Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 13:49:27
|
|
|
|
lidik
|
pika555 malo???? Ti temu praviš malo???? Veš kaj, mislim da nas že kr zelo meče. Pa sej prav tako. Se pa men tud ne da biti več v službi in ko sam pomislim kak dolgo še - ok, raje ne pomislim. Mi je pa ravno danes ena sodelavka tukaj ko jamra tak da bog pomagaj - zrihtala še vsaj dve če ne kr vse tri delovne sobote v aprilu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 14:17:56
|
|
|
|
witch
|
regrat nabran in opran zdaj pa komaj čakam večer da ga pojem mene pa danes naprej boli v jajčnikih, pa bradavice imam neke občutljive. In vse bolj se nagibam v to smer, da se mojemu ciklu meša in da imam O. Ker po izračunih bi jo mogla imeti čez 14 dni. Ne vem...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 14:21:10
|
|
|
|
lidik
|
witch mogoče pa je to O. Potem pa po večerji - torej po regratu, jajčkah, pivu naj sledi še .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 14:26:52
|
|
|
|
witch
|
saj se trudiva sem mojemu rekla, ko se bo počutil dobro, pa imel energijo za naj pove. In pride včeraj, cel smrkav, da on ima dost čakanja da bo boljše zdaj pa morava nadoknaditi izgubljene dni lidik ti pa si tudi v času O tudi vidva lepo hehe jutri pa bodo poročali o potresu v Sloveniji tak da punce to sve krive jaz in lidik
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 14:32:44
|
|
|
|
lidik
|
Ja sej tudi moj se je spravil malo k sebi. Je tudi danes zjutraj predno sva šla v službo mi rekel, da danes zvečer se pa naj pripravim na , da ne bom slučajno rekla da sem utrujena, ali pa karkoli drugega. Ha ha ha tale o potresu je pa dobra ja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 14:34:30
|
|
|
|
witch
|
bravo za tvojega tak da se pripravi O pa morata 1000% izkoristiti jaz pa držim pesti, da vama uspe spijta si eno pivo, pa bo akcija še boljša
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 15:23:35
|
|
|
|
lidik
|
Ha ha ha...Ja pivo lahko pa pri nama samo moj pije, če hočemo da je akcija. Ker jaz in alkohol ne gremo skupaj in če spijem eno pivo, lahko samo še padem v posteljo in zaspim. Hmmmm ej veš kaj, sej res, bom šla zdajle sproti po brezalkoholnega v trgovino.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 15:58:24
|
|
|
|
*Star*
|
Čvekice moje jaz mam tud danes ali jutri ovulacijo (se ne zanašam čist točno na izračune). Tko da ja.. danes verjetno ne bo veselo, je bilo pa zato včeraj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 17:23:08
|
|
|
|
Bejli
|
Dober dan punce! Vidim da ste imele kar nekaj skušnjav- od sadne solate, ritk,... Sem veliko zamudila. Tudi jaz bi vam prilimala kakšno slikco pa ne znam . Pa saj ni važno- važno je da sem tukaj prisebna in prisotna a ne? In veste kaj mi je danes moja predraga sestra rekla? V mesecu aprilu grem na operacijo. In po operaciji je prve 3 mesece velika verjetnost za splav in da naj se kar sprijaznim s tem da potem ko bo prišlo do tega da ne bom presenečena Mislim nisem vedela s katere strani bi jo mahnila. Pa saj ni važno, želim vam lep preostanek dneva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 17:52:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
miklarom, hvala za jajčka...JIh zdaj potrebujem star, jaz sem mojemu lani pripravila tabico z napisom baby on board in testek zraven...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 18:10:01
|
|
|
|
twetka
|
js pa mislim, da če bo pri nas zamujala tečka, da boma oba tolk na trnih in boma kr skup testirala, tako da nebom mela možnosti presenečenja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 18:23:22
|
|
|
|
witch
|
mmmmmmmmm kak je bila dobra solata najedla sem se ko slon... bom eksplodirala Bejli - ah pusti sestro. Bodi optimistična. Uspelo vama bo in pikico boš čez 9 mesecev dobila v naročje kako so lahko eni tako zlobni... uuu star in lidik pa sta v največji akciji za obe, da se bo semenčece napotila tja kamor se mora jaz pa nima pojma kaj se dogaja z mano, pa bolečino v jajčnikih, tak da bom imela plodne dni od danes pa vse do 22. hihihi bi rada videla kako dolgo bova zdržala v takem malo hujšem tempu saj ne da bi bilo hudo... ampak včasih pač ne gre
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 18:25:58
|
|
|
|
twetka
|
Witch pol mama midve danes isto večerjo js se bom tut čez pol ure napokala regrada.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 18:53:31
|
|
|
|
Bejli
|
Witch hvala ti,....saj verjamem da bom čez devet mesecev imela v naročju svojega ,... Tudi jaz sem pravkar jedla regrat, zdaj pa tri kroge okoli hiše(če verjameš)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 19:03:54
|
|
|
|
twetka
|
hehehe js bi tut mogla kak krog okol hiše naredit. Nisem zdržala sem navalila kot še nebi nič dans jedla. Sam je zanimivo, včasih videt nisem mogla, kr na bruhanje mi je šlo ko sem kakršno koli solato vidla ko so moji veselo jedli, zdej pa ja ni obroka brez solate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 19:35:55
|
|
|
|
Bejli
|
Jst sem vedno rada jedla solato, nisem pa nikoli marala paradižnika. In tudi zdaj ga ne jem.Ko sem bila majhna sem videla mojo mami kako je paradižnik in sem rekla če mi da malo, seveda mi je dala. Meni pa je bil tako blek okus da sem ga šla špukat čez balkon(seveda ni lepo ampak takrat sem bila stara ene 5 let)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 21:02:11
|
|
|
|
xoxox
|
Hahaha Bejli... Jaz tudi obožujem solato, ampak paradižnika pa ne spravim dol. Baje, da ti lahko povzroči, da začneš imeti rad hrano, ki jo prej nisi maral. Bomo vidli. Bi bila pripravljena cel paradižnik zmazat, če bi le zagledala aprila. Ste mi pa dale skomine s temle regradom. Samo ga bomo raje jutri. Danes je na vrsti . Se bliža O.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 21:06:53
|
|
|
|
mladika
|
ojla pupike!!jst se opravičujem ker me ni blo nič gor,sam od zdaj naprej bo tko,ker sem danes začela delat preko študentskega servisa sam nič bat,spremlala vas bom pa še zmeri redno!!!namreč tam kjer delam ni neta domu pa pridem šele 17.30,tko da sej veste,pol pa ne morš kuj računalnika ukupirat.sej po en stran še bolš da ga nimajo,ker če ne bi me lahk pol plačeval sam za "čepenje" na RR-ju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 21:41:38
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla punce, vas berem in navijam, jaz delam test zadnja v marcu, drugače pa se vam pridružim, pa samo tolko, da ostanem na tekočem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 5:52:04
|
|
|
|
lidik
|
hej mladika, povej kako je v službi? Sem čakala, da mi kaj sporočiš. kaj imate dobrega vinčeka?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 5:53:20
|
|
|
|
lidik
|
ja pri meni bo pa res zdaj te dni O, včeraj so mi ovulacijski testi pokazali takšno rahlo črtico, tako da danes ponovim še en testek in če bo črtica močnejša kot kontrolna je to to. Jupi. Zdaj samo še akcija in . Witch in *Star* je že kaj novičk o kakšnih potresih po sloveniji?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 7:15:08
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce Kavico z rogljičkom za vas Hm o potresu še nisem brala tak da bosta mogla danes akcijo ponoviti Mene pa spet nekaj v spodnjem delu trebuha boli. Mi je pa čudno, če bi bila O, bi verjetno imela tudi sluz. Zdaj pa o njej ni ne duha ne sluha. Nimam pojma kaj je ta bolečina. Sem premišljevala, če ni kaj z mehurjem narobe. Ampak me ne peče in boli ko grem na wc. Nimam pojma...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 7:50:40
|
|
|
|
lidik
|
witch njami. Hvala za zajtrk. Veš kaj tud mene špika v jajčnikih, tako da sem že po tem sklepala da imam O, in potem ko sem včeraj test delala, se je videlo, da imam prav, da bo O kmalu, in ti povem, da tudi pri meni ni nobene sluzi. Tako da če bi se po sluzi ravnala, potem O sploh ne bi imela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 8:39:37
|
|
|
|
*Star*
|
Pri nama ni bilo potresa.. žal Danes me pa tako grozno boli spodnji del trebuha... ne vem, zgleda da je pri meni tudi ovulacija malo kasneje kot bi morala bit. Se več ne zanašam na izračune Treba slončkat vedno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 25.3.2010 12:02:50
|
|
|
|
witch
|
no te pa smo vse z istimi težavami. hja midva sva decembra in januarja po mojem 100% falila O in plodne dni. Februarja sva intenzivno slončkala samo okrog plodnih dni, prej pa.. saj veste kako je včasih. Zdaj sem pa rekla, skozi cel cikel približno isto. Ker kot je rekla star, pri teh izračunih nikoli ne veš.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?