|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
2.6.2010 12:37:10   
phelps
Uf, ste napisale user posted image

Sladkarije, ne samo, da bi lahko bil moj Phelps zaport po njih, jaz sem že sedaj, če se malo posladkam user posted image Je pa sreča v nesreči, da mi še vedno ne paše sladko in tako ne jem tega. Očitno res samo telo pove, kaj potrebuje, ker mi zelo paše jogurt, sir, mleko, zelenjava in sadje.

Cenejša krema za nosečniški trebušček je od Bubchen, dobi se v Muellerju. Jaz jo imam, pa je zaenkrat ok, razmišljam, da bi šla na eno dražjo (sem pa skeptična, če je tudi bolj kvalitetna). Pred nosečnostjo sem se mazala z vsem mogočim (samoporjavitnene kreme, lotioni, prelivi za lase, laki za nohte, da ne govorim o obrazu). Sedaj se zagotovo ne bom, ker je preveč kemikalij v vsem tem in to telo posrka (s tem tudi naši dojenčki). Baje so najbolj "strupene" tiste proti celulitu, notri je celo isto sredstvo kot v detergentu za pomivanje posode, ki topi maščobo.
Moj ne more videti teh stvari, sem vedno okregana ko kaj prinesem domov (razen pri teli za nosečniški trebušček ni protestiral) user posted image Pravi, da je boljša masaža z naravnimi krtačami, ipd. Telo je potem res krasno prekrvavljeno, koža kar žari - vsaj pri meni. Bom ubrala eno srednjo mejo (brez kreme za obraz itak ne zdržim).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.6.2010 13:40:02   
nejka000
Vsem hvala za lepe želje. Sem si privošila že tortico - sicer dietno amapk nekaj pa je.

Vidim da ste pri debati o kremicah. Naj vas malo razočaram,..... Ker sem dolgo delala na področju kozmetike v enem od priznanih kozmetičnih salonov in še posebej se ubadala z takimi zadevami, vam morem rečt,da kremice pa naj je to najboljša in najdražja, nobena vam strij ne bo preprečila. Vam bom malo bolj strokovno napisala, lahko da bo kateri pomagalo pri razumevanju te nosečniške tegobe.

Strije nastanejo po navadi na prsih, trebuhu in stegnih,ponavadi v zanji polovici nosečnosti. Povzroča jih raztezanje kože in hormon ki nastaja v nadledvičnih žlezah. Zaradi tega slabi elastičnost kože in zato le ta popoka. Nekatere ženske so k temu bolj nagnjene spet druge ne, in ker nastajajo v veznem tkivu pod kožo jih  ne moremo preprečiti. Strije lahko le omilimo s kremami za elastičnost kože inn se mažemo čimbolj pogosto, da strije ne bodo tako izrazite in da bojo po porodu čimprej zbledele.

Tak da punce, svaka čast tistim ki tega nimajo-čeprav je takih bolj malo, pri meni se kljub mazanju spet pojavljajo oz. pokajo stare še iz prve nosečnosti.
Pa fajn mažite bušije

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.6.2010 14:04:01   
phelps
Nejka000, katero kremo pa priporočaš? Jaz sem slišala ful kritik na račun Vichy-jeve, je to res?

Pa vse najboljše tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.6.2010 14:09:13   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Bela01

Kakšna je kaj velikost vaših otročkov pri določenih tednih? Moj je bil pri 12 tednu velik 5,8cm. Zdaj pri 17 tednih pa 11 cm. Sem bila ziher da bo tak nekje 16 cm.

Mislim, da je to takole... od temena do trtice je npr. 11cm, če bi merili od temena do pete(se pravi še noge od riti naprej) pa prišteješ tem 11cm še noge in je potem npr. 16cm.

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.6.2010 14:19:00   
bucka13
še malo pa na pregled k G. sem kar malo živčna kako bo..... Pa upam, da je vse ok z mojim detetom... se pišemo kaj zvečer..... 

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.6.2010 14:40:03   
Soncchhek
phelps, kakšne kritike si slišala na račun Vichyjeve? Jaz poznam 3 punce, ki so jo uporabljale....ena celo v dveh svojih nosečnostih.....res je da je vse odvisno od kože ipd.....ampak... ena recimo si ni mazala prsa....pa je lih tam dobila strije, druga je dobila res minimalne....tretja ima pa že itaq super kožo, pa se mi zdi da jih sploh nima.

Jaz sem se s celulitom& strijami ( ker sem se zredila ful poprej, sem jih dobila kar nekaj....sicer take majčkene tanke).....sprijaznila že prej....zdaj pač bi rada no da se nekako obdrži tole stanje...oz. karkoli bo nastalo...da je kasneje čimmanj vidno.....da pa bo kaj vidno je pa normalno....saj bomo porodile majčkene štručke in vsaka črtica bo spomin na tole.....

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.6.2010 14:55:43   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Nejka000, katero kremo pa priporočaš? Jaz sem slišala ful kritik na račun Vichy-jeve, je to res?

Pa vse najboljše tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

Kar se kremic tiče za strije je treba pazit da so za prožnost kože. Tudi jaz sem na račun Vichya slišala ogromno kritik, prav tako za Niveo. Mogoče komu pomaga, od posameznika do posameznika je odvisno. Jaz priporočam da se kreme za take stvari kupujejo v lekarnah, da so klinično testirane,...pa saj to veste.

Jaz osebno priporočam kozmetiko MATIS ampak je cenovno DRAGA ko žafran. V kozmetičnih salonih ki uporabljajo to kozmetiko vam svetujejo in na podlagi analize vaše kože priporočajo kremo oz. kozmetiko primerno za vas.

Ampak ker vse gledamo tudi malo na cene, bom rekla tak. Naj vsaka proba kaj ji odgovarja. Dove kreme in mleka za telo so znane p tem da vlažijo kožo polek tega pa ji dajejo prožnost, tudi Loreal ima super kreme. Zelo učinkovito je karitejevo maslo, ki se dobi v DMu pa tud v lekarnah.
Sama uporabljam sedaj Olje od Eucerin, in sem izredno zadovoljna pa rezultati so res vidni po parih dneh. Koža je dost bolj mehka in prožna pa ker je olje je fajn tud za kakšno masažico-da mal partnerje spodbudimouser posted image . Dobi pa se v vseh lekarnah pa mislim da tud že v DM-u, sam nisem ziher.

Nekterim je dovolj že navadna krema iz Hoferja spet drugim pa odgovarja prav določena znamka. Najboljše da upoštevate reakcije vaše kože in kaj koža potrebuje, same najbolj poznate svoje telo.

Če velja upoštevati še to izkušnjo, v prvi nosečnosti so vsi prisegali na kremo babyloom (mislim da je blo nekaj takega), ampak jaz sem mela strije da dol padeš, nič ni pomagalo.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.6.2010 15:15:00   
lottyka
nejka Vse najboljše!!!

majabar 15 kg nositi okoli ni bilo ravno pametno. Jaz sem tudi v soboto, ko sem bila čisto sama čez vikend se spravila pospravljat in malo več kuhat (še za v skrinjo) ker nisem mogla gledat (imam drugače prepoved prepogibanja in dvigovanja nad 2-3 kg) in še danes čutim posledice. Tako da ne bom nikoli več kaj takega se postopla. Pač je treba počakat da kdo pride in ga prositi da naredi.

Marimax jaz sem prvo začela uporabljati od Evcerina olje, pa mi je bilo premalo vlažilno. Pomoje zato ker sem se že prej skoz po tuširanju mazala z mandeljnivim oljem in je bila koža navajena. Potem sem šla in si kupila od Afrodite nočno. Poceni ampak tale nočna je kar mastna in se je kar veliko porabi, tako da sem rekla da ni računice, je ceneje ampak jo več porabiš pa si na istem. Nato sem kupla od Aventa kremo, ta je super. Je bolj tekoča se hitro vpije pa za zelo dolgo časa. Jaz se mažem vsak dan skoraj po celem telesu (razen rok in spodnji del nog od kolena navzdol) pa jo imam že 4 tedne pa jo je še veliko noter. Ampak vseeno sem si šla kupit še to karitijevo maslo od L'occitane ker sem slišala same pohvale pa je tudi super. Tako da se občasno namažem še s to kremo, bolj zaradi vlažnosti kot kaj drugega, ker sem dobila res suho kožo, kar je prej nikoli nisem mela. Upam da ti kaj pomaga.

Renesme če ti je bolj všeč blond kot rjava potem si jo kar privošči. Zaradi preveč dela boš še imela čas za na rjavo, boš do poroda še parkrat pri frizerju, mal razvajanja tud ne škodi. Pa bravo za morje, Lošinj je res lep. Jaz bi tud, pa ne vem če bomo lahko sploh kaj šli.

Soncchhek joj tale torta se res sliši fenomenalno. Smetana in čokolada MLJASK. Jo moram enkrat naredit, čez 2 meseca ko bo moj dol iz diete da jo bo lahko probal da ne bom celo jaz pojedla user posted image .

bela01 jaz žal mer ne poznam ker mi ne dela ultrazvoka. Še zdele ko mi ga je naredila zaradi MV če se slučajno kaj odpiram mi je samo to pogledala, na ekran tud videla nisem, ker je za vaginalni ultrazvok tako narejen, da ne moreš sploh gor videt.

Se mi je pa zdelo danes ko sem čakala pri zdravniku na bolniški list da sem prvič začutila metuljčke. Nisem še čist prepričana, bilo je kot da bi me nekaj žgečkalo po notranji strani in ker žal tudi jaz točno vem kje imam maternico zaradi krčev in otrdevanja je bilo to točno tam. Tako da če se ponovi še kdaj v kratkem je bilo potem kar to pomoje. Bomo videli. Komaj čakam da se bodo čutile prav brcike user posted image .

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.6.2010 16:20:33   
Marimax
Punce, kok ste zlateuser posted image Hvala za vse nasvete glede kremic. Sem si malo zapisala, da po sluzbi skocim v lekarno (se magnesol moram kupit) in se zacnem zvecer mazati. V prvo sem bila kar pridna in sem se zacela mazati hitro v drugem mesecu ter si mazala vsak vecer. Ne boste verjele, a nisem pridelala nobene strije. Trebuscek kot pred nosecnostjo. Upam, da nisem sedaj prepozna, ampak tudi ce sem, je to minimalni davek za drugega otrocka, ki ga rada placam.

Renesme: bom poklicala kolege tekom tedna in ti javim glede Vespere oz. okolice (restavracije). Lepo bodite

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.6.2010 16:22:25   
Marimax
Nejka000: ja, MATIS kozmetiko poznam. Mi jo kozmeticarka ponuja vedno ko grem k njej, a je res draga. Sem si jo enkrat privoscila, sedaj pa kar nekaj oklevam. Sem slisala zadnjic za eno naravno kozmetiko Orca. Poznas ?

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.6.2010 16:54:28   
nejka000
Sem slišala za to kozmetico Orca ja, samo je ne poznam in težko kaj rečem okol nje.

Ja Matis je pa res drag, sam je pa tud dobra kozmetika. Maš kaj oklevat jauser posted image . Jaz bi si tud  kr vse kupla ko mi kozmetičarka ponuja, sam bi potem mogla dnar ''kakat''. user posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.6.2010 17:54:30   
ljubljana
Se že sto let nisem javila, ker enostavno nimam časa čez dan. Zvečer grem pa raje spat kot pa za računalnik.

Jaz se v nobeni nosečnosti nisem mazala z nobeno kremo in tudi ne uporabljam nobene kreme za obraz le hladnejšo vodo in grobo brisačo pa mi vso odmrlo kožo odstrani.

V treh nosečnostih do sedaj nisem dobila nobene strije je pa res da sem se zredila od 9-13 kg vsakič drugače. Pa tudi sedaj ne bo nič drugače sem se do 17 tedna zredila za 3,2 kg.
Imam že po naravi zelo elastično kožo pri 30 malo ali skoraj nič gub (al jih pa jaz ne vidimuser posted image )...

Sem bila danes na pregledu in je z bebejem vse ok, čudovito so se videli prstki pa pomahal nam je, in migal z glavico. Srček bije "sto na uro". Spol pa še ni viden je preveč noge skupaj tiščal, pa bo še enkrat gin. pogledala, ko bo pri 20 tednih morfologija.

Drugače sem pa jezna na svojo službo, mi celo leto niso skoraj nič davka plačali pa moram sedaj jaz z lufta denar potegnit in plačat položnico user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 2.6.2010 17:55:36 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.6.2010 18:49:31   
pajac
En le pozdravček!!

Nejka vse najboljše!!!!

Mislim, da je Belo 1 zanimala razdalja CRL... Tole ji bo še kar v pomoč mislim...

Embryonic Crown-Rump Length:

The length of the embryo on the longest axis (excluding the yolk sac) constitutes the crown-rump length. This is among the best documented parameters to date the embryo, with accuracy of +/- 3-5 days. As a rough rule of thumb, the CRL + 6.5 = Menstrual Age in Weeks.

Glede na to mislim, da je njen piškotek po JUSu user posted image

Angel sound: jaz ga uporabljam redno in najdem srček med sramno kostjo in malo pod popkom. Moram pa ga malo pritisnit na trebuh in nagibat. Namreč lumpi že med poslušanjem uide in se obrača, ob tem pa uide... Slišijo se pa tudi maternične arterije, ki so vedno na istem mestu in so bolj počasne. Malo potrpljenja in pustolovskega duha, pa se najde user posted image

Jaz moram pa zbrat pogum in stopit na tehtnico user posted image Saj trebuh imam kot prvič v sedmem mesecu. Sem pa že prvič imela trebušček zelo zgodaj in zelo veliiiiik user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.6.2010 19:01:47   
nejka000
Kile, trebuščki,... uf. Mene je kr strah na tehtnico stopit. Je blo v prvi nosečnosti katastrofalno. No na zadnjem pregledu sem mela 1,5kile več, in upam da bo šlo tako počasi naprej, da ne bo nekih poskokov tako kot prvič.

Moram se pohvalit, da sem si danes zrihtala voziček in ga grem drug teden iskat. Peg peregotov pliko3 s košaro naveta, oranžno bežbarve. Sicer je rabljen ampak kot nov. Sem vesela, ker sem si full želela peg peregotovega pa so full dragi sploh v kompletu s košarami, zaj sem ga pa res po ugodni ceni dobla.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
2.6.2010 19:09:38   
Marimax
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Sem bila danes na pregledu in je z bebejem vse ok, čudovito so se videli prstki pa pomahal nam je, in migal z glavico. Srček bije "sto na uro". Spol pa še ni viden je preveč noge skupaj tiščal, pa bo še enkrat gin. pogledala, ko bo pri 20 tednih morfologija.

Drugače sem pa jezna na svojo službo, mi celo leto niso skoraj nič davka plačali pa moram sedaj jaz z lufta denar potegnit in plačat položnico user posted image

Super za pregled in da je z otrockom vse OK. Saj res, zdaj bodo morfologije na vrsti. Madona cas bezi....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.6.2010 19:11:25   
pikizenc
Nejka - vse najboljše user posted image

Bela - če pobrskaš po netu za pojem fetus size najdeš ogromno linkov, pa tudi na ringaraji je ena tabela. Za primerjavo tvojega pikca s tabelo je pa trebno vedt kaj se meri. Pri nižji starosti se vedno meri CRL - to je dolžina od trtice do temena. Potem pa enkrat naredijo preskok in so tabele za celo dolžino. Zato zdej meni v 17 tednu po enih tabelah kaže 13 cm, po drugih pa 18 cm.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.6.2010 19:23:40   
bucka13
nazaj s pregleda, baje da je vse OK. sem kar malo user posted image , na UZ le poiskal samo srček, pa še tistega mi je pokazal za dve sekundi in to je to. NP za seznam 30.6. Upam, da bo takrat kaj več pokazal....

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.6.2010 19:24:31   
škorpijonček_
Ojla,

mal pozno, pa vseeno (tko hitr pišete, da komaj folgam vse prebratuser posted image ), ste full pridne.

Angel sound - tud jst nisem najprej našla, pa sem mislila, da zato ker nosim bolj zadaj. Pa smo ga naslednji dan našli, ne moreš zgrešit, je tak ekspresni vlakec user posted image . Morda probaj s slušalkami, ki si jih vtakneš v ušesa, ker če še imaš te, ki se samo dajo na ušesa, se morda ne bo slišalo tako fajn. Pomembno je tud veliko gela...midva dava kar durex, ki nama je še ostal user posted image , pa je čist ok.
Zadnjič sva tudi slišala nekaj počasnejšega, pa sem mislila, da so to kakšne moje žile. Je pa hec, ko se bebica full prestavlja, enkrat je bil na levi strani popka, čez dva dni pa čist na desni user posted image . Očitno še ima kar dovolj prostora, pa mal plava.
Glede kreme, pa jst uporabljam Bubchen, olje za nosečnice, stane cca. 5€ in je super mastno, se lepo vpije. Pa tudi pravijo, da kakšno navadno mandljevo olje super pomaga...ni vedno potrebno dati ogromno denarja za kakšno fajn stvar.
Drugače sem pa danes naročila preko Nexta, ko mi je končno ratalo, dobim potrdilo o naročilu, po parih minutah pa že mail, da ne bo šlo in pojma nimam zakaj. A je že katera naročevala? So lepe zadevce in zelooo poceni.
Zdaj vas grem pa še za nazaj mal prebrat, kar mi je ušlouser posted image , pa še potem kaj pokomentiram.

Lepo mi bodite!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.6.2010 19:30:48   
aleksa83
Pozdravljene

včeraj sem bila na pregledu in je vse vredu. Prvič mi ni dala G. slikice in je moj bil ful razičaran. Moram ji drugič sama reči, naj mi jo da.

Glede vozička pa boma midva tudi poiskala takšnega z velikimi kolesci, ker imam pred hišo makedam ali šoder.

Počutim se vredu, le utrujena sem, krvni tlak, pa še mi vedno skače,...

Naslednji pregled imam v začetku julija, ker je moja G, odsotna 14.dni.

Upam, da ste ve, z vašimi zakladeki tudi vredu.

pozdravček vsem

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.6.2010 19:48:12   
Renesme**
no mene je tudi skoraj kap zarad dohodnine, ko sem videla položnico, na njej pa znesek 470 euruser posted image , mi je bilo kar malo čudno, pa vse pregledam in imam tamalo kot vzdrževanega družinskega člana prijavljeno samo od aprila do decembra, namesto od januarjauser posted image , no se grem jutri takoj pritožit, sem si zračunala da moram cca. 50eur nazaj dobituser posted image - barabe

joj, vse imate neke preglede, jaz bi tudi....pa bo še do konca meseca treba počakat....me pa ful matra, pa špika pod rebri (čeprav še ni tam), da mi kar sapo vzame...bom morala verjetno res mal izprežt...ker tole mi ni več všečuser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.6.2010 21:19:45   
emma83
Jaz sem tudi včeraj dobila dohodnino in ne dobim nazaj pa tudi doplačati mi ni treba, moj user posted image je pa že v 1. tranši dobil in je imel 130 za doplačati. Res je treba te informativne izračune kr orng pregledati, enemu kolegu niso upoštevali žene za vzdrževanega druž. člana in mora tudi dati ugovor in zdaj namesto, da dobi denar nazaj konec julija bo moral čakati do jeseni.

Drugače je pa vse po starem, edino tale moja prebava me tko matra, da ni res. Gre iz enega ekstrema v drugega in nič mi ne pomaga, ne donat, ne lanena semena, jogurti, nič. Samo čakat moram kdaj se bo moje črevesje zbudilo, ko se pa zbudi, grem pa na veliko potrebo tudi 4-krat dnevno. user posted image user posted image user posted image

Lep večer punce še naprej, pri meni v stanovanju je tko mrzlo, da grem zdaj pod deko na kavč gledat TV.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.6.2010 21:20:54   
emma83
Aja tale link sem vam hotla pripopat: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

Kaj mislite o tem? Jaz se kar strinjam z napisanim.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.6.2010 7:26:09   
simonmojca
Jutro user posted image

Nejka vse naj naj, malo z zamudo ampak vseeno iz srca

no želim vam lep deževen dan user posted image

Lp

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.6.2010 7:34:07   
majabar
simonmojca, sonček bo;). Imamo poslovitveni piknik v službi. So me klicali včeraj popoldne, naj spečem torto. Ob 11ih zvečer sem jo končala. Danes jo samo še okrasim. Sem se pa neverjetno zredila v dveh tednih:(. Saj vem, da veliko jem, a si nisem mislila, da gre lahko tako hitro gor. In čaka me še 6 dni kosil, piknikov in sladoledov.  Danes grem za zajtrk v Zvezdouser posted image .

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.6.2010 8:06:59   
nejka000
Jutro!

Še enkrat hvala za voščila.

Jaz pa danes grem spet malo k staršem domov.Bomo za vikend malo feštali.
Danes me čaka še kardiolog, pol pa v ponedeljek pregled pri G, v torek mam pa še k osebni zdravnici za it.
Zgleda da bom jaz sama doktor ratala, kolk hodim okol njih.user posted image user posted image user posted image user posted image

Majabar tud pri meni je tako s kilami. Drugače sem bla pred nosečnostjo suhica pa še full visoka, in do zaj niso šle kile nikamor. Na zdnjem pregledu ni blo niti 1,5+ včeraj pa na vago stopim pa me je skor kap. Sem se v dveh tednih zredila za 2,5 kile. Zgleda da od dietne hrane - ki pa se je ne držim ravno  100% morem priznat.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?