|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
26.3.2010 12:18:34   
mateja134
Pozdravljene!

twetka jaz pa upam, da se tvoje besede uresničijo in da mi ta samota čim prej mineuser posted image

lp

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.3.2010 13:49:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

viva jaz si slikico shranim na računalnik, potem pa jo prenesem v shrani.si in od tam kopiram kodo. tako bi ti moglo uspeti user posted image
naša lidik pa je včeraj zvečer tako slončakala, da danes sploh ni mogla v službo user posted image kje se skrivaš? 

witch ne res nisem mogla danes v službo, samo ne zaradi user posted image . Smo imeli pač en bolj tragičen dogodek v družini danes, tako da sem šele sedaj prišla do računalnika.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.3.2010 13:52:36   
zaljubljena23
Jaz tudi prepustim vlogo urejanja seznama kar witch..user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.3.2010 13:57:14   
lidik
witch jaz sem tudi za to, da ti urejaš seznam. Samo veš kaj ti pa dajem en nasvet oz. bolj kot ne ukaz: barvaj samo roza!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.3.2010 14:05:28   
zaljubljena23
lidik, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.3.2010 14:10:28   
lidik
sej res punce, a je katera tu od vas že kdaj delala ovulacijske teste. Ker meni ni bilo nič jasno - zdaj jih namreč delam prvi krog. V sredo sem ga delala in mi je pokazalo rahlo drugo črtico, včeraj pa ponovim in ne pokaže nič, oz. samo kontrolno črtico. ko sem  pa brala navodila pa piše, da bi kao naj bila druga črtica veliko bolj močna kot kontrolna ,ampak moja v sredo je bila takšna kot kontrolna, nič bolj močna. Zdaj pa ne vem, ali to pomeni, da je O že bila, ali kako? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
26.3.2010 14:29:04   
*Star*
lidik, mogoče je pa še ni bilo.
Jaz imam danes še vedno sluz, pa poglej, kateri dan cikla je že...

Moj je šel pa po izvide spermiograma. Upam, da so dobri.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.3.2010 14:46:12   
twetka
Pri meni tut danes neki čudnega dogaja, po izračunih bi naj O že imela pa sem spet opazila malo sluzi pa boli me grozno in že malo sumim na kako vnetje, ne vem čist take bolečine so kot pa da bi mogla dobit menstro, za kar je pa še prehitro 9 dni. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.3.2010 14:48:05   
lidik
O *Star* kaj danes je že dobil izvide? No jaz močno močno močno stiskam pesti, da bodo izvidi super vredu. Sicer pa kako drugače pa bi naj bilo, če je pa april naš mesec za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vseeno poročaj kaj bo izvedel. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.3.2010 14:51:50   
lidik
twetka za tebe pa držim pesti, da tole pomeni da je vsaj eden user posted image prispel na pravo mesto, in bo čez 9 dni obarval tisto čarobno palčko v user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 26.3.2010 14:52:02 >

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.3.2010 15:06:17   
witch
lidik pa veš, da mi je prišel en preblisk, da se je pri vas nekaj zgodilo, zato pa te ni gor. user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo vse uredilo (če se le da).
Drage moje, jaz bi vas vse že v marcu roza pobarvala user posted image ok bom prevzela seznamček in upam, da bo res roza
Hm glede testov pa nimam pojma. Mogoče je pa bila tisto v sredo O. user posted image ne vem...
star držim pesti, da je s plavalčki vse ok user posted image user posted image user posted image
twetka user posted image user posted image user posted image user posted image da je O in da bo en plavalček našel pravo mesto user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.3.2010 15:20:07   
twetka
Hvala pupe, držite pestke da v nedeljo moje tečke nebo in da je nebo 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.3.2010 15:24:13   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1.krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
user posted image 5.4. mladika (6.krog)
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog)
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (x.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, Arwenko
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.3.2010 15:36:54   
*Star*
Evo, se javljam z najnovejšimi info user posted image
Itak ti samo dajo izvide, tako da je samo to dobil, mora it k osebnemu zdr. da mu razloži. Se ga je pa baje usmilila in mu je rekla da je lahko brez skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.3.2010 15:48:46   
twetka
Star, super novička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.3.2010 15:49:04   
lidik
O poglej, poglej kdo je prišel gor pogledat. Witch pa kje si bila???? user posted image user posted image user posted image
Glede seznamčka pa super, da ga boš ti prevzela, pa upam da bo res veliko bolj roza kot je bil oz. je marčevski. Ej pa naj ti še nekaj povem - sem pravkar nabrala regrat, zdaj pa samo še skuham jajčka, počakam na user posted image  in potem v napad - najprej nad regratom, potem še nad njim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.3.2010 15:50:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Evo, se javljam z najnovejšimi info user posted image
Itak ti samo dajo izvide, tako da je samo to dobil, mora it k osebnemu zdr. da mu razloži. Se ga je pa baje usmilila in mu je rekla da je lahko brez skrbi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no super, zdaj boš videla ko sta sigurna da je vse vredu bo sigurno ta mesec se prikazal user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.3.2010 16:37:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image še ena, ki pričakuje user posted image  user posted image v mesecu aprilu user posted image user posted image user posted image na svetovni dan Zemlje user posted image
22.4.2010user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
26.3.2010 18:05:45   
witch
star super novičke user posted image user posted image
lidik jaz imam že dva dni pravo norišnico. cel dan sem na nogah, pa 1000 opravkov. zvečer pa pred deseto mrtva padem v posteljo. pa po mojem me še ta spomladanska utrujenost daje in je katastrofa. user posted image
jaz sem se že najedla solatke user posted image upam, da vama bo (je) teknilo user posted image user posted image user posted image akcijo na dragega pa še nisem izvedla. bo... pozneje user posted image
anonima user posted image bove pa skupaj lulale user posted image in upam, da obe prilulave velik + user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.3.2010 18:44:00   
zaljubljena23
star, super novička user posted image user posted image user posted image

lidik, jaz še nisem imela izkušenj z O testi, bom pa v tem ciklu porbala z njimi...

twetka, držim pesti, da tečke ne bo

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.3.2010 7:21:53   
lidik
punce moje dobro jutro!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
27.3.2010 7:41:24   
Bejli
Dobro jutro pupe moje!

Sem vas malo zanemarjala in se opravičujem, ampka so potekale priprave na poroko. Danes pa je prišel ta dan ko se poročimuser posted image . Vse skupaj se začne ob 14 uri tako da še imam malo časa da poklepetam z vami potem pa me cel dan ni in noč, pa mogoče še celo nočuser posted image ,...
na medene tedne greva pa julija. Zdaj ne, ker grem na operacijo in da se ne bi prehladila,...bova pa na medenih tednih naredila user posted image user posted image , tako da bomo prišli 4-je nazaj user posted image .
Po teh kon.tabletk me pa tako bolijo prsi da so kot kamen, še za premikat mi ni tako me bolijo,...moj je pa navdušen ko imam tako čvrsteuser posted image .

Punce lep dan,...user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.3.2010 7:53:22   
witch
Bejli želim ti izjemno lep dan user posted image uživaj in počuti se kot princeska user posted image naj vreme zdrži, in da bo vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image
lidik jutro tudi tebi user posted image hvala za vitaminčke user posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.3.2010 8:51:43   
latka
Bejli, želim ti, da ta najlepši dan preživiš kot prava princesa!To je tvoj dan!
Iskrene čestitke, pa veliko lepih in nešteto skupnih dni vama želim!user posted image user posted image

user posted image user posted image pa bosta prišla še prej, kot bi sploh pomislila!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.3.2010 10:26:17   
witch
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
user posted image 5.4. mladika (6.krog)
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog)
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (x.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, Arwenko
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?