Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 19:06:04
|
|
|
|
ninchi9
|
Ojla Vidim, da imam križec v oklepaju. Grem namreč v 29. krog, tako da lahko popravite...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 21:40:41
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Dober večer in lahko noč Star, čestitke za opravljen izpit
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 21:46:41
|
|
|
|
miklarom
|
zaljubljena - aha, sem te dobila, če te ne čez dan te pa zvečer najdem gor
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 21:49:05
|
|
|
|
miklarom
|
Star - čestitke za opravljen izpit, zdaj pa še samo lep + pa bo vse
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.3.2010 22:36:38
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! dajte me na seznam kot navijačko prosim in veliko za vse, da bo mesec ves roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 7:43:46
|
|
|
|
lidik
|
twetka pa o kakšni tečki se ti pogovarjaš in o kakšnih pokvarjenih praznikih??????? Dokler ne priteče je še vedno upanje in ne zdaj že vse pokvariti s negativnim razmišljanjem, ker sej veš s tem jo lahko včasih tudi prikličemo. Tako da twetka jaz močno, močno, močno stiskam pesti za tebe, da bo in ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 7:44:53
|
|
|
|
lidik
|
zaljubljena23 kje si se nam pa ti včeraj skrivala? Sem te pogrešala, ker te ni bilo nič tukaj. miklarom hitro povej kako je bilo v službi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 7:45:48
|
|
|
|
lidik
|
sarika kaj je s tabo? kot navijačko? Kaj boš imela malo premora vmes?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:17:17
|
|
|
|
witch
|
Star za izpit sem vas prišla pozdravit. Potem pa šibam na faks. Zvečer ko pridem domov pa bom z veesljem prebrala kaj ste načvekale Lep dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:20:00
|
|
|
|
lidik
|
witch spet te ne bo? No upam, da vsaj star pride gor, in še katera druga čvekica, da bomo sploh kaj čvekale. Ker vam moram povedati, da jaz nisem ponoči skoraj nič spala - se je moj sredi noči zbudil in sem se zbudila tudi jaz - in potem sva od pol treh do petih čevekala kot navita, namesto da bi spala - ali pa vsaj druga koristnega delala. No in zdaj sem zaspana, pa brez volje do dela, čvekat se mi pa da.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:22:43
|
|
|
|
witch
|
Če spet moram iti. Pa mi ni bi z velikim veseljem raje čvekala. Jaz sem pa imela včeraj zvečer ene probleme. In tudi nisem nič spala. Taka sem kot zombi Ti si pa dobra če bi se moj sredi noči zbudil bi se v drugo stran obrnila in spala naprej ali pa kaj pametnega delala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:28:16
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro, to je za tiste, ki niste spale ponoči, da se boste zbudile...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:29:32
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Če spet moram iti. Pa mi ni bi z velikim veseljem raje čvekala. Jaz sem pa imela včeraj zvečer ene probleme. In tudi nisem nič spala. Taka sem kot zombi Ti si pa dobra če bi se moj sredi noči zbudil bi se v drugo stran obrnila in spala naprej ali pa kaj pametnega delala Ja sej sem obrnila na drugo stran, samo kaj ko potem pa nisem mogla nazaj zaspat in sva začela čvekati. Ej ti sploh ne veš koliko se ima človek sredi noči za zmenit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:30:16
|
|
|
|
lidik
|
aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 8:43:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. za ta pravo bi mogla pa na obalo prit....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:01:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: lidik aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:44:09
|
|
|
|
*Star*
|
čvekica Star se javlja na dolžnost Hvala punce za vse čestitke! Tudi jaz pravim da sam še en + manjka pa bo popolno Twetka, kaj nisi dojela da tko hitr obupavat pa slabe volje ti pa res ne dovolimo tukaj na forumu čudakinj ane lidik! Punca moja glavo gor, če ne zmoreš sama, ti jo pa me pomagamo v luft dvignit!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:44:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: lidik aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam. no pol sva pa že dve...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:45:49
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: lidik aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam. hahahahahahaha ta je pa debela - in iskrena pa še resnična
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:55:20
|
|
|
|
mladika
|
mladika se javlja na dolžnost!!!!! ti kar pridi lidik k meni ko boš kej rabla ni panike!!kak je pa u službi...hmmm,kaj nej rečem,sej delo ni težko,pa je fajn,sam kar se pa mojga urnika tiče,brrrr...nikoli ne vem kdaj bom delala,še en dan prej ne vem kdaj morm it delat,ampak morm čakat na klic,da me pokličejo kdaj naj pridm jst pa si čisto nič ne morem splanirat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:57:40
|
|
|
|
lidik
|
ja twetika točno tako kot ti je *Star* napisala. Tako da če boš imela slučajno kdaj kakšne pomisleke, da bi obupala, samo pomisli na to, da se ti bodo forumašice RR narisale pred vrata in ti ne bodo dale mira, dokler ne boš začela pozitivno razmišljati - zdaj pa presodi kaj je boljše. Jaz bi se za pozitivno že vnaprej odločila, ker sej veš toliko "babnic" na kupu, znamo biti prav nadležne - ampak seveda vse v dobro tvojega razmišljanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 9:58:18
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: lidik aqua77 uau, hvala za budnico. Veš kako prav bi mi zdajle prišla "ta resnična". jaz ti lahko ponudim samo ta virtualno. za ta pravo bi mogla pa na obalo prit.... hja kaj naj rečem no. Mi pošlješ ene lušte, pa se nekako spijaznim da ne gre še zdajle - mogoče potem v času malice, mi ti že daš druge lušte - priti na obalo. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa pridem takoj !!!!!!!!!!!!!!!! Sam ko ne morem, sem v službi, pa moram se vsaj delati da delam. hahahahahahaha ta je pa debela - in iskrena pa še resnična Ha ha ha, *Star* se nama pridružiš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 10:00:34
|
|
|
|
lidik
|
Punce no zdaj pa ste pridne - vidim da se vaš je že veliko čvekic javilo na dolžnost, torej prosim nadaljujte v tem stilu. Dejmo witch veliko dela, ko nas bo mogla zvečer vse brati. Ok, mladika, pridem na kakšno "revija party" . Hmmm če pa niti dan prej ne veš kako boš delala ti pa verjame, da to ni luštno. NO pa vsaj to veš da dlje kot do 17-ih ne moreš delati. Sem te kaj potolažila?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 10:04:09
|
|
|
|
mladika
|
hmmm...bolj švoh,no bo že,bom mogla mal reda narest za ta svoj urnik,res k mi gre že na k****,ker dans sploh ne vem a bom šla delat al ne...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.3.2010 10:04:57
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika hmmm...bolj švoh,no bo že,bom mogla mal reda narest za ta svoj urnik,res k mi gre že na k****,ker dans sploh ne vem a bom šla delat al ne... a res? Do kdaj te pa bi naj poklicali? Kaj tvoj ima zjutraj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
velika nočLelly28 RRAli boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?klasično (
41%)
malce drugače (
53%)
ne vem še (
6%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!