Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:45:59
|
|
|
|
baki
|
urša sorry nisem vedla da si tu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:48:11
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 8:52:19
|
|
|
|
baki
|
no ja zdej pa nobene več ni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 10:11:00
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro.... za zajtrk sem pojedla eno pomarančo in eno jabolko ker bo za kosilo pica ki bo polna kalorij že zaradi sira..... za večerjo bo pa ananas IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 KOlumbo in Katjuša računajta na sredo pri sjmm Sjmm pa dej nehi se sekirat, me bomo pršle k tebi na kavico in ne gledat kako maš vse pospravljeno. Super da se bomo vidle, mal počvekale, gledale naše pikce kako se igrajo in seveda kok so že veliki jst tud tak pravim zaradi mene ni treba nič pospravljat ti sam za otroke pripravi en zaboj igrač in za nas vsaki en stol:) jst tud nimam pospravljeno pa kaj itak nimam kam kej dat in imamo vse nafilano.... pač tko imamo in če komu kej ne paše je to njegov problem in ne moj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 11:23:15
|
|
|
|
Čebel@
|
dan vreme gnilo .....Hana je ponoči le 2x zahtevala dudo,drugače je spala....sva pa midva blazno slabo spala,moj je bil ponoči še v službi,zato je dopoldan še malo spanca prinesel notri,mene pa hoče neki buča bolet .....zdele gre Hani počivat,jaz pa za knjige
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 11:57:33
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojla kako ste? Uživate frej vikend na polno Uživajte in se crklajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 11:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem bila pa kar delovna danes, sem se v cunje vrgla, tko da dva stroja sta že popedenčkana, en se pere. Kosilce se že kuha oz. peče. Sem juhico zakuhala, musaka je že v pečici, še solato nardim. Za sladico bo pa kar puding s smetano Nč grem naprej delat. Uživajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 12:47:21
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela nej te glavobol hitro mine urša lepo se imejte.... A že imaš kako novičko za nas ker M ti zamuja že 6 dni Pr nas se tud pica že peče, regratova solata je pa tudi pripravljena in čaka na mizi še ene 10 minutk pa gremo jest.... no tamala2 spita pa ona 2 tak nimata rada pice jima bom pol kr juhico in zlate kroglice naredla to imata ful rada a rabi kdo kej vetra? mi gre tok na živce tale veter ker v takem ne mormo ven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 17:03:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
POZDRAVLJENE...Je kira nova nosecka???Mi smo vceraj sli 2 stanovanja pogledat in eno nam je v Velenju vsec 3 sobno,verjetno da ga bomo kupli v sob.gremo se enkrat ga pogledat pa 2.4.gremo se v Bosno da moj zrihta glede drzavljanstva in da pol lahko kredit uredi...Cudni obcutki so,veselje ,strah,sprememba ma vse...ampak ce crto potegnem je itak fajn ,ker ga bomo kupli in za sebe ziveli,sej se razumemo ok z mojimi ampak itak da si zelimo it na svoje sploh ko bo se drugi otrok da imasta svojo sobico...Pa itak sva hotla it ven iz tega zasavja ,ker tukaj je full onesnazen zrak baje je tle najvecraka itd...V Hrastniku ,kjer zdaj zivimo pa itak nimamo nic se ene orenk trgovine ne,ce hocm kaj kupit morm vedno it v Celje...Pa se to ,da je moja sestra v Velenju doma pa blok je full blizu nje...sestra in njen sta tudi srecna ,ker bomo blizu ,pa k sploh ni blo planirano ampak kr naenkrat se vse odvija...Pa tam bom lahko kaksno sluzbico nasla kar jo tukaj v Hrastniku ne bi nikoli bi s morala vozit vCe al LJ...Drzite pesti ,da se vse uredi.. Vas grem prebrati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 17:26:39
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo super novička.... no pol bomo pa blizu držim pesti, da fino zrihtate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 17:48:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela nej te glavobol hitro mine hvala-sem vzela lekadol in je bilo takoj boljše ......je pa danes en tak čuden pritis-Hana je čez opoldne spala 3 ure(pol sem jo pa zbudila) mihailo......super novičke zdej gremo pa pod tuš-sva z atijem fulll prašna k sva 1 uro pometala pol pa večerja in Hana gre počasi aja aja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 17:59:49
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kaj sta pa pometala.....? mi bomo pa ta teden verjetno dobil ključe našega novega domeka..... zdej sma se z mojmu menla, če boma lahko da bi vseeno zamenjala okna in balkonska vrata in da bi dala rolete zraven..... ker poleti bomo imeli skos sončka in če nimaš rolet zda bit precej vroče..... pa navajeni smo da lahko spustimo rolete in imamo temo.... bodo vidli kake bodo finance.... zdej sma se odločla da bi mogoče prodala motor jah no sej se itak nimam časa vozit in za mtor bom imela še veliko časa....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 18:18:38
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Nik zopet dobu vročino, ampak zdej mislim daje zaradi zobov, ker bi kr skoz neki v usta tiščal. Kolumbo - vidim, da si bla v naših koncih, pa se nisi mogla na kavo oglast. Sej že dober. Katjuša - to ste imeli pa super kosilo danes. Pa regrat se ti da nabirat. Js grem raje kr n avrt in naberem motovilec. mihailo - super novička glede stanovanja. Važn da boste zadovoljni, in sploh ni pomembno kje ste. majchy - upam, da bosta imela naslednji mesec več sreče katjuša - če bosta kupovala okna in vrata imam en fajn kontakt. Če boš potrebovala mi povej. In kje točno boste zdej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 19:11:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kaj sta pa pometala.....? naše gradbišče je bilo full prašno od šmemanja in vsega dela,tko da sva zgornji štuk pomedla(3 sobe),spodnji naju pa še čaka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 19:13:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 majchy - upam, da bosta imela naslednji mesec več sreče hvala.....sej ubistvu se ne mudi,bolj bo Hana samostojna boljše bo,tko da bo ko bo za Nika-pri nas zdele 2 ven rineta na enkrat in je kar boga.....pa še rita se ji je mejčkeno vnela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 19:16:06
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka-je uživala 100/h ko smo se vsi 3je gužvali v tuš kabini ......jutri zjutraj grem bolniško zaključit,Hana se bo pa tacajt cartala pri babi in pri dediju-sta rekla da jo kar pogrešata,ko sem bila jaz 3 tedne doma in ni bila nič v varstvu ....zdej grem pa še kaj pametnega v želodec vršt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 19:39:05
|
|
|
|
brkn83
|
js sem zdele nika tudi dala spat. Js pa zdej še neki uredit na računalniku, potem pa tudi js šibam spat. Jutri mam polne roke dela, tk da se moram spočit vsaj mal.,
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 19:51:30
|
|
|
|
Urša08
|
hojla Meni končno ratalo pospraviti kuhinjo. No sedaj je pospravljena, otročka pančkata, še igrače v dnevni na kup dan pa sem frej. Mi smo danes uživali, je bila cel dan hiša polna ljudi Prvo sta prišla mojedva na kosilo, smo se tak super meli, pa z vlakci se igrali, papcali, kavico popili. Res luštno. Tamaledva sta spet nova, sta dobla par cunjic, Nejc eno pidžamico od carsov, Žiga pa tak fensi kompleteh hlače, majčka in jopica - res lep No ko sta mojedva odšla sta pa še ena prjatle prišla na en čajček in piškotke. Smo luštno poklepetali, pa je bil že večer. Sem pa kar malce utrujena. Tako da komaj čakam tuš in kavč. Čebela super za tuširanje v troje Katjuša naj vam rata vse renovirat tako kot si želita brkn pridna kot vedno, lepo da se zadnje čase bolj pogosto javljaš Pa ostale? Kako ste preživele vikend? Dejte mal luštov narest, k mi smo bili skoz notri zarad Žigca. Aja naj še to povem, da je Žiga že ves dan brez vročince nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 20:02:52
|
|
|
|
tanci29
|
HOJ evo pri nas žurka...se lovita s poganjalčki ...sta popapila...čez ene pol urce u ano pa na glavo u postlo mi smo se danes malo potepali naokol...pol smo šli pa še u supernovo, ker sem pozabila kupit čajčija za otročke in pa krtačo za flaše pucat...pol sta se vozila na unih avtočkih, ful uživancija, pol smo se še kar malo okol vozili z avtom...tko na hitrco... k smo prišli dam smo popapili, mami se je vrgla likat, pa prat.... urša-superca za čudovit dan, verjetno ste imeli zelo prijetno popoldne čebela-u pridkana pometala brkn-ti pa zgodahj hodiš pančkat katjuša-mnjami dobro kosilce no zdej grem pa gledat slovenija ima talent
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 20:13:06
|
|
|
|
sjmm
|
ČER!!!!!!!! itak nedela in sjmm polne roke dela...teli moji...sam čakajo kva bo še kej dobrega v ustka prletelo drgač sem neki po kuhni coto podila...mam un napad pred ...itak je vsaj 1x na mesc mal pospravln vidm, da ste kr užival dons lepo jz sm še v šoku od včerajšnjega poročanja naše Saške kak je blo na žuru...še dobr da je poklicala, da smo jo prišli iskat...ker je bila večina že pijanih...14..letnikov ....ma kam gre ta svet...pa ta stari so bli doma...pri nas NO WAY!!!!!!!!! Pa nej ker iz kože skoč kok sva zadrgnena...mislim, sej so še otroc, pa čeprav že velki zgledajo. no, babnce...kofetkarce...vas pričakujem v sredo in Majči razgrajač tudi evo zdej pa fajn se namočit..pol pa mulčki v mižule, mi2 pa upam, da bova kej od večera imela..pa seveda Private practise...gledat.... fajn bodite...sej vas še kej pozdravim!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 20:14:08
|
|
|
|
brkn83
|
tanči- sej še ne grem pančkat. Čeprav bi p anajraje kr skočla v postlo. Sam sva prej z nikom popoldne skup spala ene pol urce, tk da bom že mal počakala. Ponavadi grem emd deset_o in enajsto enkrat spat.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 20:40:41
|
|
|
|
SURF
|
Mihailo -Lepo..super da si boste ustvarili domek...pa še zelo blizu bova...tudi js držim pesti,da se izzide .... Mi smo bili danes na predčasni predstavi za materinski dan...tamala je tok uživala,skozi na odru,pa plesala...srček moj... Zaspala je šele okrog šestih in bo zgleda odspala celo noč in to brez večerje in brez kopanja ... ...me tok zdej boli,ker se nisva prej uredili,sem mislila,da bo vse ob svoji uri,zdej pa tole če se bo zbudila ji bom še flašo mleka dala... Moj se pa smeje pa prav,sj spi in se ne sekira za ničesar Lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 20:50:34
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Mihailo -Lepo..super da si boste ustvarili domek...pa še zelo blizu bova...tudi js držim pesti,da se izzide .... Mi smo bili danes na predčasni predstavi za materinski dan...tamala je tok uživala,skozi na odru,pa plesala...srček moj... Zaspala je šele okrog šestih in bo zgleda odspala celo noč in to brez večerje in brez kopanja ... ...me tok zdej boli,ker se nisva prej uredili,sem mislila,da bo vse ob svoji uri,zdej pa tole če se bo zbudila ji bom še flašo mleka dala... Moj se pa smeje pa prav,sj spi in se ne sekira za ničesar Lepo nočko. lepo, da ste uživali. sej tvoj ima pa čist prav. Važn, da spi.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 21:56:10
|
|
|
|
sjmm
|
je legel mir pri nas ju3 v nove zmage grem za spremembo mal na kavč...mam dost vsega NOČKO VSEM!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 21:59:49
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn selili se bomo v Vitanje:) regrat ga je toliko da ga v 10 minutah nabereš kolkr češ pa tud zelo lep je im dober uživam v nabiranju še bolj pa pol k je na mizi
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.