|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
20.3.2010 14:20:22   
Urša08
Sjmm dej računaj na sredo, če lahkouser posted image

Ekola midva z možekom sva pustila tamaledva spodaj v varstvu in šla v šoping. Nakupla cel kup hrane, pa par malenkosti za Nejca , pa en smetarski avto od WAW k Nejc že več kot en mesec sanja o njem, pa zalogo pleničk in kozmetike sva obnovila. O everčkih ki so kr kopneli raje ne biuser posted image . Me je pa user posted image peljal še na vročo čokolado s smetano in nazajgrede proti domu sva šla še na pizzouser posted image Je pasalo. Za ta maledva je pa tašča skuhala tko da kuhinja danes ne bo preveč trpelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.3.2010 14:22:09   
Urša08
Sjmm vidim da ste tud šopingirali, superca ste vsi noviuser posted image user posted image user posted image user posted image Ej glede mothercare lahko komot naročiš ti sama, ti pripeljejouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.3.2010 14:22:42   
Urša08
Se grem v cunje vršt, je treba mal oprat, da bomo mnel kej gor za datuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.3.2010 17:47:00   
baki
smo bili zunaj sam je zacelo pol full pihat pa smo šli v bajto.noge mi bojo pa stran padleuser posted image aja še to do zdaj sem shujšala 9 kguser posted image user posted image user posted image user posted image še 2 kg pa imam prvi cilj dosežen.drugi cilj je 85 kg.ki ga tudi MOREM izpolnit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.3.2010 18:03:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

smo bili zunaj sam je zacelo pol full pihat pa smo šli v bajto.noge mi bojo pa stran padleuser posted image aja še to do zdaj sem shujšala 9 kguser posted image user posted image user posted image user posted image še 2 kg pa imam prvi cilj dosežen.drugi cilj je 85 kg.ki ga tudi MOREM izpolnit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ti si carica......itak da boš dosegla ciljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.3.2010 18:07:48   
sjmm
Naša princesina je šla na žur...dons bo prvič do pol10h...sam je skor pr soseduser posted image user posted image

ta velka mulca sta se podila na igrišču...zdej sva z Mihcem še nalogo skončala

mali tle okol rije...je dons prvič bobi palčke jedu...je navdušenuser posted image user posted image

jz sem mal cote zložila, zdej pa smo še en čajček pa par piškotkov pohamsali...lih tok, da lažje do večerje zdržijo....zdej bomo pa še mal jabolčkov narezal

smo pa dons bol na izi ...nič kej sobotno nismo pospravli...eh, sej je še en dan ju3..a ne

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.3.2010 18:09:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm dej računaj na sredo, če lahkouser posted image

Ekola midva z možekom sva pustila tamaledva spodaj v varstvu in šla v šoping. Nakupla cel kup hrane, pa par malenkosti za Nejca , pa en smetarski avto od WAW k Nejc že več kot en mesec sanja o njem, pa zalogo pleničk in kozmetike sva obnovila. O everčkih ki so kr kopneli raje ne biuser posted image . Me je pa user posted image peljal še na vročo čokolado s smetano in nazajgrede proti domu sva šla še na pizzouser posted image Je pasalo. Za ta maledva je pa tašča skuhala tko da kuhinja danes ne bo preveč trpelauser posted image user posted image user posted image

o, kok lepo, da sta šla mal na lepš, pa zapravlat, pa svoj cajt sta mela....fajn, fajn..user posted image user posted image user posted image

je Žigec bolje???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.3.2010 19:44:22   
Čebel@
čer

evo imam spet computeruser posted image user posted image user posted image .......je Hana imela obiske-moje kolegiceuser posted image user posted image user posted image ......user posted image kar lije z meneuser posted image .......drugače sem pa zvečer vidla da Hani zobka ven rineta-en zraven druzgauser posted image user posted image user posted image ......je bogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.3.2010 19:54:55   
sjmm
čer!

naš pa neki redko kakca...dans 3x...upam, da so sam zobki..jedel nič novga...user posted image user posted image user posted image user posted image

gremo počas v mižule

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.3.2010 20:11:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evo, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, spočij si

a boste kuhinjo renovirali ?

čebel@  ne ne delam od pon do pet user posted image

tamika...novo morva kupt, k mava zj sam tako začasno....letos sva prizidala 8.5 x 12 m, in gor bo kuhna, dnevna, ogromna terasa...lastni vhod pa že uporabljavauser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.3.2010 20:11:45   
brkn83
Pozdravljene.

Nik že eno urcao spi, js pa sem tud kuhno pospravla in se stuširala. Zdej pa grem v postlo gledat viktorje.

Danes smo bili pa ful pridni, in smo zunaj kr neki delal cel dan. Sem mal vrt uredila, pa nasadila. Tk da zdej ko bo dežek, bo vse lepo zalilo in bo potem lahko lepo raslo.

Nič lepo bodite in lepo nedeljo vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.3.2010 20:37:29   
Katjusa
dober dan pravzaprev dober večer....

danes je bil pester dan:) začel se je s polulano posteljo ob pol7 zjutri... ko sme florija preoblekla sem šla pa nazaj ajat, dopldne smo spali mal dlje razn florjana potem zajtrk potem je prišla pa kolumbo z družino.... (ful fejst fanta sta tale maj in rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pol so šli pa otroc spat jst pa regrat nabirat pa kosilo smo skuhal pol smo šli pa v trgovino po kis:) no zdej sma pa s florijem gledala kekcauser posted image user posted image user posted image user posted image cele dneve poje kekčeve pesmi in smo dons končno pogledal kekca, da mu bo mal bolj jasn za kaj gre....

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm sem vidla da ste pice jedl sam nisem vsega brala a si sama pekla?

kaj boste ju3 kuhal?

mi vedno pečemo pice sami...drgače je to stran vržen denar...naredimo pa ene 4 različne...vegi sevedauser posted image ..pol pa razrežemo in navali naroduser posted image user posted image

za jutri pa se ponuja še preostanek juhce z nudelčki, pa pire krompir s koromačem, pa kumarična omaka in nekaj vegi čevapčičev bom spekla, pa kako fajn mešano solatko

kakšni so vegi čvapčiči?
mi bomo ju3 pico spekli ker imam nekaj viška sira in ga je tzreba porabit pa bom dala mal tune zraven upam, da bo dobro.... mojmu bo ziher men pa če ne bo bom pa jedla samo regrat s krompirčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša upam, da je Žiga zdej že OK

Claud
nočem te strašit moja prjatlca je v prvo zanosla v prvem poskusu in tudi uspešno donosla potem v drugo pa ni in ni šlo oz. je zanosla pa splavila 2x okol 10 tedna aja nekje vmes so ji celo ugotovil da ima pregrado in je mogla na operacijo.... ji je reku G da to ni redek pojav da je prvič vs eOK pol pa pregrad.... no sej 2 ženski nista enaki sam sem že slišala za sekundarno neplodnost..... tko da predolgo ne čakat.... ne me narobe razumet sma dober ti hočem....

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa drug mesec... sem upala da bošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.3.2010 20:38:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

imamo punčko 3960g in 53cm poimenovali so jo EMILY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

erik in hana sta v avstraliji dobila novo sestričnico

iskrene čestitke in lepo otroštvo, velikos meha in brezskrbnih dni.... zelo lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.3.2010 20:42:33   
Katjusa
grem jst pod tuš pa mal se cartat, če bo moj pri voljiuser posted image ....

lahko noč in lepe sanje.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.3.2010 21:12:40   
sjmm
evo ....imamo mir...sam še ta velko čakamo..more zdej zdej pridt

urša...men je sreda ok...mam še mal fore, da poglancamuser posted image ...k vi2 s kolumbo imate zihr skoz k u škatlc

katjuša...ste imeli pester dan..vidim...lepo..lepo...vegi čevapčiči...se že dobijo narejeni...so pakirani...ponavadi jih imajo pri sojinih jogurtih, namazih, vedi hrenovkah in tofu siru....tam jih najdeš..so fajn...sej skor k polpeti...sam mulčkom je oblika všečuser posted image user posted image

petrušk...vau...tud pri vas pridni...ah, pri nas že 15 let neki dozidavamo...sem mamo še mal v planuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam je šit k pol je skoz en gradbišeuser posted image

tamika ...vidim, da ste tud vi delovno razpoloženi s prenavljanjem....ma, sej tega ni nikol konc, a neuser posted image user posted image user posted image ...se vleče za nami k cote dan za dnem...umazane, oprane, za zložit, za speglat...itakuser posted image

čebel@...si pa hitr prjatlčka kompjuterčka nazaj dobila...lepo...user posted image user posted image user posted image ...boga Hanči...jo tud zobki hecajo...mi tud še eno 4 ven rinemo, pa še ostale si osvobajajo celo pot...v glavnem smo mal tečkani in velik posračkaniuser posted image user posted image

no, zdej morm pa mal v špijonažo kak je blo na žuruuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.3.2010 21:55:44   
SURF
..Pozdravljene...

..malo na hitro sem vas prečekirala...ma sem po  minutko za računalnikom,pa je treba to..pa ono...
Urša-z možekom sta uživala,super to..je treba nafilat baterije...kako pa je s testom?
Majchy-prišla teta s Krvavca..eh...potem že nista ujela tapravga dne...zdej bosta imela cel mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamika-uffff..buške...še malo pa pridejo kolenauser posted image ....

Imate srečanje ali sta ga že imele?

Grem še malo pred tv....
Nočko.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.3.2010 21:56:43   
SURF
..Sjmm...o ti že maš tolk veliko bejbo,da že o žurkicah kramljatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.3.2010 22:03:32   
SURF
še tole..potem pa resuser posted image

Tančy-uffff so drage karte...na žalost odpadeuser posted image .

.moram še tole napisat..ko sem zadnjič jamrala kako noče nič mleka pit in od takrat ga vsak dan skoraj tri deci....no ne veselim se prevečuser posted image ...in danes je spala do šestih in potem potegnila še do osmih...se tudi ne smem preveč veselituser posted image ...je pa tok fajn..se uležema zraven ko zaspi jo preloživa v posteljo in imava proste večere...če le ne potegne preveč,kadar jo zobki dajejo...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.3.2010 7:22:29   
baki
jutroooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.3.2010 7:31:55   
Urša08
jutro
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.3.2010 7:35:22   
Urša08
Mi smo že kako urco pokonci. Z user posted image popila jutranjo kavico, otročka pridna. Smo pa vsi prespali nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj bomo zajtrkovali, pa seveda iz pidžamic se mormo vn spravt. Na kosilo pa prideta mojedva . Bom naredila juhico (no ta je že kuhana), musako in solato. Za sladico sem pa mal zafrknila. Sem vse tko lepo splanirala za tist skutin peciv z mandarincami vse nakupla , sam pozabla sem mandarince kupituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.3.2010 7:41:15   
baki
se pozna da je nedelja k ni nobeneuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.3.2010 7:41:54   
Urša08
KOlumbo in Katjuša računajta na sredo pri sjmm

Sjmm
pa dej nehi se sekirat, me bomo pršle k tebi na kavico in ne gledat kako maš vse pospravljeno. Super da se bomo vidle, mal počvekale, gledale naše pikce kako se igrajo in seveda kok so že velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.3.2010 7:42:15   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

se pozna da je nedelja k ni nobeneuser posted image

A jaz sem nobenauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.3.2010 7:45:08   
baki
jutro urša sem res mislila da sem sama.pa sej so trgovine odprte pa pejt po mandarine,da bo posladekuser posted image user posted image user posted image .mi gremo na vikend na kosilo tk da nimam dela. bom pa malo po stanovanju pospravla,edvin pa gre pop. na šiht.katastrofa.tk da moremo kr hilat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.