|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 17:57:10   
Čebel@
grem Hani dat večerjo-pridem nazajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.3.2010 18:07:57   
sjmm
Čer!

Smo že iz Litije, nas je mami čist pocrkljla k smo očija čakal k je šel na ogled za en parket...bo kr cela bajta za delatuser posted image

sem mami mal povprašala, če bi si upala Majčka pomirkat, da greva z mojim kako soboto na kak kofi...je bla navdušena, sam eno varovalo za vrh stopnic morva zrihtat in to je to...so se pa takoj vsi mulčki prijavili, da bodo šli oni tud

Jan in Maj se zdej igrata...se nista še vidla in morta mal not prinest

sem dans gledala katalog od Mothercare....joj...mali dojenčki..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .upam, da boste une ta srečne k steuser posted image in tiste k še ne veste da steuser posted image ( urša in čebelca)..prišle kej k men s ta novimi štručkami...men se tok lušta še kakega...pa ne smem...no, sej dela in razbijanja imam že zdej dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa na en čajček...pol pa še mal okol vogala vas prečekiramuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.3.2010 18:08:22 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.3.2010 18:08:29   
baki
a hana ima že večerjo?a pol še popije flaško mleka al kakouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.3.2010 18:19:11   
Katjusa
čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde teste delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.3.2010 18:21:22   
baki
nika bom tudi zdej počasi spravla v pižamo pa večerja pa spat,tk da bo malo mira.me že uhe bolijo pa nogeeeeeeeee,smo bli dons cel popoldan zuni..katja jutri spet piše poštevanko.držite pesti.stotični kvadrat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.3.2010 18:21:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a hana ima že večerjo?a pol še popije flaško mleka al kakouser posted image
mlečno kašico poje,čez pa mleko spije-to je do jutri zjutraj vse

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.3.2010 18:22:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Čer!

Smo že iz Litije, nas je mami čist pocrkljla k smo očija čakal k je šel na ogled za en parket...bo kr cela bajta za delatuser posted image

sem mami mal povprašala, če bi si upala Majčka pomirkat, da greva z mojim kako soboto na kak kofi...je bla navdušena, sam eno varovalo za vrh stopnic morva zrihtat in to je to...so se pa takoj vsi mulčki prijavili, da bodo šli oni tud

Jan in Maj se zdej igrata...se nista še vidla in morta mal not prinest

sem dans gledala katalog od Mothercare....joj...mali dojenčki..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .upam, da boste une ta srečne k steuser posted image in tiste k še ne veste da steuser posted image ( urša in čebelca)..prišle kej k men s ta novimi štručkami...men se tok lušta še kakega...pa ne smem...no, sej dela in razbijanja imam že zdej dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa na en čajček...pol pa še mal okol vogala vas prečekiramuser posted image
super da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pol pa res isskoristita varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.3.2010 18:22:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde teste delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.3.2010 19:03:44   
Čebel@
evo,dete je v Mižulahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....midva z atijem morva  pa še večerjatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.3.2010 19:43:11   
Čebel@
vse dajete malčke spat?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.3.2010 19:43:52   
SURF
....ko je bila tema prej...
...js bom za v spomin obdržala prvo dudo,copatke in prve čeveljčke...pa komletek ki ga je imela prvega oblečenega ko je šla iz bolnice...pa kako oblekco,pa dekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.3.2010 19:44:38   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vse dajete malčke spat?

...mi točimo vodo...potem pa gre ajat....
..še pridem pokukat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.3.2010 19:51:18   
sjmm
naš pospravu svojo kašico...flaško mleka + 2 plasmona ima že prpravleno...sam še mal umit, v pižamco skočit..pa ajat...k je že fajn uničen.....naš more tud še pit po večerji, da je čist nafilan..pol vsaj ene 2 uri skup spi...pol pa že čaj tanka...sploh ne vem, kam mu gre...k je še zmer taka preklicauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.3.2010 19:52:21   
Urša08
čebel@ sem ravno pravljico Nejcu povedala, pa mal sva se pocrklala. Sedaj bo šel pa počasi že Žigec spančkat. Jaz pa si bom enga kakavčka nardila pa hop na kavčka. user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.3.2010 19:53:45   
Urša08
Sjmm očitno ma dobro konstrukcijouser posted image

A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra  (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pijeuser posted image Očitno ne rabi user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.3.2010 20:03:25   
SURF
...moja čmrla poje nekaj mlečnega(čokolino,keksolino,gres,mleko+kruh,mlečn riž itd...)potem še hop na zizo in potem še enkrat protu jutru zopet ziza...ima pa kdaj vmes prebliske in hoče zizo še vmes...mleka na kozarec ali flašo noče...mogoče enkrat na mesec,sem tok vesela,da ji potem še cel teden ponujam pa noče..no potem pa zopet po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.3.2010 20:06:11   
claud
Čer!

Kaj bomo shranili....user posted image  Prvi kompletek iz P, vse igračke k jih je dobila po telegramu v p in čestitke.....Pa tist baby dnevnik,.....no s časom se bo še kj našlo...user posted image user posted image user posted image
Mam pa to eno tako luštno škatlo in sproti  not shranjujemuser posted image

Naše potencialne user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...Larissa tud nazadnje je okol 19,19.30...pol pa šele zjutri.

Zdj grem pa še mal prelistat kaj ste kj povedaleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.3.2010 20:27:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

....ko je bila tema prej...
...js bom za v spomin obdržala prvo dudo,copatke in prve čeveljčke...pa komletek ki ga je imela prvega oblečenega ko je šla iz bolnice...pa kako oblekco,pa dekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

pa to,pa to...user posted image user posted image user posted image .....pa bo en kup škateluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.3.2010 20:28:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vse dajete malčke spat?

...mi točimo vodo...potem pa gre ajat....
..še pridem pokukat....
uživajte v čofotanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.3.2010 20:30:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra  (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pijeuser posted image Očitno ne rabi user posted image

pri nas konča z večerjo ob 18.00 in ima zajterk ob 8.30-vmes ni nič

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
18.3.2010 20:33:04   
Onasiss
dan....
...držim pesti za bodoče nosečke....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem ravno prele dobila sms, da je moja frizerka povila punčko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....pa ko vsako jutro hodim mimo porodnišnice in tam okoli gledam nosečke me  full zamika, da bi šla e kdaj tja...ampak ne...pri takem tempu me pobere...user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
18.3.2010 20:33:12   
Čebel@
claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljeneuser posted image user posted image user posted image ....v knjigico pa kar pozabim pisatuser posted image ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešanuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
18.3.2010 20:34:19   
Čebel@
onasiss.....hellow.......kako si?....ej sej pol bi bil tempo drugačen če bi imeli še enega user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
18.3.2010 20:36:49   
Urša08
čer

kako ste? Jaz ležim na kavču in zabušavm, po tv-ju nič, knjigo sem prebrala, možek en računalnik popravlja, jaz sem pa tu aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
18.3.2010 20:38:20   
Urša08
Onasiss helovuser posted image Kako je s princeskico? Je boljša? Glede user posted image je pa tako, da te lahko še kdaj premami, sej si še mladauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.