|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
3.6.2010 8:13:54   
majabar
Jaz tudi 2kg v 2 tednih. Res jem veliko, sem sama krivauser posted image .

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.6.2010 8:16:04   
simonmojca
upam, da bo res sonce, ker nimam več srajc, mikic z dolgim rokavom ker bi mi bili prav user posted image
sem se preveč poredila v trebuh user posted image  imam pa ogromno mikic z kratkimi rokavi.

Blagor tebi za piknik pa za torto, mi je kar zadišala (ne smem, lubenico bom jedla user posted image )

Mislim, da v kilah vodim jaz user posted image , ker sem hlače že za eno cifro prerasla user posted image , se pa zelo pozna pri meni, ker sem nehala kadit in namesto cigareta skoz nekaj žvečim - se vsaj s tem tolažim (da sem se zaradi tega zredila)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.6.2010 8:30:39   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Aja tale link sem vam hotla pripopat: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

Kaj mislite o tem? Jaz se kar strinjam z napisanim.

Res dober članek in se totalno strinjam z vsem. Vem ko je sin bil še dojenček se mi je trgalo srce ko je zajokal in nisem si mogla kaj da ga ne bi vzela v naročje. In res sem ga med vsakim jokom pestovala ali pa se crkljala z njim med tem ko je ležal na mojih prsih. In sedaj tudi ne bo nič drugače. Jaz ne bi mogla pustit da otrok joka sam nekje v sobi.

Sem zadnjič v neki reviji prebrala, da bi naj mamo neutolažljiv jok znerviral in da naj v takem primeru položi otroka v postlo pa se gre v drug prostor pomirit. Ne vem no. Jaz ne bi mogla pustit otroka jokat in če že joka tud jezna ne bi mogla bit. Navsezadnje je jok ''govor'' dojenčka in nam tako pove da mu nekaj manjka in če se lahko odrasli pogovarjamo med sabo potem ne vem kako bi lahko pustil dojenčka da joka sam ''govori sam s sabo''.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
3.6.2010 8:33:12   
aleunam
Punce, a še kateri magnezijeve šumeče tablete pospešijo prebavo? Jaz sem jih kupila v Mercatorju, na pamet se ne spomnim znamke, dobiš pa jih v vseh trgovinah - špar, mercator, tuš (od mg, kalcija, multivit.). Sem včeraj sicer pred tem jedla še kislo zelje, ki ima na mojo prebavo itak vpliv, mogoče je bilo zato v kombinaciji z Mg-jem še "hujša" reakcija. user posted image  Me je spucalo v roku dobre pol ure, prav čakala sem kdaj bo treba iti. user posted image

Jaz imam Afroditino (dnevno) kremico proti strijam. Mastna, jo pustim čez noč, da se vpije. Ampak nisem ravno pridna, se mi ne da vsak dan mazati.

Majabar, kakšna bo torta? 

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.6.2010 8:38:54   
phelps
Čestitke za vse preglede user posted image

Shonccek, glede Vichijeve kreme mi je rekla sodelavka, da se je z njo mazala in je imela polno strij, ena druga pa je rekla, da se je v prvi nosečnosti mazala in jih je dobila, v drugi se ni in jih ni bilo nič več (ostale so le od prve).

Sicer pa kot je rekla Nejka000, vsaki kaj drugo paše. Nisem pristašica samo ene firme - uporabljam od LOcittana do Nivee... Najbolj navdušena sem bila pa nad Artistry (Amway), ki so eni najbolj naravnih izdelkov, samo so tudi zelo dragi. Sem pa tudi jaz navdušena nad karitejevim maslom.

Včeraj sem dobila vabilo za šolo za starše, jeeeeej user posted image user posted image user posted image . Jo imam pa na isti dan kot morfologijo in celo ob isti uri - bom prestavila pregled - če se bo dalo, če ne bo pa prisoten samo bodoči očka, jaz se pa pridružim, ko bom končala s pregledom.

Mene je tudi začelo žgečkati po trebuhu, občutek je, kot da mi nekdo tapka s prsti od znotraj. Enkrat pa mislim, da so bile celo brcike, se pa žal niso več ponovile. Je pa najbolj intenzivno zvečer in zjutraj user posted image

Sem pa opazila še nekaj - bolečine, ko ležim... Ima še katera tak problem? Trajajo par minut, se dam v drug položaj in minejo... Včeraj nisem pretiravala z delom, tako da to ni bilo od utrujenosti.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
3.6.2010 8:54:32   
nejka000
Punce eno vprašanje.

Kak je kaj z vašimi lasi med nosečnostjo?
Jaz imam dolge, kodraste in goste lase in jih ne barvam že eno leto. Sedaj pa opažam da mam full suhe in so mi začeli izpadat.

V prvi nosečnosti sem imela lepe goste lase, lepše kot ponavadi. Sedaj pa nimam nikakršnih in si komaj kaj z njimi nardim. Uporabljam šampon od Syossa že od kar je prišel na tržišče inmi je do sedaj bil najboljši šampon. Sedaj pa ne vem v čem je fora da mam tak slabe lase v zadnjem času. Mislite da je kriva nosečnost?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.6.2010 8:55:03   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Sem pa opazila še nekaj - bolečine, ko ležim... Ima še katera tak problem? Trajajo par minut, se dam v drug položaj in minejo... Včeraj nisem pretiravala z delom, tako da to ni bilo od utrujenosti.

Jaz včasih. Včasih zaradi utrujenosti, drugič spet kar tako. Ampak mine. Moram pa reči, da čutim tri vrste bolečine - ena je najbrž rast maternice, skoraj kot med user posted image , drugo je zategovanje ob naglem premikanju, sploh v postelji, tretja pa je kar tako - ne vem opisati. Se mi zdi, da vse "čutim", ni pa neka huda bpolečina.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.6.2010 9:05:51   
phelps
aleunam, si me kar malo potolažila. Meni se zdi, da čedalje bolj intenzivno čutim vse skupaj (en mesec sploh nisem imela občutka, da sem noseča), sedaj se je pa "začelo" user posted image

Nejka000, jaz imam tudi drugačne lase. Imam saborejo (blaga oblika luskavice) in sicer samo po lasišču. Uporabljam šampon od Vichy, ki je namenjen prav saboreji. Nimajo več leska, prati si jih moram na 2 - 3 dni. Sem razmišljala, da je to morda od Lorealove "mešanice" gela in kreme za lase (tako je že pripravljena tuba - neka novost), pa možno, da so krivi ravno hormoni... Prej sem imela res tisti zdrav lesk, ki ga sedaj pogrešam...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
3.6.2010 9:25:55   
simonmojca
lasje men je moj g. reku, da ni nujno, da bodo lepi in gosti, čvrsti, z leskom....
        lahko je ravno obratno -  lahko se nakodrajo-čeprav imaš ravne ali pa obratno, redki, mastni, suhi, da izpadajo še 1x bolj kot pa drugače za vse pa so krivi hormoni, tako da se ni treba sekirat user posted image

Pravi, da je marsikaj drugače v nosečnosti, kakor pa slišimo in mislimo (vsaka user posted image je drugačna, prva taka, druga pa popolnoma drugačna)

Lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.6.2010 9:31:07   
bucka13
kile- sem bila včeraj kar presenečena na pregledu, po njihovi tehtnici sem celo shujšala, domača kjer se tehtam večkrat pa stoji na istih kilah. Itak mi je rekel, da se ne smem zrediti zaradi prejšnjih zalog....

Lasje - imam srečo, tudi tokrat kot v prvi nosečnosti so postali bolj sijoči, bolj voljni, celo nekoliko gostejši, pa čeprav so zapacani z barvo in trajno - ja sem si jo naredla, ko še nisem vedla za user posted image .

bolečine - so mi včeraj v ambulanti razložili, da je maternica pač na vezeh in ko se premikamo, obračamo ipd. se te vezi enkrat na eni, enkrat na drugi bolj zategnejo, od tod tudi take občasne bolečine. mene največkrat zaboli ko grem spat, pa se, predolgo na eno stran obrnjena.....

brcike, user posted image - še kar čakam, pa čakam, pa nič, .... se mi včasih zdi, kot da sploh ne bi bila noseča...... tak da me je včeraj kar malo pomiril, ko mi je na UZ srčeka pokazal, samo se mu ni dalo kaj več narediti.....

Pri nas malo kuka sonček izza oblakov, mogoče pa bo popoldne kaka lepa urca....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.6.2010 9:37:07   
nejka000
aleunam tebe sem htela vprašat če boš šla v Mursko rodit? Pa če boš prej šla pogleda porodnišnico pred porodom?

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.6.2010 9:40:01   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Punce, a še kateri magnezijeve šumeče tablete pospešijo prebavo? Jaz sem jih kupila v Mercatorju, na pamet se ne spomnim znamke, dobiš pa jih v vseh trgovinah - špar, mercator, tuš (od mg, kalcija, multivit.). Sem včeraj sicer pred tem jedla še kislo zelje, ki ima na mojo prebavo itak vpliv, mogoče je bilo zato v kombinaciji z Mg-jem še "hujša" reakcija. user posted image  Me je spucalo v roku dobre pol ure, prav čakala sem kdaj bo treba iti. user posted image

Jaz imam Afroditino (dnevno) kremico proti strijam. Mastna, jo pustim čez noč, da se vpije. Ampak nisem ravno pridna, se mi ne da vsak dan mazati.

ne vem, če je standardna krema proti strijam najboljša za v nosečnosti...to ni enako kot krema za nosečnice?
Najboljš da nejka pove, ko se bolj na to spoznauser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.6.2010 9:44:28   
nadinne
he he...hormoni hormoni user posted image  Tudi ori meni se kažejo...v obliki mozoljev po dekolteju in na robu lasišča...nasploh imam bolj mastne lase kot kdaj prej, pa še prhljaj se mi dela, ki ga prej nikoli nisem imela. Ampak lasje so zaenkrat normalni, imajo lesk, celo bolj močni se mi zdijo...uporabljam pa šampon od Logone, je naraven in mi še najbolj paše. Si jih pa umivam na 3 do 4 dni, prej sem si jih 1x tedensko, razen poleti malo večkrat.

Sem pa včeraj končno dobila ene nosečnišče hlače, bež, platnene za poleti...v trgovini Exit. Niti niso bile drage. Kavbojk pa nisem kupila, ker mi noben kroj ne ustreza...vse mi je tesno, je bila še prodajalka presenečena. Tako da grem jutri na Rudnik v H&M pogledat če bo kaj več izbire...drugače bom pa počakala da mi malo zraste trebušček in bom lažje ugotovila kak kroj čez boke mi ustreza.

Ja tale vreme je res že obupno...se mi zdi da se april vleče že 2 meseca...sploh nimam občutka da je junij. Danes imam velur oblečen! Obup! No za soboto je pa že 25 stopinj...kake temperaturne razlike...nenormalno user posted image

Še dobro da imamo v pisarni klimo...ker poleti je za znoret vroče...samo pretiravati ne smemo, da ne bom spet na bolniški user posted image

Tiste ki se sekirate zaradi kil...jaz bi se z veseljem kaj zredila, čeprav imam že od prej preveč podlage...tako pa sem shujšala 2kg in sploh ne vem od česa user posted image  Upam da to ni kazatelj sladkorne!!! user posted image  Tako da bodite vesele, vsaj veste da ste zdrave...saj se ni nobena poredila za 10kg, kar bi bilo pa res nenormalno user posted image  

majabar, uživaj na pikniku...se posladkaj še za nas ostale...si mi naredila lušt s torto...jojoj...moram med malico po kak kornetek v trgovino user posted image  

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
3.6.2010 9:51:17   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

ne vem, če je standardna krema proti strijam najboljša za v nosečnosti...to ni enako kot krema za nosečnice?

Lahko je tudi navadna krema proti strijam. Samo je pa res da ni najbolj pametno uporabljat tistih krem, ki so bolj agresivne - kreme za topljenje maščobe, kreme proti celulitu ki obljubljajo hitre reziltate,... Čist navadne kreme proti strijam pa lahko brez skrbi uporabljate.
Zakon je karitejevo maslo, Kreme in olja od Eucerin,.... samo tako kot sem že rekla nič ni 100% da se strije ne bojo pojavile. In vsaka naj uporablja kar njeni koži paše.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
3.6.2010 9:53:38   
Soncchhek
nejka000, zakaj pa imaš dietno prehrano?
Glede las....tudi jaz imam dolge goste,segajo do pasu, izsušeni so na konicah rahlo, ker se že skoraj leto dni nisem strigla...izpadajo pa mi normalno...kot ponavadi pomladi...malo več. Barvala si pa nisem še, odkar sem nosečka, itaq si dajem gor samo prelive ( npr. country colours polly ali pa cas_ting l''''oreal).....Perem si jih že kakšno leto s šamponom(+ balzam+ nega) od Dm-a Alverde.Drugače so pa še vedno polni, gosti, sijoči ipd. Pa jaz si 1-2krat na mesec na lase dam olivno olje....pustim čez noč+ zjutraj operem lase.

Phelps,  te bolečine....ko ležiš...meni že par dni ne paše da ležim na levi...me kar nekaj boli...pri jajčniku al kaj....saj ne vem...če sem na hrbtu ali desno pa ok.
Tako kot je rekla aleunam...včasih....zategovanje ob naglem premikanju...ali pa ko se vsedem....se moram navadit vse tako nežno, počasi ipd. IN tako kot je rekla bucka123...je meni razložila ginekologinja....spremembe v telesu...in občutimo.

Pri nas pa se bojuje sonček z oblački...
Majabar, jojjjjjjjjjjjjj ti zavidam te požrtije...piknik....tortice........no....piknik se jaz tudi lahko grem....ampak pusto meso, zelenjava ipd....

Nadinne, ti si šla delat ta " cuker" test z glukozo???

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 3.6.2010 9:57:16 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.6.2010 10:02:02   
nejka000
soncchhek dietno mam prov tak kot ti. Po porodu so mi ugotovili sladkorno tipa II ampak nikol nisem mela težav. Se mi je pol to normaliziralo in sem mela vedno sladkor normalen. Na zadnjem pregledu pa ni blo ok, pol sem pila tist cuker 50g pol pa še 100g in ni blo ok in sem zaj na istem kot ti. Tak da se fajn pikam pa cuker merim, pa na prehrano morem pazit da nem na koncu še na kakem inzulinu. mi pa sladkor full skače. Včasih je ok, včasih ne. Je pa pri nas sladkorna v družini tak da jo mamo po očetovi strani skor vsi.
Je pa meni v primerjavi s tabo res težko okol hrane. Tebi res svaka čast da se tako pridno držiš. Jaz mam malo težave se 100% držat. Sam bom mogla če nočem da bi se ponovila zgodba iz prve nosečnosti, ko sem se zredila ogromno pa tud tamau je mel 4 kile pa pol.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
3.6.2010 10:19:45   
aleksa83
Pozdravljene!

Tak lepo je brati ko sporočate kako ste kaj , pa kaj se dogaja...
Zelo me razveseli, ko pišete o lepih doživetjih..user posted image

krema:jaz sem v lekarni kupla kremo Pregnacare cream od Vitabiotics, in sem bila zelo razočarana. Se namažeš, pa me je čez čas že vse srbelao, pa ful sem čez čas dobila suho kožo, pa še okoli 10 eur sem dala za 100 ml. Nato sem poskusila z Nivea Baby oljem, je veliko boljše, samo se vpija bolj počasi.
In tudi sama razmišljam kaj še naj poskusim.
oblačila:tu imam srečo, ker ne bom nič kupila, razen v kiku sem si eno oblekco zadnjič za 10 eur kupla, in je iz takega materiala, ko kopalke in zgornji del je tudi narejen kot kopalke, ki se zavežejo za vrato, pod prsmi je trak, pol pa obleka prosto pada. Je normalna oblekca, ki jo bom jaz lepo nosla čez nosečnost in še potem. Za zgoraj sem mamo prosla, mi je nekaj tunik zašila, bolj dolgih. Za hlače pa sem tudi njo prosla in je kupila blago kot za legis hlače, v glaven, tako ki je ful raztegljivo in mi jih je zašila v stilu pajkic in seveda z predelu trebuha malo širše, višje, da pridejo pod prsi, z rahlo gumico in vrvico.
Glede kavbojk, pa še tudi moram poskusiti ene stare prerihtati, po eni ideji, ki sem jo na enem od teh forumov zasledila.

Po zadnjem pregledu je z nama vse vredu, zredila sem se za 0.3 kg, ampak mi ni jasno kako tako malo, ker sem sedaj ful dobla apetit nazaj. Če ne grem jest, mi tak kruli, da mi je kar nerodno, če je kdo zraven.

Sem pa vam že javla, da so me hemeroidi začeli mantrati, mam neko mazilo in je že veliko bolje...user posted image

Voziček pa tudi nameravam kupiti z velikimi kolesci, ker je tu bolj taki teren čuden.

podatki za seznam: Stara sem 27 let, na NS nisem hodila, termin poroda 19.11, spol naj bo presenečenje, naslednji ginekološki preged 6.7.2010, bolnišnica Maribor.

Tak lepo mi bodite mamice in bušiji, se še javim kaj

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.6.2010 10:23:04   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Če sem odkrita, sem šla v drogerijo in kupila skorajda prvo, na kateri je pisalo proti strijam. user posted image  Na sami koži ni znakov, da mi ne bi odgovarjalo, dejansko pa je vprašanje kaj vse je v teh kremah in koliko vpije naše telo. Je pa res, jo dobiš za 10€, ampak ni ravno za dolgo, tudi če se ne mažeš redno. Drugače nisem preveč "v" kremicah, poznane so mi te komercialne zadeve (Afrodita, Nivea, L'oreal, Vishy).

Ena, ki je na dieti, je enkrat omenila pz testenine. Katere jeste? Jaz obožujem Barilline polnozrnate špagete.

Nejka00, ja, v MS bom šla rodit. Sem imela lani IMN, pa so se mi zdele sestre v redu, Čopijeva je naredila opreacijo, tudi zelo prijazna na viziti... Dobila sem dober občutek. Vem, da bom tokrat na drugi strani tega oddelka, ampak načeloma nimam nič proti njim. Berem pa pozitivne in negativne izkušnje. Si bom raje ustvarila svoje. user posted image  Pa še nova je, sobe so mi zelo všečne. V bližini mi je še Ptuj, ampak ne vidim razloga zakaj bo šla tja, če mam vse urejeno v MS (osebni zdravnik in ginekologinja). Na ogled pa bom najbrž šla, ampak kot so nam predlagali na materinski šoli, bo to tam v zadnjih dveh mesecih user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2243
3.6.2010 10:33:21   
nejka000
aleunam jaz sem prvič rodila še v stari porodnišnici. Sem bla zeloooo zadovoljna z osebjem. Res so bli vsi zakon.
Zaj mi je pač fora v tem da al bom šla v Celje al pa Ms. Kje pač bom v času dogajanja.
Prašala sem te zato, ker se mi sanja ne kak je zaj v noovi v MS. V Celju sem bla zej že kr parkrat in sem bla tudi zelo zadovoljna. Sestre so fajn, zdravniki tudi, mislim da je na porodnem tudi tak, saj je osebje ena in isto.  Bi pa rada tud vedla kak je zaj v MS. Pač nobene ne poznam, ki bi bla zaj že v novi ker vse moje kolegice so ble še v stari porodnišnici z mano vred. jaz sicer okol poroda ne mislim komplicirad, nobene epiduralne, porod v vodi al kaj takega, bom čist po starem rodila, sam me pa vseeno zanima kak je kaj. Bom šla tud verjetno gledat v MS kak majo. Kaj majo tud dan odprtih vrat, tak ko tu pr nas? Vem da v celju majo to full fajn organizirano.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.6.2010 11:27:44   
Soncchhek
nejka000, potem si moja sotrpinka.....ja diete se jaz držim 100%....pa še vseeno mi sladkor nagaja....par dni zdaj zajtrki+kosila....čez meje....večerje pa zjutraj ok....no včeraj se je umirilo....naslednji teden imam spet kontrolo...Ti povem pa da prav pogrešam te klasične jedi, moram malo premislit kako si jih " priredit" po svoje: golaž, čufti, segedin, sveža mesna juhica.....oz. ali se temu odpovedat....nimam pojma....

aleunam, testenine: riž neoluščen, Barilla polnozrnate so dobre, drugače pa graham rezanci....pirini...sojini....ipd.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.6.2010 12:12:03   
majabar
aleunam, jaz cca 2 meseca pijem po eno tabletko Mg na dan in imam prebavo res 'predobro'. A mi nič ne moti:).
Torta je pa jagodno čokoladna, kot a očeta pred 14 dnevi. Se je že bratec ponudil, da če kaj ostane, naj pripeljem k njim:). Prav lepa je, upam, da bo tudi dobra!
nejka, moji lasje so popolnoma enaki kot prej, tako da ti ne morem nič svetovati. Uporabljam pa tudi jaz Syoss. Umivam pa si jih na 2-3 dni, kot prej.
Kar se prehrane tiče, seveda uživam v vsakem grižljaju, a počasi postaja naporno:). Se dobim vsaj z dvema na dan, da se poslovimo, tortice, sladoledi, pizze. Prej sem še očeta srečala in mi je 'odstopil' svoj milk shake, ki ga prej nisem jedla že nekaj let. No, zdaj pa piknik:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.6.2010 14:20:41   
nadinne
soncchhek, ne mene še ni dala na cuker test...sem ga pa pred leti delala in je bil povišan. Sedaj mi je rekla, da če bom še hujšala da me bo dala na ta test, ker lahko da mi to nagaja. Upam da se kaj zredim v teh 3 tednih user posted image

Polnozrnate testenine?! user posted image  Meni je kar slabo če samo pomislim nanje. To mi je pa nekaj najbolj ogabnega. Kruh ja, testenine pa nikakor. Ne vem kako bo če me dajo na dieto...večine zelenjave ne smem, tisto pa ki jo lahko, pa ne maram jesti...sem tak tip, da izbruham tudi vse kosilo, če se prisilim samo grižljaj kakega korenja npr. Srečke tiste, ki vam je zelenjava všeč!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.6.2010 14:21:39   
Renesme**
majabar-ne obremenjuj se s kilažo in hrano teh zadnjih par dni doma, boš potem pri dragem malo bolj zdravo zastavila in bo!

Jaz nimam nobenih poslavljanj...pa nič....pa se premalo merkam, jutri se tehtamuser posted image

Jaz tudi pijem Mg vsak dan, včasih tudi 2, pa mi nič ne spodbudi prebave, sem bolj zaprta kot neuser posted image

Lasje- malo bolj mi izpadajo, hitreje so mastni...drugače mi grejo pa bolj na živce mozoljčki po obrazu in po hrbtu, moj hrbet je za zjokat, pa še dlake mi bolj hitro rastejo...groza, prvič tega ni bilouser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.6.2010 14:28:53   
Soncchhek
majabar, nehaj že s temi tortami !user posted image ...meni se kar sline cedijooooooooooo....o to pa bi....en kos domače tortice mnjami....

user posted image . Se strinjam...s kilažo bi se lahko obremenjevala če bi šla dol..če gre pa lepo počasi gor, je pa ja normalno... saj je v tebi štručkaaaaaaa. Pa kar privošči si...oo se ti bo še tožilo po " slovenskih" dobrotah user posted image . Ko imaš filing, da si že tu mač pojedla, se spomni na mene, ki ne smem...pa valda boš še ta kos no----zame a ne?

Mg da bi pospešil prebavo? Jaz pijem dve tabletki na dan....kakam pa itaq 1-2krat na dan, odkar lahko bolj jem...

Nadinne, ma ne skrbet.  Testenine, sem jaz že od prej navajena jest polnozrnate ipd., ker sem kakšno leto nazaj že naredila revolucijo v prehrani....zelenjavo tudi obožujem...predvsem kuhano... ipd. Meni glede načina priprave hrane ni take panike... pogrešam le tiste domače jedi....kot sem že napisala. Sladko pa... mislim da sem tudi že napisala... bi kakšen kos domačega jabolčnega zavitka( ki pa je odličen tudi s polnozrnate moke, brez sladkorja ipd...)...ali pa potice.....

joj meni se tudi dozdeva da so dlake nekam ponorele...komaj utegnem vse poštimatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.6.2010 14:32:55   
birdy

Sicer nisem vaša, pa vseen kdaj pridem pogledat ker sta dve soforumašici tuki goruser posted image

Ja, magnezij pospeši prebavo, če ti mal namignem, sej poznaš Donat Mg pa te foreuser posted image Mg je seveda magnezijuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?