Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 11:55:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 11:57:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ grdo od sestre da ti tud postelnine ni posodila ok pač ni-ampak ne rečem da je imela tamavga 1 leto prej v zibki in je vse kupila(jogi in posteljino)pa mi tudi jogija ni dala zraven ....jaz ko bom posojala zibko,dam komplet od jogija,štange za baldahin in posteljino zraven.....sej so samo par mesecev notri in to se sploh ne uniči...ah pač jo ne štekam in sem ratala taka do nje kot je ona do mene-žleht
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 11:59:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ... ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo... ..prvič se je takoj pokazal +? boš videla da bo hitro minilo ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj tako
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:01:52
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:03:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka... ja res je ...pa imam doma ziher 5 kartonov cunj za fanta,pa še par za punčko-pa ji ne dam nič-ker ne zna čuvati....rajš posodim nekomu ki bo vsaj hvaležen .....pa nisem žleht,ampak me je krepko izočilo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:03:59
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ... ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo... ..prvič se je takoj pokazal +? boš videla da bo hitro minilo ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj tako .... full sem vesela zate... aha..potem pa mogoče res zopet zimski Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:06:00
|
|
|
|
Čebel@
|
joj jaz ko sem doma samo jem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:07:09
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka... ja res je ...pa imam doma ziher 5 kartonov cunj za fanta,pa še par za punčko-pa ji ne dam nič-ker ne zna čuvati....rajš posodim nekomu ki bo vsaj hvaležen .....pa nisem žleht,ampak me je krepko izočilo ...vemo me, da nisi žleht...si je že zaslužila...mah..nič se ne sekiraj,ker če ne zna cenit potem tudi pogreša ne..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:07:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ... ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo... ..prvič se je takoj pokazal +? boš videla da bo hitro minilo ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj tako .... full sem vesela zate... aha..potem pa mogoče res zopet zimski Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila.. bom botro kar tukaj gor poiskala ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:08:25
|
|
|
|
SURF
|
...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:09:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka... ja res je ...pa imam doma ziher 5 kartonov cunj za fanta,pa še par za punčko-pa ji ne dam nič-ker ne zna čuvati....rajš posodim nekomu ki bo vsaj hvaležen .....pa nisem žleht,ampak me je krepko izočilo ...vemo me, da nisi žleht...si je že zaslužila...mah..nič se ne sekiraj,ker če ne zna cenit potem tudi pogreša ne.. res,raje posodim tujcu,ki bo rabil.....vam punce bi ziher posodila,ker znate čuvat stvari....tko da če katera karkli rabi-mi lahko reče(no € ne šenkujemo )
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:10:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo kok časa imaš pa predpisan počitek?.....kje imaš pa zdele Patricijo?.....pa tudi dnevi ko boš samo padla v posteljo-nič bat-te še čakajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:11:28
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ... ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo... ..prvič se je takoj pokazal +? boš videla da bo hitro minilo ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj tako .... full sem vesela zate... aha..potem pa mogoče res zopet zimski Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila.. bom botro kar tukaj gor poiskala ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečene ...ali pa celo nikoli...ojoj...imam cotke,ki jih je zgrešila ...js bom tudi potem vse podarila...ales...edino kake copatke,pa kakko cart cotko si pa pusti za v spomin
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:11:29
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana se že pogovarja ..uf že vem da bo do večera kriza ......grem kosilo kuhat za mulca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:13:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ grdo od sestre da ti tud postelnine ni posodila Sjmm kaj si tok pridna pa pospravlaš , rajš mal poklepetej z nami No sej jaz tud kr zabušavam, stanovanje pa kr kliče da mal pospravim. Sej bom k dam Žigca spat, zdej mi pa paše mal počivat. helov...ma je blo potrebno, včeri zvečer se mi ni več dalo...smo prišli ob pol 8h iz štacune..sem bla k cota pa čist v skrbeh k je maj pol ure z večrjo zamujal..pol je blo pa še en kup posode..pa sm jo pustila...je blo treba pa dons pošlihtat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:16:49
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz tud rada posodim cunce Ma moja prijateljica septembra rok tko da bo šla zibka in cunce k njej Sjmm mene tud še vse čaka. Še iz pomivalvca nisem vn vzela. Sem samo kosilo nardila in je cel kup posode Mah sej bom.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:17:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračaj ..evo,tako kot sma midva rekla.. jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto nič ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojala moja in od mojga žlahta vsa taka...na žalost...sva vedno vse sama kupla...no pri zadnjem sem kar nekaj od kolegice dobila k je imela 2 leti starega fantka...številka 4...zdej imajo pa pupiko...številka 5 ...pa ji je tud na frišno nabavla...moj je pa kr nekaj stvari dobil....sam možek vedno pravi, k cagam al čem mu še kej novega kupit...naj kr vzamem, če sva za vse 3 pa bo tudi za tega kaj novega....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:17:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo Ti zdej počivaj, pa si naberi energijo jo boš še rabila verjemi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:18:25
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo kok časa imaš pa predpisan počitek?.....kje imaš pa zdele Patricijo?.....pa tudi dnevi ko boš samo padla v posteljo-nič bat-te še čakajo Patricija spančka...kuham še ne bolniška tri tedne...glede počivanja pa je rekla,doma boš,koliko se imaš pa rad boš pa že sama presodila in počivala in se izogibala dvigovanju težkih stvari...pa vedi ... Tako,da še lenarim na celi črti malo se igram,učim...se pa že veselim spomladanskega čiščenja,ker je trenutno situacija taka,da ni za obiske
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:18:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz tud rada posodim cunce Ma moja prijateljica septembra rok tko da bo šla zibka in cunce k njej Sjmm mene tud še vse čaka. Še iz pomivalvca nisem vn vzela. Sem samo kosilo nardila in je cel kup posode Mah sej bom. ja, itak nas počaka...no jz sem vsaj zjutri že skuhala...zdej bom pa še polento nardila..pol pa pohamsamo..pa spet letat ke okol...ta teden je ubitačen...upam, da bo drug kej bolš a Žigec je bolje k je imel neki vročinco???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:19:41
|
|
|
|
Urša08
|
Midva sva pa prva povsod k mava otročka 8no razen možev stric pa teta), ki sta nama pa tud posodila cunce pri Nejcu. Po večini mata pa kr vse novo. No za Žigca imam ogromno cunc še od Nejca sam mu pa tud kej novga kupim - je kr treba za mojo dušco.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:19:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo kok časa imaš pa predpisan počitek?.....kje imaš pa zdele Patricijo?.....pa tudi dnevi ko boš samo padla v posteljo-nič bat-te še čakajo Patricija spančka...kuham še ne bolniška tri tedne...glede počivanja pa je rekla,doma boš,koliko se imaš pa rad boš pa že sama presodila in počivala in se izogibala dvigovanju težkih stvari...pa vedi ... Tako,da še lenarim na celi črti malo se igram,učim...se pa že veselim spomladanskega čiščenja,ker je trenutno situacija taka,da ni za obiske ti si kr dej duška spočitkom...sej vse počaka..jupi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:21:08
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljo Ti zdej počivaj, pa si naberi energijo jo boš še rabila verjemi ...se kar držim...čeprav me že kar malo daje ...si bom pa pršla not za vse za nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:21:41
|
|
|
|
Urša08
|
Žigec je boljši, vročince ni več sam je zjutraj koj tašči zaspal (mal čez 8) ko sem ga dala v varstvo, tko da ni še čist ok. Pa zobek ga ful ful matra. Zdele ga bom počasi spat dala potem pa če bo sonček, pa če ni vročince bomo šli mal na zrak.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 12:22:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Midva sva pa prva povsod k mava otročka 8no razen možev stric pa teta), ki sta nama pa tud posodila cunce pri Nejcu. Po večini mata pa kr vse novo. No za Žigca imam ogromno cunc še od Nejca sam mu pa tud kej novga kupim - je kr treba za mojo dušco. jz tud ful rada za a male nakupujem...naša prva 2 sta bla tud prva v celi žlahti nove generacije...sam so vsi bol uhrni...moja mami že kej kupi, pa Poldijev stric in žena sta tud zlo radodarna k obožujeta otroke...vnučke...pa še naše za povrh....je stric čisto nasprotje mame od mojga...mislim en ta najbol sončen dan nasprot temni noči...res
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.