|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
22.3.2010 9:33:53   
sjmm
DAN!

naša noč ena izmed ta slabših....ne vem kva ga je premetavalo...tudi mleko ga ni uspavalo, se je še kar napol v snu premetaval...men je pametna razlaga edin zobki

včeri sm zvečer pozno zaključila dan...je blo ful za firmo za postorit, dans je pa moj vse skup odnesel v računovodstvo, da mal prečekirajo

pol pa bomo verjetno mogli po kako malenkost v štacuno, se mi je zdel, da smo ful nabavli...pa je kr prazn hladilnik...itak se pa sadja in zelenjadi ne da kupit tok na zalogo k pol ni več gutuser posted image

mali se kr stiska k meni....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem imela včeri malo časa zanj....mi je kr user posted image ...pol je pa ponoči nemiren, pa skoz išče objemček

drgač pa MIha in Jan neki smrkata....zgleda tele spremembe...pa ob od športne in košarke vsa premočena gresta domov....sem jima dons še eno rundo dala za preoblečt...pa sej dons itak ne piha...sam dežujeuser posted image user posted image user posted image

našga psa že razganja...je bil tok priden cel teden...sam 2x lahk ugibate kdo je nazaj????pol mu pa kej za pod zob prineset_a ko ni cajt obroka...pol je pa kr tečen...mah preci je zmešnjava v hiši

moj je šel pa mal čekirat za kako garažo v najem za orodje, ker ga je ljubi očka postavil z orodjem vred iz garaže, ker bo on potreboval več prostora, ker bo kupil nov avto...no, se bosta že zmenila...

kako ste kaj drgač???

kako kej kolumbo in user posted image ??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.3.2010 9:34:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mi smo dons našo punčko postrigli in zdej je cel fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

iiiiiiiiiii, sta fajn mladeničauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozor punce!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.3.2010 9:35:29   
baki
katjuša......user posted image user posted image user posted image za-kile.sem zelo vesela zate.kk je enim fajn ko nimajo problemov s težo in lahk vse jedouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.3.2010 9:36:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

naš vikend je bil super.smo se kr neki potepali.včeraj si je moj vzel dopust da smo bli skos skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo za family cajt

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.3.2010 9:37:12   
baki
vreme je itak zauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.3.2010 9:37:41   
sjmm

Dobro jutro
najprej se naj pohvalim, da sem od prejšnega tedna izgubila 2,4kg kar pomeni da sem jih skupaj izgubila 9,5kguser posted image user posted image user posted image se ful vesela in kljub temu, da sem včeraj jedla pico ni moja teža poskočla ampak je padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša......
Beni je spet fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....kaj pa je Florči ves rdeč po rokici?

to je tako milo za otroke in pol ga morem namazat pol rdečega in pol modregauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja naša 2 sta prtava uživača in s etakole namakata skor 1 urouser posted image user posted image user posted image user posted image včaraj sem se jima še pol jst pridružla mojga je skor kap k nas je prišel pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najde mamico polek v banjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za - kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.3.2010 9:38:16   
sjmm

vreme je itak zauser posted image

a pri vas tudi????????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.3.2010 9:40:43   
baki
sjmm....nik je tudi tečen ko user posted image .zaprt je ne more normalno kakat.sem zdej za nekaj dni ukinila čokolešnik bomo vidli kaj bo.pol mu pa še povrhu spanja fali ker je cel vikend slabo spal čez dan.pol še pa to vreme zraven.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.3.2010 9:42:39   
baki
katjuša ....user posted image user posted image user posted image bravo za skupno kopanje.še tvoj bi mogu zraven pridit.bi bli ko sardeleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.3.2010 10:06:47   
sjmm

sjmm....nik je tudi tečen ko user posted image .zaprt je ne more normalno kakat.sem zdej za nekaj dni ukinila čokolešnik bomo vidli kaj bo.pol mu pa še povrhu spanja fali ker je cel vikend slabo spal čez dan.pol še pa to vreme zraven.

a si probala kak navaden ego ali pa med sok donat k ga prej fajn premešaš, da grejo mehurčki vn???????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.3.2010 10:07:21   
sjmm
magla??????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.3.2010 10:16:23   
Čebel@
evo mene od dohtarja....se vidi da je ponedeljek-je bila čist polna čakalnica......jutri grem v službo-čakam da me šefova pokliče

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.3.2010 10:27:26   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ne morem verjet....tolk sem žalostna...frapirana.....mojga brata je danes ponoči full glava bolela....full...so šli na urgenco, potem na nevrološko,,,,ko so naredili punkcijo...je prišla ven kri....krvavitev v možganih....ne morem verjet...ne morem....
Pa kako ...mlad...
držite pesti, da se zmaže........zdej iščejo krvavitev..ki je baje HB mala....da jo ustavijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.3.2010 10:28:09   
sjmm

evo mene od dohtarja....se vidi da je ponedeljek-je bila čist polna čakalnica......jutri grem v službo-čakam da me šefova pokliče

pol je prst ok???user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 10:28:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.3.2010 10:31:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

se opravičujem za odsotnost.......končno smo bli 2 dni zunajjjjjjjjj

grem mal nazaj prebrat

BAKI JST DAM ROKSOTU KO JE ZAPRT EN DECI JABOLČNEGA SOKA UNGA MODRGA OD FRUKTALA PREMIUM.....KAKA KO VIDRA PO POL URCEuser posted image

SJMM počutje ok, glava me mal boli, še lekadolov mi je zmanjkal čez vikend, ........komi čakam petek k mam pregleduser posted image user posted image user posted image

važn, da ste se zluftal in se dobr počutiš!!user posted image A tile glavoboli te tud drgač mučjio???

AJA; BAKI.....jz mu dam tud od HIPPa sok...jabolko + rdeče grozdje....pa ma fajn prebavo...sicer pa naš nima neke probleme, je imel sam 1x k je bil bolan in ni veliko jedel....pa PLanika mleko ali Bohinjsko...to ga tud potera, če mu kak grisolino nardim s tem k je bl naravn

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 10:32:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.3.2010 10:33:31   
brkn83

brkn a ti poznaš kako fajn podjetje za okna in vrata? mi bi radi imeli zraven še rolete in verjetno tudi komarnikeuser posted image no sej bomo vidli zdej nama najbolj ne gre skupaj izračunica in bo to mogoče moglo počakat.... če pa nama rata motor prodat potem pa ziher nabavima oknauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja vem. midva bova zdele kupla ene okne in vrata za salon. Zdej rihtava ravno še sprostitveni del - kamor bova dala sauno in jacuzzi, in bova še zamenjala okna.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.3.2010 10:34:26   
sjmm

aja še nekiuser posted image   dobila sm 2 SMSja...enga od onasisa in enga od URŠE oba prazna....sumim d gre za neka tajna sporočilauser posted image user posted image user posted image .....kdaj prideta na kavo al kakouser posted image user posted image user posted image

verjetno si ta mali smsjajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.3.2010 10:35:41   
Katjusa

aja še nekiuser posted image   dobila sm 2 SMSja...enga od onasisa in enga od URŠE oba prazna....sumim d gre za neka tajna sporočilauser posted image user posted image user posted image .....kdaj prideta na kavo al kakouser posted image user posted image user posted image

lahko da sta evita in žiga dobla telefone v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce hvala za pohvale.....

zdej pa šibam z benijem ven dokler se ne vlije... se morem mal na luft spravt po tem vetrovnem vikendu

Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.3.2010 10:36:10   
Katjusa
sjmm tud naš je celo noč neki pel in godel.... moj je bil že čist živčn.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.3.2010 10:37:41   
Katjusa

katjuša ....user posted image user posted image user posted image bravo za skupno kopanje.še tvoj bi mogu zraven pridit.bi bli ko sardeleuser posted image user posted image user posted image

ja včasih smo se skupi kopal k še ni blo benija.... moj ne mara preveč kopanja tak da ga ne silim.... se pa meni večkrat pridruži.... ampak takrat ni otzrok zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vpraš kak se mi2 not spravma z najnim špehecomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.3.2010 10:55:17   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pol je prst ok???user posted image user posted image

jap,je zaceljenuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 11:07:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.3.2010 11:08:17   
Urša08
hojla

Eto mi smo se nasprehodili, nabrali zvončke, nadihali zrakauser posted image

Sjmm, kolumbo in katjuša a vam jutri bolj odgovarja kavica?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.