Renesme**
|
Dobro jutro! Evo ravnokar sem se pri frizerju naročila, se že 2 mesca nisem pobarvala in imam ful narastek, zdaj pa ne vem, al bi se na blont spet, al na rjavo, da se mi potem ne bo več treba.... ah problemi, no vsaj mal razvajanja bo... Drugače sem spala kot top, verjetno je bila taka noč, ker je še tamala spala in ko jo je mož budil za v vrtec ni hotela vtsati- to je pri nas čudež No zmatrana sem še vedno, včasih se premikam kot ena stara mama, moj se mi samo smeji, kaj šele bo do novembra, no jaz bi šla že tam po 25 okt. rodit , prej pa ne! Danes sem doma- od doma delam, jutri pa nazaj na teren... V nedeljo gremo k tašči na kosilo, potem pa še na roj.dan od nečakinje. Me pa obe ful jezita, ko je bila svakinja lani noseča (9.11.) je rodila, ni hotela vprašat kaj bodo imeli, no pa je bil fantek in vsi navdušeni. Zdaj me pa vsak teden klicarita in sprašujeta, če že vemo kaj bomo imeli , pa bolj ko govorim, da meni ne dela UZjev na vsakem pregledu, poleg tega, da imam pregled vsake 5 tednov, ne na 2 kot ona ...in pol prijavita, da bodo držali pesti, da bo fantek , ja bogi reveži ane, če ni potomca , sem rekla, da mogoče bo pa tretji fantek, pol pa aja, a kar 3 boste imeli . Pomoje bom nesramna, pa jim ne bom povedala kaj bo . Pol me tašča kar naprej sprašuje (oprostite tiste ki vam je še zmeraj slabo), če mi je slabo in če kaj bruham (kot da to napoveduje fantka, ker svakinja je skoz nekaj bruhala ), kje so navadna vprašanja kot kako si? ... No, včeraj sem končno rezervirala morje, gremo na Lošinj za 7 dni v hotel (prvič na morje v hotel), pa polpenzion je, sem najprej vprašala, če so v bližini hotela restavracije, snack bari, pa me gleda , sem rekla da sem in da dvomim, da bom preživela s samo 2 obrokoma na dan , poleg tega imamo še otroka....no zdaj je vse pošlihtano...
< Sporočilo je popravil Renesme** -- 2.6.2010 7:30:51 >
|