|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 10:44:01   
SURF
claud-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuuuuuuuuper....
..če bi tudi midva lohka bi imele mogoče zopet isti letnikuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.3.2010 10:49:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuuuuuuuuper....
..če bi tudi midva lohka bi imele mogoče zopet isti letnikuser posted image user posted image
mogoče mi je pa usojeno da te počakamuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.3.2010 10:52:03   
Čebel@
Hano sem dala že kar spat-je bila čisto adijouser posted image .....upam da bom čimdlje spala,da ne bo do večera kriza

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.3.2010 11:09:10   
baki
nik še tudi ni šel spat.prej ni hotu pol smašla pa vn

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.3.2010 11:15:07   
sjmm
DAN!

sva neki zlo zaposlena, sva imela ob 9h že kuhano...k dons se bo mal mudilo s kosilom...Miha pride ob 1h, moj tud...pol pojemo...gremo po mami v LJ v službo..pol pa v LItijo...ta velka 2 si bosta pa sama omakico pogrela....polenta bo pa pripravlena počakala, pa solato si bosta zrihtala

mali neki tečkan...nisva šla še vn...mogeče bova šla...al ga bom pa kr spat dala...sicer sem neki razmišlala, da bo spal pol v avtu...sam tko mu bom sam rutem porušla...tko da ni ok

no, grem še mal kafeta spit...sem neki čudna ke v glavo dons...pa smo kr soal...po moje vreme..pa še user posted image se najavla...buuu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.3.2010 11:15:51   
sjmm

claud-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

oooooooooo, super...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...navijamo!!!!!!!!! Za vse k ste v delu!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.3.2010 11:18:25   
sjmm
sej ne k jz pridem....ah, grem mal bombo pospravtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.3.2010 11:22:46   
Urša08
Sjmm eto meneuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.3.2010 11:25:06   
Čebel@
jaz sem tudi tukajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.3.2010 11:26:27   
Urša08
Sem si skuhala eno kavico in mam pavzouser posted image . Kosilo se kuha, juhica, popečena govedina v zelenjavni omakici in tamarjem zraven pa rezanci al pa krompir, bomo vidli. Sem pa spet tok omake naredila da bomo še za jutri meluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prej pozabla napisat da ma Nejc pri treh letih 14 kil in 96cm - baje je v sredini po velikosti, pri teži pa kako kilco premalo ampak ni panike. Pa sej kr nisem mogla verjet da ma 14 kiluser posted image user posted image user posted image user posted image Je rekla da ma lahko tud tako konstrukcijo , vsi izvidi ok, mal težav pri tem ko je blo treba uček pokrit , da so vid pogledala ampak na koncu vse dobro. Aja pa zjutraj je sokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.3.2010 11:27:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz sem tudi tukajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 11:31:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.3.2010 11:32:43   
Čebel@
urša.....sej si ti tudi suhica,valda bo pol Nejc tudiuser posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled....jaz bom pa za kosilo kar zelenjavno rižoto naredilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 11:32:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.3.2010 11:33:12   
SURF
...hehe..kaj pa veš Majchy,leto je kar dolgo...user posted image Drugače pa že komaj čakam,da javiš novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sjmm...no midva imava sedaj prepoved,če bo vse ok pol leta....

mnjami...pridno kuhate...js sem na bolniški,tako da si še pustim strežti...

...grem malo počivat...
Lepo bodite...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.3.2010 11:33:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela ne ne prej, bo zihr maja ratalo, ko se delajo februarčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pustimo se presenetituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.3.2010 11:34:58   
Čebel@

...hehe..kaj pa veš Majchy,leto je kar dolgo...user posted image Drugače pa že komaj čakam,da javiš novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sjmm...no midva imava sedaj prepoved,če bo vse ok pol leta....

mnjami...pridno kuhate...js sem na bolniški,tako da si še pustim strežti...

...grem malo počivat...
Lepo bodite...
eno leto je kot bi migniluser posted image ....bom najprej vam sporočilauser posted image user posted image user posted image ....ti se kar pusti crkljati in lepo počivaj da prideš spet k sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.3.2010 11:38:10   
Čebel@
sva z mojim rekla da če tudi ne bo kmalu se prijelo,da bova kar obdržala zibko-je ne posodiva moji sestriuser posted image user posted image ....takrat ko sem ji rekla za zibko mi je dala golo posteljico(brez jogija,bog ne daj da bila posteljina zraven),tko da sva vse dokupila in ta zibka ne gre več iz Domžaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...me je pa ena kolegica prosila če ji jo bom posodila,ampak bomo videli če se letos prime(ona ima rok poleti)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 11:46:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.3.2010 11:48:25   
Urša08
čebel@ grdo od sestre da ti tud postelnine ni posodilauser posted image

Sjmm kaj si tok pridna pa pospravlaš , rajš mal poklepetej z namiuser posted image

No sej jaz tud kr zabušavam, stanovanje pa kr kliče da mal pospravim. Sej bom k dam Žigca spat, zdej mi pa paše mal počivat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.3.2010 11:49:10   
SURF
...
ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo...
..prvič se je takoj pokazal +?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.3.2010 11:50:15   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračajuser posted image

..evo,tako kot sma midva rekla..

Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.3.2010 11:50:16   
Urša08
Kolumbo a ne ležiš? Dej mal počivaj.

SURF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.3.2010 11:54:03   
SURF
TANČY-Kje si,kako ste?

Ko boš imela kej časa,bi te prosila če mi lohka napišeš,koliko znese let v Avstralijo?Katera agencija?
Moja prijateljica kateri bom priča ima sorodnike tam,še nikoli ni šla,pa si zelo želi že cel life...pa sem malo študirala,če ni predrago...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.3.2010 11:55:04   
SURF
.....počivat...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.