aleksa83
|
Pozdravljene! Tak lepo je brati ko sporočate kako ste kaj , pa kaj se dogaja... Zelo me razveseli, ko pišete o lepih doživetjih.. krema:jaz sem v lekarni kupla kremo Pregnacare cream od Vitabiotics, in sem bila zelo razočarana. Se namažeš, pa me je čez čas že vse srbelao, pa ful sem čez čas dobila suho kožo, pa še okoli 10 eur sem dala za 100 ml. Nato sem poskusila z Nivea Baby oljem, je veliko boljše, samo se vpija bolj počasi. In tudi sama razmišljam kaj še naj poskusim. oblačila:tu imam srečo, ker ne bom nič kupila, razen v kiku sem si eno oblekco zadnjič za 10 eur kupla, in je iz takega materiala, ko kopalke in zgornji del je tudi narejen kot kopalke, ki se zavežejo za vrato, pod prsmi je trak, pol pa obleka prosto pada. Je normalna oblekca, ki jo bom jaz lepo nosla čez nosečnost in še potem. Za zgoraj sem mamo prosla, mi je nekaj tunik zašila, bolj dolgih. Za hlače pa sem tudi njo prosla in je kupila blago kot za legis hlače, v glaven, tako ki je ful raztegljivo in mi jih je zašila v stilu pajkic in seveda z predelu trebuha malo širše, višje, da pridejo pod prsi, z rahlo gumico in vrvico. Glede kavbojk, pa še tudi moram poskusiti ene stare prerihtati, po eni ideji, ki sem jo na enem od teh forumov zasledila. Po zadnjem pregledu je z nama vse vredu, zredila sem se za 0.3 kg, ampak mi ni jasno kako tako malo, ker sem sedaj ful dobla apetit nazaj. Če ne grem jest, mi tak kruli, da mi je kar nerodno, če je kdo zraven. Sem pa vam že javla, da so me hemeroidi začeli mantrati, mam neko mazilo in je že veliko bolje... Voziček pa tudi nameravam kupiti z velikimi kolesci, ker je tu bolj taki teren čuden. podatki za seznam: Stara sem 27 let, na NS nisem hodila, termin poroda 19.11, spol naj bo presenečenje, naslednji ginekološki preged 6.7.2010, bolnišnica Maribor. Tak lepo mi bodite mamice in bušiji, se še javim kaj