Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:12:45
|
|
|
|
miklarom
|
LIDIK- EVo TI ENO SEKSI RITKO
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:12:57
|
|
|
|
witch
|
Evo mene hvala za čestitke jaz pa delam danes. Imamo podjetje doma in pomagam. Potem pa ko so izpiti ne delam nič. Včasih ni dela. Zdaj mam pa eno pavzo ker čakam, da mi naredijo, da lahko nadaljujem. Imamo pravi tekoči trak
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:18:20
|
|
|
|
*Star*
|
Oj, punčke moje hvala za vse kavice, posladke, seksi ritke lidik, malo je gužva, ampak si moram utrgat čas, da vas pridem pogleda Že nekaj časa vas hočem vprašat, kako boste svojim srčkom povedale, da ste noseče? Jaz sem si zamislila podobno kot portorož - da bi mu dala copatke v škatlico... ali pa da bi na testek dala belo pentljico in ko bi odprl škatlico, bi ga čakalo najlepše darilo... Nekako nebi tako naredila, da bi skupaj testek delala, ampak, da bi mu jaz povedala, da sliši iz mojih ust Kaj ve pravite?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:28:49
|
|
|
|
lidik
|
twetka hvala. Že grem v akcijo. Ha ha ha kako se človek spremeni. Iz tega da nisem nikoli verjela v te stvari in sem vedno govorila, da jaz pa že ne bom to pisala in hodla k vedeževalkam - se mi zdi, da sem zdaj najbolj aktivna na tem področju. Hja, ne pravijo zastonj, da: "nikoli ne reci nikoli".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:29:31
|
|
|
|
lidik
|
mikloram zdaj se mi pa za računalnikom sline cedijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 9:30:24
|
|
|
|
lidik
|
witch pridna punca. A zato te ni nič na klepetek in kavico k nam gor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:00:42
|
|
|
|
witch
|
hvala vam za kavico, sadje in te grehe, ki me vlečejo v skušnjavo ldik takoj ko imam malo pavze priletim gor pri nas dela nikoli ne zmanjka Zdaj grem pa regrat nabirat sva jedla 2 dni motovilec z jajčki, zdaj bo pa 2 dni regrat z jajčki kako mu bom povedala... hm nimam pojma. po mojem bo v solzah priletela iz kopalnice Sem pa imela namen staršem (decembra) dati pod smrekico pismo in v nejem zapisati da bosta dobila vnuka. Potem sem mislila dati mamici za materinski dan pismo, v keterem bi pisalo da bo babica. Zdaj pa nimam idej. Ima aprila rojstni dan, ampak en teden prej kot bom jaz delala test.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:07:11
|
|
|
|
lidik
|
witch pridna pridna. Hi hi hi, kaj ti še kakšno skušnjavo pošljem? O njami regrat - to sem jaz včeraj za večerjo naredila. Ker drugače že ne vem več kako naj prikrivam, da namerno toliko jajčk pojem. So me začeli čudno gledati je pa treba drugače ideje dobit. Hmmm kako mu bom jaz povedala. Sej verjetno me bo že iz kopalnice slišal - al pa tud ne. Kaj pa vem. Nimam nobenih idej za povedat niti staršem niti tastu in tašči niti ne mojemu. Bom verjetno se zadnji trenutek odločila. Evo witch:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:14:20
|
|
|
|
witch
|
tralalala res me vlečete tja kamor me nebi smeli ne vem če zdržim do večera z regratom me res napeljuješ daj povej mi... ti vsak dan poješ 1 jajčko? Ker jaz včasih kak dan izpustim. To ne mislim v hrani (palačinke, pecivo) ampak samo jajce. Jih pa tudi fant je
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:19:25
|
|
|
|
lidik
|
ne ne pojem čisto vsak dan. Je pa res, da jih ta mesec občutno jem več kot ponavadi. Ker ponavadi sem pojedla kaj pa vem 1 jajce na mesec mogoče - pa še to včasih ne. Zdaj pa lahko rečem, da vsaj vsak drugi dan pojem kakšno jajčko. In glede na očitno razliko si lahko misliš da me čudno gledajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:23:33
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik mikloram zdaj se mi pa za računalnikom sline cedijo. hiter jo zgrabi, lej kak je lepo čvrsta
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:25:22
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: lidik mikloram zdaj se mi pa za računalnikom sline cedijo. ha ha ha....ja sej zdajle si lahko privoščim ko vem da me moj ne bo dobil Drugače bi bil mogoče malo jezen, če bi me videl. hiter jo zgrabi, lej kak je lepo čvrsta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 10:31:38
|
|
|
|
miklarom
|
evo babnice, pošiljam vam za bolšjšo rast foliklov za vsako ena jajčka..... pa kokoška, ki jih vsak dan lepo znese...... in pa še pivce...... tak zdaj imate pa vse, , lepa postrežba in uživajte....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:01:23
|
|
|
|
*Star*
|
Tole pa je postrežba meseca Joj lidik, si mi res lušte nardila s tisto solatko z regratom in jajčki mmmmmmmmmmmmmm Jaz pa lačna pa v službi, bi blo fajn, če bi lahko kar z ekrana dol pobrala, sam ne vem pa, kako bi moj reagiru če bi tele lepotce vn pobrala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:10:09
|
|
|
|
*Star*
|
Punce, kje pa ste, zdej ko bi pa jaz čvekala pa nikjer nobene Jaz pa sem včeraj zvončke nabirala in kronce, in so bli tkoooo lepi, še mami in oči sta bla čist navdušena ko sta prišla zvečer iz službe.. mi je blo prav toplo pri srcu. Lepše vreme res vpliva na počutje. Danes grem v lov za novimi, da si jih v službo prinesem da ne gledam samo tega monitorja Aprilček se bliža, upam, da ga bomo čim bolj roza obarvale.. navijam in upam za čisto vsako izmed nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:11:36
|
|
|
|
pilotina
|
punce navijam za čimveč pluskov prosim dejte me med navijačice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:16:53
|
|
|
|
witch
|
uuuu zvončki midva sva jih pa prejšnji teden nabirala. ta vikned pa teloh jaz pa vse to nosim na grobove. da dlje časa živijo jaz sem v tem sončkatem vremenu čisto nora. samo zunaj bi bila v petek gremo počasi na vrt solatke sejat in komaj čakam zdaj pa dokončam kosilo, potem pa na sprehod in na lov za regratom njami bo dober jaz tudi komaj čakam april, da bomo roza barvali navijam pa za vsako posebej
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:39:52
|
|
|
|
lidik
|
ha ha miklarom zdaj si nam pa dala zaloge za kar nekaj časa, tak da če pa zdaj ne bo uspelo, pol pa tud ne vem no.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:42:58
|
|
|
|
lidik
|
*Star* jaz sem tukaj in bi tudi čvekala. Sem bila pa zdajle malo zunaj na sončku. Je bilo tako luštno, da sploh ne bi prišla več nazaj, ampak bi kr zunaj ostala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 11:50:10
|
|
|
|
pujs666
|
Živjo! Sem predolgo vztrajala pri Marcu. Zdaj pa je zadnji čas, da se pofočkam tule. In sicer 6. krog, je pa vsekakor ne pričakujem 14.4.2010. Upam da bo tale povezava pujs666 in 6.krog kj blagodejno vplivala na najin plus. Vsem pa želim, da bi teli velikonočni zajčki vplivali na vse nas in da bi seznam obarvali roza. Roza jajčki so pa ja najlepši ;))))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 12:00:13
|
|
|
|
twetka
|
Js samo upam, da mi nebo treba it v Maj. Tolk sem že not padla, da že kr malo nora postajam in se pogovarjam s svojimi jajčniki, da morejo bit pridni ta mesec. To čakanje me kr malo ubija, sem bla do danes mirna, zdej pa spet živčki delajo, ker me zanima a se bo ulila na točen datum, glede na to da smo bili ta mesec ful ful pridni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 13:31:44
|
|
|
|
pinkalonca
|
ojej kle ste pa še večje čveke kot pri marčicah pridne pridne, se pokorno javljam - ali čakamo okoli 15.4. bo pa to 16. krog za naju, uf uf že celo leto je naokoli odkar kako gre hitro... Bom zdej v aprilu poskusla bit ažurna pa se bom večkrat pofočkala v tej temi srečno vsem skupaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 13:39:53
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi....ja kaj češ, če ste pa same super, zgovorne punce tu gor. Pol ne gre drugače, kot da čvekamo, čvekamo, čvekamo. Je pa res, da se kr nekako ne moremo ločiti od marčevske teme.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 24.3.2010 13:46:49
|
|
|
|
pika555
|
haha, vas pa že pomlad daje, vidim po slikcah :) Saj mene tudi malo, ampak me vleče ven, ne da se mi biti v službi!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?