Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 14:20:22
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm dej računaj na sredo, če lahko Ekola midva z možekom sva pustila tamaledva spodaj v varstvu in šla v šoping. Nakupla cel kup hrane, pa par malenkosti za Nejca , pa en smetarski avto od WAW k Nejc že več kot en mesec sanja o njem, pa zalogo pleničk in kozmetike sva obnovila. O everčkih ki so kr kopneli raje ne bi . Me je pa peljal še na vročo čokolado s smetano in nazajgrede proti domu sva šla še na pizzo Je pasalo. Za ta maledva je pa tašča skuhala tko da kuhinja danes ne bo preveč trpela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 14:22:09
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vidim da ste tud šopingirali, superca ste vsi novi Ej glede mothercare lahko komot naročiš ti sama, ti pripeljejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 14:22:42
|
|
|
|
Urša08
|
Se grem v cunje vršt, je treba mal oprat, da bomo mnel kej gor za dat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 17:47:00
|
|
|
|
baki
|
smo bili zunaj sam je zacelo pol full pihat pa smo šli v bajto.noge mi bojo pa stran padle aja še to do zdaj sem shujšala 9 kg še 2 kg pa imam prvi cilj dosežen.drugi cilj je 85 kg.ki ga tudi MOREM izpolnit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 18:03:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki smo bili zunaj sam je zacelo pol full pihat pa smo šli v bajto.noge mi bojo pa stran padle aja še to do zdaj sem shujšala 9 kg še 2 kg pa imam prvi cilj dosežen.drugi cilj je 85 kg.ki ga tudi MOREM izpolnit. ..ti si carica......itak da boš dosegla cilj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 18:07:48
|
|
|
|
sjmm
|
Naša princesina je šla na žur...dons bo prvič do pol10h...sam je skor pr sosed ta velka mulca sta se podila na igrišču...zdej sva z Mihcem še nalogo skončala mali tle okol rije...je dons prvič bobi palčke jedu...je navdušen jz sem mal cote zložila, zdej pa smo še en čajček pa par piškotkov pohamsali...lih tok, da lažje do večerje zdržijo....zdej bomo pa še mal jabolčkov narezal smo pa dons bol na izi ...nič kej sobotno nismo pospravli...eh, sej je še en dan ju3..a ne
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 18:09:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm dej računaj na sredo, če lahko Ekola midva z možekom sva pustila tamaledva spodaj v varstvu in šla v šoping. Nakupla cel kup hrane, pa par malenkosti za Nejca , pa en smetarski avto od WAW k Nejc že več kot en mesec sanja o njem, pa zalogo pleničk in kozmetike sva obnovila. O everčkih ki so kr kopneli raje ne bi . Me je pa peljal še na vročo čokolado s smetano in nazajgrede proti domu sva šla še na pizzo Je pasalo. Za ta maledva je pa tašča skuhala tko da kuhinja danes ne bo preveč trpela o, kok lepo, da sta šla mal na lepš, pa zapravlat, pa svoj cajt sta mela....fajn, fajn.. je Žigec bolje???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 19:44:22
|
|
|
|
Čebel@
|
čer evo imam spet computer .......je Hana imela obiske-moje kolegice ...... kar lije z mene .......drugače sem pa zvečer vidla da Hani zobka ven rineta-en zraven druzga ......je boga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 19:54:55
|
|
|
|
sjmm
|
čer! naš pa neki redko kakca...dans 3x...upam, da so sam zobki..jedel nič novga... gremo počas v mižule
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 20:11:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk jutro, za evo, pa zate, spočij si a boste kuhinjo renovirali ? čebel@ ne ne delam od pon do pet tamika...novo morva kupt, k mava zj sam tako začasno....letos sva prizidala 8.5 x 12 m, in gor bo kuhna, dnevna, ogromna terasa...lastni vhod pa že uporabljava
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 20:11:45
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Nik že eno urcao spi, js pa sem tud kuhno pospravla in se stuširala. Zdej pa grem v postlo gledat viktorje. Danes smo bili pa ful pridni, in smo zunaj kr neki delal cel dan. Sem mal vrt uredila, pa nasadila. Tk da zdej ko bo dežek, bo vse lepo zalilo in bo potem lahko lepo raslo. Nič lepo bodite in lepo nedeljo vam želim.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 20:37:29
|
|
|
|
Katjusa
|
dober dan pravzaprev dober večer.... danes je bil pester dan:) začel se je s polulano posteljo ob pol7 zjutri... ko sme florija preoblekla sem šla pa nazaj ajat, dopldne smo spali mal dlje razn florjana potem zajtrk potem je prišla pa kolumbo z družino.... (ful fejst fanta sta tale maj in rok ) pol so šli pa otroc spat jst pa regrat nabirat pa kosilo smo skuhal pol smo šli pa v trgovino po kis:) no zdej sma pa s florijem gledala kekca cele dneve poje kekčeve pesmi in smo dons končno pogledal kekca, da mu bo mal bolj jasn za kaj gre.... IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm sem vidla da ste pice jedl sam nisem vsega brala a si sama pekla? kaj boste ju3 kuhal? mi vedno pečemo pice sami...drgače je to stran vržen denar...naredimo pa ene 4 različne...vegi seveda ..pol pa razrežemo in navali narod za jutri pa se ponuja še preostanek juhce z nudelčki, pa pire krompir s koromačem, pa kumarična omaka in nekaj vegi čevapčičev bom spekla, pa kako fajn mešano solatko kakšni so vegi čvapčiči? mi bomo ju3 pico spekli ker imam nekaj viška sira in ga je tzreba porabit pa bom dala mal tune zraven upam, da bo dobro.... mojmu bo ziher men pa če ne bo bom pa jedla samo regrat s krompirčkom urša upam, da je Žiga zdej že OK Claud nočem te strašit moja prjatlca je v prvo zanosla v prvem poskusu in tudi uspešno donosla potem v drugo pa ni in ni šlo oz. je zanosla pa splavila 2x okol 10 tedna aja nekje vmes so ji celo ugotovil da ima pregrado in je mogla na operacijo.... ji je reku G da to ni redek pojav da je prvič vs eOK pol pa pregrad.... no sej 2 ženski nista enaki sam sem že slišala za sekundarno neplodnost..... tko da predolgo ne čakat.... ne me narobe razumet sma dober ti hočem.... čebela no pa drug mesec... sem upala da boš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 20:38:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 imamo punčko 3960g in 53cm poimenovali so jo EMILY erik in hana sta v avstraliji dobila novo sestričnico iskrene čestitke in lepo otroštvo, velikos meha in brezskrbnih dni.... zelo lepo ime
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 20:42:33
|
|
|
|
Katjusa
|
grem jst pod tuš pa mal se cartat, če bo moj pri volji .... lahko noč in lepe sanje.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 21:12:40
|
|
|
|
sjmm
|
evo ....imamo mir...sam še ta velko čakamo..more zdej zdej pridt urša...men je sreda ok...mam še mal fore, da poglancam ...k vi2 s kolumbo imate zihr skoz k u škatlc katjuša...ste imeli pester dan..vidim...lepo..lepo...vegi čevapčiči...se že dobijo narejeni...so pakirani...ponavadi jih imajo pri sojinih jogurtih, namazih, vedi hrenovkah in tofu siru....tam jih najdeš..so fajn...sej skor k polpeti...sam mulčkom je oblika všeč petrušk...vau...tud pri vas pridni...ah, pri nas že 15 let neki dozidavamo...sem mamo še mal v planu ...sam je šit k pol je skoz en gradbiše tamika ...vidim, da ste tud vi delovno razpoloženi s prenavljanjem....ma, sej tega ni nikol konc, a ne ...se vleče za nami k cote dan za dnem...umazane, oprane, za zložit, za speglat...itak čebel@...si pa hitr prjatlčka kompjuterčka nazaj dobila...lepo... ...boga Hanči...jo tud zobki hecajo...mi tud še eno 4 ven rinemo, pa še ostale si osvobajajo celo pot...v glavnem smo mal tečkani in velik posračkani no, zdej morm pa mal v špijonažo kak je blo na žuru
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 21:55:44
|
|
|
|
SURF
|
..Pozdravljene... ..malo na hitro sem vas prečekirala...ma sem po minutko za računalnikom,pa je treba to..pa ono... Urša-z možekom sta uživala,super to..je treba nafilat baterije...kako pa je s testom? Majchy-prišla teta s Krvavca..eh...potem že nista ujela tapravga dne...zdej bosta imela cel mesec Tamika-uffff..buške...še malo pa pridejo kolena .... Imate srečanje ali sta ga že imele? Grem še malo pred tv.... Nočko.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 21:56:43
|
|
|
|
SURF
|
..Sjmm...o ti že maš tolk veliko bejbo,da že o žurkicah kramljata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 20.3.2010 22:03:32
|
|
|
|
SURF
|
še tole..potem pa res Tančy-uffff so drage karte...na žalost odpade . .moram še tole napisat..ko sem zadnjič jamrala kako noče nič mleka pit in od takrat ga vsak dan skoraj tri deci....no ne veselim se preveč ...in danes je spala do šestih in potem potegnila še do osmih...se tudi ne smem preveč veselit ...je pa tok fajn..se uležema zraven ko zaspi jo preloživa v posteljo in imava proste večere...če le ne potegne preveč,kadar jo zobki dajejo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:22:29
|
|
|
|
baki
|
jutroooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:31:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:35:22
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo že kako urco pokonci. Z popila jutranjo kavico, otročka pridna. Smo pa vsi prespali nočko Sedaj bomo zajtrkovali, pa seveda iz pidžamic se mormo vn spravt. Na kosilo pa prideta mojedva . Bom naredila juhico (no ta je že kuhana), musako in solato. Za sladico sem pa mal zafrknila. Sem vse tko lepo splanirala za tist skutin peciv z mandarincami vse nakupla , sam pozabla sem mandarince kupit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:41:15
|
|
|
|
baki
|
se pozna da je nedelja k ni nobene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:41:54
|
|
|
|
Urša08
|
KOlumbo in Katjuša računajta na sredo pri sjmm Sjmm pa dej nehi se sekirat, me bomo pršle k tebi na kavico in ne gledat kako maš vse pospravljeno. Super da se bomo vidle, mal počvekale, gledale naše pikce kako se igrajo in seveda kok so že veliki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:42:15
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki se pozna da je nedelja k ni nobene A jaz sem nobena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 21.3.2010 7:45:08
|
|
|
|
baki
|
jutro urša sem res mislila da sem sama.pa sej so trgovine odprte pa pejt po mandarine,da bo posladek .mi gremo na vikend na kosilo tk da nimam dela. bom pa malo po stanovanju pospravla,edvin pa gre pop. na šiht.katastrofa.tk da moremo kr hilat.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.