škorpijonček_
|
Ojla, mal pozno, pa vseeno (tko hitr pišete, da komaj folgam vse prebrat ), ste full pridne. Angel sound - tud jst nisem najprej našla, pa sem mislila, da zato ker nosim bolj zadaj. Pa smo ga naslednji dan našli, ne moreš zgrešit, je tak ekspresni vlakec . Morda probaj s slušalkami, ki si jih vtakneš v ušesa, ker če še imaš te, ki se samo dajo na ušesa, se morda ne bo slišalo tako fajn. Pomembno je tud veliko gela...midva dava kar durex, ki nama je še ostal , pa je čist ok. Zadnjič sva tudi slišala nekaj počasnejšega, pa sem mislila, da so to kakšne moje žile. Je pa hec, ko se bebica full prestavlja, enkrat je bil na levi strani popka, čez dva dni pa čist na desni . Očitno še ima kar dovolj prostora, pa mal plava. Glede kreme, pa jst uporabljam Bubchen, olje za nosečnice, stane cca. 5€ in je super mastno, se lepo vpije. Pa tudi pravijo, da kakšno navadno mandljevo olje super pomaga...ni vedno potrebno dati ogromno denarja za kakšno fajn stvar. Drugače sem pa danes naročila preko Nexta, ko mi je končno ratalo, dobim potrdilo o naročilu, po parih minutah pa že mail, da ne bo šlo in pojma nimam zakaj. A je že katera naročevala? So lepe zadevce in zelooo poceni. Zdaj vas grem pa še za nazaj mal prebrat, kar mi je ušlo , pa še potem kaj pokomentiram. Lepo mi bodite!
|