Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:57:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat. Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film... Jah vedno je knjiga boljša... Baje je tale twightlight al kako je že naslov tud ful dobra...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:58:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat. Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film... vedno je tako,ker v knjigi so vsi detajli napisani jaz sem le Šifro prebrala in mi je super Angeli in demoni imam pa tudi že doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:00:01
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evita
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:01:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Angele in demone sem začela brat v angleščini, pa sem imela potem naval izpitov na faksu in sem jo vrnila. Čakam na poletje... je baje še boljša!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:01:25
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa ma sej ne spi 12 ur. Spat gre ob 8 zvečer in vstane ob 6 al pa 6.10, pa tud ponoč se še zbuja tko da mi ne rabš bit nč fovš je pa res da mi ponavadi 1 x na teden pusti celo noč spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:02:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evita jo sory....danes je končno spala...eno noč prej je spet jokcala sredi noči... drugače pa še vedno iščem NORICE...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:03:45
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss superca, tud današnja nočka naj bo prespana. ti si pa vsaj med vikendom malce spočij
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:04:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evita jo sory....danes je končno spala...eno noč prej je spet jokcala sredi noči... drugače pa še vedno iščem NORICE... moj nečak jih ima
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:04:49
|
|
|
|
Urša08
|
Punce lahko nočko. Dobr spančkejte, mejte prespane nočke, da se spočijete/mo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:06:31
|
|
|
|
tanci29
|
HEJ HOJ
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:06:40
|
|
|
|
Čebel@
|
ajd tudi jaz grem pod kovter-je bil dolg dan.....pa še buča me hoče neki bolet čaooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:06:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evita jo sory....danes je končno spala...eno noč prej je spet jokcala sredi noči... drugače pa še vedno iščem NORICE... zakaj pa iščeš norice,..kako pa veš da jih ima če nima mehurčkov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:07:54
|
|
|
|
claud
|
Bogi so malčki....vedno vsi rečejo ja zdele jim je najbl luštn k so tko mejhni...nč jim ne manjka.... mah, ni jim tko luštn...kr naprej je neki...prehladi, zobki...za svojo starost morjo velik prestat...pa še ne morjo povedat kaj jih muči, kaj boli.. . Evo, sm se mal postavla na stran naših malčkov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:08:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss superca, tud današnja nočka naj bo prespana. ti si pa vsaj med vikendom malce spočij zelo optimistično... sem še vedno jezna na Onasisa...ima čudne pubertetniške izpade....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:08:51
|
|
|
|
tanci29
|
vidm da ste pri knjigah mam vse knjige od dan browna pa mislm da niti ene doma....morm it mal pobrskat...ene ziher ne bom nazaj dobla ker se sploh ne spomnim komu sem jo posodila vidim da bomo mel nov naval nosečkic...bravo in čestitke onasiss-a si na bolovanju...kaj ste bubančki...sorči nisem že dolgo nič brala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:09:05
|
|
|
|
claud
|
Tanci na raport!!!!!!!!!!!! hej hooooooooooj Zaspanke...nočko!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:09:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ HOJ ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dekle postoj!!! umiri s malo, prižgi si cigaro, nekaj pojej pa kaj lepga povej!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:10:27
|
|
|
|
claud
|
Tanci...kako ti, otroc, familija? uživate, ste zdravi....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:11:18
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoška
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:11:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Tanci... začelo se je prejšnji petek z laringitisom, nadaljevalo z slinavko, vnetim ušeskom in začetkom noric. Vročine bistveno ni imela visoke, je po cele noči zelo jokala..... nisem na bolniški, ker je moj popoldne tako da jo ima dopoldne ko sem v službi...vsaj neki dobrega od njega....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:12:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tanci...kako ti, otroc, familija? uživate, ste zdravi.... fajn...dones smo šli ven s porivalčkom pa poganjalčkom ...sem letala k zmešana na vse strani ...je blo fajn...pa vi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:13:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoška ah... po moje si prav lušzna sedaj.... prej si bla presuha.... mam sodelavca k prav, da ženska mora bit kje za prjet .....predvsem pa mora imet **** ročke....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:13:33
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Tanci... začelo se je prejšnji petek z laringitisom, nadaljevalo z slinavko, vnetim ušeskom in začetkom noric. Vročine bistveno ni imela visoke, je po cele noči zelo jokala..... nisem na bolniški, ker je moj popoldne tako da jo ima dopoldne ko sem v službi...vsaj neki dobrega od njega.... ojej...nč luštnega...revica mala pozdravite se čimprej....do katere ure pa delaš popoldne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:13:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoška Bemtiš....jst bi si mogla umislt kako delo v mirovanju da bi šla kaka kilca gor ...... Zdj če grem v salon bo šlo spet sam dol Ne najdem več manjših cunj da bi mi ble prav in v širino in dolžino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:15:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tanci...kako ti, otroc, familija? uživate, ste zdravi.... fajn...dones smo šli ven s porivalčkom pa poganjalčkom ...sem letala k zmešana na vse strani ...je blo fajn...pa vi ti si itak vedno leteča Mi...mi pa uživamo notranji zrak ...vročina,driska....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.