|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 20:38:56   
Onasiss
Urša...kero knjigo si brala???user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.3.2010 20:40:23   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljeneuser posted image user posted image user posted image ....v knjigico pa kar pozabim pisatuser posted image ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešanuser posted image

user posted image user posted image Jst mam zelengauser posted image  Nimam pa senzorčkov in morm kr gledat okol da se ne zaletavamuser posted image user posted image

knjigica....ja sj jst tud kr mal pozabim pisat...se spomnem enkrat na 2,3 mesece....še dobr da mamo glavne podatke z datumi na seznamčku tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
18.3.2010 20:41:09   
Onasiss
ne ne... mi je šlogarca napovedala 2.... in ne smem spremenit njene napovedi...user posted image user posted image user posted image ...

sicer pa najprej diploma...pol bomo pa vidl kako in kaj....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
18.3.2010 20:41:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljeneuser posted image user posted image user posted image ....v knjigico pa kar pozabim pisatuser posted image ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešanuser posted image

user posted image user posted image Jst mam zelengauser posted image  Nimam pa senzorčkov in morm kr gledat okol da se ne zaletavamuser posted image user posted image

knjigica....ja sj jst tud kr mal pozabim pisat...se spomnem enkrat na 2,3 mesece....še dobr da mamo glavne podatke z datumi na seznamčku tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo resuser posted image user posted image user posted image ,jaz sem itak sklerozna in vse pozabimuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
18.3.2010 20:42:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ne ne... mi je šlogarca napovedala 2.... in ne smem spremenit njene napovedi...user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti je dala namest kakega čudežnega kamna tabletke al kondomeuser posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
18.3.2010 20:42:38   
Urša08
Onasiss brala sem angele in demoneuser posted image Sem v zaostanku tko da sedaj mam namen vse knjige od dan browna prebratuser posted image Če pa še za kako dobro veš pa kr povej - si zdej kr cajt vzamem za branjeuser posted image Kako je Evita?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
18.3.2010 20:43:34   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti je dala namest kakega čudežnega kamna tabletke al kondomeuser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.3.2010 20:44:07   
claud

samo resuser posted image user posted image user posted image ,jaz sem itak sklerozna in vse pozabimuser posted image

To se men zadnje čase grozno prevečkrat dogaja.....grem iz sobe v kuhinjo in pozabim zakaj sm sploh šla tja....in pol cincam sm pa tja če bi se slučajn spomnla kva sm hotla....mah ni da bi govoru no...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.3.2010 20:45:09   
Urša08
Claud čeruser posted image Kako je Larissa? Pa upam da ma tvoja dva s-jauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.3.2010 20:45:31   
claud
Urša kakšna je tale angeli in demoni? jst sm po daVincijevi sifri rekla da bom se to prebrala....pa mi se ni uspelouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.3.2010 20:45:44   
Onasiss
claud....ne samo to...user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom mogla še kdaj k njej...me prav zanima kaj mi ma za povedat....

Urša....DAN BROWN JE ZAKON!!!!!!! Čakam, da mi kolegica še enkrat posodi tole zadnjo knjigo,user posted image ker mi je ostalo še kakih 100 strani za prebrat...sem mogla knjigo vrnit, ker je bila izposojena in je nism mogla podaljšat (zaradi navala)

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.3.2010 20:46:37   
Urša08

Urša kakšna je tale angeli in demoni? jst sm po daVincijevi sifri rekla da bom se to prebrala....pa mi se ni uspelouser posted image

Claud knjiga je super, čist not padeš - priporočamuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.3.2010 20:46:58   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud čeruser posted image Kako je Larissa? Pa upam da ma tvoja dva s-jauser posted image

Čer!
Še kr z vročino...user posted image k cunja je....user posted image
Ima 2 ssssssssssssssss-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je že ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.3.2010 20:48:09   
Urša08
Onasiss jaz mam srečo k ma moja mami vse njegove uspešnice in mi ni treba bit na datum vezana. Ma pa res dobre knjige da not padešuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.3.2010 20:49:12   
claud
No sj zdj ko dobim službo, si bom probala zrihtat doma kakšne urice za mojo dušo pa da preberem kakšnoo fajn knjigo....Sm se čist pootročila v tem letu...user posted image user posted image user posted image same igrače in otroške knjigeuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.3.2010 20:50:04   
Urša08
Claud boga Larissauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da tale virozica hitro mine

Žiga je brez vročine, zdej pa upam, da bomo kaj boljše spaliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.3.2010 20:50:42   
Onasiss
Všeč mi je ker vsako stvar podrobno opiše.... Po Šifri sem hotla it z mojim v Pariz v Louvre...pa nisva varstva dobila....Upam, da ko bojo otroci zrastli, Vatikan pa že poznam...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.3.2010 20:52:01   
claud
Kaj sm pozabla povedat...sm bla zadnjič pr bivšem šefu...in  mi čestita za otročka in ker tko lepo skrbim za linijouser posted image user posted image user posted image
In je reku da me pokliče takoj ko bo kj rabu...in pol si zapisuje moje podatke....pol pa mu povem rojstni datum...pa računa, pa pravi: a 24 si stara...jst sm pa mislu da si ene 20...ja pol pa nisi več tko rosno mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.3.2010 20:52:13   
Onasiss
Urša.... saj bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tele pa so za Larisso...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.3.2010 20:53:08   
Onasiss
A dej nehi no claud...a to ti je tisti velecenjeni gospod prbil???user posted image user posted image user posted image ...no comment

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.3.2010 20:53:46   
claud
Onasis jst sm pr da Vinciju tud cist not padla...mi je bla ful dobra knjiga, pol sm bla pa nad filmom čist razočarana....
knjiga ma čist svoj čar....si sam ustvariš ponavadi boljši filmuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.3.2010 20:55:25   
Onasiss
claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat.
Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film...

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.3.2010 20:55:39   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm očitno ma dobro konstrukcijouser posted image

A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra  (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pijeuser posted image Očitno ne rabi user posted image

urša a ti spi 12 ur????

joj a lahko samo za 1 noč zamenjava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.3.2010 20:55:40   
claud

A dej nehi no claud...a to ti je tisti velecenjeni gospod prbil???user posted image user posted image user posted image ...no comment

Yes,yes....sj nism ostala brez besed....user posted image user posted image
Sm marsikaj mimogrede povedala...tko lepo v celofan zavit...mislm da mu par stvari sploh ni potegniluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.3.2010 20:56:43   
Čebel@

Kaj sm pozabla povedat...sm bla zadnjič pr bivšem šefu...in  mi čestita za otročka in ker tko lepo skrbim za linijouser posted image user posted image user posted image
In je reku da me pokliče takoj ko bo kj rabu...in pol si zapisuje moje podatke....pol pa mu povem rojstni datum...pa računa, pa pravi: a 24 si stara...jst sm pa mislu da si ene 20...ja pol pa nisi več tko rosno mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.