Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 11:27:35
|
|
|
|
xoxox
|
Wiiiiiiii.. Kako lepo. Bejli čestitke še od mene. Upam, da boš imela lepo vreme. Če bo pa dežek pa ne skrbi. To pomeni veliko denarja.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 11:55:27
|
|
|
|
twetka
|
Bejli čestitke ob poroki. In pupe kaj bo dobrega?? Morem povedat da mi je ta mesec vse skup malo čudno, še nobenih znakov menstre in moj 26 dan, na katerega sem ponavadi imela že svašta znakov, zdej pa nič, razen bolečine spodaj in res ne vem a se mi je ciklus podaljšal al kaj in bi naj to šele bila O. Čist sem zmedena, ker ne vem kaj se dogaja pa še za 20 dag sem se zredila v enem tednu in groza, kljub temu da sem jedla večinoma samo solate in nič kaloričnega pa 5x na dan tako kot do zdej in telovadila cel teden. Nič jasno!! Komaj čakam da mine še 8 dni in bo vse jasno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 16:07:05
|
|
|
|
mladika
|
kje ste use... jst bi pa mau čvekala,pa nimam s kom...no bom pa en monolog mela...kle u Celju je grozno vreme,enkrat pada enkrat ne,piha pa ku pa še delala sem danes od 8-13h zdj se mi pa tko spi...mam pa še malo za pospravit doma,je biu moj sam dopoldne,pa je malo direndaja pustil za sabo...jst bom pa mela dans tut regrat z jajčki za večerjo,sem ga dubla od svaka k ga je šel nabirat,pa domača jajčka mam... pupe še mal pa bo konec marca,pol se pa začne AKCIJA!!!!!upam da bomo zlooooo uspešne,kar se roze barve tiče,da povem da pa nimam ta mesec za čudo nobenih namišljenih znakov...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 16:13:21
|
|
|
|
witch
|
Ob vikendih je tak da vlada tu gor pravi mrk Pri nas je bil pa do ene dveh prav lep sonček. Zdaj se je pa malo pooblačilo. Je pa bil včeraj prav grd veter. Jaz sem pa pospravila hišo. Pa 4 stroje cunj oprala. Pa so se prav lepo posušile. Dokončala bom pa v sušilcu. Zdaj imam predzadnjega na delu še to pospravim, potem pa počivat če me pa kaj prime, bom pa še seminarsko naredila Še par dni, pa pride april pa upam, da vas čim več pobarvam roza. In da mi nebo potrebno barve spreminjati, kot sem nažalost mogla v marcu kar dvakrat ko sta kar dve pikici odšli
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 16:48:39
|
|
|
|
twetka
|
Pri nas je pa cel dan že lep sonček, zjutraj se je sicer neki skup napravljalo ampak ni bilo kaj ven. Mladika tudi js začuda še nimam kakšnih psihičnih znakov kot prejšnje mesece. Se mi zdi da sem nekak odklopila malo to, čeprav ni dneva da nebi pomislila. Drugače sem tut neki razmišljala pa ne vem če bi. Moja tečka bi mogla prit v soboto ali pa nedeljo in ne vem a se splača v petek kupit test oz v četrtek in v petek zjutraj testirat, mislite da bi bil rezultat realen ali počakam če bi slučajno slučajno zamujalo kar pa verjetno nebo. Js ful upam, da bomo ta mesec res barvale čimveč ROZA.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 18:57:26
|
|
|
|
mladika
|
Ob vikendih je tak da vlada tu gor pravi mrk ok,razumem,da vlada mrk ko je lepo vreme,ampak ko dežuje....jej jej punce,čez teden se pa tolk razgovorite,da vam sledit ne morem Twetka ti povem,da je najbolš da ti ene par dni zamuja pa da poli delaš test,sej vem da je težk čakat,sam sej veš potrpežljivost je lepa čednost k meni moj tikrček tut pravi da se lahk že čez 5 dni testiram,sam jst bom raj počakala da zamuja,čeprav sm mal kaj naj ker umes pred mojim testiranjem so še prazniki in ne vem ali pit ali ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 19:13:05
|
|
|
|
twetka
|
Sej to je prazniki so. Js sicer ne pijem neki pogosto, kdaj pa kdaj pa paše kak požirek, sam pri meni nebo treba po moje pazit, ker bo menstra prišla v soboto ali pa nedeljo tako da bom lahko brez skrbi nazdravla neuspehu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 19:18:28
|
|
|
|
witch
|
Da vas malce spomnim: ne pozabite danes zvečer na URO ZEMLJE - od 20.30 do 21.30 ugasnimo vse luči in elektronske naprave. Pustimo, da naš prelep planet malce zadiha in si zajame sapo, da nas bo lahko še malce prenašal. Kajti ljudje smo z vsemi svojimi "tako zelo potrebnimi" materialnimi dobrinami Zemlji v nadlogo. Tor...ej nocoj ne bodimo tako nadležni in vsaj za urico ugasnimo luči!!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 27.3.2010 19:21:41
|
|
|
|
witch
|
mladika pri nas je bilo prav lepo vreme uuu saj res... vi že naslednji teden delate testke jaz ga delam 22. in se mi zdi da je april še takoooooooooo daleč. Za vas ene, pa že naslednji teden da bo čim več rozik
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 13:45:33
|
|
|
|
3.tanci
|
Se vam pridružujem. Test bo enkrat konec aprila (24?). lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 14:41:55
|
|
|
|
twetka
|
Pupike, meni glede mojega cikla nič več ni jasno. Danes je 27 dan in kolker js vem bi me mogle vsaj prsi začet bolet glede na to da imam ciklus na 33, 34 dni pa ni še nič in RESNIČNO MI NI JASNO. Malo me je strah ali bo menstra sploh prišla, sam glede na to da sta bla na UZ vidna dva folikla pri katerih je pomagal klomifen, bi menstra vsaj naj prišla tako kot je zdej 2 meseca. A je možno da se mi je v tretje ciklus podaljšal?? Malo mi je teža začela tudi nihati oz imam vsak teden 20 dag več, pa kljub temu da telovadim in se prehranjujem ves čas isto pa sem prej hujšala zdej pa sem se od prejšnjega tedna spet zredila. Ne , lažem, tako je bilo prej mi je 14 dni stalo na isti teži zdej pa 20 dag gor. Mislim da se je not vse skup pomešalo!!!! Kaj mislite????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 20:04:21
|
|
|
|
mladika
|
twetka sej pr men je isto nimam še čisto nobenega znaka tut mene nič prsi ne bolijo pa bi me že mogle,pa tut zvija me nič ne,pa tut napeta nism nič,pa mam še sam 1 tedn do dneva D.a je možno da za nimaš nobenga znaka razen izostanek ?(sej vem butasto vprašanje,sam me useen zanima )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 20:07:23
|
|
|
|
spaghetek
|
IZVIRNO SPOROČILO: twetka Pupike, meni glede mojega cikla nič več ni jasno. Danes je 27 dan in kolker js vem bi me mogle vsaj prsi začet bolet glede na to da imam ciklus na 33, 34 dni pa ni še nič in RESNIČNO MI NI JASNO. Malo me je strah ali bo menstra sploh prišla, sam glede na to da sta bla na UZ vidna dva folikla pri katerih je pomagal klomifen, bi menstra vsaj naj prišla tako kot je zdej 2 meseca. A je možno da se mi je v tretje ciklus podaljšal?? Malo mi je teža začela tudi nihati oz imam vsak teden 20 dag več, pa kljub temu da telovadim in se prehranjujem ves čas isto pa sem prej hujšala zdej pa sem se od prejšnjega tedna spet zredila. Ne , lažem, tako je bilo prej mi je 14 dni stalo na isti teži zdej pa 20 dag gor. Mislim da se je not vse skup pomešalo!!!! Kaj mislite???? PMS simptomi so vsak cikel durgacni. Sam zato, ker te ne bolijo prsi se ne pomeni, da ne bos dobila menstruacije. 20dag ti ne more kr cikla podaljsat. Lahko ti svetujem samo, kar sem ti ze povedla. Zacni si merit BT in bos tocno vedla kje v ciklu se nahajas in ce je vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 20:59:45
|
|
|
|
twetka
|
mladika kolker sem js brala je lahko tudi samo izostanek menstre prvi znak nosečnosti. Ene sploh ne vejo in pol ko jim menstra izostane, šele vejo da so kot pa pravi spaghetek ni nujno in so res cikli lahko drugačni. Mene pa zdej že presneto zanima kaj bo ta mesec, nič ne pričakujem, niti nisem pod stresom kot sem bla dva meseca niti pretirano mi ni hudo, še ne. Prejšnje mesece mi je pa na 27 dan že blo ful bad vse skup. Verjetno je tudi vsak mesec hormonsko ravnoveje drugačno. Drgače pa pri meni ni sprememb, sem prišla pred eno uro iz telovadbe pa nekak nisem mogla prav telovadit, nič mi ni šlo tako kot bi mi moglo it. Prsi me hočejo počasi bolet, ampak na drugačen način, se mi zdi da so polnejše pa bradavičke občutljive sam to je itak pred menstro tako, ne bolijo me pa tako grozo kot so me pa prejšnje mesece in zgleda res vedno drugače. Js ne vem ker skoraj nikoli nimam menstre, zdej sem pa imela redno 3 mesece in drugače nimam težav s kakimi hormoni vsak mesec, zdej se pa kr pozna to neravnovesje in menjavanje razpoloženja. Mladika, držim pestke da konec tedna obe barvava roza.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 22:39:46
|
|
|
|
mateja134
|
tudi jaz nimam še nobeni znakov , le da me malo špika tak proti večeru v jajčnikih. čeprav imam občutek, da bo aprila prišla ta tečka, saj sem bila kar močno prehlajena ta teden in še zdaj sem malo. Vendar še lahko upam do 5.4 da je nebo in da nama je vseeno ratalo. mladika in twetka upam da se bomo vse barvale roza in da se roza barvajo tudi ostale ( jaz sem vaju že ) bejli čestitke in veliko lepaga v skupnem življenju ter čim manj oz. sploh ne grenkih trenutkv lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 22:59:25
|
|
|
|
ninchi9
|
Kuku zdaj pa še lahko mene vpišete, da čakam okoli 27. 4..... Gremo punceeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 23:05:07
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Bejli, upam da je bilo včeraj nepozabno...Čestitke Naporen vikend, zato malo manj oglašanja.... Mi tudi čakamo, če bo O ali ne, v naslednjih dneh bi morala biti
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 28.3.2010 23:05:42
|
|
|
|
twetka
|
Greeemooo punceee jaaaaa. Js že cel teden nagovarjam svoj trebušček, da se nej not zgodi mali čudež, pa upam da me kaj posluša in uboga, bomo videli konec tedna in res upam da je kaj ratalo. Če pa po drugi strani pomislim pa verjetno ni, pa ok, bomo preživeli, kaj čmo drugega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 7:42:44
|
|
|
|
lidik
|
Dobro ponedeljkovo jutro vam želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 7:43:20
|
|
|
|
lidik
|
Evo sem vam kr dve košarici sadja poslala, ker sem bila čez vikend odsotna. Sem se vsaj malo odkupila?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 7:52:09
|
|
|
|
witch
|
ooooooooo lidik hvala za sadje Čez vikend pa nismo nič kaj preveč pridne Jaz pa konec tedna pričakujem začetek plodnih dni Je pa moj dragi tudi dobil to nalezljivo bolzen tudi moj bi se cartal , slončkal pa ne
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 7:57:58
|
|
|
|
lidik
|
eh witch do vikenda je še kar nekaj časa in do takrat bomo vse stiskale pesti, da ga ta nalezljiva bolezen spusti. Veš mojega ni dolgo držala - mislim da dva dni - je pa zato potem vse nadoknadil, ker je bilo tiste dva dni samo cartanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:13:13
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:15:42
|
|
|
|
lidik
|
miklarom pri marcu sem se ti pozabila zahvaliti za kavico. Hvala za budnico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
kaakabibica1kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????1 mesec (
14%)
2 meseca (
0%)
3 mesece (
3%)
4mesece (
2%)
5mesecev (
3%)
več kot 5mesecev (
79%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!