|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
24.3.2010 13:49:27   
lidik
pika555 malo???? Ti temu praviš malo???? Veš kaj, mislim da nas že kr zelo meče. Pa sej prav tako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa men tud ne da biti več v službi in ko sam pomislim kak dolgo še - ok, raje ne pomislim. Mi je pa ravno danes ena sodelavka tukaj ko jamra tak da bog pomagaj - zrihtala še vsaj dve če ne kr vse tri delovne sobote v aprilu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.3.2010 14:17:56   
witch
regrat nabran in opran user posted image zdaj pa komaj čakam večer da ga pojem user posted image
mene pa danes naprej boli v jajčnikih, pa bradavice imam neke občutljive. In vse bolj se nagibam v to smer, da se mojemu ciklu meša in da imam O. Ker po izračunih bi jo mogla imeti čez 14 dni. Ne vem...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.3.2010 14:21:10   
lidik
witch mogoče pa je to O. Potem pa po večerji - torej po regratu, jajčkah, pivu naj sledi še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.3.2010 14:26:52   
witch
saj se trudiva user posted image sem mojemu rekla, ko se bo počutil dobro, pa imel energijo za user posted image naj pove. In pride včeraj, cel smrkav, da on ima dost čakanja da bo boljše user posted image zdaj pa morava nadoknaditi izgubljene dni user posted image user posted image
lidik ti pa si tudi v času O user posted image tudi vidva lepo user posted image
hehe jutri pa bodo poročali o potresu v Sloveniji user posted image user posted image user posted image tak da punce to sve krive jaz in lidik user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.3.2010 14:32:44   
lidik
Ja sej tudi moj se je spravil malo k sebi. Je tudi danes zjutraj predno sva šla v službo mi rekel, da danes zvečer se pa naj pripravim na user posted image , da ne bom slučajno rekla da sem utrujena, ali pa karkoli drugega. user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha tale o potresu je pa dobra ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.3.2010 14:34:30   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojega user posted image tak da se pripravi user posted image O pa morata 1000% izkoristiti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa držim pesti, da vama uspe user posted image spijta si eno pivo, pa bo akcija še boljša user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.3.2010 15:23:35   
lidik
Ha ha ha...Ja pivo lahko pa pri nama samo moj pije, če hočemo da je akcija. Ker jaz in alkohol ne gremo skupaj in če spijem eno pivo, lahko samo še padem v posteljo in zaspim. Hmmmm ej veš kaj, sej res, bom šla zdajle sproti po brezalkoholnega v trgovino. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.3.2010 15:58:24   
*Star*
Čvekice moje jaz mam tud danes ali jutri ovulacijo (se ne zanašam čist točno na izračune).
Tko da ja.. danes verjetno ne bo veselo, je bilo pa zato včeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.3.2010 17:23:08   
Bejli
Dober dan punce!

Vidim da ste imele kar nekaj skušnjav- od sadne solate, ritk,...user posted image
Sem veliko zamudila. Tudi jaz bi vam prilimala kakšno slikco pa ne znamuser posted image . Pa saj ni važno- važno je da sem tukaj prisebna in prisotna a ne?user posted image

In veste kaj mi je danes moja predraga sestra rekla? V mesecu aprilu grem na operacijo. In po operaciji je prve 3 mesece velika verjetnost za splav in da naj se kar sprijaznim s tem da potem ko bo prišlo do tega da ne bom presenečenauser posted image

Mislim nisem vedela s katere strani bi jo mahnila.

Pa saj ni važno, želim vam lep preostanek dneva.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.3.2010 17:52:56   
zaljubljena23
miklarom, hvala za jajčka...JIh zdaj potrebujemuser posted image user posted image user posted image

star, jaz sem mojemu lani pripravila tabico z napisom baby on board in testek zraven...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.3.2010 18:10:01   
twetka
js pa mislim, da če bo pri nas zamujala tečka, da boma oba tolk na trnih in boma kr skup testirala, tako da nebom mela možnosti presenečenja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.3.2010 18:23:22   
witch
mmmmmmmmm kak je bila dobra solata user posted image najedla sem se ko slon... bom eksplodirala user posted image
Bejli - ah pusti sestro. Bodi optimistična. Uspelo vama bo in pikico boš čez 9 mesecev dobila v naročje user posted image user posted image user posted image kako so lahko eni tako zlobni... 
uuu star in lidik pa sta v največji akciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe, da se bo semenčece napotila tja kamor se mora user posted image
jaz pa nima pojma kaj se dogaja z mano, pa bolečino v jajčnikih, tak da bom imela plodne dni od danes pa vse do 22. user posted image hihihi bi rada videla kako dolgo bova zdržala v takem malo hujšem tempu user posted image saj ne da bi bilo hudo... ampak včasih pač ne gre user posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.3.2010 18:25:58   
twetka
Witch pol mama midve danes isto večerjo user posted image user posted image user posted image js se bom tut čez pol ure napokala regrada. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.3.2010 18:53:31   
Bejli
Witch hvala ti,....saj verjamem da bom čez devet mesecev imela v naročju svojega user posted image ,...user posted image

Tudi jaz sem pravkar jedla regrat, zdaj pa tri kroge okoli hiše(če verjameš)user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.3.2010 19:03:54   
twetka
hehehe js bi tut mogla kak krog okol hiše naredit. Nisem zdržala sem navalila kot še nebi nič dans jedla. Sam je zanimivo, včasih videt nisem mogla, kr na bruhanje mi je šlo ko sem kakršno koli solato vidla ko so moji veselo jedli, zdej pa ja ni obroka brez solate. 

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.3.2010 19:35:55   
Bejli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem vedno rada jedla solato, nisem pa nikoli marala paradižnika. In tudi zdaj ga ne jem.Ko sem bila majhna sem videla mojo mami kako je paradižnik in sem rekla če mi da malo, seveda mi je dala. Meni pa je bil tako blek okus da sem ga šla špukat čez balkon(seveda ni lepo ampak takrat sem bila stara ene 5 let)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.3.2010 21:02:11   
xoxox
Hahaha Bejli... user posted image Jaz tudi obožujem solato, ampak paradižnika pa ne spravim dol. Baje, da ti user posted image lahko povzroči, da začneš imeti rad hrano, ki jo prej nisi maral. Bomo vidli. Bi bila pripravljena cel paradižnik zmazat, če bi le zagledala user posted image aprila. user posted image

Ste mi pa dale skomine s temle regradom. Samo ga bomo raje jutri. Danes je na vrsti user posted image . Se bliža O. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.3.2010 21:06:53   
mladika
ojla pupike!!jst se opravičujem ker me ni blo nič gor,sam od zdaj naprej bo tko,ker sem danes začela delat preko študentskega servisauser posted image sam nič bat,spremlala vas bom pa še zmeri redno!!!namreč tam kjer delam ni netauser posted image  domu pa pridem šele 17.30,tko da sej veste,pol pa ne morš kuj računalnika ukupirat.sej po en stran še bolš da ga nimajo,ker če ne bi me lahk pol plačeval sam za "čepenje" na RR-juuser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.3.2010 21:41:38   
Arwenko
Ojla punce, vas berem in navijam, jaz delam test zadnja v marcu, drugače pa se vam pridružim, pa samo tolko, da ostanem na tekočem. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.3.2010 5:52:04   
lidik
hej mladika, povej kako je v službi? Sem čakala, da mi kaj sporočiš. user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj imate dobrega vinčeka? user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.3.2010 5:53:20   
lidik
ja pri meni bo pa res zdaj te dni O, včeraj so mi ovulacijski testi pokazali takšno rahlo črtico, tako da danes ponovim še en testek in če bo črtica močnejša kot kontrolna je to to. Jupi. Zdaj samo še akcija in user posted image . Witch in *Star* je že kaj novičk o kakšnih potresih po sloveniji? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.3.2010 7:15:08   
witch
Jutro punce user posted image
user posted image
Kavico z rogljičkom za vas user posted image
Hm o potresu še nisem brala user posted image tak da bosta mogla danes akcijo ponoviti user posted image
Mene pa spet nekaj v spodnjem delu trebuha boli. Mi je pa čudno, če bi bila O, bi verjetno imela tudi sluz. Zdaj pa o njej ni ne duha ne sluha. Nimam pojma kaj je ta bolečina. Sem premišljevala, če ni kaj z mehurjem narobe. Ampak me ne peče in boli ko grem na wc. user posted image Nimam pojma...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.3.2010 7:50:40   
lidik
witch njami. Hvala za zajtrk. Veš kaj tud mene špika v jajčnikih, tako da sem že po tem sklepala da imam O, in potem ko sem včeraj test delala, se je videlo, da imam prav, da bo O kmalu, in ti povem, da tudi pri meni ni nobene sluzi. Tako da če bi se po sluzi ravnala, potem O sploh ne bi imela. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.3.2010 8:39:37   
*Star*
Pri nama ni bilo potresa.. žal user posted image
Danes me pa tako grozno boli spodnji del trebuha... ne vem, zgleda da je pri meni tudi ovulacija malo kasneje kot bi morala bit. Se več ne zanašam na izračune user posted image  Treba slončkat vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.3.2010 12:02:50   
witch
no te pa smo vse z istimi težavami. hja midva sva decembra in januarja po mojem 100% falila O in plodne dni. Februarja sva intenzivno slončkala samo okrog plodnih dni, prej pa.. saj veste kako je včasih. Zdaj sem pa rekla, skozi cel cikel približno isto. Ker kot je rekla star, pri teh izračunih nikoli ne veš.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?