Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 17:57:10
|
|
|
|
Čebel@
|
grem Hani dat večerjo-pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:07:57
|
|
|
|
sjmm
|
Čer! Smo že iz Litije, nas je mami čist pocrkljla k smo očija čakal k je šel na ogled za en parket...bo kr cela bajta za delat sem mami mal povprašala, če bi si upala Majčka pomirkat, da greva z mojim kako soboto na kak kofi...je bla navdušena, sam eno varovalo za vrh stopnic morva zrihtat in to je to...so se pa takoj vsi mulčki prijavili, da bodo šli oni tud Jan in Maj se zdej igrata...se nista še vidla in morta mal not prinest sem dans gledala katalog od Mothercare....joj...mali dojenčki.. .upam, da boste une ta srečne k ste in tiste k še ne veste da ste ( urša in čebelca)..prišle kej k men s ta novimi štručkami...men se tok lušta še kakega...pa ne smem...no, sej dela in razbijanja imam že zdej dost no, zdej grem pa na en čajček...pol pa še mal okol vogala vas prečekiram
< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.3.2010 18:08:22 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:08:29
|
|
|
|
baki
|
a hana ima že večerjo?a pol še popije flaško mleka al kako
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:19:11
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela urša ajde teste delat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:21:22
|
|
|
|
baki
|
nika bom tudi zdej počasi spravla v pižamo pa večerja pa spat,tk da bo malo mira.me že uhe bolijo pa nogeeeeeeeee,smo bli dons cel popoldan zuni..katja jutri spet piše poštevanko.držite pesti.stotični kvadrat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:21:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a hana ima že večerjo?a pol še popije flaško mleka al kako mlečno kašico poje,čez pa mleko spije-to je do jutri zjutraj vse
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:22:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Čer! Smo že iz Litije, nas je mami čist pocrkljla k smo očija čakal k je šel na ogled za en parket...bo kr cela bajta za delat sem mami mal povprašala, če bi si upala Majčka pomirkat, da greva z mojim kako soboto na kak kofi...je bla navdušena, sam eno varovalo za vrh stopnic morva zrihtat in to je to...so se pa takoj vsi mulčki prijavili, da bodo šli oni tud Jan in Maj se zdej igrata...se nista še vidla in morta mal not prinest sem dans gledala katalog od Mothercare....joj...mali dojenčki.. .upam, da boste une ta srečne k ste in tiste k še ne veste da ste ( urša in čebelca)..prišle kej k men s ta novimi štručkami...men se tok lušta še kakega...pa ne smem...no, sej dela in razbijanja imam že zdej dost no, zdej grem pa na en čajček...pol pa še mal okol vogala vas prečekiram super da ste uživali ....pol pa res isskoristita varstvo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 18:22:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela urša ajde teste delat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:03:44
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,dete je v Mižulah ....midva z atijem morva pa še večerjat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:43:11
|
|
|
|
Čebel@
|
vse dajete malčke spat?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:43:52
|
|
|
|
SURF
|
....ko je bila tema prej... ...js bom za v spomin obdržala prvo dudo,copatke in prve čeveljčke...pa komletek ki ga je imela prvega oblečenega ko je šla iz bolnice...pa kako oblekco,pa dekico ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:44:38
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vse dajete malčke spat? ...mi točimo vodo...potem pa gre ajat.... ..še pridem pokukat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:51:18
|
|
|
|
sjmm
|
naš pospravu svojo kašico...flaško mleka + 2 plasmona ima že prpravleno...sam še mal umit, v pižamco skočit..pa ajat...k je že fajn uničen.....naš more tud še pit po večerji, da je čist nafilan..pol vsaj ene 2 uri skup spi...pol pa že čaj tanka...sploh ne vem, kam mu gre...k je še zmer taka preklica
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:52:21
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ sem ravno pravljico Nejcu povedala, pa mal sva se pocrklala. Sedaj bo šel pa počasi že Žigec spančkat. Jaz pa si bom enga kakavčka nardila pa hop na kavčka.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 19:53:45
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm očitno ma dobro konstrukcijo A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pije Očitno ne rabi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:03:25
|
|
|
|
SURF
|
...moja čmrla poje nekaj mlečnega(čokolino,keksolino,gres,mleko+kruh,mlečn riž itd...)potem še hop na zizo in potem še enkrat protu jutru zopet ziza...ima pa kdaj vmes prebliske in hoče zizo še vmes...mleka na kozarec ali flašo noče...mogoče enkrat na mesec,sem tok vesela,da ji potem še cel teden ponujam pa noče..no potem pa zopet po dolgem času
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:06:11
|
|
|
|
claud
|
Čer! Kaj bomo shranili.... Prvi kompletek iz P, vse igračke k jih je dobila po telegramu v p in čestitke.....Pa tist baby dnevnik,.....no s časom se bo še kj našlo... Mam pa to eno tako luštno škatlo in sproti not shranjujem Naše potencialne Urša...Larissa tud nazadnje je okol 19,19.30...pol pa šele zjutri. Zdj grem pa še mal prelistat kaj ste kj povedale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:27:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ....ko je bila tema prej... ...js bom za v spomin obdržala prvo dudo,copatke in prve čeveljčke...pa komletek ki ga je imela prvega oblečenega ko je šla iz bolnice...pa kako oblekco,pa dekico ... pa to,pa to... .....pa bo en kup škatel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:28:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vse dajete malčke spat? ...mi točimo vodo...potem pa gre ajat.... ..še pridem pokukat.... uživajte v čofotanju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:30:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pije Očitno ne rabi pri nas konča z večerjo ob 18.00 in ima zajterk ob 8.30-vmes ni nič
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:33:04
|
|
|
|
Onasiss
|
dan.... ...držim pesti za bodoče nosečke.... ...sem ravno prele dobila sms, da je moja frizerka povila punčko.... .... ....pa ko vsako jutro hodim mimo porodnišnice in tam okoli gledam nosečke me full zamika, da bi šla e kdaj tja...ampak ne...pri takem tempu me pobere...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:33:12
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljene ....v knjigico pa kar pozabim pisat ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:34:19
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss.....hellow.......kako si?....ej sej pol bi bil tempo drugačen če bi imeli še enega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:36:49
|
|
|
|
Urša08
|
čer kako ste? Jaz ležim na kavču in zabušavm, po tv-ju nič, knjigo sem prebrala, možek en računalnik popravlja, jaz sem pa tu ane
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:38:20
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss helov Kako je s princeskico? Je boljša? Glede je pa tako, da te lahko še kdaj premami, sej si še mlada
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.