|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 13:45:59   
SURF
Katjuša-pa lonc tok smrdiuser posted image

Urša...sploh nisem sledila..držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
18.3.2010 13:47:35   
SURF
ooo Katjuša,si me spomnala na regrat....mnjami..pa jajčka in krompirček...drug teden se grem tudi jst past...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
18.3.2010 13:50:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

SURF nič še ni rečeno

Katjuša ma kaj pa vem, ko mam pa občutek da se bo glihkar vlilouser posted image Do kdaj si pa ti mela tak občutek?

še pol k je test pokazaluser posted image mislim, da sem imela skoraj do 7 tedna skos neko zbadanje kot pred M pol se je pa to spremenilo v slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
18.3.2010 13:54:32   
Urša08
Katjuša sej se bom skorajžla, ga mam pa kupljengauser posted image

Tamika vi pa maste pestro, pa super za posvetovalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image Cenitev hiše? Se selite?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
18.3.2010 14:03:53   
sazi
Se naju z Zarjo še katera spomni?

Včeraj je imela Zarja sistematski, čeprav je stara že skoraj 3 tedne čez 1 eno leto.
Ima 9270g, 76 cm, 10 zob, shodila je malo pred 1. rojstnim dnem, kaže na stvari in zraven vzklika TO! in po celi hiši kliče brata EU (Lev), obožuje vse, kar je čokoladnega (ima po mamici) in se kar v nizki štart pripravi, ko kdo odpre omaro s sladkarijami. POtem čisto resna sedi v svojem stolčku in počasi mlaska mikro koščke od svojega koščka čokolade.

Je v vrtcu, je bila žal že 2x bolna, tako da se še ni čisto privadila - ravno včeraj je bil kar šok zanjo, ko je bila spet dobrih 10 dni doma.

Spanje pri nas je znanstvena fantastika. Zarja spi zelo malo in ob čudnih urah. Zaspi med 20. in 21. uro, potem večkrat malo pojokca in jo grem potolažit, in spi do 3h ali do 5ih, potem je pa 2 uri budna in na koncu zaspi še tam do pol osmih enkrat. V povprečju tako na noč spi 9 ur ali manj, čez dan pa nikoli več kot 2 uri - že to je redkost, včeraj npr. je spala vsega 2x po 15 minut. Sem mislila, da bo pa vsaj ponoči spala - ja, do 4ih, pa je bila pudna do pol sedmih in potem oddremala še eno uro. Meni se pa rola od neprespanosti.

Vaši debati ne sledim. Me pa zanima, če se še kdaj kje dobite?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
18.3.2010 14:10:15   
TAMIKA3

Katjuša sej se bom skorajžla, ga mam pa kupljengauser posted image

Tamika vi pa maste pestro, pa super za posvetovalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image Cenitev hiše? Se selite?

pestro-vedno user posted image user posted image user posted image user posted image
cenitev hiše za kredit ( menjava oken, fasada, nova kurilnica)
kako si ti / ste vi? a si user posted image ?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
18.3.2010 14:13:39   
Urša08
Tamika mi smo ok. Nejc je mel dons posvetovalnico, je vse ok. Žiga mal zobki dajejo. Jaz pa ne vem, mal mi zamuja, testa še nisem delala, ker mam skoz filing da se bo zdej zdej ulilo. O potem bo pri vas kar pestro, prenavljanje hišeuser posted image user posted image user posted image A pa sta vidva lastnika?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
18.3.2010 14:14:16   
Urša08
Me je prejle mami klicala in mava varstvo za tamaledva da midva sama šibava na  dnevni izletekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
18.3.2010 14:15:10   
TAMIKA3

Me je prejle mami klicala in mava varstvo za tamaledva da midva sama šibava na  dnevni izletekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
18.3.2010 14:15:36   
TAMIKA3

Tamika mi smo ok. Nejc je mel dons posvetovalnico, je vse ok. Žiga mal zobki dajejo. Jaz pa ne vem, mal mi zamuja, testa še nisem delala, ker mam skoz filing da se bo zdej zdej ulilo. O potem bo pri vas kar pestro, prenavljanje hišeuser posted image user posted image   A pa sta vidva lastnika?

moj, pa njegova starša

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 18.3.2010 14:16:08 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
18.3.2010 14:17:31   
TAMIKA3
Tristan je te dni tudi dosti v varstvu tašče, samo pravi, da ga komaj lovi, ker ga je povsod dosti user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
18.3.2010 14:17:38   
Urša08
joj tam manjka 3 - 3 dnevni izletekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika to je že boljše, da saj veš da zase delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.3.2010 14:18:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tristan je te dni tudi dosti v varstvu tašče, samo pravi, da ga komaj lovi, ker ga je povsod dosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Super taščica, da ti ga počuva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.3.2010 14:22:47   
TAMIKA3

joj tam manjka 3 - 3 dnevni izletekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika to je že boljše, da saj veš da zase delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, super, da si malo spočijeta in nabereta moči user posted image user posted image user posted image user posted image kam pa gresta? a za vikend? nam boš prej razkrila novičko?  sem firbec, ne user posted image user posted image
kdaj se že vidimo? user posted image
kako bo s hišo bomo še videli, ker ima še mlajšega brata, ki se je odselil k punci user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.3.2010 14:23:26   
TAMIKA3
user posted image v vrtec 

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.3.2010 14:25:09   
baki
nik še zdaj spi. že 2.5 ure.imam kosilo že prpravleno ga čaka.se naje pa šus vn na sončka.KATJUŠA-super za -kile jst imam tudi čist mehek trebuh sam strija pri strijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.3.2010 16:21:24   
SURF
Sedežno dobimo čez šest tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čokoladno rjavo,z štirimi bež in dvema rjavima povštrčkomauser posted image ...komaj čakam...

Ima katera električni kamin?Mogoče ve če obstaja tak brez nevarnosti opeklin?user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.3.2010 17:27:38   
Čebel@
midve sva celo popoldne vozičkaliuser posted image user posted image user posted image ...je malo pihalo,ampak ni panike

sjmm......se strinjam da vsak user posted image  je zase in si vsak od njih zasluži imeti kaj novegauser posted image user posted image user posted image

salt.....ti kar počivaj,spomladansko pucanje bo definitivno te počakalouser posted image .....vav nova sedežnauser posted image user posted image user posted image .......jaz nimam pojma okoli kaminov-ga bova pa imela v novem stanovanju in sicer samostoječga in na drvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....dude pospravljam v eno tako malo škatlico(od mila)-sej ni nujno da jih bom mela večno spravljene,ampak bi rada imela vsaj nekaj za spominuser posted image .....do kdaj pa boš čakala s testom?pri meni je bilo tudi tako kot bi dobla user posted image ,boleče prsti in špikanje v jajčnikih....pa skos sem lulat hodilauser posted image ......kdaj pa bosta šla na enodnevni izletek?

katjuša......upam da si si zluftala glavouser posted image user posted image user posted image ......zadnjo user posted image  sem dobila 17.2. tko da jo še vedno lahko dobim-jo imam pa na 28 dniuser posted image .......čestitam za - kileuser posted image user posted image user posted image res si full pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image ....nimam pojma s čim bi vonj spravila stran-meni nobena posoda ne smrdiuser posted image

tamika........super da je Tristan zdrav in da sta imela uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sazi....super da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image .....zaenkrat ni še nobene debate okoli srečanja,te bom pa obvestila ko bo(sej sva zmenjeni tako,ne)user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa Hani večerjo naredit,ati nama je itak ušel ven na pijačkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.3.2010 17:44:28   
Urša08
čebel@ a se ti hecašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjo user posted image sio mela  17.2 to se pravi ti že zamuja in kaj čakaš s testomuser posted image user posted image user posted image user posted image dej test nared user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.3.2010 17:46:37   
Urša08
Aja čebel@ tist je blo mišljen 3 dnevni izlet- sam mi je en izklopil num lock pa se številke niso izpisaleuser posted image user posted image user posted image V planu sva mela sedaj med prvomajskimi prazniki, bova šla ta vikend na kako agencijouser posted image

Jaz sem mal igrače po dnevni pospravla, mal jih je Nejc, Žiga pa že kontra delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.3.2010 17:47:00   
Čebel@

čebel@ a se ti hecašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjo user posted image sio mela  17.2 to se pravi ti že zamuja in kaj čakaš s testomuser posted image user posted image user posted image user posted image dej test nared user posted image user posted image user posted image user posted image
17.2. je bil prvi dan zadnje user posted image ,tko da moraš prišteti še ene 5 dni in mi pride zdele to nedeljo 28 dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.3.2010 17:48:12   
Čebel@

Aja čebel@ tist je blo mišljen 3 dnevni izlet- sam mi je en izklopil num lock pa se številke niso izpisaleuser posted image user posted image user posted image V planu sva mela sedaj med prvomajskimi prazniki, bova šla ta vikend na kako agencijouser posted image

Jaz sem mal igrače po dnevni pospravla, mal jih je Nejc, Žiga pa že kontra delauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajauser posted image še boljšeuser posted image user posted image user posted image ....privoščita si,ker ne veš kdaj bo spet prilikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.3.2010 17:48:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

17.2. je bil prvi dan zadnje user posted image ,tko da moraš prišteti še ene 5 dni in mi pride zdele to nedeljo 28 dan

čebel@ ne jaz sem jo mela 16.2. Narobe računaš šteješ dneve od prvega dne zadnje user posted image , Mogla bi jo v torek dobit če jo maš na 28 dni, če ne jo maš pa na 33 dniuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.3.2010 17:54:18   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ ne jaz sem jo mela 16.2. Narobe računaš šteješ dneve od prvega dne zadnje user posted image , Mogla bi jo v torek dobit če jo maš na 28 dni, če ne jo maš pa na 33 dniuser posted image

res?user posted image no jaz vedno tko štejem,kot sem napisalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.3.2010 17:56:26   
Čebel@
jaz jo imam vedno okoli 17.-dan dva gor dol-samo februar je malo krajšiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.