Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:38:56
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...kero knjigo si brala???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:40:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljene ....v knjigico pa kar pozabim pisat ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešan Jst mam zelenga Nimam pa senzorčkov in morm kr gledat okol da se ne zaletavam knjigica....ja sj jst tud kr mal pozabim pisat...se spomnem enkrat na 2,3 mesece....še dobr da mamo glavne podatke z datumi na seznamčku tuki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:41:09
|
|
|
|
Onasiss
|
ne ne... mi je šlogarca napovedala 2.... in ne smem spremenit njene napovedi... ... sicer pa najprej diploma...pol bomo pa vidl kako in kaj....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:41:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljene ....v knjigico pa kar pozabim pisat ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešan Jst mam zelenga Nimam pa senzorčkov in morm kr gledat okol da se ne zaletavam knjigica....ja sj jst tud kr mal pozabim pisat...se spomnem enkrat na 2,3 mesece....še dobr da mamo glavne podatke z datumi na seznamčku tuki samo res ,jaz sem itak sklerozna in vse pozabim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:42:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ne ne... mi je šlogarca napovedala 2.... in ne smem spremenit njene napovedi... ... sicer pa najprej diploma...pol bomo pa vidl kako in kaj.... pa ti je dala namest kakega čudežnega kamna tabletke al kondome
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:42:38
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss brala sem angele in demone Sem v zaostanku tko da sedaj mam namen vse knjige od dan browna prebrat Če pa še za kako dobro veš pa kr povej - si zdej kr cajt vzamem za branje Kako je Evita?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:43:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ne ne... mi je šlogarca napovedala 2.... in ne smem spremenit njene napovedi... ... sicer pa najprej diploma...pol bomo pa vidl kako in kaj.... pa ti je dala namest kakega čudežnega kamna tabletke al kondome
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:44:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.....ja jaz tudi imam vse telegrame spravljene ....v knjigico pa kar pozabim pisat ......glih danes sem se nate spomnila ko sem Hani prižgala enga tazga velzga pižoja 206(rdečga,s spojlerčki in nalepkami)-ima ta avto senzorje in se sam vozi in se ne zaletava,pa še poje zraven ko zmešan Jst mam zelenga Nimam pa senzorčkov in morm kr gledat okol da se ne zaletavam knjigica....ja sj jst tud kr mal pozabim pisat...se spomnem enkrat na 2,3 mesece....še dobr da mamo glavne podatke z datumi na seznamčku tuki samo res ,jaz sem itak sklerozna in vse pozabim To se men zadnje čase grozno prevečkrat dogaja.....grem iz sobe v kuhinjo in pozabim zakaj sm sploh šla tja....in pol cincam sm pa tja če bi se slučajn spomnla kva sm hotla....mah ni da bi govoru no...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:45:09
|
|
|
|
Urša08
|
Claud čer Kako je Larissa? Pa upam da ma tvoja dva s-ja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:45:31
|
|
|
|
claud
|
Urša kakšna je tale angeli in demoni? jst sm po daVincijevi sifri rekla da bom se to prebrala....pa mi se ni uspelo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:45:44
|
|
|
|
Onasiss
|
claud....ne samo to... ...bom mogla še kdaj k njej...me prav zanima kaj mi ma za povedat.... Urša....DAN BROWN JE ZAKON!!!!!!! Čakam, da mi kolegica še enkrat posodi tole zadnjo knjigo, ker mi je ostalo še kakih 100 strani za prebrat...sem mogla knjigo vrnit, ker je bila izposojena in je nism mogla podaljšat (zaradi navala)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:46:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Urša kakšna je tale angeli in demoni? jst sm po daVincijevi sifri rekla da bom se to prebrala....pa mi se ni uspelo Claud knjiga je super, čist not padeš - priporočam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:46:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud čer Kako je Larissa? Pa upam da ma tvoja dva s-ja Čer! Še kr z vročino... k cunja je.... Ima 2 ssssssssssssssss-ja Žiga je že ok?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:48:09
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss jaz mam srečo k ma moja mami vse njegove uspešnice in mi ni treba bit na datum vezana. Ma pa res dobre knjige da not padeš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:49:12
|
|
|
|
claud
|
No sj zdj ko dobim službo, si bom probala zrihtat doma kakšne urice za mojo dušo pa da preberem kakšnoo fajn knjigo....Sm se čist pootročila v tem letu... same igrače in otroške knjige
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:50:04
|
|
|
|
Urša08
|
Claud boga Larissa upam da tale virozica hitro mine Žiga je brez vročine, zdej pa upam, da bomo kaj boljše spali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:50:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Všeč mi je ker vsako stvar podrobno opiše.... Po Šifri sem hotla it z mojim v Pariz v Louvre...pa nisva varstva dobila....Upam, da ko bojo otroci zrastli, Vatikan pa že poznam...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:52:01
|
|
|
|
claud
|
Kaj sm pozabla povedat...sm bla zadnjič pr bivšem šefu...in mi čestita za otročka in ker tko lepo skrbim za linijo In je reku da me pokliče takoj ko bo kj rabu...in pol si zapisuje moje podatke....pol pa mu povem rojstni datum...pa računa, pa pravi: a 24 si stara...jst sm pa mislu da si ene 20...ja pol pa nisi več tko rosno mlada
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:52:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša.... saj bo... tele pa so za Larisso...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:53:08
|
|
|
|
Onasiss
|
A dej nehi no claud...a to ti je tisti velecenjeni gospod prbil??? ...no comment
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:53:46
|
|
|
|
claud
|
Onasis jst sm pr da Vinciju tud cist not padla...mi je bla ful dobra knjiga, pol sm bla pa nad filmom čist razočarana.... knjiga ma čist svoj čar....si sam ustvariš ponavadi boljši film
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:55:25
|
|
|
|
Onasiss
|
claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat. Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:55:39
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm očitno ma dobro konstrukcijo A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pije Očitno ne rabi urša a ti spi 12 ur???? joj a lahko samo za 1 noč zamenjava
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:55:40
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss A dej nehi no claud...a to ti je tisti velecenjeni gospod prbil??? ...no comment Yes,yes....sj nism ostala brez besed.... Sm marsikaj mimogrede povedala...tko lepo v celofan zavit...mislm da mu par stvari sploh ni potegnil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 20:56:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Kaj sm pozabla povedat...sm bla zadnjič pr bivšem šefu...in mi čestita za otročka in ker tko lepo skrbim za linijo In je reku da me pokliče takoj ko bo kj rabu...in pol si zapisuje moje podatke....pol pa mu povem rojstni datum...pa računa, pa pravi: a 24 si stara...jst sm pa mislu da si ene 20...ja pol pa nisi več tko rosno mlada
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.