|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 12:23:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Žigec je boljši, vročince ni več sam je zjutraj koj tašči zaspal (mal čez 8) ko sem ga dala v varstvo, tko da ni še čist ok. Pa zobek ga ful ful matra. Zdele ga bom počasi spat dala potem pa če bo sonček, pa če ni vročince bomo šli mal na zrak.

pri nas tud zobki...3 štirice se že ful dobr vidjo...sem ga prej mal žgačkala, da se je na cela usta smejal..pa sm mal prečekiralauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
18.3.2010 12:24:40   
Urša08
Sjmm nama so pa ob rojstvu Nejca nanosil enih daril od cunc, igrač, bonov, everčkov, ... res ful vsega. So vsi komaj čakali enga dojenčka user posted image user posted image user posted image No sej tud Žigec je veliko dobil, da ne bom krivična. Mojedva pa itak včas že mal pretiravata, ful rada kupujeta za tamaledva in skoz neki nosta. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
18.3.2010 12:24:49   
sjmm
eto..zdej pa laufam polento zrihtat...pa še mal za s seboj stvari prištimatuser posted image

vs še kej prečekiram!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.3.2010 12:26:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

...
ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo...
..prvič se je takoj pokazal +?
boš videla da bo hitro minilouser posted image ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj takouser posted image user posted image user posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate...
aha..potem pa mogoče res zopet zimskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila..
bom botro kar tukaj gor poiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečeneuser posted image

...ali pa celo nikoli...ojoj...imam cotke,ki jih je zgrešilauser posted image ...js bom tudi potem vse podarila...ales...edino kake copatke,pa kakko cart cotko si pa pusti za v spomin
ja jih imam jaz nekaj ki jih sploh ni nosila-po večini plišaste pajackeuser posted image ....jaz imam vse dude spravljene,pa kakšne supergice bom shranila-že kar vidim da bom imela en kup škatel za gušt na podstrehiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.3.2010 12:27:36   
sjmm

Sjmm nama so pa ob rojstvu Nejca nanosil enih daril od cunc, igrač, bonov, everčkov, ... res ful vsega. So vsi komaj čakali enga dojenčka user posted image user posted image user posted image No sej tud Žigec je veliko dobil, da ne bom krivična. Mojedva pa itak včas že mal pretiravata, ful rada kupujeta za tamaledva in skoz neki nosta. 

fajn fajn...jz tud upam, da bom taka babi...pa taka  k se rada igra in po tleh meče in hodi na sprehode...da bojo moji vnučki doživeli tud z nama kej lepega...za kat so moji 4 mulčki ful prikrajšani.....tko, da je kr žalostno...za najine je vedno kupovala samo moja mami, pa moj oči je kdaj kej evrčkov dal...od mojga pa zmer pravita naj bomo srečni, da jih poslušata tle nad sabo...pa smo dostikrat tko tihi, da če mojga ni in ni avta na dvoriš sploh ne vesta, da smo domauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.3.2010 12:28:24   
Urša08
čebel@ a lahko mal iz firbca vprašam zakaj dude šparaš? Jaz jima bom prišparala kompletek iz porodnišnice pa najbrž krstni komplatek - pomojeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.3.2010 12:28:41   
sjmm

...
ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo...
..prvič se je takoj pokazal +?
boš videla da bo hitro minilouser posted image ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj takouser posted image user posted image user posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate...
aha..potem pa mogoče res zopet zimskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila..
bom botro kar tukaj gor poiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečeneuser posted image

...ali pa celo nikoli...ojoj...imam cotke,ki jih je zgrešilauser posted image ...js bom tudi potem vse podarila...ales...edino kake copatke,pa kakko cart cotko si pa pusti za v spomin
ja jih imam jaz nekaj ki jih sploh ni nosila-po večini plišaste pajackeuser posted image ....jaz imam vse dude spravljene,pa kakšne supergice bom shranila-že kar vidim da bom imela en kup škatel za gušt na podstrehiuser posted image user posted image user posted image

jz mam 4 škatle...ogromne..pa pol ko se še razni izdelki iz vrtca in šole nakopičijo....uf je ene robe user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.3.2010 12:29:29   
sjmm

čebel@ a lahko mal iz firbca vprašam zakaj dude šparaš? Jaz jima bom prišparala kompletek iz porodnišnice pa najbrž krstni komplatek - pomojeuser posted image

jz mam tud dude, pa od vsakega po eno flaško, pa supergice..pa...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.3.2010 12:29:52   
sjmm
ajd...zdej pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bajbaj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.3.2010 12:30:33   
Urša08
Sjmm joj ampak jaz če bi bla tamlada od tvoje tašče in tasta bi jima pa na tak diplomatski način marsikaj povedala. ma sigurno ne bi bla tih k ne zna bituser posted image user posted image user posted image user posted image Ma prov smiliš se mi v tej bajti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bosta čez poletje na vikendu, da boste mel mir pred njima.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.3.2010 12:32:43   
Katjusa
dan sem razkurjena k 100user posted image komi čakam da se odselim.... sej je sma malenkost sam me je tak napičl da že razmišljam, da bom benija zreven pol vzela k grem po florija in bomo ostal kr na igralih do takrat da pride atiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela
no tvoja novička me je pa mal v boljšo voljo spravla..... držim pesti..... če dobiš fanta ti bom pa jst posodla fantovske stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal so znucane k beni veliko po kolenih plaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav se mi je sanjalo, da sem bla noseča ampak dvomim, da se bo kej zgodilo:) itak, pa delamo punčko tako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kosilo imam vegi boranjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja nisem mogla da se nebi tehtala pa ne vem če nej verjemem al ne ampak po današnji tehnici (sem 2x gor stopla) imam -9kg joj k vidim kako fino mi gre imam še več volje.... in največja fora je v tem, da sploh nisme lačna in da nič ne pogrešam.... trebuh imam tako mehak k po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.3.2010 12:34:41   
Katjusa

jst šparam samo oblačila in obutev (čeprav za obut pol vedno kej novega kupim pa staro stran mečem)...... do kdaj bom šparala ne vem pomoje do ene 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.3.2010 12:38:38   
Katjusa
oma nam je posodla ekonom lonec no pravzaprav nam ga je dala..... je nek star sam bi kr bil če nebi po čikih zaudarjal..... sem ga sčohala z gobico in res z vročo vodo sprala in še nalila not vroče vode in je še kr smrdel potem sem ga dala v pomivalca..... sem misla, da bo OK in sem vseeno zaprla pokrov za 1 uro (ker kuham pač z zaprtim pokrovom in tako najlažje vidiš če se je von odstranil.... ko sem odprla pokrov so kr puhnli čiki ven...... v taki posodi že ne bom kuhala.... zdej lahko ga še s kisom umijem al kaj nej nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prokleti čiki smrdljivi..... že tak sme jezna kadar gremo tja vse do nagega slečem in takoj dam v pralni stroj sam da še posoda smrdi je pa višek..... mislim da bom kr na ebayu novega naročilauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.3.2010 12:40:01   
Katjusa
pa nobene ni......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vse teste delateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no imam še jst enga če ga katera rabi... ponavadi testi pri meni dobro kažejo za drugeuser posted image user posted image user posted image tak, da ko bo kateri zamujala nej kr k meni pride test nardit bo ziheruser posted image

Točno Urša si doblauser posted image al si delala test.... drgač pa k meni priduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.3.2010 12:40:22   
Katjusa
čebela kdaj ne pričakuješuser posted image

a bi me naredle en seznamček nas k se trudmo zanosituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.3.2010 12:42:24   
Urša08
Katjuša nisem doblauser posted image pa tud testa nisem delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.3.2010 12:43:39   
Urša08
Katjuša pa mal se pomiri, mej pred sabo v glavi da itak boste kmalu šli in naj ti ne pride do živega. A pisker pa tok smrdiuser posted image hudo no, pa pojma nimam kako vonj vn spravit res neuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.3.2010 12:59:40   
Katjusa

Katjuša pa mal se pomiri, mej pred sabo v glavi da itak boste kmalu šli in naj ti ne pride do živega. A pisker pa tok smrdiuser posted image hudo no, pa pojma nimam kako vonj vn spravit res neuser posted image

se trudim:)

joj urše kako zdržiš čakat? dej neredi testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.3.2010 13:18:26   
SURF
A Urša ti tudi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.3.2010 13:24:45   
Katjusa
dopoldna sma z benijem regrat nabirala in zdej je čist ovel ker sem ga pozabla zunaj in je sonce posijalo nanj..... in to se je zgodilo sam zato k si brat ne zna sam spečlt palačink in ker se jih je ful mudilo spečt.... k se zaneseš na neki pol pa ni nič iz tega...... res če jih nebi blo zraven se nebi zanašala tako pa so in se zanesem in pol gre vse narobe.....
pol sem ga očistla tistega sem zdej v vodo namočla če bo kej bolj kar pa nisem očistla bom pa stran vrgla kaj čem z ovenjenim.... takega še pucat ne morem, če ga namočim bo pa pol vse pacas_to in mokro.....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.3.2010 13:25:51 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.3.2010 13:31:08   
Urša08
SURF nič še ni rečeno

Katjuša ma kaj pa vem, ko mam pa občutek da se bo glihkar vlilouser posted image Do kdaj si pa ti mela tak občutek?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.3.2010 13:34:08   
baki
nik je zaspal ob 12.00.za enkrat še spi.za kosilo smo meli kurji paprikaš+široke rezance+solatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.3.2010 13:36:43   
TAMIKA3
dan dan user posted image
evo mene

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.3.2010 13:42:53   
TAMIKA3
Tristan zjutraj dobil pikico - je bil priden, to pomeni, da smo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Tian pa je imel 5-letni sistematski- vse ok user posted image user posted image ...

kavica z atijem, potem pa domov posesat bajto, ker jo je prišel en gospod ocenit... no bomo videli...
nato še terapija, zdaj končno malo diham, potem pa spet akcija user posted image user posted image user posted image user posted image

sva se z Marinom včeraj imela fino - najprej proslava, podelitev priznanj in nagrad ( spomin, obesek za ključe, odsevni telovnik) na koncu pa še pogostitev user posted image user posted image

načvekale ste ful user posted image user posted image user posted image user posted image , mi vas ne znese brat- kaj je novega user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 18.3.2010 13:43:23 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.3.2010 13:43:48   
TAMIKA3
alarm, je spal od 11-ih user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.