|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 11:55:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračajuser posted image

..evo,tako kot sma midva rekla..
jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto ničuser posted image ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.3.2010 11:57:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ grdo od sestre da ti tud postelnine ni posodilauser posted image

ok pač ni-ampak ne rečem da je imela tamavga 1 leto prej v zibki in je vse kupila(jogi in posteljino)pa mi tudi jogija ni dala zravenuser posted image ....jaz ko bom posojala zibko,dam komplet od jogija,štange za baldahin in posteljino zraven.....sej user posted image  so samo par mesecev notri in to se sploh ne uniči...ah pač jo ne štekam in sem ratala taka do nje kot je ona do mene-žlehtuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.3.2010 11:59:06   
Čebel@

...
ja leto švigne naokoli kot bi mignil...meni se pa gotovo malce vleklo...
..prvič se je takoj pokazal +?
boš videla da bo hitro minilouser posted image ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.3.2010 12:01:52   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Čebela jst nism še ene stvari posodila, ker se mi ne da ubadat, kdaj bom dobila nazaj.......ko bomo nehal delat otroke bom ta prvemu ki bo rabil samo rekla: Vozi in ne vračajuser posted image

jaz brez težav posoja,bom tudi kolegici posodila od zibke do cunj(če ne bomo mi glih rabili),ampak sestri pa ne posodim ama čisto ničuser posted image ....ko sem rodila mi je rekla(pa ji nisem nič rekla):da si ne boš kej mislila da ti bom kej posojalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.3.2010 12:03:32   
Čebel@

user posted image user posted image ah ta tvoja sestra...v svojo skledo špuka...

ja res jeuser posted image ...pa imam doma ziher 5 kartonov cunj za fanta,pa še par za punčko-pa ji ne dam nič-ker ne zna čuvati....rajš posodim nekomu ki bo vsaj hvaleženuser posted image .....pa nisem žleht,ampak me je krepko izočilouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.3.2010 12:03:59   
SURF

...
boš videla da bo hitro minilouser posted image ...sploh zdej ko bo pomlad in poletje-takrat dnevi kar bežijo....ja 1. nama je takoj uspelo-upam da bo tudi sedaj takouser posted image user posted image user posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate...
aha..potem pa mogoče res zopet zimskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš res lohka oblačilca še enkrat porabila..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.3.2010 12:06:00   
Čebel@
joj jaz ko sem doma samo jemuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.3.2010 12:07:09   
SURF

ja res jeuser posted image ...pa imam doma ziher 5 kartonov cunj za fanta,pa še par za punčko-pa ji ne dam nič-ker ne zna čuvati....rajš posodim nekomu ki bo vsaj hvaleženuser posted image .....pa nisem žleht,ampak me je krepko izočilouser posted image

...vemo me, da nisi žleht...si je že zaslužila...mah..nič se ne sekiraj,ker če ne zna cenit potem tudi pogreša ne..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.3.2010 12:07:24   
Čebel@

...

....user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate...
aha..potem pa mogoče res zopet zimskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom botro kar tukaj gor poiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečeneuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.3.2010 12:08:25   
SURF
...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.3.2010 12:09:01   
Čebel@

...vemo me, da nisi žleht...si je že zaslužila...mah..nič se ne sekiraj,ker če ne zna cenit potem tudi pogreša ne..

res,raje posodim tujcu,ki bo rabil.....vam punce bi ziher posodila,ker znate čuvat stvari....tko da če katera karkli rabi-mi lahko reče(no € ne šenkujemouser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.3.2010 12:10:14   
Čebel@

...bolj ko počivam,bolj pogrešam dneve ko sem padla v posteljouser posted image user posted image
kok časa imaš pa predpisan počitek?.....kje imaš pa zdele Patricijo?.....pa tudi dnevi ko boš samo padla v posteljo-nič bat-te še čakajouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.3.2010 12:11:28   
SURF

...

bom botro kar tukaj gor poiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ja,ker mi je škoda cunjic ki jih je imela le parkrat oblečeneuser posted image

...ali pa celo nikoli...ojoj...imam cotke,ki jih je zgrešilauser posted image ...js bom tudi potem vse podarila...ales...edino kake copatke,pa kakko cart cotko si pa pusti za v spomin

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.3.2010 12:11:29   
Čebel@
Hana se že pogovarjauser posted image user posted image user posted image ..uf že vem da bo do večera krizauser posted image ......grem kosilo kuhat za mulca

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.3.2010 12:13:51   
sjmm

čebel@ grdo od sestre da ti tud postelnine ni posodilauser posted image

Sjmm kaj si tok pridna pa pospravlaš , rajš mal poklepetej z namiuser posted image

No sej jaz tud kr zabušavam, stanovanje pa kr kliče da mal pospravim. Sej bom k dam Žigca spat, zdej mi pa paše mal počivat.

helov...ma je blo potrebno, včeri zvečer se mi ni več dalo...smo prišli ob pol 8h iz štacune..sem bla k cota pa čist v skrbeh k je maj pol ure z večrjo zamujal..pol je blo pa še en kup posode..pa sm jo pustila...je blo treba pa dons pošlihtatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.3.2010 12:16:49   
Urša08
Jaz tud rada posodim cunceuser posted image Ma moja prijateljica septembra rok tko da bo šla zibka in cunce k njejuser posted image

Sjmm mene tud še vse čaka. Še iz pomivalvca nisem vn vzela. Sem samo kosilo nardila in je cel kup posodeuser posted image Mah sej bom.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.3.2010 12:17:03   
sjmm

moja in od mojga žlahta vsa taka...na žalost...sva vedno vse sama kupla...no pri zadnjem sem kar nekaj od kolegice dobila k je imela 2 leti starega fantka...številka 4...zdej imajo pa pupiko...številka 5 ...pa ji je tud na frišno nabavla...moj je pa kr nekaj stvari dobil....sam možek vedno pravi, k cagam al čem mu še kej novega kupit...naj kr vzamem, če sva za vse 3 pa bo tudi za tega kaj novega....user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.3.2010 12:17:38   
Urša08

Ti zdej počivaj, pa si naberi energijo jo boš še rabila verjemiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.3.2010 12:18:25   
SURF

kok časa imaš pa predpisan počitek?.....kje imaš pa zdele Patricijo?.....pa tudi dnevi ko boš samo padla v posteljo-nič bat-te še čakajouser posted image

Patricija spančka...kuham še neuser posted image bolniška tri tedne...glede počivanja pa je rekla,doma boš,koliko se imaš pa rad boš pa že sama presodila in počivala in se izogibala dvigovanju težkih stvari...pa vediuser posted image user posted image ...
Tako,da še lenarim na celi črtiuser posted image malo se igram,učim...se pa že veselim spomladanskega čiščenja,ker je trenutno situacija taka,da ni za obiskeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.3.2010 12:18:32   
sjmm

Jaz tud rada posodim cunceuser posted image Ma moja prijateljica septembra rok tko da bo šla zibka in cunce k njejuser posted image

Sjmm mene tud še vse čaka. Še iz pomivalvca nisem vn vzela. Sem samo kosilo nardila in je cel kup posodeuser posted image Mah sej bom.

ja, itak nas počaka...no jz sem vsaj zjutri že skuhala...zdej bom pa še polento nardila..pol pa pohamsamo..pa spet letat ke okol...ta teden je ubitačen...upam, da bo drug kej bolšuser posted image

a Žigec je bolje k je imel neki vročinco???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.3.2010 12:19:41   
Urša08
Midva sva pa prva povsod k mava otročka 8no razen možev stric pa teta), ki sta nama pa tud posodila cunce pri Nejcu. Po večini mata pa kr vse novo. No za Žigca imam ogromno cunc še od Nejca sam mu pa tud kej novga kupim - je kr treba za mojo dušco. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.3.2010 12:19:49   
sjmm

Patricija spančka...kuham še neuser posted image bolniška tri tedne...glede počivanja pa je rekla,doma boš,koliko se imaš pa rad boš pa že sama presodila in počivala in se izogibala dvigovanju težkih stvari...pa vediuser posted image user posted image ...
Tako,da še lenarim na celi črtiuser posted image malo se igram,učim...se pa že veselim spomladanskega čiščenja,ker je trenutno situacija taka,da ni za obiskeuser posted image

ti si kr dej duška spočitkom...sej vse počaka..jupiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.3.2010 12:21:08   
SURF

Ti zdej počivaj, pa si naberi energijo jo boš še rabila verjemiuser posted image

...se kar držim...čeprav me že kar malo dajeuser posted image ...si bom pa pršla not za vse za nazajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.3.2010 12:21:41   
Urša08
Žigec je boljši, vročince ni več sam je zjutraj koj tašči zaspal (mal čez 8) ko sem ga dala v varstvo, tko da ni še čist ok. Pa zobek ga ful ful matra. Zdele ga bom počasi spat dala potem pa če bo sonček, pa če ni vročince bomo šli mal na zrak.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.3.2010 12:22:24   
sjmm

Midva sva pa prva povsod k mava otročka 8no razen možev stric pa teta), ki sta nama pa tud posodila cunce pri Nejcu. Po večini mata pa kr vse novo. No za Žigca imam ogromno cunc še od Nejca sam mu pa tud kej novga kupim - je kr treba za mojo dušco. user posted image

jz tud ful rada za a male nakupujem...naša prva 2 sta bla tud prva v celi žlahti nove generacije...sam so vsi bol uhrni...moja mami že kej kupi, pa Poldijev stric in žena sta tud zlo radodarna k obožujeta otroke...vnučke...pa še naše za povrh....je stric čisto nasprotje mame od mojga...mislim en ta najbol sončen dan nasprot temni noči...res

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.