upravo? No ja imam pa tudi jaz okoli izpitov vedno pospravljeno, tako da poznam to kako to zgleda ja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 14:59:45
|
|
|
|
mojamura
|
no meni je ona Renata napisala nazaj, da trenutno ne vidi nosečnosti
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:04:14
|
|
|
|
lidik
|
mojamura, ti ji pa dokaži da se moti !!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:05:11
|
|
|
|
jacki
|
ČAW Bejbe! joj, kok ste pridne klepetulje. Jse med službo sploh no go, doma imava pa "gradbeno vojno", saj sva ravno pričela gradit, tako da vas zvečer vedno preberem ,se nagals nasmejem in po pravici se mi ne da počvekat ...sem pa ves čas z mislimi z vami in navijam za vse nas . Jutri se začne D mesec...upam, da bo vse roza . Pri meni ni nobene novosti...prsi nič boleče, trebuh malo napet...pa še ne vem, a sem se zredila , al se pripravlja k . bomo vidli...sem pa čist nevčakana. Jacki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:05:26
|
|
|
|
strelka1987
|
Študiram javno upravo, vzporedno z ekonomijo (mag). ZUP se pa učim, ker se mi zdi, da je full prednost, k se pol prijavljaš za službo, pa še en predmet mam dokaj podobn zdle, tk, da bojo dve muhi na en mah lidik ti še študiraš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:07:22
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik mojamura, ti ji pa dokaži da se moti !!!!!! to nameravam ;)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:08:25
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 Študiram javno upravo, vzporedno z ekonomijo (mag). ZUP se pa učim, ker se mi zdi, da je full prednost, k se pol prijavljaš za službo, pa še en predmet mam dokaj podobn zdle, tk, da bojo dve muhi na en mah lidik ti še študiraš? vsaka ti čast!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:12:10
|
|
|
|
lidik
|
Ja jaz študiram javno upravo izredno ob delu. Mi pa do konca manjka samo še 5 izpitov in diploma, tako da hočem te izpite narediti najkasneje do konca junija - hmmm za diplomo pa upam, da bom do konca leta tudi spacala skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:12:30
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: lidik mojamura, ti ji pa dokaži da se moti !!!!!! to nameravam ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:15:04
|
|
|
|
malajka84
|
Hej punce. Sem spet prišl amal pokukat, ne morem, d ane bi, ko smo ap z nekaterimi bile iz meseca v mesec skupaj tule. No jutri se začne vaš mesec, držim pesti za vse skupaj, pa za vsako posebej, da bo tale vaš seznamček obarvan čimbolj roza!!! Punce dejmo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:20:24
|
|
|
|
lidik
|
bostinca ja lepo da si prišla na obisk? Povej kako se počutiš? Kaj si že zdrava?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:23:29
|
|
|
|
witch
|
mojamura le pokaži ji da se moti upam, da se pri meni ni potem pa smo vse pridne študentke da nam čim prej uspe dobiti tiste nazive ooo bostina kako si? pa pikica?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:27:50
|
|
|
|
agataema
|
Jaz se ne tretiram več za pridno študentko. Sem bila ko sem bila pri 22ih v četrtem letniku in mi je manjkalo še 5 izpitov in diploma, danes pri 25ih pa je isto stanje . Nosečnost in materinstvo sta me potegnili v svoj svet, ampak letos pa moram dokončat tole moje izobraževanje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:29:57
|
|
|
|
strelka1987
|
mojamura : Hvala te lahko še vprašam kdo je Renata? to je vedeževalka, al kako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:32:18
|
|
|
|
witch
|
strelka ja to je ena vedeževalka, kateri smo skoraj vse pisale evo mail renatatarot@gmail.com je brezplačna in v roku parih dni odgovori agataema pa si imela v tem času otroka. nekatere pa nimajo nič, pa tudi tistih par izpitov ne naredijo. Boš tudi ti to dokončala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:35:11
|
|
|
|
strelka1987
|
kaj pa ji je potrebno poslati? kakšne rojstne podatke? agataema, se strinjam z witch...poznam jih veliko, ki so še precej na slabše, pa še bebic nimajo za "izgovor" prepričana sem, da ti bo uspelo..evo še nekaj za spodbudo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:41:18
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem ji poslala rojstni datum in ure rojstva od obeh. Naprimer BOSTINI je pravilno napovedala. Jaz sem ji pisala v roku treh mesecev trikrat. In mi je prvič (januarja) rekla zanositev kmalu februar-marec. Drugič (februarja) je rekla, da bo zanositev kmalu bo pa punčka rojena v kozorogu 2011. Tretjič (marca) mi je rekla, da vidi zanositev in punčko rojeno v kozorogu. Tako da so napovedi kar iste. In če mi v tem krogu uspe zanositi bo pdp 31.12. Pa še kitajska tabela mi kaže punčko. Tako da bomo videli Saj če greš po tej temi nazaj boš videla kaj nam je odpisala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 31.3.2010 15:45:16
|
|
|
|
*Star*
|
Dost z vedeževalkami , itak nč pametnega ne pove Js ji sploh ne verjamem Tiste k še študirate - a morate tud prakso narest. Ker jaz namreč moram narest 420 ur prakse zdaj v 3. letniku in mi ni jasno kako so si oni to zamislili zraven rednega študija. A ma še katera take pogoje????? To je meni absolutno absurdno in nemogoče!!! Mau jeze
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......