|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
4.6.2010 21:03:38   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 30.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, NP 6.7.10, Maribor user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 70

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.6.2010 21:16:52   
Urša08
čer

Se po dolgem času malce javim. V glavnem včeraj sem imala pregled in je vse bp, mi je pa naredila tudi ultrazvok tako da sem videla mojega otročka, je tak cukrček pa še slikico sem dobilauser posted image .

Za seznamček imam naslednji pregled in morfologijo 1.7user posted image

Jutri gremo na morje - na otok Pag za en teden malce uživati. Punce uživajte in se čez dober teden tipkamo.

papauser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.6.2010 21:19:19   
Urša08
satika na nuhalno ti ni potrebno nesti materinsko knjižico (jaz sem šla brez ker je še nisem imela), vse dobiš na papirju in ti potem ginekologinja vpiše. Njej pač reci da si jo pozabla na nuhalno vzet. Drugače pa ničesar ne bere iz materinske, lepo te vpraša po zadnji menstruaciji in to je to se mi zdiuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.6.2010 21:21:30   
Urša08
pikizenc v Kranju je epiduralna na voljo 24 ur na dan, mislim da tudi na jesenicah, pa v Postojniuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.6.2010 21:23:49   
Urša08
ajne zelo lepo si napisala kaj si potrebovala, skoraj tako kot bi jaz pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem zasledila da imaš dva otročka, koliko sta pa stara?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.6.2010 6:58:37   
Renesme**
V Ljubljani smo pa tako moderni, da če dobiš epiduralno je kot bi na lotu zadeluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.6.2010 8:08:39   
Soncchhek
maa2010, jaz imam nizko aktivno astmo ( alergijsko), tako da letos mi je vreme super naklonjeno saj vsake par dni spere dež ves cvetni prah in težav sploh nimam+ sem brez zdravil že odkar sem nosečka. Mogoče je astma ovira za porod brez epiduralne, mogoče ne... bomo videli kakšno bo stanje jeseni... kakorkoli...jaz sem za to da si zadeve olajšamp, zakaj pa ne... saj sem rekla, do jeseni si lahko še premislim...ali pa ne, niti ne bom o tem več razmišljala...zdaj božam buši, gledam kako počasi raste... poleti...proti jeseni začnem pripravljat stvari, razmišljat kako in kaj, ta čas sem pa na off user posted image . Da bi pa čisto brez protibolečinskih pripomočkov, o to pa ne.

Kako da si že sedaj kupuješ modrce za dojenje? Joj kam bodo naša prsa " kipnila " še.....

Za smejalni plin pa prvič slišim... Nisem vedela da je glede v epiduralne v Lj takole... no, saj niti ne grem tja rodit.

Danes pa sončeeeeeeeeeeeekkk ! Lep vikend !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.6.2010 8:37:29   
nejka000
Jutro!

Pr nas v Celju tud ni epiduralna skoz na voljo pa še prakticirajo jo ne radi. Vsaj meni so tako rekli
Sicer pa jaz srčno upam da bo šlo po naravni poti

Včeraj sem bla cel popoldan v shopingu, z namenom da kupim nekaj zase, ampak sem si kupla le ene kavbojke v C&A, drugače pa sem zagledala bebi oblekce in nisem mogla kaj da ne bi nekaj kupla, amapk iz teganekaj je na koncu bla polna vrečka. Kr obsedena sem ratala. Cel kup pajackov pa majčk pa......groza.

Zaj pa grem pripravljat za piknik, bomo popoldan malo feštali.

Lep sončen vikend!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.6.2010 8:42:27   
aleunam
Dan!

Končno imamo sončka. user posted image

Najprej ena fensi kavica na morju, ki bi prav pasala v tem času

user posted image

Vse, ki greste na morje ta teden, vidite da ste zadele. Čaka nas vroč teden. user posted image

Glede epiduralne in ostalih možnosti jaz počakam na informacije iz šole za starše. Bodo tam svetovali in se potem odločim, ker roko na srce, zaenkrat nimam pojma o tem.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.6.2010 9:26:06   
nadinne
satika, jaz sem bila pri Strahovi na NS...ona iz knjižice ni nič brala, niti komentirala...vpraša samo po zadnjim menstruaciji...če se prav spomnim knjižice ona sploh ni imela, ampak je ostala pri sestri. Drugače je bilo pa pri meni tako...ko sva s partnerjem prišla tja, sva malo čakala, nato pa je sestra prišla pome in sem sama šla z njo v pisarno, kjer sem ji dala vse podatke za izvid ter ji dala še materinsko knjižico. Partner je bil tačas v čakalnici. Če se bojiš da bi kaj povedali, lahko takrat omeniš, da nočeš da se v pričo njega kaj bere iz knjižice. Potem sem šla nazaj v čakalnico in naslednjič je prišla dr. Strahova sama po naju in smo šli v ordinacijo. Po pregledu sva nesla papirje k sestri in ona je naprintala izvid na A4, v materinsko je vpisala je datum NS in izvid za Downow sindrom. Potem pa je dala vse skupaj v materinsko in počakala sva še na cd s posnetki in to je to. Mislim da se nimaš nič bati user posted image Pa lepo izkušnjo ti želim in super rezultate.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.6.2010 17:42:18   
nadinne
Čau.

Kako kaj uživate v sončnem dnevu...pa toplem user posted image ?

Ko se že menimo o vozičkih...pozna katera tele vozičke...meni so zanimivi, ampak jih ne poznam...evo link http://www.baby-spa.si/index.html

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.6.2010 18:41:32   
škorpijonček_
Živjo,

da se spet malo oglasim. Včeraj imela pregled, brez UZ, srčka smo vseeno poslušali, sicer imajo v Celju zares tako predpotopno napravo za poslušanje srčkauser posted image , bi blo bolje, da bi svoj Angel sound prinesla s sebojuser posted image .

Ker grem konec meseca na morje (Pag - Urša08, ko prideš boš mal poročala o vremenu; pravijo spet, da bi naj v ponedeljek bilo slabo vreme user posted image , držmo pesti, da ni res), sva se z ginekologinjo zmenle, da pridem še pred morjem na UZ, ker potem nje ni tri tedne, ko pa pride nazaj, pa že morfologija. Joj, kak gre hitro čas, 1,2,3, pa bo bebica zunaj :)

Satika, jst sem bla pr dr. Strahovi in me je vprašala, pa tudi potem na izvidu gor piše. Je pa res, da ti izvida ni treba kazat in če nočeš, da bi tvoj vedel, jo tudi lahko prosiš, da naj tega ne omenja. Jst sem mojemu to takoj omenila, ker če te ima rad, bo tudi to sprejel, je pa res, da veš ti najbolje, kaj je prav in kaj ne.

Aja, glede slikic, ki jih dobite od svojih bebic, je rekel dr. Veber, da sčasoma zbledijo in predlaga, da si naj to kopiramo oz. skeniramo, če bi še rade par let kasneje za spomin kaj gledale.

Ostalih velikih problemov še vedno ni prisotnih, izcedki še vedno, je mislila včeraj, da so glivice, ko mi je vzela bris, pa so bile prisotne bakterije in sem dobila neke vaginalete.
Pa še to, sploh nisem vedela koliko kil imam, dokler nisem včeraj stopila na vago...madonca me je skor kapuser posted image in mi ji kr malo žal, da se nisem na začetku zvagala. Sicer še vedno nosim vse obleke od prej in se mi na kavbojkah še nič ne pozna, pa vseeno mislim, da sem malo pridelala, že zato ker veliko manj migam. Sem jo vprašala, če bi lahko šla v hribe, pa je rekla, da raje naj kakšen nižji hrib izberem, da načeloma ni nič kaj oreng narobe, a vseeno zaradi kisika, ki ga mora bebica dobit, pa se ni fajn preveč zadihat.
Pa za folno kislino, mi je tudi rekla, da naj kar do konca nosečnosti jemljem.
Mi je pa všeč ko reče tako realno (čeprav ni fajn slišat), da še vedno lahko gre kaj narobe...nosečnost je pač nosečnost in lahko pride kaj nepričakovanega. Potem pa jst na hitro ¨pa saj kritični dnevi so mimo, ane?¨, pa pravi, da to pa ja user posted image , mal tolažbe pa je blo.

Torej naslednji pregled 24.6.

Lepo bodite in uživajte v sončku, ki nam greje bušije.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.6.2010 20:59:31   
majabar
Kako ste preživele to vročo soboto?
Bila sem na prazniku češenj in se vrnila zelo razočarana. Prodajali so salame, kreme, balone, vloženo zelenjavo, češenj pa nikjer. Na koncu smo jih kupili ob cesti. Hoteli smo jih 8kg, a jih je imel le še5,5kg. Vroče pa za umreti! Pred tem sem se poslovila od starih staršev, kar je bilo res grozno. Žalost, da se je ne da opisati. Potem sem pa po poti nazaj rekla bratu, naj ustavi avto, ker bom padla v nezavest. In res sem. Verjetno vse skupaj-nizek pritisk, čustva, vročina. No, po 20ih minutah sem bila OK.
Zdaj sem pa ravno izpod tuša in se počutim super! Dopoldne sva z babico naredili veliko njokov in skutiniš štrkljev. Uspelo je odlično, jih bom probala narediti tudi v Kolumbiji. Še štirje dnevi do odhoda!

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.6.2010 21:39:52   
Poona
Poona, 28, 2, 1, fantek, NP 17.6., ne vem kaj pomeni ta srček;), Ljubljana

Rok poroda 28.11.

< Sporočilo je popravil Poona -- 5.6.2010 21:42:44 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.6.2010 22:48:39   
lottyka
Pozdravljene vse,

Aleunam kok si mi sline pocedila. Morje..... mi misli kar malo odtavajo.

majabar kok gre to hitro, še 4 dni pa greš. Le glej da se nam kaj javiš.

Voziček preko spleta, brez da bi ga vidla si jaz ne bi upala naročit. Jaz mislim da imam voziček že izbranega (Peg Perego GT3), kakorkoli obračam pristanem pri tem nazaj. Moti me samo ker je res velik ampak sva z mojim pol rekla da bova kasneje kakšnega manjšega bolj zložljivega vzela za v avto in bo skoz v prtljažniku, ta bo pa za daljše poti in pa od doma ko greš. Tako da je sedaj čist o.k. in mislim da bova kar tega vzela. Meni je pomembno da je 3 kolesnik, napihljiva kolesa, ker je kar nekaj makedama kjer bomo vozil, da ima spodaj veliko košaro za  stvari in ta ima res vse to. Drugače pa nimam kupljene niti 1 stvari še. Nekak se mi zdi še mal zgodaj, bo pa treba počas ja. Čeprav izbran imam pa že kar nekaj.

Epiduralna - To so moje želje ampak enostavno ne vem kaj naj naredim. Zdele že kar nekaj časa premlevam o tem. Meni najbljižja je LJ ampak kot vsi vemo je tam ne dobiš. Tako da me mika da bi šla v Postojno ali Kranj samo zaradi tega. Po drugi strani pa je v LJ le vse pri koritu, pa tudi moj bi imel blizu za obiske user posted image . Pojma nimam, se še odločam. Mene je namreč zelo ampak res zelo strah poroda.

Jagode - jaz jih normalno jem, če mi pašejo. Se držim načela, da ti telo samo pove kaj mu paše in kaj ne.

Upam da ste lepo preživeli ta prelep sončen dan. Jaz sem ga kar malo izkoristila, sem šla pogledat prvo 8 tednov staro čivavo k kolegici, pol mal dinozavre pogledat v Arboretum, pol pa še na en piknik mal na klepet. Tako da sedaj samo še vodoravno. Je bilo kar malo preveč za 1 dan.

Lepo preživite vikend in uživajte na sončku.

(odgovor članu Poona)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.6.2010 7:27:55   
Renesme**
Dobro jutro bodoče in ponovne mamice:)

Voziček imam jaz PP Pliko 3, mi je ful fajn, lahek, hitro se zloži....samo košaro še dokupim, pa v trgovino moram, da mi pokažejo kako se to namontirauser posted image , mi imamo tukaj pot spominov in je makedam, samo ne tist ta hud, tako da se da tudi s tamalimi kolesi, ampak če boste res imele kakšne odročne ture in izlete va tudi jaz svetujem, da si kupite voziček, ki ima velika kolesa...

Joj kaj je moja tamala včeraj rekla, ko smo šli na sprehod, ona s kolesom pognjalcem, midva pa peš, pa gremo mimo garaž, ki so tukaj zraven in en mladenič svoj motor čisti, ona se pa mimo pelje in reče:" To je pa res lep motor!"user posted image user posted image user posted image  Tamala je čist nora na motorje, jaz sploh ne vem od kje njej to, ker pri nas nobeden ni navdušen nad njimiuser posted image

Evo, grem, zdej je pa prišla želja, da bi palačinke jedla za zajtrk, ker so jih otroci pri telebajskih jedli. Nč grem pečtuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.6.2010 7:51:22   
nejka000
Jutro!

renesme tudi mi smo že pri palačinkah. Sam pr nas so se tamalemu zluštale.user posted image user posted image user posted image

Jaz ne vem če bom dans še kaj jedla. Je blo včeraj prehudo. Mama je poskrbela da sem mela jaz dietni piknik ampak vseeno sem se najedla ko hudič pol sem pa se še malo s torto pregrešila, pa mi je spet sladkor skočo ooohoooo in bo treba danes malo bremzat.Sem pa dobla od naših praktično darilo, nov merilec za sladkor. Stari je bil res že full star pa v defektu.Pa za  pikico je blo kar nekaj, tako da pajackov pa bodyev imamo polno omaro.

Drugače pa jaz sem tud voziček Peg perego Pliko3 nabavla s košaro in je full fajn, sploh košara. Jaz bom dokupla še stojalo za v stanovanje, ker je košara res fajn, saj ma možnost da se vzglavje malo dvigne, pa še oblazinjeno je fajn in mi bo fajn prišlo namest zibke pri starših za začetek. Pa tud terena makedamskega nimamo nikjer tako da ne potrebujem velikih koles.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.6.2010 8:24:17   
orlica
Helo, kako ste? Men se zdi da se iz dneva v dan bolj zmatrana. Eno uro sm na nogi, pa sm e čist izžeta. Dober, da se dopust bliža.
Lottyka včeraj sva sa pa verjetno srečale. Mi smo šli tud v arboretm. Sm tud nekaj nosečnic vidla. Je blo fajn dinozavre pogledat. Moja tamala, se jih je na začetku bala. Pol jih je že božala. Največji hec je bil k se je bala rib user posted image user posted image
Se pa spomnem v LJubljani smejalnega plina. Jst sm ga6 mela kr skoz gor, tko da me je babca že grdo gledala. Sm kaj čm, če sm že pogruntala kdaj bom mela popadek in sem si že masko naštimala. Fora je, da je pomagal k je popadek  šel že skor mim.
Zunaj je tak lep sonček, sm hudič k to pomen alergija. Vsem alergikam želim, da nosečnost gredo brez tablet. Men očitno ne bo ratal.
lep dan še naprej.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.6.2010 8:34:18   
D0aisy
Hello Novembrke!

Midva pa še sploh nič ne gledava za vozičke, se mi zdi da je to še prehitro. Trenutno le uživava v nosečnosti. Res pa je, da sva se počasi začela pogovarjati o imenih. Ampak bo potrebno dosti pregovarjanja preden se bova poenotila. Ha ha
Zadnjič sem pozabila napisat, da imam nasledni pregled 21.6, dan pred odhodom na dopust v Kanado. Upam, da bo vse ok in da bom lahko šla.
Majabar- čas res drvi 300 na uro. Iz srca ti privoščim da boš končno s svojim, po drugi strani pa mi je hudo, ker se nam boš verjetno manj oglašala.

(odgovor članu orlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.6.2010 8:39:02   
Tory78
Pozdravljene punce,

Se javljam po zelo dooolgem času. Midva z user posted image  sma super, le časa mi primanjkuje. Tak da vas žal tudi nisem kaj dosti brala in sploh nisem več na tekočem user posted image .  Med vikendi sva bila dosti po obiskih, pikinikh , rojstnih dnevih...med tednom pa bolj delavna.

Z dragim sma se odločla, da čimprej porihtava stanovanje do konca, sicer sva v novem stanovanju že od septembra, ampak nama še vedno kaj manjka. Tak da še malo pa bo otr. sobica na vrsti. se tega najbolj veselim in že izbiram pohištvo in barve, zaenkrat vse bolj v nevtralnih barvah. Tak da do vozička še sploh nisem prišla, bo treba it malo pogledat kaj ponujajo, potem pa na internet preverit, če se da dobit kaj ceneje kot v trgovini. Na tak način sma pri kuhinjskih aparatih ogromno privarčevala. Pa tudi pri enakem pohištvu se cene kr precej razlikujejo (npr. gledala sem previjalno od Lip poljčane na njihovi stran in drugje).

Majabar ta teden pa imava na isti dan pregled. Komaj čakam, ker je od zadnjega minilo že cel mesec. Ti pa še malo pa odpotuješ user posted image .  Obvezno se nam kaj javi iz Koumbije.

Trebušček že pridno raste, kile so se pa HB umirile, tak da imam zdaj skupaj 3,5 kg +, user posted image  pa že pridno brca, pred 2 tednoma sem začutla čisto rahle mehurčke, zdraj pa že rahle brce, ki so vedno bolj pogoste, sploh zvečer, ko se umirim in vležem na kavč. Res lep občutek.

Na morje pa jaz tudi komaj čakam, še en mesec moram potrpet, pa upam da se bo vreme zdaj res porihtalo. Sem bolj zmrzljive sorte in čakam da se morje malo segreje, ker trenutnih 20 stopinj je za mene premalo.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.6.2010 12:13:38   
majabar
nejka, sem videla slikici tvojega trebuščka. Super! Kar ne morem verjeti, prav nosečniški je že. Moj se pa še upira. Mi pa pride prav, da ne bom imela na meji v Kolumbiji nobenih težav, ker znajo nosečnicam precej zagreniti življenje. Jaz pa ne bom imela težav, da ga skrijem:).
D0aisy, res gre hitro, ko pogledam zdaj. Pred dvema mesecema se mi je zdela še cela večnost, zdaj pa so še samo trije dnevi.
Tory, meni je prestavil pregled za en teden prej, ker odpotujem, tako da so od zadnjega minili samo 3 tedni. In mi bo delal že morfologijo. Uživaj v torek;).
Moje kile se morajo umiriti, 2 sem pridobila v zadnjih 2 tednih, prej pa nič.

Zdaj pa zadnji piknik z družino... 

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.6.2010 12:29:33   
acegirl
mene pa zdej v takem vremenu mikajo toplice pa te stvari. Kaj pravte na kopanju v bazenu v času nosečnosti?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.6.2010 12:58:54   
emma83
Dan punce,

uživajte v tem lepem vremenu, jaz grem malo na sonček se martinčkat.

acegirl jaz bom šla verjetno jutri v toplice in si bom kupila v DMu tiste tampone za kopanje, pa takoj po kopanju se bom preoblekla v suhe kopalke, po moje ni problema, če le ne ostaneš v mokrih kopalkah zaradu glivic in podobnega sranja.

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.6.2010 13:04:07   
aleunam
Na hitro sem preletela vaše poste...

Majabar, upam, da si ok. A si prav začutila, da boš omedlela?user posted image

Poona, hvala za podatke, jih dodam. user posted image

Acegirl, jaz sem se v zadnjem mesecu kopala dvakrat, v termah. In seveda z tamponi, voda pa se mi ni zdela (pre)vroča.

Nejka000, čudovit buši! user posted image

Jaz sem včeraj preživela popoldne s sestrico, nakupi in kosilo. Punce, se mi zdi, da sem nama našla poceni cote. V H&M zase dvoje 3/4 hlače z 50% popustom, nisem mogla vejtei. Kot bi rekel ene gratis. user posted image  Oboje za 24,95€. Tamali pa tudi 3 3/4 pajkice, ful lepe. Ene so bile znižane na 1€ user posted image . Če bi jih bilo 10 v njeni št, bi jih vzela 10.

Seveda je bila prva destinacija BC. Sem se malo napasla, ampak ničesar nabavila. Sem bolj spraševala po vozičkih, da dobim informacije. Malo so me zmotila kolesa na PP Pliko p3. Saj ga bom potrebovala res za cesto, ampak so čist brez profila in plastične. user posted image  Ostalo mi je ful všeč, le barve so letos nekam čudne. Za punčko samo vijolična, nevtralne kombinacije mi niso bile ne vem kako všeč, za fantke pa mi je lep rjavo-zelen. Uh, to bo še veselo okrog vozičkov. Ostali, sploh 3kolesniki, mi niso preveč všeč, so že precej večji zloženi... Previjalne so tudi simpatične, obstajajo precej velikih dimenzij, ampak po to bomo šli kar v Ikejo. Za posteljco pa še bom videla, če jo dobim.

Zdaj grem pa možgane dat na pašo in telo na sončka...

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
6.6.2010 13:09:18   
aleunam
Mmm, po kosilu bi pasal en tak... Ne vem, če se ne odpravim v mesto na eno kepico sadnega...

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?