Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:16:44
|
|
|
|
witch
|
Upajmo da ga bo res Včeraj smo dobili obisk, pa je prišla ena punca, ki bo čez mesec pa pol rodila saj sem vesela za njo, ampak me je pri srčku prav zabolelo.... jaz bi tudi.... upam, da nam res uspe v tem krogu Pa še eno dobro novičko imam. Kolega in njegova žena nista mogla imeti , in jima je po umetni oploditvi uspelo sem ful vesela, da bosta proti koncu leta končno starša lidik kako si ti danes? si lepo preživela vikned? Jaz sem si zadnjič tiste besede od star ali thevenus ful vzela k sebi... ko je napisala, da naj zdaj, ko smo še samo v dvoje maksimalno uživamo s partnerejm. In res... midva vsako prosto minuto izkoristiva za naju pa ful hodiva na sprehode, izletke... ne vem kam sem prej mislila, da sva res malo časa preživela skupaj
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:27:11
|
|
|
|
lidik
|
witch super sem danes. Evo kot sem ti že tam napisala - sem spet s svojo "peš hondo" prišla, tako da sem se že malo razgibala. Ja veš sej tistih besed da je treba maksimalno uživati ko sta še v dvoje pa se le drži. Sej midva se jih itak že skoz poskušava držati, samo kaj ko ima moj takšno delo, da je cele dneve odsoten, tako da v bistvu čez teden gre zjutraj ob šestih od doma in pride potem šele kje ob šesti, ali sedmih zvečer - redke izjeme so, da pride že prej. Pa ponavadi dela tudi sobote, tako da v bistvu nama ostanejo potem samo nedelje - te pa tudi midva izkoristiva maksimalno. Takrat sva pa itak zlimana drug zraven drugega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:48:56
|
|
|
|
*Star*
|
Punce, hvala za postrežbo Kako ste? Že kaj raste v trebuščkih???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:49:39
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Punce, hvala za postrežbo Kako ste? Že kaj raste v trebuščkih??? Joj star veš kako bi ti z veseljem vse rekla da ja !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:53:02
|
|
|
|
*Star*
|
Saj vem, lidik, jaz tudi!! Upam, da bo kmalu... meni ta mesec kaže da naj bi bila princeska . Od zdaj naprej pa več ne računam Obljubim pa nič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 8:55:14
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha....ja to si pa zdaj dobro povedala ja....jaz vsakič ko se prikaže rečem, da zdaj pa nič več ne gledam kdaj bi naj bila O, niti kdaj so plodni dnevi, niti kdaj bi naj bila naslednja - sam če zdržim do takrat ko se izteče sem že kr dobra.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 9:27:24
|
|
|
|
aqua77
|
helou mikla, pa kje se ti držiš? vidim da te je povsod dost.... držim pestke, da bo april naš mesec!!! sej veš da sva se že nekaj časa nazaj zmenile, da bova skupaj v akciji tole je sam zate in za pingvinčka...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 9:38:32
|
|
|
|
Arwenko
|
ojla punce, dobro jutro...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 9:40:14
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko dobro jutro tudi tebi. Kje si se pa ti zadnje čase skrivala? Te ni bilo skoraj nič slišati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 9:51:19
|
|
|
|
miklarom
|
aqua77 - ja, ja mene je povsod polno , kaj čemo sem bla na dolgemn dopustu pa sem imela čas , no sej danes pa začnem delat, čez dobro urco štartam na šiht, tak da bom zdaj bolj malo gor, bom pa , ja itak da bo april naš, mora bit če ne pa naj gre vse k , se že tolk dolk borima da je že cajt da nama končno rata in mama pol mir
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 10:09:08
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko dobro jutro tudi tebi. Kje si se pa ti zadnje čase skrivala? Te ni bilo skoraj nič slišati. Aja, v oni temi pisala...ja bila sem na smučanju, kjer nisem nič smučala, ampak cel teden ležala z angino v postelji, zdaj bom pa malo več gor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 10:09:08
|
|
|
|
witch
|
Tudi jaz več kao ne računam če verjameš če pa ne morem, da nebi izračunala naslednje , pa seveda plodne dni in takoj pogledam kdaj bi bil pdp in na kitajsko tabelo priznam.... sem čudna
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 10:12:48
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko dobro jutro tudi tebi. Kje si se pa ti zadnje čase skrivala? Te ni bilo skoraj nič slišati. Aja, v oni temi pisala...ja bila sem na smučanju, kjer nisem nič smučala, ampak cel teden ležala z angino v postelji, zdaj bom pa malo več gor. Hi hi hi ja Arwenko jaz to vem da si bila na smučanju ja - sam včasih si se malo oglasila vmes, pa sem mislila, da potem dolgo ni bilo nobenega glasa od tebe, tako da nismo nič izvedele, ali si lahko vsaj malo se naužila snegeca - ker če se ne motim si potem proti koncu napisala d asi malo boljše in da boš menda šla malo ven pokukat. Tako da jaz upam, da si sedaj zdrava in pripravljena na to, da nalulaš en velik plus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 10:13:43
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Tudi jaz več kao ne računam če verjameš če pa ne morem, da nebi izračunala naslednje , pa seveda plodne dni in takoj pogledam kdaj bi bil pdp in na kitajsko tabelo priznam.... sem čudna Pa ne no. Nisi čudna. Ker pol itak mislim da nas je večina tu gor. Sam je pa res lepo slišati, da so še ostale takšne, ker jaz sem mislila, da sem edina ki sem tak nora na vse skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 11:05:07
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch Tudi jaz več kao ne računam če verjameš če pa ne morem, da nebi izračunala naslednje , pa seveda plodne dni in takoj pogledam kdaj bi bil pdp in na kitajsko tabelo priznam.... sem čudna Pa ne no. Nisi čudna. Ker pol itak mislim da nas je večina tu gor. Sam je pa res lepo slišati, da so še ostale takšne, ker jaz sem mislila, da sem edina ki sem tak nora na vse skupaj. Če si ti Witch čudna, smo pa vse tuki gor Vsaj jaz to vedno delam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 11:25:30
|
|
|
|
witch
|
potem pa imamo forum čudnih ste me malo potolažile. sem že mislila, da sem edina taka
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 11:58:08
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch potem pa imamo forum čudnih ste me malo potolažile. sem že mislila, da sem edina taka ha ha ha forum čudnih ta je dobra ja No witch zdaj si me pa res spravila v smeh. V glavnem ti nič ne skrbi, ker smo vse takšne. Pa sej prav, sej moramo biti pripravljene, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 13:58:59
|
|
|
|
witch
|
Saj res.... star in lidik kako sta vidve opravile izpite? sem se komaj zdaj spomnila
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 14:52:58
|
|
|
|
lidik
|
jaz še nimam rezultatov, tako da še ne vem, samo glede na to kako slabo mi je šlo, mislim da bom tako padla, da mi ne bo nič jasno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 14:55:48
|
|
|
|
mladika
|
kar se pa čudaškosti tiče,sem pa jst tut zraven,priznam namesto ko grem u trafiko po kako revijo,da bi si kupla Lady,al pa Stop,al pa kako čist x revijo,jst kopujem tiste,ki so za mamice in nosečnice,jih mam doma že za eno mini trafiko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 15:13:54
|
|
|
|
lidik
|
o kaj res? Super, potem vem kam si moram priti sposodit, če bom kaj rabla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 15:48:10
|
|
|
|
*Star*
|
Star ponosno sporoča, da je naredila izpit - timsko delo se je splačalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 17:35:21
|
|
|
|
lidik
|
*Star* čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 18:11:24
|
|
|
|
twetka
|
star čestitkeeee. Joj pupe js se prav bojim tega vikenda zdej, ker vem da bom ful slabe volje in bom imela praznike pokvarjene ko bo prišla moja presneta tečka. Ves čas že razmišljam kaj bo in sem res že malo na trnih, čeprav vem da ni veliko šans. Danes je moj 28 dan, znakov še nobenih in ne vem, malo sem panična kaj se dogaja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
VrtecSianaSe je vaš otrok hitro navadil vrtca?Da (
83%)
Ne (
17%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!