Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 22:01:15
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi smo dons našo punčko postrigli in zdej je cel fantek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 22:05:21
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm sej ne morem verjet, kar berem da so se pr 14 nalili... pa kam gre ta svet urše lepo za obiske in še lepše, da ste brez vročine čebela a tri tedne je že minil.... to pa res hitro teče, važn da se je tvoj prstek lepo pocelil za neprej pa čuvaj svoje prste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 22:07:39
|
|
|
|
Katjusa
|
lepo se mejte se tipkamo jutri dopoldne enkrat ko se z benijem na spima dons sta oba ob 8 dol padla pa smo bli cel dan doma in not ker je zunej preveč pihalo.... nekaj sta začela tud smrkat tak da smo jima mal operila nakaplal.... upam, da ju3 ne bo več tega vetra ker bi rada šla mal ven tud z benijem ki se ful slini.... verjetno bo čas za kake zobke lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 6:34:26
|
|
|
|
baki
|
jutrooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 6:57:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka prespana v celotije ob 19.00 zaspala in se do zdele sploh še ni nič oglasila ......ko se zbudi jo bom preoblekla in dala dol k tašči,jaz pa šibala zaključit bolniško,pa v trgovino moram
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:04:29
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Evo možek šel v službico, jaz sem še pri jutranji kavici, Žiga se igra, Nejc pa spi Čebel@ sam tale tvoja bolniška je šla pa turbo naokoli, ma si vsaj bila s Hano, sedaj pa v nove boje Baki jutro, kako ste preživeli vikend? Sjmm ojoj že v osnovni šoli alkohol, ma veš kaj ti bodi srečna da si vzgojila hči tako kot je treba in ji kar zaupaj - mislim da je pokazala da se ji lahko zaupa Katjuša kok tvojedva uživata v banji Danes ti pošljem podatke za seznamček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:05:03
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:05:50
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.....dobto jutro urša.....super da ste celo nedeljo uživali,kjub temu da niste bili zunaj ......pri nas je bilo tudi full oblačno in vetrovno,tko da smo bili kar notri ....je pa moj rekel dopoldan če bi se šli po kosilu kopat v atlantis,pa jza full ja itak,gremo,pa se spomnim da imam ,tko da ni bilo nič .......super da je Žigcu padla vročina tanci......super za uživanje v šopingu sjmm.....o šit a starši so bili doma,otroci pa pijani? .......veš to je zdej drugačna mladina kot je bila včasih-jaz se 1. se napila za 18. RD,moja sestra je pa druga zgodba(pa je mlajša skoraj 3 leta) salt.......kakšo predstavo ste to imeli?......upam da je mala vseeno prespala nočko katjuša......Beni je spet fantek .....kaj pa je Florči ves rdeč po rokici?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:08:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ sam tale tvoja bolniška je šla pa turbo naokoli, ma si vsaj bila s Hano, sedaj pa v nove boje ja danes je 3 tedne kar sem se porezala ......full gre hitro čas mimo .......sva pa vsaj malo vozičkali s Hano
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:08:08
|
|
|
|
Urša08
|
Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 7:09:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo. vse najboljše in najlepše tudi od nas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 8:28:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 8:30:03
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo. vse naj naj naj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 8:32:00
|
|
|
|
baki
|
naš vikend je bil super.smo se kr neki potepali.včeraj si je moj vzel dopust da smo bli skos skupaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:00:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Ne morem verjet....tolk sem žalostna...frapirana.....mojga brata je danes ponoči full glava bolela....full...so šli na urgenco, potem na nevrološko,,,,ko so naredili punkcijo...je prišla ven kri....krvavitev v možganih....ne morem verjet...ne morem.... Pa kako ...mlad... držite pesti, da se zmaže........zdej iščejo krvavitev..ki je baje HB mala....da jo ustavijo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:01:09
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Nik je v varstvu, moj ima danes dopust ker imava ful enga dela, tk da ne bo danes nič kej časa za računalnik. katjuša - tvoja dva pa res uživata v banji. čebela - hitro je minilo tole. Zdej pa zopet služba. Pa sej bo.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:02:33
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ne morem verjet....tolk sem žalostna...frapirana.....mojga brata je danes ponoči full glava bolela....full...so šli na urgenco, potem na nevrološko,,,,ko so naredili punkcijo...je prišla ven kri....krvavitev v možganih....ne morem verjet...ne morem.... Pa kako ...mlad... držite pesti, da se zmaže........zdej iščejo krvavitev..ki je baje HB mala....da jo ustavijo držim pesti za tvojega brata. Upam, da se vse uspešno reši. Ti pa nam le poročaj kako bo. te pa so za tvojga brata da kmalu ozdravi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:03:04
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo. vse naj naj tudi od nas
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:06:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ne morem verjet....tolk sem žalostna...frapirana.....mojga brata je danes ponoči full glava bolela....full...so šli na urgenco, potem na nevrološko,,,,ko so naredili punkcijo...je prišla ven kri....krvavitev v možganih....ne morem verjet...ne morem.... Pa kako ...mlad... držite pesti, da se zmaže........zdej iščejo krvavitev..ki je baje HB mala....da jo ustavijo držimo pesti in mislimo na vas........
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:20:44
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro najprej se naj pohvalim, da sem od prejšnega tedna izgubila 2,4kg kar pomeni da sem jih skupaj izgubila 9,5kg se ful vesela in kljub temu, da sem včeraj jedla pico ni moja teža poskočla ampak je padla IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......Beni je spet fantek .....kaj pa je Florči ves rdeč po rokici? to je tako milo za otroke in pol ga morem namazat pol rdečega in pol modrega ja naša 2 sta prtava uživača in s etakole namakata skor 1 uro včaraj sem se jima še pol jst pridružla mojga je skor kap k nas je prišel pogledat in najde mamico polek v banji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:21:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ne morem verjet....tolk sem žalostna...frapirana.....mojga brata je danes ponoči full glava bolela....full...so šli na urgenco, potem na nevrološko,,,,ko so naredili punkcijo...je prišla ven kri....krvavitev v možganih....ne morem verjet...ne morem.... Pa kako ...mlad... držite pesti, da se zmaže........zdej iščejo krvavitev..ki je baje HB mala....da jo ustavijo ajvy za tvojga brata in zate držim pesti, da najdejo kje je izvor in da uspešno ustavijo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:22:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo. vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:23:51
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn a ti poznaš kako fajn podjetje za okna in vrata? mi bi radi imeli zraven še rolete in verjetno tudi komarnike no sej bomo vidli zdej nama najbolj ne gre skupaj izračunica in bo to mogoče moglo počakat.... če pa nama rata motor prodat potem pa ziher nabavima okna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:24:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Vse najboljše današnjemu slavljencu Marinu za 8 rojstni dan. Naj bo otroštvo polno igre, dobrih prijateljčkov, zanimivo, pestro ter zdravo. vse naj naj tudi od nas tudi od nas vse naj naj ...mnogo breskrbnih otroških dni in veselja...pa zdravja!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 9:33:18
|
|
|
|
baki
|
ajvy.....držim pesti da bo s tvojim bratom vse vredu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.