|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
25.3.2010 12:05:06   
lidik
ja witch imaš prav ja, glej da boš skozi cel cikel enakomerno v ne prevelikih razmakih delala potres. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.3.2010 12:08:19   
witch
bom konstantno vsak dan, lepo počasi, tak da nebo prevelik ruker naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image nebi rada da se hiše rušijo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.3.2010 12:11:47   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

bom konstantno vsak dan, lepo počasi, tak da nebo prevelik ruker naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image nebi rada da se hiše rušijo user posted image

Pridna punca. Sej bomo ostali tudi pridni, tako da bo napetost po celi sloveniji izenačena. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.3.2010 12:26:38   
witch
lidik sem ti mislila vprašati kako je z O testi. Pa vidim da kar dobro delujejo. Ka pa temperatura? Še meriš?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.3.2010 12:29:08   
*Star*
Punce pa med slončkanjem se sprostite in nikar ne pozabite na VAJU DVA. Meni je bilo prvi mesec grozno, ker sem neprestano mislila na otročka, upala preveč... Zdaj pa ne več. To je najina intima, v kateri sva vedno maksimalno uživala, zato je zdaj to še bolj pomembno!
Veliko dobrega user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.3.2010 12:48:37   
lidik
witch ja testi mi super delujejo - čeprav glede na moje zadnje user posted image ko je prišla tudi že 23 ali 24 dan, sem si jo začela pač meriti bolj zgodaj - torej sem jih kar nekaj porabila za brezveze. Sam sej pravim, včeraj je pa že bila rahla črtica, tako da očitno se mi je zdaj cikel spremenil spet na 28 dni. Temparaturo pa si merim ja, sicer kakšen dan pozabim, ampak načeloma sem še kar pridna. In se mi giblje skoz približno enako - razen mogoče 0.1 odstopanja. Bomo videli kaj bo zdaj ko bi naj bila O. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.3.2010 12:50:26   
lidik
*star* te popolnoma razumem. Jaz tudi tisti prvi mesec ko sva kao res začela na user posted image delati sem skoz samo to mislila, tako da mi je moj potem že sam rekel, da zdaj pa ali neham s tem, ker drugače bova imela problem. In v bistvu dokler me ni na to opozoril sploh nisem sama pri sebi opazila, da je kaj drugače - potem mi je dal pa za misliti, in od takrat je super fino kot je bilo vedno prej. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.3.2010 12:55:39   
*Star*
A ste dobile kakšen odgovor od vedeževalk?

Meni je spet odpisala , po tem ko sem ji poslala pravi datum rojstva, da se napovedi v mojem primeru nič ne spremenijo. Zdaj se mi pa to še večja šlamparija zdi, ker če se to gleda na datume rojstva, kako je potem možno, da se nič ne spremeni. Ali pa me je že imela dovolj... Jezna sem sama nase, zakaj sem ji sploh prvič pisala. Vprašam kolegico, če bi jo vprašala, kaj se spremeni in kaj ne - pa mi odgovori "ali pa če bi pozabila na to?" user posted image  in ima čist prav!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.3.2010 13:22:31   
lidik
meni pa ni čisto nič odgovorila več nazaj, ko sem jo vprašala kdaj bi naj ta šarmantni oven prišel. Očitno mi ne zna povedati, al pa vidi da je zgrešla, pa se ne more zdaj ven vlečit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa pisala za tisto numerološko napoved, ki je twetka poslala link. In sem danes dobila odgovor - in lahko rečem da za mene je napisala pravilno. Bi se čisto strinjala z njeno napovedjo. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.3.2010 14:30:12   
zaljubljena23
Punce, imam eno prošnjo...Kolegica piše diplomsko nalogo na temo 'mobbing na delovnem mestu', zato vas naprošam, če si vzamete nekaj minut časa in anketo izpolnite...Anketa je v dveh delih, drugi del je nadaljevanje prvega dela (torej, če ste v prvem delu nadaljevali izpolnjevanje ankete od opombe naprej  'na naslednja vprašanja odgovarjajo le tisti, ki  mobbing doživljajo kot žrtev', morate obvezno izpolniti še drugo anketo)...

http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22AEGD6MTP2
&
http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22AEG2TMMCX

Ps: Če trenutno niste v delovnem razmerju, lahko izpolnite anketo vezano na vaše prejšnjo delovno razmerje

Hvala

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.3.2010 15:08:35   
pujs666
Hej!

Lidik, kakšn link ti je dala Twetka, jz nč ne vem. A to spet vedeževanje? Kaj pa si vprašala, da praviš da je pravilno odgovorila. Dej še enkrat lik pripopajte, če me slučajno prime ;)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.3.2010 16:38:07   
lidik
pujs666 to je poslala eno stran iz FB-ja. Ni pa vedeževanje ampak je numerološki izračun. Sej je tukaj pod to temo ene par strani nazaj v enem postu napisano.

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.3.2010 17:43:18   
DIANE
Dan,

nč bom ta mesec spet malo zraven hehehe upam da drug teden v nedelo ne bo več M. Upam, da me sliši un zgori hehehe.
Kar bo bo, kej čmo zej pa že več ko 1 let čakamo na ta plusek upajmo da ga zajček prnese velikonočni.

Sm bla pr G si merim tut temperaturo že 4 mesec v torek sm dala še kri bomo pa vidl kako naprej.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.3.2010 20:36:54   
*viva*
Hejla mačke!

Pri nas se je user posted image končno poslovila, tak oda gremo v akcijo. user posted image

Smo pa danes izvedeli lepo novico, da bova z mojim dobila drugega nečaka oz. nečakinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva oba zelo vesela in upava, da se tudi midva pridruživa letos s kakim malim kričačem user posted image

Se mi zdi, da morem malo it počasi na dopust,ker preveč spet razmišljam o otroku in o zanositvi. Verjamem, da to ni preveč dobro.
Sej se mi dejansko nikamor ne mudi ampak če pa je taka močna želja... Ne vem, no. Kako druge krotite te svoje ponorele hormončke, al kaj je to?

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.3.2010 20:42:18   
twetka
Js tut srčno upam, da moje tečke nasledjo nedeljo nebo in se bo v ponedeljek pokazal na testku plusek. Malo preveč upam ne?? Samo čakam kdaj me bodo prsi začele bolet, po moje bo to jutr, ker so me prejšnji ciklus tudi na 25 dan začele kaj pa vem. Viva, hormončki tut pri meni delajo, zaradi prevelike želje in ti verjamem da je to željo res težko krotit, vsaka čast ljudem ki to zmorejo. Sej na trenutke tut meni začne po domače rečeno dol viset in si mislim, ko bo pač bo, po drugi strani bi pa želela da je do čimbolj v hitrem času. Če me bo bogec zdej uslišal mu bom hvaležna do konca življena in glede na to da sem malo opustila verovanje vanj mi bo dalo to spet novo vero.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.3.2010 20:58:59   
*viva*
Ja, res je. Tudi jaz včasih malo pozabim, pa ne traja dolgo.

Mene vsak cikel drugače začnejo bolet prsa. Zadnje čase vsakič prej user posted image Čeprav mam vseeno točen prihod. No, razen če me preseneti prej. Z zamudo skoraj težko.

Sicer pa verjamem v to, da si nas otroci zberejo ob pravem času in da takrat ko je čas takrat se nam zgodi kar je treba. no, pri enih pač zgleda se zgodi tudi to, da timer zahinavi. Na žalost.

Držim pesti twetka, da ne samo da te bodo prsa začela rahlo bolet ampak da se bo pojavilo še kaj drugega in nenazadnje user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.3.2010 21:11:31   
mladika
hojla!
ja je kr fajn u službi,sem se že kar navadila.punce,še malo pa bo naš mesecuser posted image user posted image user posted image bi pa kiro prosla če prevzame seznamček,jst bom mela bolj mal časa...witch bi ga lahko ti??
aja mene pa ta mesec od O nič ne bolijo prsi,k so me prej zmer,le kaj neki se dogajauser posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 25.3.2010 21:13:54 >

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.3.2010 21:42:58   
mateja134
Pozdravljene!

Naj se vam malo potožim. Cel teden sem že prehlajena in v grlu nimam cmoka ampak veliko jabolko, ki pa je kar boleče.  O sem po izračunmih imela v ponedeljek in ker se mi je v nedeljo že začel prehlad me zanima, če je možnost zanositve ob prehladu, ker sem nekje prebrala, da že čisto majhen prehlad prepreči zanositev. če v tem ciklusu nisem zanosla lahko sam čakam in čakam, ker je moj odšel nazaj v nemčijo na teren in sem sama ter nebo ničuser posted image ziher 1 mesec te pa še zna biti da pride domov ravno obuser posted image in konec nje gre nazaj. zdaj je bil namreč od decembra doma zaj nadalje pa ne vem kak bouser posted image user posted image čeprav sem vesela da je dobil službouser posted image .

upam da je uspelo nama in vsem vam, da bomo vidle aprila user posted image

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.3.2010 21:47:20   
twetka
viva, želim si da bi bogec slišal kar si napisala. mateja glede prehlada nimam pojma, nisem še nikjer to zasledila, tako da ti nebi znala odgovorit, kaj pa vem, tudi možno da ima prehlad kaj pri tem. Sej bodo minili ti meseci samote in bo potem tvoj spet doma pa bosta spet veselo user posted image in bo ratalo, verjemi.

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.3.2010 8:13:44   
xoxox
Dobro jutro punce!

No pa sem dočakala ta dolgo pričakovani petek. user posted image Se mi zdi, da sem še toliko bolj utrujena od vsega tega načrtovanja, razmišljanja in računanja glede user posted image . Pri nas v Ljubljani je nebo čisto črno, tako da bo verjetno kar veliko deževalo. Zelo primerno vreme za user posted image se nam obeta. user posted image

Lep dan vam želim punce in veliko veliko user posted image za lep dan.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.3.2010 8:16:39   
witch
Hej hoj user posted image
Kako smo?
user posted image
Danes pa za vas malo zdravega sadja user posted image
Glede seznama - ČE GA KATERA HOČE UREJATI GA LAHKO. Če ne, pa ga bom jaz. user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.3.2010 11:01:46   
*viva*

Dober dan!
Jaz že veselo na delu od jutra. Ta vikend sem sama, tako da bo bolj deloven pa malo uživaški user posted image

Pošiljam vam dopoldansko kavico pa rogljiček za tiste, ki so že dale nekaj vitaminov v sebe user posted image user posted image

Še malo pa se bodo začele prve user posted image  komaj čakam, da bo seznamček roza user posted image

[link=http://beta.finance-on.net/pics/cache_ka/kava,%20rogljic_SHU.1212041732.jpg][/link]

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.3.2010 11:02:54   
*viva*
oooa :(

pa mi ni uspelo prilepit slikice :(

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.3.2010 11:37:10   
witch
viva jaz si slikico shranim na računalnik, potem pa jo prenesem v shrani.si in od tam kopiram kodo. tako bi ti moglo uspeti user posted image
naša lidik pa je včeraj zvečer tako slončakala, da danes sploh ni mogla v službo user posted image kje se skrivaš? 

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.3.2010 12:10:35   
*Star*
Hehe Witch, good point, upam, da je res in da kaj rata user posted image user posted image user posted image  go lidik , go user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?