|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
24.3.2010 9:12:45   
miklarom
LIDIK- EVo TI ENO SEKSI RITKOuser posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.3.2010 9:12:57   
witch
Evo mene user posted image
hvala za čestitke user posted image jaz pa delam danes. Imamo podjetje doma in pomagam. Potem pa ko so izpiti ne delam nič. Včasih ni dela. Zdaj mam pa eno pavzo ker čakam, da mi naredijo, da lahko nadaljujem. Imamo pravi tekoči trak user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.3.2010 9:18:20   
*Star*
Oj, punčke moje hvala za vse kavice, posladke, seksi ritke user posted image user posted image user posted image

lidik, malo je gužva, ampak si moram utrgat čas, da vas pridem pogleda user posted image

Že nekaj časa vas hočem vprašat, kako boste svojim srčkom povedale, da ste noseče?

Jaz sem si zamislila podobno kot portorož - da bi mu dala copatke v škatlico... ali pa da bi na testek dala belo pentljico in ko bi odprl škatlico, bi ga čakalo najlepše darilo... Nekako nebi tako naredila, da bi skupaj testek delala, ampak, da bi mu jaz povedala, da sliši iz mojih ust user posted image
Kaj ve pravite?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.3.2010 9:28:49   
lidik
twetka hvala. Že grem v akcijo. Ha ha ha kako se človek spremeni. Iz tega da nisem nikoli verjela v te stvari in sem vedno govorila, da jaz pa že ne bom to pisala in hodla k vedeževalkam - se mi zdi, da sem zdaj najbolj aktivna na tem področju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hja, ne pravijo zastonj, da: "nikoli ne reci nikoli". user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.3.2010 9:29:31   
lidik
mikloram zdaj se mi pa za računalnikom sline cedijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.3.2010 9:30:24   
lidik
witch pridna punca. A zato te ni nič na klepetek in kavico k nam gor. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.3.2010 10:00:42   
witch
hvala vam za kavico, sadje in te grehe, ki me vlečejo v skušnjavo user posted image user posted image user posted image user posted image
ldik takoj ko imam malo pavze priletim gor user posted image pri nas dela nikoli ne zmanjka user posted image
Zdaj grem pa regrat nabirat user posted image sva jedla 2 dni motovilec z jajčki, zdaj bo pa 2 dni regrat z jajčki user posted image
kako mu bom povedala... hm nimam pojma. po mojem bo v solzah priletela iz kopalnice user posted image Sem pa imela namen staršem (decembra) dati pod smrekico pismo in v nejem zapisati da bosta dobila vnuka. Potem sem mislila dati mamici za materinski dan pismo, v keterem bi pisalo da bo babica. Zdaj pa nimam idej. Ima aprila rojstni dan, ampak en teden prej kot bom jaz delala test.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.3.2010 10:07:11   
lidik
witch pridna pridna. Hi hi hi, kaj ti še kakšno skušnjavo pošljem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
O njami regrat - to sem jaz včeraj za večerjo naredila. Ker drugače že ne vem več kako naj prikrivam, da namerno toliko jajčk pojem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So me začeli čudno gledati je pa treba drugače ideje dobit.

Hmmm kako mu bom jaz povedala. Sej verjetno me bo že iz kopalnice slišal - al pa tud ne. Kaj pa vem. Nimam nobenih idej za povedat niti staršem niti tastu in tašči niti ne mojemu. Bom verjetno se zadnji trenutek odločila. user posted image user posted image user posted image

Evo witch:
user posted image

user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.3.2010 10:14:20   
witch
tralalala user posted image user posted image user posted image res me vlečete tja kamor me nebi smeli user posted image
ne vem če zdržim do večera z regratom user posted image me res napeljuješ user posted image user posted image
daj povej mi... ti vsak dan poješ 1 jajčko? Ker jaz včasih kak dan izpustim. To ne mislim v hrani (palačinke, pecivo) ampak samo jajce. Jih pa tudi fant je user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.3.2010 10:19:25   
lidik
ne ne pojem čisto vsak dan. Je pa res, da jih ta mesec občutno jem več kot ponavadi. Ker ponavadi sem pojedla kaj pa vem 1 jajce na mesec mogoče - pa še to včasih ne. Zdaj pa lahko rečem, da vsaj vsak drugi dan pojem kakšno jajčko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In glede na očitno razliko si lahko misliš da me čudno gledajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.3.2010 10:23:33   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mikloram zdaj se mi pa za računalnikom sline cedijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hiter jo zgrabi, lej kak je lepo čvrstauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.3.2010 10:25:22   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ha ha ha....ja sej zdajle si lahko privoščim ko vem da me moj ne bo dobil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače bi bil mogoče malo jezen, če bi me videl. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hiter jo zgrabi, lej kak je lepo čvrstauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.3.2010 10:31:38   
miklarom
evo babnice, pošiljam vam za bolšjšo rast foliklov

za vsako ena jajčka.....user posted image
user posted image

pa kokoška, ki jih vsak dan lepo znese......user posted image

user posted image

in pa še pivce......

user posted image

tak zdaj imate pa vse, user posted image user posted image user posted image , lepa postrežba in uživajte....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.3.2010 11:01:23   
*Star*
Tole pa je postrežba meseca user posted image
Joj lidik, si mi res lušte nardila s tisto solatko z regratom in jajčki mmmmmmmmmmmmmm
Jaz pa lačna pa v službi, bi blo fajn, če bi lahko kar z ekrana dol pobrala, sam ne vem pa, kako bi moj reagiru če bi tele lepotce vn pobrala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.3.2010 11:10:09   
*Star*
Punce, kje pa ste, zdej ko bi pa jaz čvekala pa nikjer nobene user posted image

Jaz pa sem včeraj zvončke nabirala in kronce, in so bli tkoooo lepi, še mami in oči sta bla čist navdušena ko sta prišla zvečer iz službe.. mi je blo prav toplo pri srcu. Lepše vreme res vpliva na počutje. Danes grem v lov za novimi, da si jih v službo prinesem da ne gledam samo tega monitorja user posted image

Aprilček se bliža, upam, da ga bomo čim bolj roza obarvale.. navijam in upam za čisto vsako izmed nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.3.2010 11:11:36   
pilotina
punce navijam za čimveč pluskov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prosim dejte me med navijačice

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.3.2010 11:16:53   
witch
uuuu zvončki user posted image midva sva jih pa prejšnji teden nabirala. ta vikned pa teloh user posted image jaz pa vse to nosim na grobove. da dlje časa živijo user posted image
jaz sem v tem sončkatem vremenu čisto nora. samo zunaj bi bila user posted image v petek gremo počasi na vrt solatke sejat in komaj čakam user posted image
zdaj pa dokončam kosilo, potem pa na sprehod in na lov za regratom user posted image njami bo dober user posted image
jaz tudi komaj čakam april, da bomo roza barvali user posted image   navijam pa za vsako posebej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.3.2010 11:39:52   
lidik
 ha ha miklarom zdaj si nam pa dala zaloge za kar nekaj časa, tak da če pa zdaj ne bo uspelo, pol pa tud ne vem no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.3.2010 11:42:58   
lidik
*Star* jaz sem tukaj in bi tudi čvekala. Sem bila pa zdajle malo zunaj na sončku. Je bilo tako luštno, da sploh ne bi prišla več nazaj, ampak bi kr zunaj ostala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.3.2010 11:50:10   
pujs666
Živjo!

Sem predolgo vztrajala pri Marcu. Zdaj pa je zadnji čas, da se pofočkam tule. In sicer 6. krog, je pa vsekakor ne pričakujem 14.4.2010.

Upam da bo tale povezava pujs666 in 6.krog kj blagodejno vplivala na najin plus. Vsem pa želim, da bi teli velikonočni zajčki vplivali na vse nas in da bi seznam obarvali roza.
Roza jajčki so pa ja najlepši ;))))

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.3.2010 12:00:13   
twetka
Js samo upam, da mi nebo treba it v Maj. Tolk sem že not padla, da že kr malo nora postajam in se pogovarjam s svojimi jajčniki, da morejo bit pridni ta mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image To čakanje me kr malo ubija, sem bla do danes mirna, zdej pa spet živčki delajo, ker me zanima a se bo ulila na točen datum, glede na to da smo bili ta mesec ful ful pridni.

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.3.2010 13:31:44   
pinkalonca
ojej kle ste pa še večje čveke kot pri marčicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridne pridne, se pokorno javljam - user posted image ali user posted image čakamo okoli 15.4. bo pa to 16. krog za naju, uf uf že celo leto je naokoli odkar user posted image kako gre hitro...

Bom zdej v aprilu poskusla bit ažurna pa se bom večkrat pofočkala v tej temi user posted image srečno vsem skupaaaaaaaaj user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.3.2010 13:33:26   
pinkalonca

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1.krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)user posted image
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
user posted image 5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)user posted image
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)user posted image
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image  
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (x.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)user posted image
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99
 Arwenko
miklarom
twetka
pinkalonca

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 24.3.2010 13:35:22 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.3.2010 13:39:53   
lidik
hi hi hi....ja kaj češ, če ste pa same super, zgovorne punce tu gor. Pol ne gre drugače, kot da čvekamo, čvekamo, čvekamo. Je pa res, da se kr nekako ne moremo ločiti od marčevske teme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.3.2010 13:46:49   
pika555
haha, vas pa že pomlad daje, vidim po slikcah :)
Saj mene tudi malo, ampak me vleče ven, ne da se mi biti v službi!!!!!!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?